Ονειροκρίτης!

{ _fantom_ @ 26/02/2006, 02:38:35 }

ύπνος
Δεν θυμάμαι αν έχουμε κανά άλλο τόπικ για τα όνειρα...

είπα να φτιάξουμε ένα, να λέμε τα όνειρα μας, και να ακούμε την
ερμηνεία των άλλων. Δεν εννοώ βέβαια τα όνειρα... "από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης" λέμε για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας

Αφορμή, ένα όνειρο που είδα προχθές εγώ... που γενικά δεν βλέπω
όνειρα... αλλά ίσως επειδή έτυχε να κοιμηθώ μεσημέρι, μπερδεύτηκα και
είδα!

Και τι είδα; Είδα την γρίπη των πτηνών

Συγκεκριμένα (το τέλος θυμάμαι)... είχα μπει σε ένα μεγάλο κοτέτσι,
είχε σίτες κανονικά όπως προβλέπεται πλέον, δεν ήταν ελεύθερες οι
κότες... ήταν ψηλό και είχε κανά δυο αρκετά μεγάλες άσπρες κότες
μέσα... μπαίνοντας λοιπόν... τράβηξα την πόρτα με την σίτα να
κλείσει... και εκείνη την στιγμή, ένα πουλί (σε στυλ σπουργίτι αλλά πιο
μεγάλο και με μακρύ ράμφος σαν καλαμάκι) πολύχρωμο πετώντας σταθερά
στο ίδιο σημείο (σαν ελικόπτερο ας πουμε)... κουτσουλάει (μια μεγάλη
κουτσουλιά) σε έναν κουβά με πόσιμο νερό που είχε έξω από το κοτέτσι.

Και καθώς με κοιτούσε επίμονα στα μάτια την ώρα που κουτσουλούσε, του
ήρθε από κάπου μια κατραπακιά, με ένα ρόπαλο (δεν ξέρω πως), και έπεσε
κάτω τέζα, έσπασε το κεφάλι του εντελώς, και ήταν ρομποτοειδές!

Εκεί ξύπνησα, είχα τρομάξει έτσι πως με κοιτούσε

Πως το βλέπετε;

{ Doureios-Ipnos @ 26/02/2006, 11:33:36 }

λοιπόν:

το όνειρο είναι σαφέστατο! σε έχει πιάσει μια Α(μη σου πω και Β) τρομάρα για τη γρίππη των πτηνών και νιώθεις εγκλωβισμένος, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα(κλειστός χώρος-κοτέτσι, χωρίς δυνατότητα διαφυγής-ψηλή σίτα!).

μέσα σου όμως ελπίζεις ότι τελικά θα το "πηδήσεις-ουμε το χαντάκι" και θα τη σκαπουλάρουμε-καπατρακιά πουλιού με ραμφος-καλαμάκι!

πώς με βρίσκετε?

{ _fantom_ @ 26/02/2006, 15:09:57 }

εμένα με προβλημάτισε το γεγονός της κουτσουλιάς μέσα στο νερό. μηπως τελικά όντως υπάρχει πραγματικός κίνδυνος από αυτό

καθώς και το ότι ήταν ρομποτο-ειδές το πτηνό... δηλαδή την πραγματική προέλευση της αρρώστια... βλέπε meatrix

{ Guests @ 26/02/2006, 23:57:21 }

Αν βλέπουμε κάποια συγκεκριμένα όνειρα επί χρόνια,σημαίνει κάτι?

2 εφιάλτες έχω από παιδάκι... στον ένα βρίσκομαι σε μια ψηλή άδεια δεξαμενή, χωρίς σκάλα για να μπορώ να ξεφύγω, και με κυνηγάει μια μεγάλη καφέ αρκούδα Και στον άλλο είμαι σε ένα ασανσέρ, πατάω το ισόγειο, φτάνω, δε σταματάει, συνεχίζει με μεγάλη ταχύτητα ως... δεν ξέρω πού, και με το ζντουπ! που χτυπάει κάτω πετάγομαι καταϊδρωμένη. Τα καλά όνειρα σπάνια τα θυμάμαι...

{ Guests @ 26/02/2006, 23:58:37 }

Γκαφίτσα έκανα πάλι. Το αμέσως προηγούμενο από ROSEBUD...

{ anna @ 27/02/2006, 01:18:32 }

Απ'ότι ξέρω, τα όνειρα αποκτούν εκτός των άλλων ιδιαίτερη σημασία στην ψυχανάλυση, αφού από αυτά-ιδιαίτερα αν επαναλαμβάνονται-βγαίνουν συχνά σημαντικά συμπεράσματα.

Χμ... για το όνειρο με τη γρίπη των πτηνών τώρα, να πω κι εγώ μια πιθανή εξήγηση? Νομίζω ότι είναι αλληγορικό και συμβολίζει κατά κάποιο τρόπο... (θα το πω με ποιηματάκι )

νετρινο f-πεπτη έκδοση,
tourism και anergia,
είναι τα τρία συστατικά...
για την επιτυχία

Το πολύχρωμο πουλί είναι μάλλον το netirno.tourism, που προσπαθεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια, αλλά έχει και ανταγωνιστές-ρόπαλο στον... κομπιουτερόκοσμο και γι'αυτό κοιτούσε έτσι, για να μην το βάλεις κάτω. Ε, οι άσπρες κοτούλες είναι η f-πεπτη έκδοση και το netrino.anergia, που έχεις τακτοποιήσει πλέον στο κοτέτσι που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση για να επιβλέπεις.

Χμ...ε, δεν είναι και τόσο μακρυά από την πραγματικότητα η ερμηνεία μου νομίζω...ε?

{ _fantom_ @ 27/02/2006, 02:57:48 }

[Παράθεση από : anna]Το πολύχρωμο πουλί είναι μάλλον το netirno.tourism, που προσπαθεί να
υπερπηδήσει τα εμπόδια, αλλά έχει και ανταγωνιστές-ρόπαλο
στον...κομπιουτερόκοσμο και γι'αυτό κοιτούσε έτσι, για να μην το βάλεις
κάτω.Ε, οι άσπρες κοτούλες είναι η
f-πεπτη έκδοση και το netrino.anergia, που έχεις τακτοποιήσει πλέον στο
κοτέτσι που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση για να επιβλέπεις.

Χμ...ε, δεν είναι και τόσο μακρυά από την πραγματικότητα η ερμηνεία μου νομίζω...ε?

από πολύ διαφορετική σκοπιά το εξέτασες. το "ταχτοποίησες" βέβαια,
όμως εγώ που το έζησα το πράμα,  πιστεύω ότι 99% δεν υπάρχει ο
συσχετισμός τούτος.

{ _fantom_ @ 27/02/2006, 04:09:00 }

[Παράθεση από : anna]νετρινο f-πεπτη έκδοση, tourism και anergia, είναι τα τρία συστατικά... για την επιτυχία

[old image]

Βλέπετε κάτι περίεργο;

μας επισκέφτηκαν εξωγήινοι... και ήταν πολλοί!

{ _fantom_ @ 27/02/2006, 05:28:21 }

[Παράθεση από : Guests]

2 εφιάλτες έχω από παιδάκι...στον ένα βρίσκομαι σε
μια ψηλή άδεια δεξαμενή,χωρίς σκάλα για να μπορώ να ξεφύγω,και με
κυνηγάει μια μεγάλη καφέ αρκούδαΚαι
στον άλλο είμαι σε ένα ασανσέρ,πατάω το ισόγειο,φτάνω,δε
σταματάει,συνεχίζει με μεγάλη ταχύτητα ως...δεν ξέρω πού,και με το
ζντουπ! που χτυπάει κάτω πετάγομαι καταϊδρωμένη.Τα καλά όνειρα σπάνια τα θυμάμαι...

όταν βλέπεις να πέφτεις, απ' όσο ξέρω, σημαίνει ανασφάλεια

τώρα το άλλο... χμ... ιστορίες με αρκούδες!

{ Doureios-Ipnos @ 27/02/2006, 07:56:03 }

[Παράθεση από : _fantom_]
[Παράθεση από : anna]νετρινο f-πεπτη έκδοση, tourism και anergia, είναι τα τρία συστατικά... για την επιτυχία

[old image]

Βλέπετε κάτι περίεργο;
μας επισκέφτηκαν εξωγήινοι... και ήταν πολλοί!

175!!!

κι αυτό μόλις έσκασε μύτη ο ονειροκρίτης!

και μετά σου λέει ότι φταίνει τα κανάλια....

{ Doureios-Ipnos @ 27/02/2006, 08:04:00 }

[Παράθεση από : Guests]

2 εφιάλτες έχω από παιδάκι...στον ένα βρίσκομαι σε μια ψηλή άδεια δεξαμενή,χωρίς σκάλα για να μπορώ να ξεφύγω,και με κυνηγάει μια μεγάλη καφέ αρκούδαΚαι στον άλλο είμαι σε ένα ασανσέρ,πατάω το ισόγειο,φτάνω,δε σταματάει,συνεχίζει με μεγάλη ταχύτητα ως...δεν ξέρω πού,και με το ζντουπ! που χτυπάει κάτω πετάγομαι καταϊδρωμένη.Τα καλά όνειρα σπάνια τα θυμάμαι...

τα όνειρα είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί το υποσυνειδητό μας προκειμένου να αφήσει να περάσουν στο χμ..συνειδητό μας? αυτά που έχει συσσωρεύει και έτσι αποφορτίζεται λιγάκι!

επειδή όμως βρίσκονται στο υποσυνείδητο επειδή ακριβώς είναι πολύ "βαριά" για να τα αντέξουμε,μας τα πασάρει μεταμφιεσμένα!

τα επαναλαμβανόμενα όνειρα δεν είναι μια προειδοποίηση για μελλοντικά γεγονότα αλλά εκφράζουν κάποιους φόβους ή γενικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις!

είμαι σίγουρη πως ,αν κρατούσες ημερολόγιο,θα έβλεπες ότι,όταν έβλεπες τα συγκεκριμένα όνειρα, βρισκόσουν σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση:άγχος,φόβος για κάτι,αίσθημα αδιεξόδου,κτλ!

επιφυλάσσομαι αργότερα να σου δώσω και μερικές πιθανές ερμηνείες!

{ ROSEBUD @ 27/02/2006, 08:20:01 }

τώρα το άλλο... χμ... ιστορίες με αρκούδες!

{ anna @ 27/02/2006, 09:43:32 }

από πολύ διαφορετική σκοπιά το εξέτασες. το "ταχτοποίησες" βέβαια, όμως εγώ που το έζησα το πράμα,  πιστεύω ότι 99% δεν υπάρχει ο συσχετισμός τούτος.

Κατά 99% άσχετο? Μετρημένο και με ποσοστό κιόλας?!Τόσο απόλυτα?Οκ, πάντως εγώ θα συμφωνήσω με την anna_agra στο ότι κάποια όνειρα αποκτούν συμβολική σημασία και δή όταν επαναλαμβάνονται, όπως και στο ότι μεταφέρουν-υποσυνείδητα-σκέψεις από το ασυνείδητο με "ανώδυνο" τρόπο.

Χμ...και όσο για τους εξωγήινους, κατάλαβα ότι μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για...μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά εγώ τουλάχιστον,όταν παρουσιάζονται εμπόδια, προσπαθώ να βλέπω λίγο πιο μακρυά, μήπως και καταλαγιάσει η φόρτιση της στιγμής.

{ charm_quark @ 02/03/2006, 00:51:41 }

Εγω εβλεπα ενα ονειρο μικρη για πολλα χρονια. Εφιαλτης. Σταματησε οταν το "νικησα" στον υπνο μου. Πρωταγωνιστης μια μουμια που ηταν και καλα ο μπαμπας μου. Το ηξερα γιατι οπως και ο πατερας μου και αυτη ειχε μουστακι. Αυτη η μουμια στον εφιαλτη μου λοιπον με κυνηγουσε μεσα στο σπιτι μας με σκοπο να με σκοτωσει με μια χατζαρα (σαν αυτη που εχουν οι τουρκοι-αγαδες στις παλιες ελληνικες ταινιες). Τρεξιμο.. αγχος.. ειχα τρομοκρατηθει σαν παιδακι. Ωσπου ενα βραδυ αποφασισα να δρασω!Παντα λοιπον για να γλιτωσω κρυβομουν πισω απο μια πορτα του σπιτιου και ξυπνουσα την ωρα που η μουμια με εβρισκε και κατεβαζε τη χατζαρα στο λαιμο μου. Στην αισθηση του μεταλλου ξυπνουσα παντα. Ενα βραδυ λοιπον προλαβα τη μουμια. Οπως καθομουν πισω απο την πορτα, πριν γυρισει και με δει, τραβηξα την ακρη απο τις γαζες που ηταν τυλιγμενη (στο ποδι της) και τοτε εξαφανιστηκε... εμεινε μονο σκονη και το μουστακι!!! Εμμονη με το μουστακι του μπαμπα μου;; Δεν το εξηγησα ποτε! χαχαχαχα

{ ROSEBUD @ 28/03/2006, 11:39:40 }

Τελικά η πτώση στα όνειρα τι σημαίνει?Πχ από σκάλα,τοίχο κτλ.(Όχι,δεν έπεσα από το κρεβάτι μου.)ʼχγος,ανασφάλεια...ίσως?Ξέρει κανείς?ʼννα μήπως?

{ tonight @ 28/03/2006, 11:41:46 }

Άγχος και ανασφάλεια definately

{ ROSEBUD @ 28/03/2006, 11:42:22 }

"Άγχος"(αχ αντμίνε μ'αυτό το edit!)

{ Doureios-Ipnos @ 28/03/2006, 21:36:21 }

[Παράθεση από : ROSEBUD]Τελικά η πτώση στα όνειρα τι σημαίνει?Πχ από σκάλα,τοίχο κτλ.(Όχι,δεν έπεσα από το κρεβάτι μου.)ʼχγος,ανασφάλεια...ίσως?Ξέρει κανείς?ʼννα μήπως?

ω ναι!

αλλά μην αγχώνεσαι που τα όνειρά σου αποκαλύπτουν άγχος και ανασφάλεια και αποκτήσεις περισσότερο!

{ Doureios-Ipnos @ 19/04/2006, 22:19:44 }

παιδάκια μου,τώρα τελευταία βλέπω συνέχεια εφιάλτες!

τις προάλλες έβλεπα μια αντιπαθέστατη ξαδέρφη μου με ταγέρ, για να καταλάβετε!

το απόγευμα δε, έδωσα τα ρέστα μου!

μεταξύ άλλων:

κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μου ενώ ήμουν μέσα!(στον ύπνο μου αυτά, έτσι?)!εγώ φώναζα αλλά βοήθεια δεν ερχόταν και έτσι βγήκα στους δρόμους φωνάζοντας-περνώντας από την πόρτα απ'όπου ήδη είχαν μπει αυτοί,σημειωτέον-και αυτοί με ακολούθησαν-όχι γιατί φοβήθηκαν μην έρθει κάποιος για βοήθεια,αλλά γιατί τρόμαξαν από τις αγριοφωνάρες μου!
μετά ξαναμπήκα μέσα αλλά ξαναείχα έφοδο από ένα άτομο και πάνω στην προσπάθεια να τον διώξω έσπασα τα τζαμάκια της πόρτας-δεν έχω βέβαια τέτοια αλλά όνειρο είναι,τι να κάνεις?

έφυγε κι αυτός κι εγώ σκεφτόμουνα ότι τώρα θα πρέπει να πληρώσω το τζάμι!

από την άλλη είχα τύψεις,γιατί σκεφτόμουνα ότι για να πάει να κλέψει, θα είχε ανάγκη!

