{ _fantom_ @ 05/12/2005, 14:44:58 }
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα
Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2005
{ tonight @ 05/12/2005, 18:02:55 }
Δεν ξέρω τί θα συζητήσουν οι νέοι στις Βρυξέλλες, αλλά αν κρίνω από τις βλακείες που λένε κάθε χρόνο στη Βουλή των Εφήβων, μπορώ (ενδεχομένως) να φανταστώ.
Μου φαίνεται απίστευτα θλιβερό να βλέπω 17χρονα και 18χρονα παιδιά να προσπαθούν να συμπεριφερθούν όπως οι αντίστοιχοι μεγάλοι (σε ηλικία) βουλευτές.
{ LittlePrince2s @ 18/08/2007, 01:26:29 }
Όταν μιλάμε για 17χρονα κομματοποιημένα από τέτοια ηλικία παιδιά, με τέτοιο διακαή πόθο για την πολιτική ακόμα δεν έχουν βγεί από το αβγό τους, ώστε να συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στην βουλή των εφήβων και να το παίζουν - οι περισσότεροι και φυσικά όχι όλοι τους - οι πολιτικοί του μέλλοντος, μιλάμε για τραγικά πράγματα..Κοινώς αν σκέφτεσαι από τα 17 σου πότε θα γίνεις πολιτικός μόνο και μόνο για να το παίξεις κάποιος ή να φας λεφτά, είσαι πραγματικά χαμένος...
Πραγματικά δεν θέλω να κατηγορήσω άδικα, παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά από μικρή ηλικία, μα μόνο αν έχουν σωστές ιδέες και έστω κάποια γνώση των πραγμάτων.. ειδεμή δεν έχει νόημα...Το κάνουν απλώς για να το κάνουν...
Εκστασιάστικα λίγο ..ή μου φαίνεται??????
{ nounoukos @ 18/08/2007, 08:50:21 }
χαχαχα
επικαιρο θεμα σκαλισες, εν οψει εκλογων!
μην ξεχνας οτι πολλοι 17χρονοι γλιστρανε μεσα απο αυτες τις διαδικασιες και βρισκουν τον δρομο που οδηγει στην ενεργη πολιτικη, και δεν αποκλειεται να μας κυβερνησουν ή γιατι οχι να μας κυβερνανε ακομη και σημερα. γιαυτο καλυτερα να μην τους χαρακτηρισουμε "χαμενους" γιατι σε τελικη αναλυση τους επιλεγουμε (ή θα τους επιλεξουμε καποια στιγμη) για να μας εκπροσωπησουν.
οσο για τα 17χρονα που ισως να αποτελουσαν εξαιρεση, φαινεται οτι τα ιδανικα τους ειτε "χανονται" καπου στην διαδρομη, ειτε παραμενουν τα ιδια και καταληγουν περιθωριοποιημενοι απο το (εθιμικο) πολιτικο συστημα της χωρας μας.
{ LittlePrince2s @ 18/08/2007, 15:14:58 }
Απλά εκνευρίζομαι αφάνταστα με την πολιτική της χώρας μας αλλά και γενικά του κόσμου ολόκληρου, καθώς βλέπω ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι...Και αντί να κοιτάξουν να βοηθήσουν καμμία αφρικανική χώρα, εκεί που άνθρωποι πεθαίνουν επειδή τους λείπουν είδη πρώτης ανάγκης όπως το νερό , αυτοί κάθονται και ασχολούνται με ζητήματα του τύπου πρόωρες εκλογές, βουλή των εφήβων(δήθεν για να πει η νεολαία την άποψή της - λες και την ακούει κανείς - ),μέχρι και με τις απιστίες του Κλίντον έχουμε ασχοληθει και με άλλα τέτοια παρόμοια...
Τι να πώ...Απλά έχω απογοητευτεί απόλυτα...
Υπάρχουν 5 μηνύματα σε αυτό το θέμα