{ _fantom_ @ 17/10/2005, 21:04:55 }
Μου ήρθε σήμερα ένα email... από τον [email protected]
Προσοχή: Το netrino.gr δεν στέλνει email στα αγγλικά και
σε καμία περίπτωση δεν περιέχουν συνημένα. Οποιοδήποτε email λάβετε στα "κουφά" (χωρίς να
έχετε επικοινωνήσει πρώτα εσείς με το netrino.gr ώστε να περιμένετε την
σχετική απάντηση) πέρα από το news letter ή τις ειδοποιήσεις του forum, τα οποία φαίνονται από τον τίτλο κιόλας ότι είναι Οκ, να τα σβήνετε χωρίς να τα ανοίγετε.
{ ROSEBUD @ 17/10/2005, 21:20:43 }
Βρε Φαντομ,δεν ξέρω αν λέω χαζομάρα...μήπως αν στείλεις ενημέρωση για το site στα αγγλικά σε buddy που βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν μπορεί να "διαβάσει" ελληνικά,συμβάλλεις άθελά σου στο να έρθει ιός?
{ tonight @ 17/10/2005, 21:26:55 }
Και πώς έγινε αυτό αγαπητέ fantom?
{ _fantom_ @ 17/10/2005, 21:33:28 }
[Παράθεση από : ROSEBUD]Βρε Φαντομ,δεν ξέρω αν λέω χαζομάρα...μήπως αν στείλεις
ενημέρωση για το site στα αγγλικά σε buddy που βρίσκεται στο εξωτερικό
και δεν μπορεί να "διαβάσει" ελληνικά,συμβάλλεις άθελά σου στο να έρθει
ιός?
{ _fantom_ @ 19/10/2005, 18:57:26 }
Βασικά, νομίζω ότι μόνο σε εμένα έρχονται αυτά, διότι τα email του netrino.gr είναι εκτεθιμένα.
Αν πάντως έρθει κάτι τέτοιο και σε εσάς, προσοχή στους τίτλους και τα συνημμένα
(το λέω πολλές φορές για να εμπεδωθεί)
{ _fantom_ @ 20/10/2005, 00:04:45 }
Λοιπόν... βασικά μόνο εγώ πρέπει να έχω αυτό το πρόβλημα... γιατί εσείς δεν έχετε email του τύπου @netrino.gr
Πάντως επειδή άρχισαν να μου έρχονται 3-3 αυτά τα email, έχω βάλει
κάποια πιο αυστηρά φίλτρα στον Mail-server και ελπίζω ότι αν όχι να
λυθεί το πρόβλημα, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
(ελπίζω, τουλάχιστον να μπορεί να μου έρχεται η κανονική αλληλογραφία, μετά από αυτά τα πρόσθετα μέτρα)
αν τυχόν έλαβε και κάποιος άλλος τέτοιo/α email, ας μου πει εδώ, για να δω και τι άλλες ρυθμίσεις μπορώ να κάνω.
{ ROSEBUD @ 20/10/2005, 00:09:49 }
Να 'σαι καλά που μας φροντίζεις.
{ _fantom_ @ 20/10/2005, 02:22:18 }
ε, κοίταξε... θα αισθανόμουν άσχημα ακόμα κι έτσι που δεν φταίω εγώ, να
παραπλανηθεί κάποιος και να νομίσει ότι κάτι του ήρθε από εδώ και
τελικά να είναι κάτι κακόβουλο
γι'αυτό γράφω και ξαναγράφω, να έχετε το νου σας σε δυο απλά πράγματα... ε και κάνω και ότι άλλο περνάει απο το χέρι μου
{ tonight @ 08/05/2006, 13:12:04 }
Αντιμετωπίζω ένα εκνευριστικό πρόβλημα
(δεν έχει σχέση με email από το νετρίνο)
Την προηγούμενη βδομάδα άνοιξα ένα email που έφτασε στο λογαριασμό μου από ένα επιστημονικό περιοδικό του κλάδου μου, που εκδίδεται πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή.