επίσης έβλεπα ότι ετοιμαζόμουν να φάω ένα αχλάδι-τα οποία σημειωτέoν δεν τρώω, γιατί με πειράζουν! για να διατηρείται δε δεν το είχα στο ψυγείο αλλά στο χώμα μιας γλάστρας! εεεεε?????τι σας λέει?

έβλεπα και κάτι άλλο, το πιο στενάχωρο, το οποίο δε μεταφέρω γιατί είναι προσωπικό και το κατάλαβα απολύτως!

αυτά!

περιμένω το πόρισμα της επιστημονικής μας κοινότητας!

{ _fantom_ @ 19/04/2006, 22:29:09 }

στο κεντρικό σημείο, εντοπίζω επιροές από κομπιούτερ γκέημς και ειδήσεις.

δηλαδή αυτή η απελπισία να βρεις διέξοδο αναζητώντας τριγύρω, θυμίζει τα "γνωστά" παιχνίδια-προγράμματα ενώ οι τύψεις για τον φτωχό που κλέβει για να ζήσει είναι σαφής αναφορά στα πανωτόκια και τις υπερχρεωμένες πιστωτικές κάρτες.

{ Doureios-Ipnos @ 19/04/2006, 22:32:25 }

για το πρώτο σκέλος!

λες ε?για το δεύτερο σκέλος!

για το αχλάδι όμως,τι έχεις να πεις?

μήπως είναι μια υποσυνείδητη καταφυγή στο "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"?

{ _fantom_ @ 19/04/2006, 22:39:06 }

α ναι... το αχλάδι το ξέχασα... βασικά συνδυάζει δυο στοιχεία... την
έλλειψη σε ποιοτική διασκέδαση, δηλαδή μπουζούκια με φρουτοσαλάτα και
από την άλλη φόβο για επικείμενη έρευνα του Ευαγγελάτου στα
ζαρζαβατικά, οπότε ήδη λαμβάνεις τα μέτρα σου και φυτεύεις δικά σου
προϊόντα

για την ξαδέρφη δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο για τα άλλα... ίσως νιώθεις
ότι πρέπει να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου με πιο "σοβαρά" κομμάτια,
όχι όμως γιατί το θέλεις, αλλά επειδή το απαιτεί το συγγενικό σου
περιβάλον

{ Doureios-Ipnos @ 19/04/2006, 22:45:39 }

λοιπόν!

δεν προλαβαίνω και άρα δε βλέπω ειδήσεις,Ευαγγελάτο,συγγενής,κτλ!

άρα αυτά άκυρα!

για το αχλάδι έχω και μια άλλη θεωρία!

ετυμολογικά κοιτάζοντάς το,βγαίνει αχ-λάδι,δηλ.κάποιος μου έχει βγάλει το λάδι!
εγώ τώρα,για παρηγοριά στρέφομαι στη μάνα-Γη!

τι λες?

{ _fantom_ @ 19/04/2006, 22:52:41 }

παρατηρώ ότι εσύ το εξετάζεις μέσω της άλλης "σχολής", που στρέφεται
στο κατευθυνόμενο αλληγορικό και αλληλοεξαρτώμενο υποσυνείδητο (όπως
ίσως θα έλεγε και ο κ. Ψυχ-ούτσικος)

γι' αυτό υπάρχει αυτή η διάσταση απόψεων μιας και δύσκολα συμβιβάζεται
η οπτική αυτή με την φαινομενική εξήγηση μέσω διασυνδέσμων, που κάνω εγώ

{ Doureios-Ipnos @ 19/04/2006, 23:05:34 }

{ mmanos @ 19/04/2006, 23:27:21 }

παιδιά εγώ δεν βλέπω όνειρα η τα βλέπω και δεν θυμάμαι τίποτα ποιος ξέρει ίσως κάποτε να το μάθω

σαν παιδί θυμάμαι κάποια όνειρα με δράκους που με κυνηγάγανε και δεν με έφταναν ποτέ ( ακόμα και τώρα είμαι σβέλτος στο τρέξιμο θα μου είχε μείνει από τότε )

από ότι έχω ακούσει είναι κακό να μην βλέπεις όνειρα η να μην τα θυμάσαι είμαι λίγο νευρικός άνθρωπος ( κινητικός ) είναι αυτό που λέμε έχω σκουλήκια στο κ…. μου ίσως να φταίει και αυτό

{ Doureios-Ipnos @ 19/04/2006, 23:42:04 }

όλοι βλέπουμε όνειρα,απλά δεν τα θυμόμαστε?

μήπως δεν έχεις καλή μνήμη?
(πλάκα κάνω!)

απλά τα όνειρα τα βλέπουμε σε κάποια στάδια του ύπνου!

δε θυμάμαι όμως σε ποια για να σου αν φταίει το ότι είσαι νευρικός!
(εμ κι εσύ,τι τα θες τα νεύρα?έχουν κλείσει σπίτια.....!!!!)

{ mmanos @ 19/04/2006, 23:57:59 }

μην το γελάς δεν έχεις άδικο για την μνήμη αλλά γενικά θέλω τα πράγματα να γίνονται γρήγορα και στον ελάχιστο χρόνο σε χρόνο  ( D.D που λένε  

δεν έχω νεύρα στον στιλ ότι νευριάζω γρήγορα ίσα ίσα που είμαι σχετικά ήρεμος

απλός στην δουλειά μου στης κινήσεις μου έχω ένα νεύρο και δεν μπορώ να βλέπω κάποιον άνθρωπο που να είναι οκνός ε εκεί νευριάζω

{ Doureios-Ipnos @ 20/04/2006, 00:03:19 }

ξεφεύγουμε από το θέμα ΄τωρα,αλλά όσον αφορά την οκνότητα:

υπάρχουν αυτοί που είναο τεμπέληδες και υπάρχουν και αυτοί που φαίνεται να έχουν αργούς ρυθμούς αλλά είναι το στυλ τους και είναι παραγωγικότατοι!

ελπίζω να κάνεις το διαχωρισμό όταν νευριάζεις! 

{ mmanos @ 20/04/2006, 00:04:08 }

πολύ πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι προάγγελοι κάποιου γεγονότος

εγώ πάντως πιστεύω ότι βλέπουμε στα όνειρα αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε και μας δυσκολεύει

η αυτό που φοβόμαστε

η γνώμη μου είναι ότι παρόλο που το σώμα κοιμάται και ξεκουράζετε ( να δούμε πότε θα γίνει αυτό ) το υποσυνείδητο δουλεύει

{ anna @ 20/04/2006, 14:39:28 }

[Παράθεση από : anna_agra]

απλά τα όνειρα τα βλέπουμε σε κάποια στάδια του ύπνου!

Στη φάση R.E.M (Rapid Eyes'Movements) βλέπουμε τα όνειρα και η φάση αυτή καταλαμβάνει περίπου το 20-30% της συνολικής διάρκειας του ύπνου. H μέση διάρκεια της φάσης είναι 10-15 λεπτά και επαναλαμβάνεται περιοδικά. Εξ'ού και η φράση "βρίσκεται σε φάση R.E.M" (που παραπέμπει σε γνωστό συγκρότημα) για κάποιον που "ονειρεύεται"!

{ anna @ 20/04/2006, 14:59:52 }

[Παράθεση από : mmanos]

εγώ πάντως πιστεύω ότι βλέπουμε στα όνειρα αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε και μας δυσκολεύει

η αυτό που φοβόμαστε

η γνώμη μου είναι ότι παρόλο που το σώμα κοιμάται και ξεκουράζετε ( να δούμε πότε θα γίνει αυτό ) το υποσυνείδητο δουλεύει

Κατά κάποιο τρόπο, το υποσυνείδητο μας "προστατεύει" από σκέψεις που βρίσκονται ακόμη βαθύτερα, στο α-συνείδητο και που αν δε θέλουμε ή δεν είμαστε έτοιμοι, ίσως να μη μπορούμε να καταλάβουμε ή να δεχτούμε. Έτσι, αυτές παρουσιάζονται με κάποιο "αλληγορικό περιτύλιγμα" κατά κάποιο τρόπο.

Πάντως, αν και μου άρεσε η διαφοροποίηση της θεωρίας του Ψυχ-ούτσικου (πετυχημένο! ) από την άλλη πιο...λογικοφανή εξήγηση, πολλές φορές το "αλληγορικό", αποτελεί πηγή έρευνας για πολλά φαινομενικά "ανεξήγητα"...

{ _fantom_ @ 31/08/2006, 16:08:08 }

λοιπόν... να σας πω τι όνειρο είδα χθες... ύστερα από αρκετό καιρό...

είχα πάει το αυτοκίνητο για αλλαγή λαδιών. για κάποιο λόγο δεν παρακολούθησα στην διαδικασία αυτοπροσώπως, όπως συνηθίζω... και φεύγοντας στο δρόμο μου ήρθε ένα φλας... ότι τελειώσαμε πολύ γρήγορα και ότι απλά θα μου έριξαν μέσα μόνο ένα καινούργιο μπουκάλι λάδι. Αποφασίζω να επιστρέψω λοιπόν, για να τους ρωτήσω αν άλλαξαν και το φίλτρο λαδιού.

Ανοίγοντας λοιπόν το καπό, ένας άλλος από τους μάστορες... διαπιστώνουμε ότι είχε πέσει μέσα... φρουτοσαλάτα δηλαδή π.χ. εκεί στο διαφανές για το υγρό τζαμιών, ήταν το θέαμα σαν μπλέντερ, ένα κιτρινωπό μίγμα. εκείνος που είχε κάνει την "αλλαγή" δεν ήταν εκείνη την ώρα στο συνεργείο (όλως περιέργως ήταν Κυριακή). Καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι καθώς είχε ανοιχτό το καπάκι, μάλλον του έπεσε μέσα κάποιος φρουτοχυμός που έπινε.

Εκείνος που μιλούσαμε μου είπε ντάξει, θα το καθαρίσουμε από την φρουτοσαλάτα, αλλά όχι σήμερα... και εκεί ήταν που άρχισα να ταράζομαι... και την ώρα που ξυπνούσα... τηλεφωνούσα στο ΚΕΠΚΑ...

{ Guests @ 31/08/2006, 18:02:22 }

κοίτα να δεις που βγήκε μερικώς το όνειρο!

πήγα εγώ σήμερα για αλλαγή λαδιών!

αλλά ευτυχώς τη φρουτοσαλάτα την απέφυγα!

(μάλλον θα φταίει που όχι μονο παρακολούθησα τη διαδικασία αλλά τον ζάλισα τον άνθρωπο και στις ερωτήσεις!)

{ ROSEBUD @ 08/05/2007, 09:05:31 }

νουνού!σε είδα στον ύπνο μου χθες!ή μάλλον σήμερα γιατί ήταν λίγο πριν ξυπνήσωήσουν
λέει μέσα σε ένα μαγαζί χωμένος και περικυκλωμένος από άπειρα
στιβαγμένα και σκονισμένα κουτιά!τα κουτιά ήταν χαρτονένια αλλά
πολύχρωμα και το μαγαζί ήταν στη Λάρισα!

{ Doureios-Ipnos @ 08/05/2007, 11:20:26 }

μήπως ειχες ακούσει το τραγούδι της πρωτοψάλτη "χαρτοκιβώτια νουνού"?

{ nounoukos @ 08/05/2007, 14:27:08 }

αμαν! κοιτα να δεις τι επαθε η γυναικα!

τωρα να σε πω συγγνωμη για την ενοχληση;

να σου πω οτι δε θα ξανασυμβει;

η να σου πω οτι ημουν στη λαρισα την κυριακη για μια βαφτιση, στην εκκλησια της Αναληψεως; τωρα για πολυχρωμα κουτια, ηταν εκει τα κουτια με τα γλυκα, αλλα για στοιβες και πολλη σκονη, δεν μπορω να εξυπηρετησω!

ηταν καλο το ονειρο ή κανενας εφιαλτης;

{ nounoukos @ 08/05/2007, 14:28:23 }

και, πως ημουν;; για πες;;;   

ψηλος ξανθος γαλανοματης αδυνατος και γυμνασμενος; θα με φαει η περιεργεια!!!

{ ROSEBUD @ 08/05/2007, 17:04:27 }

ήσουν μια θολή...κατάθολη από τη σκόνη μεγέθυνση νουνουκάκου!Εφιάλτης δεν ήταν,ουδέτερο θα έλεγα...είχες και έναν αφεντικό που "σε έτρωγε"Κυριακή
είπες?Αναλήψεως??Και συ μήπως είδες μια ουφα να περνάει δίπλα από την
εκκλησία στο γνωστό δρόμο με τα δέντρα προσπαθώντας να χωνέψει τους
λαχανοντολμάδες της μάνας της?

Μάλλον σε είδα χθες γιατί σε μελετούσα λίγο πριν κοιμηθώ(για καλό ήταν,μη βαρούς!)

{ charm_quark @ 13/05/2007, 23:41:18 }

χμμμμ.... εχω ενα προβληματικο ονειρο που βλεπω εδω και καιρο σε διαφορες εκδοχες....

Ειμαι λεει καπου σε μια εξεδρα-διαβαση στη μεση ενος ποταμου και χαζολογαω.Σκοπευω να περασω απεναντι, αλλα οχι ακομα. Ο ποταμος ειναι ηρεμος. καποια στιγμη φουσκωνει...τσουναμι σκεφτομαι αλλα εγω ακαθεκτη, κοιταω και θαυμαζω τη δυναμη της φυσης. Καποιος ασχετος με ενημερωνει να μαζεψω τη φωτογραφικη μου μηχανη που ειναι σε θηκη ακουμπισμενη καπου διπλα, γιατι θα την παρει το ποταμι και ειναι ακριβη. Παω να την παρω και εκεινη την ωρα την παιρνει το νερο. Σκεφτομαι να βουτηξω να την πιασω καθως ειναι στη θηκη και δεν θα βραχει αμεσως, οποτε θα την γλιτωσω. Βουταω, ομως αυτη βουλιαζει τοσο γρηγορα που εγω δεν προλαβαινω να την πιασω. Καποια στιγμη μου τελειωνει ο αερας. Πρεπει να γυρισω στην επιφανεια να αναπνευσω. Κοιταω προς την επιφανεια για να κολυμπησω αλλα βλεπω μονο σκοταδι. Ειμαι κατω απο μια τεραστια εξεδρα και δεν εχει πουθενα αερα. Κοιταω δεξια αριστερα μηπως βρω φως... αλλα τιποτα... Παει λεω... θα πνιγω ενω ξερω κολυμπι! Εκεινη την ωρα εμφανιζεται στο ασχετο ο καθηγητης απο τη σχολη, στον οποιο κανω πτυχιακη. Με τραβαει απο το χερι και με βγαζει στην επιφανεια. Κραταω στα χερια μου και την φωτογραφικη μηχανη. Ειναι στεγνη και αθικτη! 

Αλλη παραλλαγη που εχω δει ειναι η εξης. Ειμαι στην παραλια του χωριου μου και κολυμπαω σε ηρεμη θαλασσα. Καποια στιγμη, σηκωνονται τεραστια κυματα. Τσουναμι λεω (ξανα) και προσπαθω να βγω στη στερια για να τηλεφωνησω στους γονεις μου να φυγουν απο το σπιτι και να ανεβουν στο βουνο για να σωθουν. Ξαφνικα ειμαι στο βυθο και ψαχνω στην αμμο, δεν ξερω και εγω τι. Οπως ανακατευω την αμμο βρισκω εναν σκελετο ανθρωπου. Τρομαζω και οπως κανω πισω απο την τρομαρα μου ανακαλυπτω ενα σπασμενο σταυρο. Εχει ξεμεινει λεει απο καποια Θεοφανεια, που πεταξαν ενα σταυρο και κανεις δεν τον βρηκε. Τον αρπαζω στο χερι μου... και εκεινη την ωρα σκαει μυτη ξανα ο καθηγητης (ο ιδιος) με τραβαει (ξανα) απο το χερι και με βγαζει στη στερια.

{ nounoukos @ 13/05/2007, 23:57:59 }

θα ελεγα οτι εχεις μια ταση να συνδυαζεις τη δοκιμασια των εξετασεων με φουρτουνα.

πολυ αγχος βγαζεις τελευταια μαλλον, δε χαλαρωνεις λιγακι?

και με τον καθηγητη, φανταζομαι οτι περνας πολλες ωρες μαζι του τελευταια..

αν παλι πιστευεις στα προφητικα ονειρα, προσεξε να μην αφησεις ανοιχτη τη βρυση στη μπανιερα και πλυμμηρισει το σπιτι!    

{ Doureios-Ipnos @ 14/05/2007, 00:02:11 }

χμμ....

θα σου εξηγήσω πρώτα το πρώτο κ άλλη φορά το δεύτερο,οκ?

λεπόν,

το νερό,αν ενθυμούμαι καλά,έχει να κάνει με έρωτα,σεξ κτλ!!!
οπότε,εσύ εισαι μες στη μέση!!!
ωστόσο,κάποιες φορές αισθάνεσαι να χάνεις τον έλεγχο κι αυτό σε τρομάζει!!!
από την άλλη,έχουμε το άγχος για τη φωτογραφική μηχανή,που η μεγαλοφυία μου τη συνδέει με το παρελθόν,καθώς με αυτή αποτυπώνουμεκ άιτ που εκ των πραγμάτων μεταφέρεται ακαριαία στο παρελθόν!!!
οπότε,άισθάνεσαι ότι ο έρωτας σε απομακρύνει παό το παρελθόν κι αυτό δεν έισαι απολύτως έτοιμη να το δεχθείς!!!
κάνεις λοιπόν απεγνωσμένες προσπάθειες να  σώσεις το ένα από το άλλο,κι εκεί που λες πως χάνεις το παιχνίδι,σκάει μύτη ο καθηγητής και ως δια μαγείας σε βοηθάει να τα συνδυάσεις!!!
έχουμε κ λέμε:
1)ή είσαι τσιμπημένη με τον καθηγητή
2)ή είσαι ερωτευμένη με κάποιον που στα μάτια σοσυ ταυτί΄ζεται κατά κάποιον τρόπο με τον καθηγητή
3)ή περιμένεις-ελπίζεις σε κάποιον καθοδηγητή(ετυμολογικώς εξετάζοντας το θέμα!!!)

αυτά ειχε να πει με λίγα λόγι κ ακόμη πιο λίγη σκέψη η παρ-επιστήμη!!!

τι λες?
πλησίασα?
να αλλάξω δουλειά ή να κρατησω την ίδια?

{ charm_quark @ 14/05/2007, 00:05:25 }

[Παράθεση από : nounoukos]θα ελεγα οτι εχεις μια ταση να συνδυαζεις τη δοκιμασια των εξετασεων με φουρτουνα.
αν παλι πιστευεις στα προφητικα ονειρα, προσεξε να μην αφησεις ανοιχτη τη βρυση στη μπανιερα και πλυμμηρισει το σπιτι!    

Καρφωνομαι η αμυαλη...!
[Παράθεση από : nounoukos]θα ελεγα οτι εχεις μια ταση να συνδυαζεις τη δοκιμασια των εξετασεων με φουρτουνα.

τωρα που το λες... θαλασσοταραχες, εβλεπα και τοτε που εδινα πανελληνιες... Το θεμα ειναι οτι πτυχιακη δεν εχω ξεκινησει ακομα... απλα καποια στιγμη θα την ξεκινησω... και ο ανθρωπος ειναι υπομονετικος καθως δε μου εχει πει τιποτα που 7 μηνες που εχω το θεμα δεν εχω κανει τιποτα!

{ charm_quark @ 14/05/2007, 00:49:06 }

Doureia... πως ακριβως κατεληξες εκει; Κρυβουν μια μεγαλη αληθεια τα παραπανω λογια ή μαλλον πολλες αληθειες.
Βεβαια με προβληματιζει το γιατι πρεπει να σωσω κατι απο το παρελθον, εαν αυτο εχει να κανει με την προσωπικη μου ζωη. Να χαθει... να ησυχασουμε!

{ Doureios-Ipnos @ 14/05/2007, 00:52:51 }

όχι απαραίτητα με την προσωπική σου ζωή!!!
ίσως ο εαυτός σου!!!!
(τι είπα πάλι ε?)

{ nounoukos @ 14/05/2007, 00:58:57 }

καλα, επαγγελματικη δουλεια δουρεια.

εχεις μελλον εσυ!

{ charm_quark @ 14/05/2007, 01:01:33 }

[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]όχι απαραίτητα με την προσωπική σου ζωή!!!
ίσως ο εαυτός σου!!!!
Γραφεις σημερα...
Δηλαδη στο ονειρο.. βουταω να σωσω τον εαυτο μου απο το παρελθον... για να περασω απεναντι... και εκει που νομιζω οτι πνιγομαι, με βουταει καποιος ο οποιος εχει το προσωπο του καθηγητη και με σωζει! ...αν δε το δω και σημερα... μαλλον το αποκρυπτογραφησαμε! Εξαλλου it fits... μου κανει!
Περιμενω για το δευτερο...εναγωνιως!

{ nounoukos @ 14/05/2007, 01:20:44 }

να βοηθησω στην επιστημονικη ερευνα..

ενας διαχωρισμος των ειδων των ονειρων, οπου προφανως τα δικα σου ανηκουν στην τεταρτη κατηγορια.

κλικ

{ charm_quark @ 14/05/2007, 01:32:22 }

Dreams can recur in this manner because the real life event that triggered it has remained unresolved. Dealing with the real life trauma responsible for recurring nightmares is often the best way to banish the bad dream.
Αν ηξερα... και ποιο αλυτο προβλημα(απο όλα) δημιουργουσε το ονειρο... θα ηταν καλυτερα... Να'ναι καλα η doyreia... μου ανοιξε τα ματια! Παλι καλα που δεν ειναι προφητικο και φοβομουν οτι θα περασω καμμια χοντρη νιλα στη σχολη μαζι με ολα τα αλλα!

{ Yerejan @ 14/05/2007, 23:20:27 }

Είδα λοιπόν δούρεια ένα όνειρο και θέλω την γνώμη σου

Είμασταν λέει με την charm_quark σένα σταθμό λεωφορείων και βγάζαμε
εισιτήριο επιστροφής μου στην Θεσσαλία ενώ είχα πάει να την δω γιατί
αυτή έμενε πια εκεί (άγνωστο μέρος).Μετά φύγαμε απ΄το σταθμό εκείνο και
πηγαίναμε στο νέο της σπίτι με το αυτοκίνητο της.Στο δρόμο βέβαια που
πηγαίναμε είδα μια πεδιάδα που έμοιαζε της Θεσσαλίας και είχε χωράφια
καφέ άσπαρτα και λίγη ομίχλη-εποχή φθινοπώρου.Εγω της έλεγα εν τω
μεταξύ να γυρίσει Πάτρα αλλά εκείνη δεν ήθελε με τίποτα χωρίς να μου
λέει τον λόγο που δεν ήθελε .Μετά φτάσαμε στο νέο της σπίτι μια
ωραιότατη μονοκατοικία με γκαζόν το μόνο
που θυμάμαι είναι ότι είχε ασπρο τοίχο και κόκκινη πόρτα-παράθυρα.Εγω
σκεφτόμουνα εν τω μεταξύ πως να την μεταπείσω και όταν είμασταν έτοιμοι
να μπούμε στο σπίτι εγώ ξύπνησα.Ήταν λίγο κουφό όνειρο

Βγάζεις κανένα συμπέρασμα?

{ nounoukos @ 14/05/2007, 23:23:58 }

[Παράθεση από : Yerejan] Είδα λοιπόν δούρεια ένα όνειρο και θέλω την γνώμη σου

εδω σε θελω κάβουρα...

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 00:12:21 }

[Παράθεση από : Yerejan]Είδα λοιπόν δούρεια ένα όνειρο και θέλω την γνώμη σου
Είμασταν λέει με την charm_quark σένα σταθμό λεωφορείων και βγάζαμε εισιτήριο επιστροφής μου στην Θεσσαλία ενώ είχα πάει να την δω γιατί αυτή έμενε πια εκεί (άγνωστο μέρος).Μετά φύγαμε απ΄το σταθμό εκείνο και πηγαίναμε στο νέο της σπίτι με το αυτοκίνητο της.Στο δρόμο βέβαια που πηγαίναμε είδα μια πεδιάδα που έμοιαζε της Θεσσαλίας και είχε χωράφια καφέ άσπαρτα και λίγη ομίχλη-εποχή φθινοπώρου.Εγω της έλεγα εν τω μεταξύ να γυρίσει Πάτρα αλλά εκείνη δεν ήθελε με τίποτα χωρίς να μου λέει τον λόγο που δεν ήθελε .Μετά φτάσαμε στο νέο της σπίτι μια ωραιότατη μονοκατοικία με γκαζόν το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε ασπρο τοίχο και κόκκινη πόρτα-παράθυρα.Εγω σκεφτόμουνα εν τω μεταξύ πως να την μεταπείσω και όταν είμασταν έτοιμοι να μπούμε στο σπίτι εγώ ξύπνησα.Ήταν λίγο κουφό όνειρο
Βγάζεις κανένα συμπέρασμα?

λεπόν:

το ότι ήσουν σε σταθμό λεωφορείων κ έβγαζες εισητήριο επιστροφής για θεσσαλία,μαρτυράει την έντονη νοσταλγία σου και τν επιθυμία σου να γυρίσεις!
ωστόσο,η τσαρμ έινα ιαυτή που σε συγκρατεί (κι αυτό εξηγείται απ όσαμας έχεται πει,μάλλον ή σε "στρώνει" να διαμάσεις ή ε΄συ νιώθεις υποχρέωση και απέναντί της να διβάσεις για να προχωρήσετε!
άρα κατευθύνεστε προς το σπιτι της τσαρμ-προφανώς για να διαβάσετε(πλάκα κανω),που ίσως σημάινει ότι η τσαρμ έιναι καποιο άτομο που σε τραβα στο΄χωρο της (αυτό που κανετε κ δεν κατάλαβα τιέιναι κ σσας ικετεύω μη μου εξηγήσετε ).
το γεγονός ότι στο δρόμο βλέπεις πάλι μιαμετάλλαξη της θεσσαλίας ξαναδείχνει ότι δε φεύγει απ τη σκέψη σου!
τα χρώματα στο σπιρι της τσαρμ ίσως υποδηλώνουν τοντ΄ροπο που τη βλέπεις :άσπρο:αγνότητα,κόκκινο:πάθος (μάλλον βάζει όλη την πειθώ κ μιλάει με πάθος για την επιστήμη σας προσπαθώντας να σε μαζέψει-μήπως έισαι λίγο κοπρόσκυλο εεεεεε ρε γιάνν?)
το γκαζον παραπέμεπι στη βεράντα της

αυτά!!!!

πριμένω σχόλια

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 00:14:12 }

[Παράθεση από : nounoukos]
[Παράθεση από : Yerejan] Είδα λοιπόν δούρεια ένα όνειρο και θέλω την γνώμη σου

εδω σε θελω κάβουρα...

όπως βλεπεις δε μασάω
και στα κάρβουνα πατάω

σκάσε απ τη ζήλεια σου τώρα!!!!

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 00:15:51 }

γίνεαι να μιλάω κ ναγράφονται?

βαριέμαι να διορθώνω τα  (άμέτρητα)λάθη

{ charm_quark @ 15/05/2007, 00:22:19 }

Πρεπει να ειναι η πιο καλη ερμηνεια ονειρου που εχω ακουσει/διαβασει!
Βεβαια το γιατι ολοι φανταζονται κατι αλλο για τον Yerejan, περα απο αυτο που λεμε οτι ειναι... ακομα δεν το καταλαβα... Θυμασαι Yerejan το βραδυ στο Orient Express; [old image]

{ charm_quark @ 15/05/2007, 00:28:12 }

[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]άσπρο:αγνότητα,κόκκινο:πάθος (μάλλον βάζει όλη την πειθώ κ μιλάει με πάθος για την επιστήμη σας προσπαθώντας να σε μαζέψει-μήπως έισαι λίγο κοπρόσκυλο εεεεεε ρε γιάνν?)

Θα σας πω τι εκανε ο αθεοφοβος ο Yerejan!
Του εκανα δωρο μια ριζα απο τις καταβολαδες του γιασεμιου που ειχα φτιαξει περυσι (εκεινη που προοριζα για τη μανα μου) - αγνοτητα
Αφου -παλι καλα- το φυτεψε, το ειχε παρατησει στον ηλιο αποτιστο οποτε τσαντιστηκα και του εβαλα τις φωνες (μα ειναι δυνατο να αφησει αποτιστο το γιασεμι;;;;;;) - παθος δικο μου- κοπροσκυλιαση yerejan - βεραντα μου!

{ Yerejan @ 15/05/2007, 00:33:29 }

το ότι ήσουν σε σταθμό λεωφορείων κ έβγαζες εισητήριο επιστροφής για
θεσσαλία,μαρτυράει την έντονη νοσταλγία σου και τν επιθυμία σου να
γυρίσεις!

ωστόσο,η τσαρμ έινα ιαυτή που σε συγκρατεί (κι αυτό εξηγείται απ
όσαμας έχεται πει,μάλλον ή σε "στρώνει" να διαμάσεις ή ε΄συ νιώθεις
υποχρέωση και απέναντί της να διβάσεις για να προχωρήσετε!
άρα
κατευθύνεστε προς το σπιτι της τσαρμ-προφανώς για να διαβάσετε(πλάκα
κανω),που ίσως σημάινει ότι η τσαρμ έιναι καποιο άτομο που σε τραβα
στο΄χωρο της (αυτό που κανετε κ δεν κατάλαβα τιέιναι κ σσας ικετεύω μη
μου εξηγήσετε ).
το γεγονός ότι στο δρόμο βλέπεις πάλι μιαμετάλλαξη της θεσσαλίας ξαναδείχνει ότι δε φεύγει απ τη σκέψη σου!
τα
χρώματα στο σπιρι της τσαρμ ίσως υποδηλώνουν τοντ΄ροπο που τη βλέπεις
:άσπρο:αγνότητα,κόκκινο:πάθος (μάλλον βάζει όλη την πειθώ κ μιλάει με
πάθος για την επιστήμη σας προσπαθώντας να σε μαζέψει-μήπως έισαι λίγο
κοπρόσκυλο εεεεεε ρε γιάνν?)

αυτά!!!!