Μερικές μέρες αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν emails από συναδέλφους μου, οι οποίοι παραπονούνταν στον αρχικό αποστολέα (το περιοδικό) ότι λάμβαναν mails από άγνωστους αποστολείς, τα οποία υποτίθεται πως στέλνονταν στο περιοδικό, αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο έφταναν στους δικούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ... και όλα αυτά τα emails λοιπόν κοινοποιούνται και στο δικό μου. Δηλαδή ότι προσπαθεί να στείλει κάποιος στο περιοδικό, ουσιαστικά αποστέλλεται σε όλους τους παραλήπτες που βρίσκονται στη λίστα διευθύνσεων του περιοδικού.
Δεν έχω απαντήσει σε κανένα μέχρι στιγμής, έχω ανοίξει όμως μερικά (δεν ξέρω αν έκανα καλά) και σε γενικές γραμμές καθημερινά "πετάω" καμιά δεκαριά και βάλε άχρηστα μηνύματα.
Τί ακριβώς συμβαίνει και πώς μπορώ να προφυλαχθώ;
{ tonight @ 08/05/2006, 13:16:16 }
Επίσης, και πάνω απ'όλα, υπάρχει κίνδυνος να υποκλαπούν με αυτόν τον τόπο προσωπικά μου στοιχεία (username, password και άλλα) με οποιονδήποτε τρόπο; Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει!
{ _fantom_ @ 08/05/2006, 13:30:59 }
ε κάτι δεν έχουν ρυθμίσει καλά στην εφαρμογή τους... πάντως για πάσγουορντ δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
το άλλο είναι το σπαστικό, όταν κάνουν φανερή κοινοποίηση σε 500 ημέηλ, και βγαίνουν ολονών τα ημέηλ στη φόρα
{ tonight @ 08/05/2006, 13:48:05 }
Ευχαριστώ πολύ
ʼρα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σβήνω κάθε μέρα τα ανεπιθύμητα μηνύματα; (είναι κι αυτό ένα πρόβλημα και μάλιστα χρονοβόρο)
{ eleni @ 09/05/2006, 20:04:25 }
ρε παιδιά, μια που πιάσαμε τα άσχετα μέηλ (δεν μου έχει έρθει κανένα από νετρίνο), μου ήρθε τις προάλλες ένα από το e-bay, λέγοντας ότι έχω αφήσει κάτι απλήρωτο κ.τ.λ., κ.τ.λ.
πατώντας στο λινκ, μου έβγαζε login κ.τ.λ., κ.τ.λ.
Η αλήθεια είναι ότι το μεηλ μου το έχουν ίσως παραπάνω από αρκετοί, αλλά αυτό πραγματικά με παραξένεψε.... υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει κάτι το ύποπτο? (να έχει κάνει κάποιος αγορές, με δικά μου στοιχεία, κ.τ.λ.) ή ήταν απλά διαφημιστικό?
Σημείωση : ήρθε στον φάκελο spam mail...
Ξέρετε τίποτα?
{ Guests @ 09/05/2006, 20:38:37 }
Εσύ έχεις πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αγορά στο παρελθόν στο ebay;
{ _fantom_ @ 09/05/2006, 20:57:02 }
μου έχουν έρθει και εμένα, (τάχα) από το ebay, αλλά στην πραγματικότητα
τα λινξ σε οδηγούν κάπου αλλού! γι' αυτό θέλει προσοχή, που σε στέλνουν
και τι στοιχεία σου ζητάνε.
eleni, μήπως το email στο προφίλ σου είναι λάθος; (βλέπω να έχει ένα
"κενό", πριν το παπάκι "@". Δεν παίρνεις ούτε τις ειδοποιήσεις του
φόρουμ, ούτε το news letter;
{ mmanos @ 10/05/2006, 19:28:56 }
μια ερώτηση παιδιά το e-bay τη είναι ;
{ _fantom_ @ 10/05/2006, 19:37:58 }
ηλεκτρονικό κατάστημα, καινούργια και μεταχειρισμένα
--> https://www.ebay.com/
{ mmanos @ 10/05/2006, 19:53:17 }
ευχαριστώ fantom το είδα το sait
{ eleni @ 10/05/2006, 21:34:54 }
κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του netrino, μου έρχονται όλες κανονικά....
Έχω αλλάξει το μέηλ που είχα δηλώσει αρχικά, αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα....
ε, μιλάμε για οργανωμένο σαιτ....
Υπάρχουν 19 μηνύματα σε αυτό το θέμα