πριμένω σχόλια

Λοιπόν δούρεια η μόνη έντονη νοσταλγία είναι να μην γυρίσω στον τόπο
που γεννήθηκα..Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο αλλά δεν θα ήθελα πότε να
ξαναγύρισω στα μέρη αυτά γιατί θεωρώ ότι δεν έχουν κάτι να μου δώσουν,
ότι είχαν το έδωσαν και με το παραπάνω

όσο για τα άλλα η αλήθεια είναι ότι γενικά μας καλεί σπίτι της η charm οπότε έπεσες μέσαΝαι η αλήθεια είναι ότι την θεωρώ αγνή και σιγουρα είναι ένα άτομο με πάθος γιατί ακουμε αρκετές φορές τις γαιδουροφωνάρες τηςΚαι τη βεράντα επισκέφτηκα πρόσφατα και μου εδωσε και γιασεμίΤώρα θα βγάλει και το τόπικ με το μαιλ που πήρα και έχει τρελαθείΑν δεν είχα εσένανε charm  τι θα ήμουν στη γήΑφού από το σοκ θα πιω από ένα κρασί που μυρίζει αβγό γιατί είναι το μόνο αλκοόλ στο σπίτι

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 00:34:59 }

[Παράθεση από : charm_quark]
Πρεπει να ειναι η πιο καλη ερμηνεια ονειρου που εχω ακουσει/διαβασει!
Βεβαια το γιατι ολοι φανταζονται κατι αλλο για τον Yerejan, περα απο αυτο που λεμε οτι ειναι... ακομα δεν το καταλαβα... Θυμασαι Yerejan το βραδυ στο Orient Express;

κάποιος με κοροϊδέυει?

{ Yerejan @ 15/05/2007, 00:35:06 }

....έχω τρελαθεί... δεν έχει τρελαθεί λάθος βιασύνης

{ Yerejan @ 15/05/2007, 00:37:46 }

Το πότησα το γιασεμί  μια χαρά είναι.Αμ δεν θυμάμαι μόνο ρύζι δεν πετάγανε κάποιοι

{ ROSEBUD @ 15/05/2007, 00:39:11 }

ʼστα αυτά γιεριεγιάν!Ξέρω εγώ...σου λείπει η ισιάδα του κάμπου!

{ charm_quark @ 15/05/2007, 00:39:17 }

[Παράθεση από : Yerejan]ακουμε αρκετές φορές τις γαιδουροφωνάρες της
Αφου δεν εγραψες τσιριδες ειμαι ικανοποιημενη! Προτιμω να λενε γαιδουροφωναρα τη φωνη μου παρα τσιριχτη.

{ charm_quark @ 15/05/2007, 00:40:22 }

Ειιιιι ψιτ Δουρεια... τι εγινε με το δευτερο το ονειρο μου; Ακομα το επεξεργαζεσαι;

{ Yerejan @ 15/05/2007, 00:44:22 }

[Παράθεση από : ROSEBUD]

ʼστα αυτά γιεριεγιάν!Ξέρω εγώ...σου λείπει η ισιάδα του κάμπου!

όχι άλλο δούλεμα σας παρακαλώ δεν αντέχω αρκετά με δουλεύει η ζωή.Δεν είμαι καλά απόψε

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 00:46:58 }

[Παράθεση από : charm_quark]Ειιιιι ψιτ Δουρεια... τι εγινε με το δευτερο το ονειρο μου; Ακομα το επεξεργαζεσαι;

δεν το κοιταξα καν:συγνώμη αλλά πρέπει να πάρουν σιειρα όλοι οι ασθενείς!
επειδη απόψε νυστάζω,σε πειράζει να σε ονειραλύσω αύριο?

{ charm_quark @ 15/05/2007, 01:04:24 }

[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]

[Παράθεση από : charm_quark]Ειιιιι ψιτ Δουρεια... τι εγινε με το δευτερο το ονειρο μου; Ακομα το επεξεργαζεσαι;

δεν το κοιταξα καν:συγνώμη αλλά πρέπει να πάρουν σιειρα όλοι οι ασθενείς!
επειδη απόψε νυστάζω,σε πειράζει να σε ονειραλύσω αύριο?

δεκτο...

{ Doureios-Ipnos @ 15/05/2007, 08:49:37 }

[Παράθεση από : Yerejan]

Λοιπόν δούρεια η μόνη έντονη νοσταλγία είναι να μην γυρίσω στον τόπο που γεννήθηκα..Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο αλλά δεν θα ήθελα πότε να ξαναγύρισω στα μέρη αυτά γιατί θεωρώ ότι δεν έχουν κάτι να μου δώσουν, ότι είχαν το έδωσαν και με το παραπάνω

τότε ίσως εεεε ρε γιανν να μην είναι η θεσσαλία αυτπο που νοσταλγείς αλλά ό,τι αυτή συσνεπάγεαι για σένα,δλδ παιδική ηλικία,ασφάλεια,κτλ!(άμα τώρα μου πεις ότι δε νοσταλγείς την παιδικη ποσυ ηλικία,θα φωνάξω ε?)!
αυτό που λες,οτι δε θες να γυρίσεις,εκφράζεται και στο ότι τελικά δε φεύγεις αλλά πας στο σπίτι της τσαρμ.

{ Yerejan @ 15/05/2007, 22:57:11 }

αυτό που λες,οτι δε θες να γυρίσεις,εκφράζεται και στο ότι τελικά δε φεύγεις αλλά πας στο σπίτι της τσαρμ.

Τώρα μπερδεύτηκα δούρειαΤι θες να πεις?Πάντως στην παιδκή ηλικία ίσως θα ήθελα να γυρίσω.Καλή προσπάθεια

{ charm_quark @ 15/05/2007, 23:52:26 }

μα που πηγε η Δουρεια;;; Λες να θυμωσε;;; Δουρεια;;; Δεν ηθελα να σε στεναχωρησω! Δε σε μαλωνω... ελα πισω....

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2007, 01:35:21 }

δε θύμωσα

{ charm_quark @ 16/05/2007, 02:17:18 }

[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]δε θύμωσα

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2007, 02:25:41 }

{ _fantom_ @ 23/05/2007, 17:49:22 }

είδα όνειρο! και ξύπνησα 

φύδια! με ζώσανε τα φύδια

είδα δύο διαδοχικά πρωινά. ήμουν σε ένα σπίτι που δεν ήταν δικό μου αλλά ήμουν μόνος μου. αυτός που είχε το σπίτι ήταν στο νοσοκομείο. κάτω από το μπαλκόνι είχε σκεπή με κεραμίδια και κάποιος έστελνε από εκεί φύδια. το πρώτο πρωινό πρόλαβα και βγήκα από το σπίτι και μου είπε ο γείτονας, ότι αυτός που στέλνει τα φύδια τα στέλνει για τον άλλο που δεν ήταν στο σπίτι. το δεύτερο πρωινό, μόλις ξύπνησα και πήγα να ανοίξω την πόρτα της κουζίνας αμέσως πετάχτηκε ένα και με δάγκωσε στο δάχτυλο του ποδιού και... ξύπνησα 

{ Doureios-Ipnos @ 23/05/2007, 22:28:51 }

χμ...ακολουθώντας την παραδοσιακή ονειραλυτική μέθοδο θα λέγαμε ότι έχεις εχθρους που σε επιβουλευονται!!!

το ότι σε δάγκωσε προφανώς σημαίνει ότι θα σε βλάψει- λίγο όμως αφού σε δάγκωσε στην άκρη του σώματος κ μετά ξύπνησες από το βαθύ σου ύπνο(δελαδίς κατάλαβες ποιοι είναι οι εχθροί σου)

πάλι ζωγράφισα κ δε θέλω ουουου!!!

{ ROSEBUD @ 24/05/2007, 00:30:37 }

Εφιάλτες Φάντομ?Εφιάλτες?Μήπως τρως ή πίνεις περσινά ξινά...σταφύλια?Και μήπως κάποιος προσπαθεί να σε δηλητηριάσει?

{ ROSEBUD @ 30/05/2007, 11:52:10 }

Σας βρήκα homework!

Πετάχτηκα σήμερα πάλι στον ύπνο μου γιατί είδα για πολλοστή φορά το ίδιο όνειρο.Ζω στο ισόγειο μιας μονοκατοικίας της οποίας το σαλόνι έχει πολλά παράθυρα με ξύλινα παντζούρια.Την ώρα που σουρουπώνει εμφανίζεται έξω από το ένα παράθυρο κάποιος άντρας-ο ίδιος κάθε φορά-γύρω στα 35,καλοβαλμένος αλλά με πολύ κακό βλέμμα.Προσπαθεί να σπάσει το παράθυρο και να μπει μέσα αλλά προλαβαίνω και το κλείνω.Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα παράθυρα,ώσπου στο τελευταίο τα καταφέρνει.Με το που μπαίνει στο σπίτι ξυπνάω!

{ nounoukos @ 30/05/2007, 20:02:26 }

ρε τον εργολαβο, τι σου εχει κανειειει...

εγω λεω να του κανεις μηνυση για απροσδοκητη και απροσκλητη εισβολη στα ονειρα σου!

ή μηπως τελικα ειναι "ο αντρας των ονειρων σου";

{ ROSEBUD @ 30/05/2007, 23:19:24 }

Λες?Γεροντοέρωτας!

υγ Ο άντρας(ή η γυναίκα) των ονείρων μας καλέ μου νουνού,παραμένει πάντα στα όνειρα.Συμφωνάεις?

{ nounoukos @ 31/05/2007, 08:10:54 }

[Παράθεση από : ROSEBUD]Συμφωνάεις?

μπορει και στις εξιδανικευμενες αναμνησεις.. αλλα στην ουσια το ιδιο πραγμα με τα ονειρα ειναι. συμφωναω!

{ Doureios-Ipnos @ 31/05/2007, 08:27:39 }

μπράβο σας που συμφωνάτε
αν κάποια στιγμή βγει από το όνειρο  κ μας καταδεχτεί ,απομυθοποιείται κ μερικές φορές γίνεται εφιάλτης
κ μιας κ είπα εφιάλτης,χθες το απόγευμα επιχείρησα μετά παό πολύ καιρό να κοιμηθώ απόγευμα κ περασα δραματικές ώρες!

πολλή αγωνία βρε παιδιά αλλά τώρα βαριέμαι να σας τα πω

{ ROSEBUD @ 15/06/2007, 12:07:34 }

[Παράθεση από : _fantom_] είδα όνειρο! και ξύπνησα 

φύδια! με ζώσανε τα φύδια

είδα δύο διαδοχικά πρωινά. ήμουν σε ένα σπίτι που δεν ήταν δικό μου αλλά ήμουν μόνος μου. αυτός που είχε το σπίτι ήταν στο νοσοκομείο. κάτω από το μπαλκόνι είχε σκεπή με κεραμίδια και κάποιος έστελνε από εκεί φύδια. το πρώτο πρωινό πρόλαβα και βγήκα από το σπίτι και μου είπε ο γείτονας, ότι αυτός που στέλνει τα φύδια τα στέλνει για τον άλλο που δεν ήταν στο σπίτι. το δεύτερο πρωινό, μόλις ξύπνησα και πήγα να ανοίξω την πόρτα της κουζίνας αμέσως πετάχτηκε ένα και με δάγκωσε στο δάχτυλο του ποδιού και... ξύπνησα 

Μιας και περί κινέζικου ωροσκοπίου ο λόγος χθες,ήθελα να παίξω και βρήκα για τον καθένα μας τι είμαστε(το μεγάλο το γέλιο το έριξα με τη Δούρεια!)

ʼρα μικρό,αφού σε βγάζει αυτό:

Ο Ανδρας Φίδι

Τα άτομα Φίδια μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και αυτόματα αυτό γεμίζει με μουσική και χαρά. Είναι από τα άτομα που ανεβάζουν το κέφι, έντονα και παθιασμένα έτοιμα να κάνουν την πιο επικίνδυνη και ακραία σκέψη. Είναι γοητευτικοί και ρομαντικοί συχνά σχεδιάζουν με ευχαρίστηση και είναι όλο εκπλήξεις. Κατέχουν φοβερή σοφία και έχουν σκέψεις βαθιές, ήρεμες και φυσιολατρικές. Παίρνουν μέρος σε μεγάλα θέματα, μεγαλύτερα από την ίδια την ζωή. Έχουν μια εσωτερική ομορφιά και ζουν μια μακρά ζωή.
Δυνατό, σιωπηλό και γοητευτικό, το αρσενικό είδος είναι εξίσου ακατανίκητο με το θηλυκό. Η ιδιαίτερη γοητεία του στις γυναίκες προέρχεται από τη φωτεινή διάθεση του και τους ευχάριστους τρόπους του. Ποτέ δεν είναι προσβλητικός ή επιθετικός. Σπανίως υψώνει τη φωνή του ή χάνει την ψυχραιμία του και είναι ευαίσθητος στα αισθήματα των άλλων.
Ο κύριος Φίδι είναι πάντα προσεκτικός να μην προκαλέσει κυματισμούς. Η προσέγγιση του στη ζωή χρωματίζεται κυρίως από την ενστικτώδη του τάση να φλερτάρει και η επιτυχία του με τις γυναίκες ενθαρρύνει αυτή την όψη της προσωπικότητας του. Έχει τάση προς την τεμπελιά, αν και διαθέτει την ικανότητα να επιδιώξει νοητικές και άλλες ασχολίες με μεγάλη επιτυχία" δηλαδή αν μπορέσει να πειθαρχήσει τον εαυτό του, ώστε να εστιαστεί και να διατηρήσει το ενδιαφέρον του. Πράγματι, αν αποκτήσει την ικανότητα να παραμένει σταθερός και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει, η δυνατότητα επιτυχίας του είναι σχεδόν μοναδική. Το Φίδι αποτελεί έναν υπέροχο και ελκυστικό σύντροφο, ειδικά όταν πετυχαίνει στην εργασία και τη σταδιοδρομία του.
Είναι προσεκτικός και συνετός και σπανίως γίνεται καλός επιχειρηματίας, επειδή του λείπει το θάρρος να ρισκάρει. Τον περισσότερο καιρό ακολουθεί τη γραμμή της ελάχιστης αντίστασης, προτιμώντας να συμβιβάζεται και να υπεκφεύγει, για να προστατευθεί, παρά να εκτίθεται φανερά με σταθερές και αμετάκλητες αποφάσεις. Επίσης του λείπει η σκληρότητα που χρειάζεται για τη διεύθυνση μεγάλων επιχειρήσεων. Μπροστά σε μια επίθεση μάλλον θα αποφύγει τη μάχη, παρά θα υπερασπιστεί τη θέση του. Αυτό δεν το θεωρεί ως αδυναμία απλώς έτσι είναι. Πράγματι, τον περισσότερο καιρό αγνοεί τις επιθετικές πράξεις και ακόμη και όταν τον στριμώχνουν στη γωνία, προτιμάει να κάνει τα στραβά μάτια και δεν θα κάνει τίποτα που μπορεί να ταράξει την ησυχία και τη γαλήνια ζωή του.
Είναι περισσότερο στοχαστικός παρά δραστήριος και ίσως ο αργός ρυθμός του Φιδιού να μην ταιριάζει σε κείνους που είναι συνηθισμένοι στη γρήγορη κίνηση, στην άμεση δράση και τις γρήγορες αποφάσεις. Δεν αντέχει το χάος και δεν του αρέσει η βιασύνη των γρήγορων δραστηριοτήτων, εκτιμώντας την προνοητικότητα και τη ρουτίνα. Μισεί τις εκπλήξεις, ειδικά τις ανόητες. Επίσης δεν είναι πολύ καλός στην αντιμετώπιση της απόρριψης ή των εμποδίων και η στάση του στις περιπτώσεις αυτές είναι να διατηρεί μια απατηλή ήρεμη εξωτερική εμφάνιση. Οπωσδήποτε εσωτερικά μπορεί να πονάει σαν τρελός, αλλά στην επιφάνεια θα παραμένει ψύχραιμος.
Όσον αφορά στα ζητήματα της καρδιάς, μερικές φορές συμβαίνουν συναισθηματικά μποτιλιαρίσματα και ζήλιες, που προκύπτουν από τις πολλές σχέσεις ταυτόχρονα. Και εδώ ο κύριος Φίδι δεν είναι καθόλου κύριος. Αντιμετωπίζει την κατάσταση φεύγοντας και αναζητώντας αλλού καλύτερα λιβάδια! Η γυναίκα που γοητεύεται από αυτόν πρέπει να είναι προετοιμασμένη να τον κανακέψει και να αναλάβει την πρωτοβουλία για να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός. Αν μπορείτε να τον προστατέψετε από τις δικές του ατέλειες, θα σας αφήσει ευχαρίστως να το κάνετε...

.......θα μπορούσες να πεις ότι είδες ότι σε κυνηγάει ο εαυτός σου

Να το βάλω κι αυτό στο νετρινο-προξενιά?

υγ.Τώρα βέβαια πώς γίνεται κατά τους κινέζους όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την ίδια χρονιά να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά...

{ anna @ 16/06/2007, 00:41:22 }

Μιας και περί κινέζικου ωροσκοπίου ο λόγος χθες,ήθελα να παίξω και βρήκα για τον καθένα μας τι είμαστε(το μεγάλο το γέλιο το έριξα με τη Δούρεια!)

υγ.Τώρα βέβαια πώς γίνεται κατά τους κινέζους όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την ίδια χρονιά να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά...

Τώρα που το λες, σ'ένα κινέζικο φαστ-φουντάδικο στην Ιταλία (), θυμάμαι στο πίσω μέρος από το διαφημιστικό καρτελάκι, είχε τις χρονολογίες και τα αντίστοιχα ζώδια σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, οπότε μάθαμε τί είμαστε...δεν είχε όμως την ανάλυση, να ξέρουμε πώς είμαστε κιόλας

{ charm_quark @ 05/07/2007, 15:06:56 }

Help....
Με τα .... πολωμενα.... ονειρα μου γ την τυχη μου...
ΔΕΝ ΜΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΙΑ!
Χθες εμεινα με μια συμφοιτητρια να συνεργαστουμε μπας και προλαβουμε τα deadlines καποιων poroject. Μουρλες και οι δυο, καθησαμε μεχρι τις 5 το πρωι για να κανουμε τα κυκλωματα μας να πολωθουν. Αποτελεσμα αυτου... δεν κοιμηθηκα ουτε μια ωρα! Οταν γυρισα απο τη σχολη... λεω θα την πεσω κανα 5ωρακι, να στανιαρω να συνεχισω το βραδυ. Να 'μαι ομως παλι... στο μισαωρο ξυπνια να σας γραφω αγκαλια με ενα παγωτο χωνακι τεραστιων διαστασεων!

Λοιπον Δουρεια και λοιπα netrino-μελη αναλαβατε δραση....το ονειρο ηταν πολυ κουλο!

Ημουν στο Ριο, με το αυτοκινητο και προσπαθουσα να παω στη σχολη. Ειχα χαθει ομως λεει σε κατι καινουργιους ανισοπεδους κομβους γυρω απο τη γεφυρα. Καποια στιγμη εγινε τρακαρισμα, και εκλεισε ο δρομος. Επρεπε να φτασω στη σχολη. Παρατησα το αυτοκινητο και ειπα να παω με τα ποδια. Λιγο πιο κατω συνανταω εναν αντιπαθη τυπο απο τη σχολη να μου κανει νοημα να τον παρω μαζι μου! Ουπς... ως δια μαγειας ημουν ξανα μεσα στο αυτοκινητο... Παλι χαμενη ομως στους δρομους. Μου λεει, να οδηγησει αυτος που ηξερε το δρομο καλα. Στην αλλαγη των θεσεων μου πηρε το αυτοκινητο και εφυγε... Δεν εσκασα ομως! (Μα καλα αφου ποτε δε δινω το αυτοκινητο μου σε αλλον να το οδηγησει! πως το εκανα με τον αντιπαθη;;;)
Περπατωντας να φτασω στο Πανεπιστημιο, μπηκα σε ενα μαγαζι για να ρωτησω προς πια κατευθυνση να παω μεσα απο καποια χωραφια τεραστια και ξερα για να φτασω στο Φυσικο...Ομως στο μαγαζι ειχαν συγκεντρωση κατι τυποι απο μια οργανωση παρα-εκκλησιαστικη. Μπηκα μεσα και τους ρωτουσα "μηπως ξερετε απο..." Δεν προλαβαινα να τελειωσω τη φραση μου και μου εκαναν "Σσσσσσ... " και εσκαγαν στα γελια κοιταζοντας με.Φορουσαν ολοι μαυρα ρουχα και καπελα και εγω μια τζιν βερμουδα με ενα κιτρινο μπλουζακι. Αλλοι εκαναν οτι δεν με εβλεπαν... Απελπιστηκα, θυμωσα και εφυγα βριζοντας.... Βγαινοντας πηγα σε ενα διπλανο σπιτι... που ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ... Ημουν τοσο κουρασμενη, που ηθελα να κοιμηθω απελπισμενα. Επεσα για υπνο σε ενα δωματιο, με λευκες κουρτινες... εξω φυσουσε δροσερο αερακι.Αφου κοιμηθηκα λιγο σηκωθηκα γιατι λεει ακουσα το κλαμα δυο μωρων. Βγηκα και βρηκα στο μπαλκονι του σπιτιου μια παλια μου συμμαθητρια απο το σχολειο. "Ελενη τι κανεις εδω;" την ρωτησα... και η απαντηση ηταν ακομα πιο παλαβη! Ηταν εκει λεει για να φυλαξει τα μωρα της μανας μου γιατι εγω κοιμομουν και επρεπε να παει σε μια δουλεια. Θυμωσα που δεν με ξυπνησε αλλα η κουραση ηταν μεγαλη και μου περασε αμεσως. Ακριβως απεναντι απο το μπαλκονι υπηρχε ενα μαγαζακι που ειχε λαχταριστα γλυκα... μολις τα εβγαζε απο το φουρνο, κατι λουκουμαδες με σοκολατα... να σου τρεχουν τα σαλια! Ηθελα να παρω πολλα να φαω αλλα δεν ειχα λεφτα. Η συμμαθητρια μου λεει "κατσε να σου μαγειρεψω κατι" και εμφανιζει ως δια μαγειας μπροστα μου , ενα πακετο απο delivery με μια πανσετα και πατατες τηγανιτες!... Εφαγα μια μπουκια απο το χοιρινο το οποιο ηταν καταπληκτικο... βουτηξα με το χερι ολη την πανσετα...
και εκει ξυπνησα.... Τωρα θα μου πειτε... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται γιατι δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να φαω κανονικο φαγητο! Αλλα δεν ειναι αυτο.... Παντως για παν ενδεχομενο, τσακισα το παγωτακι και παω να προσπαθησω να ξανακοιμηθω! Οταν ξυπνησω... περιμενω τη γνωμη σας για το παρδαλο ονειρο μου! Φιλακια!

{ Doureios-Ipnos @ 05/07/2007, 16:14:34 }

ΤΏΡΑ ΤΟ ΈΙΔΑ ΕΓΏ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣΣΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ ΜΟΥ Ε?
ʼΚΡΩΣ ΚΟΜΨΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

{ Doureios-Ipnos @ 05/07/2007, 16:18:32 }

τσαρμ,λέω να ξεαγχωθείς κ να χαλαρώσεις!!!!
επίσης δε θα μου έκανε εντύπωση αν σε αυτή τη φάση μου πεις ότι αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει το δρόμο σου
κ για πες μας όπως πας,το ρημαδι το μεταπτυχιακό θα το πάρεις ή θα σε πάρει?

άντε,smile κ πάνω του

{ Doureios-Ipnos @ 05/07/2007, 16:20:22 }

ΤΏΡΑ ΤΟ ΈΙΔΑ ΕΓΏ ΑΥΤΟ

κ που να δεις κ τον κινέζικο ωροσκόπο μου

{ ROSEBUD @ 05/07/2007, 17:02:28 }

Να σε πω τη μοίρα σου να σε πω το ριζικό σου τσαρμ...να σε πω τι διακρίνω από όλο αυτό:στις δυσκολίες που σου προκύπτουν δεν το βάζεις κάτω αλλά συνεχίζεις ακάθεκτη.Ο αντιπαθής τύπος από τη σχολή,αν είναι αυτός που εννοούσες κάποια άλλη φορά,είναι ο εφιάλτης σου και στον ξύπνιο σου και φοβάσαι μήπως σε ζορίσει στην  παρουσίαση του μεταπτυχιακού.Το καταφύγιο στο πατρικό σου με τις λευκές κουρτίνες και τα μωρά,δείχνει κάποια ανάγκη σου για επιστροφή στην εποχή της αθωότητας κάποιες φορές.Κατά τα άλλα έχεις άγχος για:αναγνώριση από τους άλλους,να βγάλεις χρήματα,να χάσεις βάρος.Και δεν θέλω ου!

{ nounoukos @ 05/07/2007, 18:11:06 }

καλε ο Χριστος κι η Μανα του! που τα θυμασαι ολα αυτα;;;

εγω που τα διαβαζω, και μεχρι να φτασω στο τελος ξεχασα την αρχη και τη μεση!!

δεν ξερω αν σε εχει φαει το αγχος, παντως μη μου πεις οτι τις δυο τελευταιες μερες δεν εχεις δει καποια εργα στο δρομο που σου προκαλεσαν την εντυπωση, ισως να εχεις βρεθει και σε καποιο μποτιλιαρισμα.

οσο για τα μωρα, πρεπει να επαιξε ρολο το νεογεννητο γειτονακι σου και η μαμα σου που σιγουρα θα σου λεει "αντε, δε θα κανεις κι εσυ κανα δυο τετοια;"..

οπως βλεπεις ροζι, εχω λιγο διαφορετικη μεθοδο να εξηγω ονειρα. τωρα θα με πεις "Για τις κουρτινες ομως;; τι εχεις να πεις;;"

ε, πιθανα να θελουν ενα καλο πλυσιμο..

παντως ειχα την εντυπωση οτι θυμομαστε τα ονειρα μας οταν ειμαστε πολυ κουρασμενοι σωματικα και οχι μετα απο μια πνευματικα δυσκολη μερα..

{ ROSEBUD @ 05/07/2007, 20:22:40 }

Εμ αφού εσείς τα αγοράκια δεν εμβαθύνετε και λίγο παραπάνω

{ ROSEBUD @ 05/07/2007, 20:24:45 }

ΤΏΡΑ ΤΟ ΈΙΔΑ ΕΓΏ ΑΥΤΟ

κ που να δεις κ τον κινέζικο ωροσκόπο μου

Τιιι???Τιιιι???

*αχ δεν μπορώ να βλέπω την πρώτη καταχώρηση σε αυτήν τη σελίδα!Φάντομ μήπως μπέρδεψες τα φίδια με τα φρύδια??

{ charm_quark @ 05/07/2007, 21:56:09 }

δεν ξερω αν σε εχει φαει το αγχος, παντως μη μου πεις οτι τις δυο τελευταιες μερες δεν εχεις δει καποια εργα στο δρομο που σου προκαλεσαν την εντυπωση, ισως να εχεις βρεθει και σε καποιο μποτιλιαρισμα.
οσο για τα μωρα, πρεπει να επαιξε ρολο το νεογεννητο γειτονακι σου και η μαμα σου που σιγουρα θα σου λεει "αντε, δε θα κανεις κι εσυ κανα δυο τετοια;"..
οπως βλεπεις ροζι, εχω λιγο διαφορετικη μεθοδο να εξηγω ονειρα. τωρα θα με πεις "Για τις κουρτινες ομως;; τι εχεις να πεις;;"
ε, πιθανα να θελουν ενα καλο πλυσιμο..  

Η αληθεια ειναι οτι με εχει φαει το αγχος (αυτη τη στιγμη γιατι περιμενω να βγει το παστιτσιο...)
Επισης καθημερινα πεφτω σε μποτιλιαρισμα γιατι γινονται εργα στο δρομο προς Πανεπιστημιο... και φτανω μονιμως καθυστερημενη σε ολα τα μαθηματα!
Εκεινο το νεογεννητο δεν το ματακουσα... Πολυ ησυχο παιδακι... Θελω και εγω ενα τετοιο, που τα πουλανε; Οσο για τις κουρτινες μου... ειναι πεντακαθαρες... Τις επλυνα φετος μετα απο 2 χρονια! χαχαχαχαχαχαχα

{ charm_quark @ 05/07/2007, 21:59:34 }

[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]τσαρμ,λέω να ξεαγχωθείς κ να χαλαρώσεις!!!!

κ για πες μας όπως πας,το ρημαδι το μεταπτυχιακό θα το πάρεις ή θα σε πάρει?

άντε,smile κ πάνω του

Θα το παρω... αγχωνομαι για το ποτε ομως. Καλως εχοντων των πραγματων μεχρι Σεπτεμβρη τελειωνω με τα μαθηματα και ξεκιναω διπλωματικη.... Ισως επειδη ειμαι στη φαση του τρωω γαιδαρο μονοκοματο και οχι σιγα σιγα να μου εχει κατσει καπως στο στομαχι... δεν μπορω να το γυρισω βρε παιδι μου....
Παντως το πολυ το διαβασμα εχει ενα καλο.... Δεν προλαβαινω να φαω... και εχασα 2 kg σε 2 εβδομαδες! Ουαου... δηλαδη σε 20 μερες που θελω να τελειωσω εξεταστικη... θα εχω γινει... χεχε...

{ charm_quark @ 05/07/2007, 22:04:11 }

και η μαμα σου που σιγουρα θα σου λεει "αντε, δε θα κανεις κι εσυ κανα δυο τετοια;"..  

Καλε... την γνωριζεις; Να'ταν μονο η μανα μου καλα θα ηταν. Εχω στηριγμα τον πατερα μου ομως... Δεν μιλαει ο χριστιανος... δεν παραπονιεται, δε γκρινιαζει να τελειωσω, με βρισκει παντα ομορφη και τα περιττα κιλα δεν υπαρχουν... the ideal man! Αμα βρω εναν τετοιο... κατι γινεται με τα μωρα! χαχαχαχα

{ pulsedriver @ 23/07/2007, 07:02:01 }

Γεια χαρά!

Δεν ξέρω που ακριβώς ταιρίαζει αυτό που θέλω να σας πω γιατί δεν ξέρω αν είναι όνειρο ή πραγματικότητα!!

Μα φυσικά μιλάω για τη "μόρα". Σίγουρα θα την έχετε ακούσει ξανά. Τον τελευταίο καιρό μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την ώρα αλλά υπολογίζω μεταξύ 2-5 τα ξημερώματα. Αισθάνομαι πλήρη αδυναμία και μένω ακινητοποιημένος δεν ξέρω και εγώ για πόση ώρα. Παρατηρώ -'άθελά μου- σκιές που σχηματίζονται από διάφορα αντικείμενα στο δωμάτιο και ενίοτε νομίζω πως υπάρχουν ανθρώπινες φιγούρες και το χειρότερο είναι πως νοιώθω σαν να υπάρχει κάτι ζωντανό στο δωματίο! Σήμερα πχ. νόμιζα πως υπήρχε μια καμπουριαστή φιγούρα πίσω από την πόρτα, ενώ ήταν κρεμασμένο ένα μπουρνούζι! Μήπως έχω αρχίσει μάζι με τον ύπνο μου να χάνω και τα λογικά μου;;; Ξέρει κανείς ποιά είναι τα αίτια της μόρας και πως να την εξοντώσω;

Το συζήτησα με φίλους αλλά τα χειροτέρεψαν...

Ο μύθος της Μόρας μιλάει για κάποια γυναικά που ψάχνει το "καπέλο" της! Πολλοί ισχυρίζονται πως έχουν δει σκιές που σχηματίζουν καπέλα.

Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις θανάτων στον ύπνο από ανακοπή καρδιάς όπου τα θύματα βρέθηκαν ανάσκελα με ανοιχτά τα μάτια. Πιθανολογείται ότι ήταν υπό την "επήρειά" της!

Σημ.: τον τελεύταιο καιρό δεν έχω δει θρίλερ, ούτε κάτι παρόμοιο. Το μόνο που κάνει τον ύπνο μου ανήσυχο είναι η ζέστη.

Ευχαριστώ προκατβολικά σε όσους βοηθήσουν... ή και όχι!

Καλημέρα!!

{ Doureios-Ipnos @ 23/07/2007, 09:05:50 }

δες εδώ:

κλιτς

{ charm_quark @ 24/07/2007, 00:34:57 }

[Παράθεση από : pulsedriver]
Το συζήτησα με φίλους αλλά τα χειροτέρεψαν...
Ο μύθος της Μόρας μιλάει για κάποια γυναικά που ψάχνει το "καπέλο" της! Πολλοί ισχυρίζονται πως έχουν δει σκιές που σχηματίζουν καπέλα.

Εγω το μονο σχετικο που ξερω... απο μυθους ειναι οτι οι νεραιδες παντα ψαχνουν το μαγικο μαντηλι που το εχει κρυψει ο αντρας που τις αγαπησε για να μην ειναι ελευθερες.... αμα το βρουν... αντε γεια!! Τωρα για τη μορα και το καπελο... πρωτη φορα ακουω!
[Παράθεση από : pulsedriver]
Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις θανάτων στον ύπνο από ανακοπή καρδιάς όπου τα θύματα βρέθηκαν ανάσκελα με ανοιχτά τα μάτια. Πιθανολογείται ότι ήταν υπό την "επήρειά" της!

Αν δεν κανω λαθος ολοι οι νεκροι εχουν τα ματια τους ανοιχτα, γιατι ανατομικα και μονο, μετα το θανατο, οι μυες συστελονται, οποτε τα ματια ανοιγουν. Δηλαδη και να κοιμαται και να παθει καρδια καποιος, με τα ματια ανοιχτα θα τον βρουν.
Παντως... φιλτατε στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα... διοτι... οσοι εχουν τελειωσει την εξεταστικη τους και κοιμονται 12 ωρες το 24ωρο... ειναι λογικο να εχουν παραισθησεις απο τον πολυ υπνο...
Και εγω το παθαινω οταν κανω τη λεγομενη υπνοθεραπεια μου μετα απο περιοδους αγχους ή αυπνιων.Ειναι ενα σημαδι που μου λεει... "Σηκω απο το κρεβατι, κανε κατι να κουραστεις..."
Κατα τα αλλα... ριξε μια ματια σε αυτο που σου ειπε και η Δουρεια παραπανω και συγκεκριμενα:
[Παράθεση από : nounoukos] εδω ...

{ Yerejan @ 28/08/2007, 22:03:02 }

αυτό μου είχε τύχει παλιότερα,εννοείς αυτό που κατα τη διάρκεια του ύπνου ξυπνας αλλά δεν μπορείς να κουνηθείς?για μένα είναι εφιάλτηςδεν είναι ωραία αίσθηση,πάντως νομίζω ότι οφείλεται σε άγχος υποσυνείδητο..αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, την τελευταία φορά που μου είχε τύχει βαρέθηκα και ξανακοιμήθηκα οπότε δεν ξαναπαρουσιάστηκε

{ Yerejan @ 28/08/2007, 22:20:41 }

δούρεια που είσαι??έχω όνειρο για εξήγηση....

{ Doureios-Ipnos @ 29/08/2007, 14:04:57 }

για πε...

{ Yerejan @ 29/08/2007, 15:33:13 }

λοιπόν ήταν ένα όνειρο πολύ κουφό,ήμουν λέει ερωτευμένος με την καθηγήτρια αγγλικών,πολυ μεγαλύτερη από μένα,είχαμε λέει σχέση,δεν είχε σκηνές πορνό το ονειρό,και καθώς εγώ μιλούσα με μια κοπέλα , αυτή έκανε σκηνή μπροστά σε κόσμο (άσχετα άτομα),μετά μιλήσαμε οι δυο μας πιο τρυφερά. και της εξήγησα ότι είναι κάτι που είναι πρωτόγνωρο για μένα,καταστάσεις ζηλοτυπίας κτλ.,και ένιωθα απίστευτα ερωτευμένος μιλάμε,ούτε στην πραγματικότητα τέτοιο πράγμα:)))εκεί λοιπόν που μιλάγαμε σκεφτόμουνα ταυτόχρονα τα εξής,

α)τα εγκεφαλικά που θa σημειωθούν αν την παρουσιάσω ως σύντροφο μου...βλέπε συγγενείς

β)μέσα μου ένιωθα ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον λόγω διαφοράς ηλικίας αλλά δεν ήθελα να δώσω εγώ το τέλος

Μετά εντελώς ξαφνικά το προσωπο της άλλαξε και πηρε την μορφή μιας πολυ γνωστής τραγουδίστριας που μου αρέσει ως γυναίκα και τραγουδίστρια αλλά δεν είμαι ερωτευμένος απ΄ότι νομίζω δηλαδή.Ονομα δε λέω θα ξεφτιλιστούμε...

Μετά είδα στο ονειρο όπως φανταζόμουν την γυναίκα αυτή στα νιάτα της αλλά ήταν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο,ξανθά μαλλιά,γαλάζια μάτια, άγγελος, όχι βέβαια ότι και αυτή η τραγουδιστρια δεν είναι όμορφη για την ηλικία της,δεν είναι και 60 ετων.

Δεν ξέρω, ακούω...

{ Doureios-Ipnos @ 29/08/2007, 17:40:38 }

είναι αυτά που λέγαμε προχθές μου φαίνεται,ελλείψει έμπνευσης στο ξύπνιο σου σου ρθε στον ύπνο σου:p

{ Yerejan @ 29/08/2007, 18:06:10 }

λες ???μάλλον....δε πάω καλά

{ Doureios-Ipnos @ 29/08/2007, 19:57:10 }

καλά,έχω κι εγώ όνειρο,όσοι γνώστες προσέλθατε!

είχα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο σε παραποτάμιο (μάλλον...παραρεμμάτιο δρόμο),από την απέναντι πλευρά του δρόμου!

ο δρόμος είχε ένα σεβαστό ποσοστό νιονιού κι εγώ το είχα παρκάρει ολιγον τι αίσχος,με τη μούρη προς τα έξω!

το κοίταζα από ένα ψηλοτερο επίπεδο κ σκεφτόμουν ότι έτσι κ πιάσει πάγο αν πάω να βγω θα πάω κατευθείαν στο ρέμα!

στο καπάκι βλέπω δυο τύπους που πατούσαν το χιόνι στο σημείο που θα γινόταν οι ροδιές αν επιχειρούσα να βγω!

κ σκέφτηκα"μα καλά,καλάμες :D είναι?θα "φύγω" έτσι κ πάω να βάλω μπρος!"

κ μετά είδα το αυτοκίνητό μου να πάει στο ρέμα!! μπουχουχου!

μια πρώτη ανάλυση:συνηθως το πώς οδηγείς ένα αυτοκινητο(λέει) δείχνει το πώς δειχνεις ότι οδηγείς τη ζωή σου!!!

με αυτά τα δεδομένα εγώ:1)δεν οδηγώ καν τη ζωή μου!!!! :O

2)αφήνω κ μου την οδηγούν στο ρέμα!!!!!!

υπέροχα ε?

καμιά άλλη πρόταση?

(ε?φανταστικέ νουνουκε? :p)

{ nounoukos @ 29/08/2007, 21:12:22 }

xaxaxaxa

μεχρι να χιονισει εχουμε καιρο να το αναλυσουμε.

αλυσιδες εχεις; :Ρ

παρατηρηση: το χιονι στα δουριακά προφερεται "νιόνι";

και ας σοβαρευτουμε τωρα! (!!!)

το αυτοκινητο αντιπροσωπευει καποια αξια στη ζωη σου που νομιζεις οτι βρισκεται σε κινδυνο, οχι απαραιτητα απο το χιονι ή απο το ρεμα αλλα απο εσενα την ιδια.

διακρινω δηλαδη μια αμφιταλαντευση, καποιες σκεψεις που κανεις και που αφορουν καποια σοβαρη (δυσκολη) αποφαση που περικλυει (μπορει και "περικλειει") τον περιορισμο ή την αποχωριση καποιων υλικων αγαθων.

αν καταλαβες τον συλλογισμο μου, μιας και εισαι διδαξας στα ακαταννοητα κειμενα, διαβασε και το σημαντικοτερο.

αν λοιπον βρισκεσαι στην δυσαρεστη θεση της ληψης καποιας δυσκολης αποφασης που αφορα τον τροπο ζωης σου, μαθε οτι ο εαυτος σου υποσυνειδητα εχει ηδη αποφασισει. "αμαξακι" παπαλα...

να προχωρησω και σε μια επιστημονικη εξηγηση, μηπως και η ονειροκριτικη μου πιασει πατο;

υπαρχει περιπτωση να οδηγησες προσφατα σε καποιον στενο επαρχιακο δρομο, με βουνο απο τη μια και ρεμα απο την αλλη, και να διασταυρωθηκες με καποιο μεγαλο οχημα ωστε ο ενας απο τους δυο σας να πρεπει να κανει πολυ στην ακρη; (ή κατι παρομοιο τελος παντων, εξυπνο κοριτσι εισαι, το επιασες το σκεπτικο...)

{ Yerejan @ 29/08/2007, 21:43:09 }

Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι τα εξής

α)δεν παρκάρεις καλά,τουλάχιστον στ'όνειρο

β)η παρουσία των δυο τύπων είναι αινιγματική και η δική σου στάση απάθειας-παρατήρησης μόνο-δείχνει ίσως την παθητική στάση που είχες σε κάποια πρόσφατη απόφαση ή πρόβλημα που τελικά έφερε αρνητικά αποτελέσματα.οι δυο τύποι μπορεί να είναι κάποια άτομα που συνέβαλαν ή καθόρισαν την απόφαση σου με έμμεσο τρόπο δηλαδή χωρίς να επέμβουν δυναμικά και να επιβάλλουν την γνώμη τους.επίσης η απόφαση αυτή μπορεί να ελήφθη σε συνθήκες που εσύ έχεις ξεφύγει από ένα άλλο πρόβλημα ή επέλεξες μια συγκεκριμένη στάση σε κάποιο πρόβλημα που τελικά αποδείχτηκε λανθασμένη.

γ)μπορεί τα παραπάνω να είναι κοτσάνες και να κάνω λάθος..ουπς

δ)προσοχή στα χαντάκια της Θεσσαλίας....ή γενικά όπου βρίσκεσαι...

{ Doureios-Ipnos @ 30/08/2007, 07:40:53 }

θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο κοντά πέσατε και οι δύο-ο καθένας με τον δικό του τρόπο !

και γιατί αγαπητέ νουνουκε το αυτοκίνητο στην αρχή να είναι αξία και μετά υλικά αγαθά?

αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που τέθηκε το θέμα!

ας το δούμε αλλιώς:δεν παρατηρώ απαθής,όπως είδατε υπάρχουν αντικειμενικά εμποδια (βλ. πάγο,γιου νοου,δεν ξέρω αν έχετε οδηγήσει σε πάγο!!!).

το ότι έχω αποφασίσει υποσυνείδητα μάλλον το ξέρω αλλά επειδή το σενάριο μου φαίνεται πολύ εφιαλτικό προς το παρόν ας δεχτούμε ότι η αποφαση είναι,τρόπον τινά,προσωρινή :(((((((((((((((

παραητρήσεις:

1)ναι,στα δουριακά το χιονι είναι νιονι!!! :p

2)ακατανόητα κείμενα? :O πραγματικά νουνούκε,δυσκολευομαι να σ αντιληφθώ!!! (χιχι)

{ charm_quark @ 30/08/2007, 12:08:29 }

Doureios-Ipnos said "συνηθως το πώς οδηγείς ένα αυτοκινητο δείχνει το πώς δειχνεις ότι οδηγείς τη ζωή σου!!! "

Με τρομαζεις! Σε ολα μου τα ονειρα που εχω δει οτι οδηγω... οδηγω αγχωμενα, με ταχυτητα και ριψοκινδυνα. Φρεναρω με παγο στο δρομο, το αυτοκινητο γλιστραει, περναω τα φαναρια με κοκκινο, κανω ζιγκ ζαγκ αναμεσα στα αλλα αυτοκινητα με τεραστια ταχυτητα και οταν δεν υπαρχει κινδυνος σταματαει το αυτοκινητο ως δια μαγειας χωρις να εχω παθει ουτε γρατζουνια, εγω και αυτο μαζι.

Πριν δυο βδομαδες για την ακριβεια, ετρεχα στο χωματοδρομο λεει, εξω απο το πατρικο μου, και πηγα να κανω επιτοπου στροφη ακριβως στη εισοδο της αυλης. Το αυτοκινητο σπινιαρε, περασε ξυστα απο την καγκελοπορτα, ανεβηκε σε ενα χωματινο λοφακι που υπαρχει διπλα (ενω κανονικα θα επρεπε να εχει καρφωθει μεσα σε αυτο), περασε ως δια μαγειας το αυλακι αδρευσης και τελικα το παρκαρα κανονικοτατα!

{ Doureios-Ipnos @ 30/08/2007, 15:39:06 }

χμ.....εγώ να δεις τι σχετικά όνειρα βλέπω!!!!

{ nounoukos @ 30/08/2007, 22:10:49 }

θα πρεπει να ειναι καποιος παρανοικος για να δει στον υπνο του οτι οδηγαει κανονικα...

τετοια ονειρα πιθανα να εχουν μονο οι κακοι ταξιτζιδες!

αρα αγαπητες μου, μια χαρα ονειρα βλεπετε, νομιζω.

{ Doureios-Ipnos @ 30/08/2007, 22:13:37 }

γιατρέ,θα ζήσουμε?

{ charm_quark @ 04/09/2007, 09:26:23 }

doureia πες αλευρι... η charm σε γυρευει!

Λοιπον ειδα δυο ονειρα σημερα... αλλα θυμαμαι μονο το ενα. Πηγαινα λεει για υπνο, στον υπνο μου! και περνουσα απο το διαδρομο του σπιτιου που οδηγει απο το γραφειο στο υπνοδωματιο. Κοιταξα προς τα πανω, στο ταβανι, και ειδα λεει οτι υπηρχε ενα ζουζουνι... Στην αρχη το περασα γι'αυτες τις μικρες ξανθες κατσαριδουλες, αλλα ηταν τελικα ενα τεραστιο μυρμηγκι. Ξαφνικα αυτο αρχισε να πολλαπλασιαζεται και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε γεμισει το ταβανι μυρμηγκια. Βρισκομαι να κραταω εναν "ιπταμενων-ζουζουνιων-εξοντωτη" αλλα δεν τα ψεκαζω γιατι λεω, πως αν τα σκοτωσω θα πεσουν με τη μια πανω στο κεφαλι μου! Αποφασιζω τελικα να βρω την αιτια της μυρμηγκο-συγκεντρωσης. Ανοιγω την πορτα του μπανιου που ειναι διπλα και μπαινω μεσα. Ηξερα οτι εκει ειναι ο μαγικος αυλος. Ολο το ταβανι του μπανιου ηταν καλυμενο με τεραστιους ιστους αραχνης. Γελασα και σκεφτηκα οτι εχω καταντησει πολυ λετσος για να εχω αφησει να γινει ετσι το σπιτι μου. Πηρα το aerosol και αρχισα να ψεκαζω τους ιστους. Και τοτε απο τις 4 γωνιες του ταβανιου πεφτουν 4 ταραντουλες, τυλιγμενες στον ιστο τους, εμοιαζαν νεκρες. Τρομαξα, αλλα εξηγουσε την παρουσια των μυρμηγκιων. Αρχισα να ψεκαζω και τις ταραντουλες, οι οποιες δεν αντιδρουσαν, αλλα ετσι οπως κρεμονταν απο μια κλωστη, απο την πιεση του αερα που τις ψεκαζα, αρχισαν να ταλαντωνονται. Το δωματιο του μπανιου ξαφνικα εγινε πολυ μικρο, και ετσι οπως ταλαντωνονταν πλησιαζαν πολυ τα μαλλια μου και το προσωπο μου. (Σημειωτεον αηδιαζω αισχρα οταν με πλησιαζουν τετοια πραγματα, ακομα και στον υπνο μου.) Κυριολεκτικα πρεπει να μου σηκωθηκε η τριχα στον υπνο. Ανατριχιασα στην ιδεα οτι μπορει να με ακουμπησουν ή να κολησουν στα μαλλια μου...

Εκει με ξυπνησε η Φρουφρου (ευτυχως) γιατι ηθελε το γαλα της.

Τι λες λοιπον Δουρεια και λοιποι συνεργατες;

Και επειδη ξερω εκ των προτερων... οτι καποιοι (nicknames δεν λεμε...υποληψεις δε θιγουμε :p) θα πειτε διαφορα για την νοικοκυροσυνη μου... σας ενημερωνω οτι εχω κανει γενικη καθαριοτητα και εχω κατεβασει ολους τους ΜΙΚΡΟΥΣ ιστους που εθεαθησαν στο σπιτι μου τον τελευταιο χρονο με την ηλεκτρικη σκουπα (ναι... εχω και απ'αυτην!) πριν 3 εβδομαδες! :)

{ ROSEBUD @ 04/09/2007, 09:36:31 }

Κάτι μου λέει ότι θα μας πιάσει ομαδική φαγούρα...

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 19:50:47 }

πρώτα απ όλα τσαρμ οφείλω ως επιστήμων να σε ρωτήσω αν είδες μια σχετική ταινία που είχε χθες το βραδυ!

(μην παιδευομαι κι αδικως η γεναίκα!)

{ charm_quark @ 04/09/2007, 22:32:44 }

παιδεψου... δεν ειδα καμμια σχετικη ταινια!

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:34:58 }

ε τότε μάλλον ήθελες να τη δεις-αν όχι συνειδητά,σίγουρα υποσυνειδητα!!!

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:35:50 }

άρα,έχουμε εφαρμογή της επιστημονικής αρχής:όποιος πεινάει,καρβέλια ονειρεύεται!!!!!

{ nounoukos @ 04/09/2007, 22:58:29 }

βρε κοριτσια... ειναι ολοφανερο.

οι αραχνες απο αρχαιοτατων χρονων αντιπροσωπευουν τα σχολικα βιβλια,

και τα μυρμηγκια τα κεφαλαια που εχεις να διαβασεις...

γιατι περιπλεκετε τα πραγματα!

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:59:38 }

Ωχχχχ!Άμα είναι έτσι...Τσαρμίτα καλό κουράγιο.....

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 23:01:13 }

α ρε φανταστικέ νουνούκε!!!!!

{ charm_quark @ 05/09/2007, 14:19:25 }

Φανταστικε nounouke... δεν θα επρεπε να εχουν εμφανιστει τοτε 3 αραχνες; Ή μηπως πιανει και η πτυχιακη;

{ k@Tie @ 18/09/2007, 16:35:34 }

1. Αν δείς στον ύπνο σου οτι τρώς παπουτσάκια τι σημαίνει???Πάντως απο τη μέρα που τα είδα θέλω να τα φάω κιόλας...

2. Αν δείς οτι καπνίζεις είναι στενοχώρια????

{ Doureios-Ipnos @ 18/09/2007, 19:16:36 }

τα παπουτσάκια σημαίνουν ότι θέλεις να πας κάπου.

το τσιγάρο σημαίνει ότι εκεί που θέλεις να πας έιναι ένα τσιγάρο δρόμος!!!

:O

{ k@Tie @ 18/09/2007, 19:25:53 }

xaxaxa...δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!!Τωρα το μόνο που μένει να δώ είναι το που θα πάω

{ Doureios-Ipnos @ 18/09/2007, 22:26:39 }

κοίτα....άμα οι μελιτζάνες ήταν τσακωνικες,νομίζω ότι έχει την απάντησή σου :P

{ charm_quark @ 18/09/2007, 23:48:35 }

Τι σημαινει αν δεις στον υπνο σου οτι σου πεφτουν τα δοντια;;;;

{ ROSEBUD @ 18/09/2007, 23:54:37 }

Άγχος!Ή ότι πρέπει να τρέξεις στον οδοντίατρο!

Πω πω τι μου θύμισες τώρα...όπως μαζί μου ξεφύτρωσαν οι φρονιμίτες,έτσι και μαζί θα τους βγάλω μου φαίνεται έναν έναν με τη σειρά..:-(((

{ charm_quark @ 19/09/2007, 00:50:59 }

Κουραγιο... το εκανε και η αδερφη μου αυτο! Μια εξαγωγη σε καθε κλεισιμο των σχολων. Περασε 1 χρονος για να την δω ξεπρησμενη! Για να μην πω βεβαια τα γελια και τα σχολια της παρεας για τα μελανιασμενα μαγουλα! :p

{ Doureios-Ipnos @ 21/10/2007, 15:06:27 }

έβλεπα στον ύπνο μου ότι έβηχα κι απ το λαιμό μου έβγαιναν καρφίτσες!!!

παρακαλώ η επιστήμη να αποφανθεί!

(πάντως,την κυριακής το όνειρο βγαίνει ως το μεσημέρι,όπως λέει κ ο στιχουργός-κ έλεγε κ η γιαγιά μου-κ εγώ ακόμη δεν έχω δει καμία καρφιτσα :S)

{ _fantom_ @ 03/01/2008, 23:16:47 }

τι έγινε; σταματήσατε να ονειρεύεστε; δεν έχει σήμα; :-Ρ

λοιπόν το 2008 ξεκίνησα με όνειρα (από τα κανονικά τα ονειρεμένα)

προχθές (ξέχασα να το αναφέρω χθες), είδα ότι ήμουν σε ένα πλωτό κτήριο στην μέση του πελάγους (δεν έβλεπες στεριά γύρω-γύρω). ήταν σύγχρονο κτήριο (ορθογώνια κατασκευη, άσπρο) σαν νοσοκομείο. απ' ότι θυμάμαι δούλευα εκεί και κάποια φάση περνάει ένας κύριος με άσπρη ρόμπα σαν γιατρός και μου λέει... "δεν είναι πραγματικότητα, είναι ψευδαίσθηση". στο υπόλοιπο όνειρο νομίζω ότι ανεβοκατέβαινα σκάλες προσπαθώντας να καταλάβω τι εννοούσε ότι δεν είναι πραγματικό.

τρεις φορές ξύπνησα σε αυτό το όνειρο!

χθες βράδυ, άλλο όνειρο. είδα ότι είχαμε συνάντηση συμμαθητές από το σχολείο (αλλά τους περισσότερους όμως δεν τους ήξερα). η συνάντηση έγινε κάπου σαν μικρό χωριό ήταν, με χωματόδρομους. το μόνο συμβάν που θυμάμαι, είναι ότι είχαμε κανείς δεν είχε φωτογραφική μηχανή να βγάλουμε φωτογραφίες και ένας συμμαθητής μου (ο διπλανός μου στο λύκειο) προσφέρθηκε να πάει να φέρει σε όλους από μια μηχανή μιας χρήσεως

αυτά! δεν ξέρω αν είναι σίκουαλ ή είναι διαφορετική παραγωγή. αποδεκτή κάθε εξήγηση επιστημονικώς τεκμηριωμένη :-Ρ

{ ROSEBUD @ 03/01/2008, 23:59:27 }

Το πρώτο σημαίνει ότι έχεις τάσεις φυγής αλλά κανείς δε σε καταλαβαίνει και σε έχουν για το τρελάδικο!

Το δεύτερο σημαίνει ότι έχεις αποκοπεί από παλιούς γνωστούς και επιταυτοχρόνως χαίρεσαι τόσο την καινούργια σου μηχανούλα που τη βλέπεις να κλωνοποιείται!

Επιστημονικώς τεκμηριωμένα!!! :-P

{ LittlePrince2s @ 04/01/2008, 01:34:26 }

Έγώ δεν θυμάμαι τα όνειρά μου...Αν τα θυμάμαι, είναι ή φοβερά τραγικά ή απίστευτα όμορφα και αληθινά..

:-SSS

{ ROSEBUD @ 01/02/2008, 23:44:40 }

Χθες βράδυ είδα ότι μας είχε χαλάσει το αυτοκίνητο και ο Νουνούς μας δάνεισε το δικό του :-SSSSS,τζιποειδές και χρώματος χρυσαφί!Είμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε,ο Ρόζος έδενε το μικρό Ροζάκι στο πίσω κάθισμα,εγώ καθόμουν στη θέση του οδηγού με κατεβασμένο το παράθυρο.Μόλις άναψα τη μηχανή,με πιάνει από το λαιμό ένα αντρικό και απειλητικό χέρι με ένα μακρύ λαδί πλαστικό γάντι και μου κόβει την ανάσα!Και ξυπνάω!Μπρρρρρρ!!!!!

{ Doureios-Ipnos @ 02/02/2008, 01:04:19 }

ο ροζος θα τανε!!!

σου λεει:

"α τη γαϊδουρα!!!

μ έβαλε εμένα να δέσω το ροζάκι κι αυτη στρογγυλοκάθησε στη θεση του οδηγου!!!

θα της δειξω εγώ!!!"

(εκτός αν ηταν ο ξάδερφος του νουνουκου :P

{ ROSEBUD @ 02/02/2008, 01:05:55 }

(μα ποιος επιτέλους είναι ο ξάδερφος?ο δολοφόνος με το πριόνι?:-S)

{ LittlePrince2s @ 02/02/2008, 02:30:39 }

Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ...

Ο επονομαζόμενος Φρέντυς Κρούγκερ..

:ΡΡΡΡΡ

Ρόζυ..ή τον Νουνούκο έχεις πάρει από φόβο ή τον Ρόζο..

:ΡΡΡ

{ nounoukos @ 02/02/2008, 12:37:25 }

ουααααου!!

και δεν ειχες διαβασει καν τα περι "φρεντς κρουκιρ" ε;

{ charm_quark @ 03/02/2008, 15:42:20 }

Οχι ο νουνουκος ηταν, γιατι του πηρες το αυτοκινητο για να πας με τη Ροζ οικογενεια βολτα! :P

{ nounoukos @ 03/02/2008, 16:50:24 }

σορι κιολας, αλλα αρνουμαι να μου αποδιδεται ενα "τζιποειδες" και μαλιστα "χρυσαφι" πραγμα ως nounoumobile. ηταν που ηταν φανταστικο, χαθηκε να ειναι καμια λοτους μαυρη;;

{ Yerejan @ 09/02/2008, 12:22:46 }

εγώ είδα άλλο κουφό όνειρο, είδα λέει ότι είχα πάει στο σπίτι του νουνούκου επίσκεψη, είδα και γνώρισα όλο το σόι το νουνουκάκο, τη νουνούκα, τις γιαγιάδες αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο ο νουνούκος δεν ήταν σπίτι, δεν τον είδα δηλαδή.όμως είδα ότι ο νουνούκος έχει μια πανέμορφη ξαδέρφη την οποία εκτίμησα ιδιαιτέρως που την είδα και μίλησα μαζί της,(νουνούκε αληθεύει ή τσάμπα ονειρευόμουνα?), επίσης μετά με πήγαν στην κρεβατοκάμαρα(ωραία κρεβατοκάμαρα έχεις στο όνειρο:-))))) να δω τον νουνούκο που κοιμάται αλλά ο νουνούκος δεν ήταν εκεί.κοινώς ο νουνούκος έγινε φαντομάς.και μετά χτύπησε το ξυπνητήρι.αυτά.

{ ROSEBUD @ 09/02/2008, 12:31:23 }

χαχαχα!Όλοι το νουνούκο ή τα σχετικά με εκείνον βλέπουμε στον ύπνο μας!

Πώς ήταν η ξαδέρφη?Ξανθός άγγελος ή μελαχρινός διάβολος? -P

{ Yerejan @ 09/02/2008, 14:14:38 }

ναι ναι :-)... τις νύχτες μπαίνει στα ονειρα μας λες κι ήρθε σε δικό του κήπο... όπως λέει και το τραγούδι της Χαρούλας. Η ξαδέρφη του ήταν μια καστανομάτα και καστανομάλλα πολύ ωραία γλυκιά και μπουκιά και συχώριο που λένε.

{ nounoukos @ 10/02/2008, 00:20:10 }

αμαν ρε παιδια, τι παθατε!

ετσι οπως πατε θα συμπεριλαβουν στους ονειροκριτες και το "νουνουκος"

:S

κουκλαρα ξαδερφη εχω γερεγιαν, αλλα αργησες κανα δυο χρονια.

παντως πολυ κουφο ονειρο ειδες, να βλεπεις το σπιτι καποιου που κοιμαται στον υπνο σου, και τελικα να μην ειναι καν εκει! αρα μονο εσυ κοιμοσουν! εγω που ημουν;;

ροζι εσυ με ειχες δει στον υπνο σου ή σου αφησα -λεει- τα κλειδια του αμαξιου σε κανα περιπτερο;

{ ROSEBUD @ 10/02/2008, 02:39:23 }

:-))))))

{ LittlePrince2s @ 10/02/2008, 16:07:25 }

Ααα..Εγώ δεν σε έχω δεί ακόμα στον ύπνο μου..Θα κάνω παράπονα στον ονειροφέρτη :ΡΡΡΡ

{ charm_quark @ 10/02/2008, 19:35:34 }

Λοιπον... το πιο κουφο-ψωνισμενο ονειρο το ειδα χθες... και δεν εχει μεσα το νουνουκο!

Ειδα λεει, οτι εσκασαν μυτη εξωγηινοι στο χωριο μου, γιατι μαζευαν λεει τους πιο εξυπνους ανθρωπους του πλανητη! Ο πατερας μου, προσπαθησε να με κρυψει, αλλα δεν τα καταφερε! Ετσι με απηγαγαν οι εξωγηινοι!

Μας ειχαν μαζεψει σε ενα διαστημοπλοιο-φυλακη, ολους του μελλοντες Νομπελιστες φυσικους, (εδω γελανε... αλλα οχι μονο εδω), και μας εκαναν λεει, ενεσεις για να πεφτουμε σε ναρκη και να μην δουλευει το μυαλο μας γιατι τοτε θα μπορουσαμε να αποδρασουμε.

Ειχαν βαλει μαλιστα και απο εναν φυλακα εξωγηινο να μας φυλαει. Ο φυλακας ο δικος μου, με συμπαθησε λεει, γιατι εντυπωσιαστηκε απο την κοινωνικοτητα μου και αποφασισε να μην μου κανει τις ενεσεις ναρκης ωστε να καθομαστε και να συζηταμε στο κελι (33.....). Ετσι μια μερα, σαν υπουλο πλασμα που ημουν, του εκανα την ενεση εκει που παιζαμε ταβλι, και το εσκασα.... μετα ξυπνησα. Δε μπορεσα να σωσω και τους υπολοιπους.

Συμπεραινω λοιπον... οτι ο μοναδικος εξυπνος ανθρωπος που εχει μεινει πανω στη γη... ειμαι ΕΓΩ!

αχαχαχαχα! :-ppppppppp

Μην πειτε τιποτα. Ξερω οτι το ονειρο μου χαρακτηριζεται απο μετριοφροσυνη, αλλα πανω απ'ολα απο αυτογνωσια! αχαχαχαχαχα!

{ Yerejan @ 10/02/2008, 19:52:27 }

εσύ νουνούκε δεν ξέρω, που ήσουν?λειπεις στο ξύπνιο, να λείπεις και στον ύπνο πάει πολύ... αχ πάει η ξαδέρφη την πήρε άλλος, αυτή έχασε όμως;-)))))) εσύ τσάρμ μήπως έβλεπες πολύ prison break τελευταία???τι να πω γι'αυτό ταιριάζουμε αν δεν δεν βλέπαμε αυτά τα κουφά ονειρα, η τρέλα πάει πακέτο.

{ nounoukos @ 10/02/2008, 21:27:56 }

α, μη το γελας τσαρμ, πολλοι απηγμενοι (η καπως ετσι) ισχυριζονται οτι οι εξωγηινοι εκαναν την απαγωγη να μοιαζει με ονειρο! μηπως θυμασαι ποιοι ηταν οι υπολοιποι; ειναι σοβαρο το θεμα!!

{ LittlePrince2s @ 11/02/2008, 02:17:04 }

Λές να απήγαγαν κι εμένα???

Διότι, είναι γνωστό τοις πάσι το πόσο ταλαντούχα και συνάμα έξυπνη είμαι :ΡΡ

Πάντως έχω κάτι σημάδια που δεν ξέρω πως τα απέκτησα :ΡΡ

{ Doureios-Ipnos @ 11/02/2008, 02:53:21 }

η τσαρμ έβλεπε ότι ειναι απο τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κοσμο κ μετά ξυπνησε :p

εσύ πρινσες απ ότι βλέπω ακομη κοιμάσαι!!!!

χαχαχαχα

δεν παιζόμαστε ρε παιδιά!!!!!

:DDDDD

νουνουκε, όπως καταλαβες έχεις στοιχειώσει τα όνειρα όλων..........άρα?

{ LittlePrince2s @ 11/02/2008, 15:32:40 }

Εγώ ακόμα κοιμάμαι, γιατί όπως λέει και το ονοματάκι μου είμαι ΜΙΚΡΟπριγκιπέσσα..Άμα μεγαλώσω κι εγώ και φτάσω την ηλικία σας, ε, που θα πάει θα ξυπνήσω..

Αλλά μέχρι τόοοοτε...Δηλαδή, μέχρι να σας φτάσω :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

{ nounoukos @ 11/02/2008, 15:58:21 }

δουρεια δεν μπορουμε να τα βαλουμε με το υποσυνειδητο!

μεχρι στιγμης δεν ειδε κανεις εφιαλτη, το μονο που κανω ειναι να δανειζω αυτοκινητα και να καλω κοσμο στο σπιτι μου. κατα την κομπιουτεροφρικ ρηση "οτι δουλευει καλα δεν το πειραζουμε", ΑΡΑ μεχρι να δει εφιαλτη κανεις με την αφεντια μου να πρωταγωνιστει, αφηνουμε τα πραγματα ως εχουν!!

{ LittlePrince2s @ 11/02/2008, 16:21:10 }

Ωραία, τότε θα κανονίσω με τον ονειροφέρτη, να δω εφιάλτη με την αφεντομουτσουνάρα σου απόψες :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

{ nounoukos @ 11/02/2008, 16:25:24 }

αυτος ο ονειροφερτης εχει ημεηλ;

τηλεφωνο;;

εχω κατι παραγγελιές...

:D

{ LittlePrince2s @ 11/02/2008, 16:31:15 }

Το τηλεφωνό του δεν το θυμάμαι, και το μέηλ του το έχω χάσει.. :ΡΡ

Πάντως αν τον θες να του πώ να περάσει κι από εκεί το βράδυ..

Αν και δεν σου εγγυώμαι ότι θα έρθει..

Ξέρεις έρχεται, πιάνουμε ψιλή κουβέντα και ξεχνιέται :SSSS

{ ROSEBUD @ 03/04/2008, 08:56:23 }

Σας έχει τύχει ποτέ να σας ξυπνήσει όνειρο από τα γέλια??

Ακούστε τι είδα!!

Σας είχα φωνάξει,λέει,σε κάποιο σπίτι μου για διανυκτέρευση.Το σπίτι βέβαια αυτό ήταν σαν μεσαιωνικό κάστρο!

Είδα ότι μέσα ήταν σίγουρα ο Γουέι,ο Φάντομ,η Δούρεια,κάποιος αόρατος(μάλλον ο νουνούς),και από κει και πέρα κάποια άλλη νετρινομέλησα από αυτές που έχω γνωρίσει,της οποίας το πρόσωπο επίσης δεν έβλεπα!

Δεν ξέρω πώς είχα κανονίσει τα του ύπνου,το μόνο σίγουρο που έβλεπα ήταν ότι θα κοιμόμουν αγκαλίτσα με τη Δούρεια σε ένα διπλό κρεβάτι με κουνουπιέρα και ουρανό!!

Η δε Δούρεια είχε ξαπλώσει και φορούσε ένα από κείνα τα σκουφάκια του ύπνου που βλέπουμε στις ταινίες εποχής και που έχουν φρου-φρου,σουρίτσα και δένουν στο λαιμό!

Με το που ετοιμάστηκα και γω να ξαπλώσω(χωρίς σκουφί),μπαίνει ένας Φάντομ διστακτικά,παραπονεμένα και γατοπαντώντας και μου λέει: "για μένα δεν έχει κρεβάτι,στο πάτωμα θα με βάλεις?" Μόλις γύρισα να τον δω,είδα ότι φορούσε νυχτικιά,άσπρη περούκα με μπουκλίτσες και από πάνω ένα ίδιο σκούφί με φρου-φρού,όπως της Δούρειας!!!Και εκεί ξύπνησα!

{ _fantom_ @ 03/04/2008, 09:01:32 }

{ Yerejan @ 03/04/2008, 10:27:05 }

{ _fantom_ @ 03/04/2008, 10:33:41 }

τώρα που το σκέφτομαι...

ξεκίνησα ένα πείραμα πριν λίγες μέρες, δοκιμάζω να δω αν θα μου βγουν μαλλιά;

λές να είναι προφητικό το όνειρο;

λες να βγουν άσπρα με μπούκλες;

{ Doureios-Ipnos @ 03/04/2008, 10:55:06 }

έλεος!!!!

{ k@Tie @ 03/04/2008, 13:58:33 }

αν βγούν άσπρα με μπλούκες θα θυμίζεις την παλιά εποχή με τις περούκες που φοράγαν...

{ nounoukos @ 03/04/2008, 16:09:17 }

κωμωδια κανονικη! να το κανουμε και σκετσάκι!

{ charm_quark @ 03/04/2008, 16:23:20 }

Απιστευτο... ονειρο ειναι ή ανεκδοτο; Προσπαθω να φανταστω τον _fantom_ με ασπρη νυχτικια... και με ακουει η γειτονια!

{ Yerejan @ 03/04/2008, 16:24:54 }

σταματήστε είμαι στα πρόθυρα να με πιάσει νευρικό γέλιο και είμαι και στο εργαστήριοκαι μόνο που φαντάζομαι το σκηνικο...

{ LittlePrince2s @ 03/04/2008, 19:20:42 }

{ ROSEBUD @ 03/04/2008, 23:58:02 }

Φάντομ'μ εγκώ ντεν ξέρει τίποτις!με το υποσυνείδητό μου βάλτα!

{ Yerejan @ 04/04/2008, 12:43:00 }

λοιπόν καθίστε καλά ε άντε μη νευριάσει η δούρεια και μας βλέπω κάπως έτσι...

img517.imageshack.us/img517/9849/mdf1473478qy0.jpg

{ LittlePrince2s @ 04/04/2008, 13:39:35 }

{ Doureios-Ipnos @ 04/04/2008, 21:02:21 }

{ Tooth-fairy @ 05/04/2008, 11:08:38 }

καταπληκτικο ονειρο ροζυ!

μαλλον ερχεται περιοδος ευημερειας στο νετρινο - καπου διαβασα οτι αυτες οι περουκες και ιδιαιτερα οι πιο πολυπλοκες  κοστιζαν ακριβα στην εποχη του λουδοβικου . ηταν απαραιτητο αξεσουαρ και ηταν δειγμα κοινωνικου στατους και οικονομικης ευχερειας

{ nounoukos @ 11/05/2008, 09:08:39 }

ειδα στον υπνο μου οτι ..σκοτωθηκα! 

ενας τυπος ειχε ενα πιστολι για καποιο λογο και βρεθηκα στον λαθος τοπο την λαθος ωρα.

(και μαλιστα μου ηρθε στον λαιμο, που ενα κομπλεξ με τον λαιμο μου το εχω ετσι κι αλλιως!)

δεν πονεσα καθολου,  ουτε καταλαβα πολλα πραγματα. υποτιθεται οτι ξυπνησα σε καποιο σπιτι, και οταν καταλαβα οτι δεν γινομαι αντιληπτος, ειπα "αμαν, ρε τον μα@#κα, με σκοτωσε!"

μπορεσα να εποικοινωνησω για λιγο οπως γινεται στα εργα, μετακινωντας πραγματα και γραφοντας κλπ, (πολυ συγκινητικες στιγμες)  αλλα μετα απο πεντε μερες τερμα αυτα. οτι ειπαμε ειπαμε.  μετα δεν θυμαμαι αλλα.

μεσα σε ολη την ανατρεπτικη αυτη κατασταση, θυμαμαι οτι σκεφτηκα και το νετρινο.

γενικοτερα το κυριαρχο συναισθημα ηταν η νοσταλγια μαλλον, και αυτο που λεμε "οταν χασεις κατι τοτε εκτιμας την αξια του". 

λοιπον; ποιος θα τολμησει να ερμηνευσει;   

{ ROSEBUD @ 11/05/2008, 11:42:14 }

Αν σου πω από δω μέσα θα με καθαρίσεις!

{ Doureios-Ipnos @ 11/05/2008, 16:35:08 }

εγω δεν ειμαι σε θεση σημερα-εξαντλησα ολες μου τις ματαφυσικες ικνανοτητες κ το κληρονομικο μου χαρισμα  στις εξετασεις των αγγλικων

{ nounoukos @ 11/05/2008, 17:02:15 }

καλε τι ειστε εσεις!!

μια να με αναστησει!

να μου πει οτι ηταν τεχνικο λαθος αυτο το ονειρο!

να δωσει μια καλη εξηγηση τελος παντων!!!

εδω ειχαμε δολοφονεια απο αμελεια!!

παω να κοιμηθω μπας και δω τιποτα αλλο..

{ Tooth-fairy @ 11/05/2008, 18:03:59 }

ουπς! κατι εγραψα, αλλα σε αλλο θεμα! (στο αγγλικο)

{ nounoukos @ 11/05/2008, 20:39:44 }

tooth fairy spoken wisely and said:

or perhaps your dream had to do only with the listening.... . and i suspect that the blond examiner comes later on your dream and brings you back to life.! you know, the kiss of life!

μια χαρα!!!εξηγηση ονειρου-ζωοδιο-ερμηνεια φλυτζανιου καφε-και αλλα παρεμφερη που περιεχουν στην περιγραφη μια ξανθια να δινει το φιλι της ζωης, δεν μπορει παρα να ειναι πετυχημενα! 

εχεις ταλεντο τουθυ, μην το αφηνεις ανεκμεταλλευτο ! 

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2008, 08:51:22 }

χθες το μεσημερι ξεκλεψα λιγο χρονο κ κοιμηθηκα για λιγο,γιατι πραγαμτικα δεν εβλεπα μπροστα μου, κ εβλεπακατι πολυ περιεργα ονερια-αγωνιωδη.ηταν τοσο μπερδεμενα που ουτε να τα περιγραψω δε μπορω

το βραδυ παλι, εβλεπα διαφορα,μεταξυ των οποιων τον παππου μου (που εχει πεθανει εδω κ πολλα χρονια) κ τελος την εξης σκηνη-μετην οποιακα ξυπνησα:

ημουν στη δουλεια κ ξαφνιακ ακουω κατι κραυγες απ έξω,κ βλεπω ένοπλους να εχουν ομηρους ,να τους τραβολογαν κ να τους σκοτωνουν!!!

εμεις μεσα σκεφτηκαμε να παμε να κλειδωθουμε καπου,κ ενω ολοι ετρεχαν εγω φωναζα "το κνητο μου,το κινητο μου"  που προσπαθουσα να βγαλω απο το καλωδιο,γιατι το φορτιζα!!

μπρρρρρρρ..πραγματικα τρομακτικο μετα δεν ξερω τι εγινε,γιατι ξυπνησα απο την τρομαρα μου

{ ROSEBUD @ 16/05/2008, 08:53:20 }

Σθμπέρασμα:αγαπάς το κινητό σου πιο πολύ από τους ανθρώπους

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2008, 09:00:53 }

τα συμπερασματα που βγαζεις ειναι μαλλον ενδεικτικα της δικης σου στασης

σκεφτηκα ότι πρεπει να ειδοποιησουμε την αστυνομια κ οι τρομοκρατες σιγουρα θα εχουν κοψει τις γραμμες...βλημα!!!άκου εκει!!!

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2008, 09:04:50 }

κ έπειτα,οι άλλοι ετρεχαν,τη δικη μου ζωη ειχα θεσει σε κινδυνο!!!

{ ROSEBUD @ 16/05/2008, 09:10:30 }

Ιιιιιιιιιι!!!!!!βλήμα??αχ αυτές οι φιλοφρονήσεις σου!

{ k@Tie @ 16/05/2008, 13:04:51 }

μήπως να πάς να ανάψεις ενα κεράκι στον παππού σου για αρχή?

{ Yerejan @ 16/05/2008, 13:44:24 }

δουρεια αυτό σημαίνει ότι μάλλον είσαι πολυ δεμένη με την τεχνολογία και σε κρίσιμες στιγμές που οι άλλοι τρέχουν να σωθούν εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσω αυτής,(αλλά μάλλον δεν θα σε σώσει..) ο παππούς σου ενδεχομένως να συμβολίζει την παράδοση για σένα ή το παρελθόν...2η εξήγηση είναι οτι μάλλον σου πεσε βαρυ το φαγητό και γι'αυτο βλέπεις αυτα τα τρελά όνειρα ... ο  μεγάλος γκουρού μίλησε μπορείς να στείλεις την αμοιβή μου ταχυδρομικά

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2008, 23:10:09 }

ναι,το κερι το σκεφτηκα κ εγω!

το χειροτερο παντως ειναι ότι καπου υπηρχαν κ οι γονεις μου-οχι καλα :(

το φαγητο αποκλειεται να μου πεσε βαρυ,γιατι εφαγα μηλα....παιζει ομως να ηταν η πεινα ο καθοριστικος παραγων

{ ROSEBUD @ 16/05/2008, 23:14:16 }

Έλα βρε μην ψαρόου!Ξέρεις πόσες φορές είδα τους γονείς μου νεκρούς??

{ Doureios-Ipnos @ 16/05/2008, 23:16:51 }

μα δεν τους ειδα νεκρους.

απλα ηταν περιεργη η αισθηση-για την ακριβεια δε δεν τους ειδα καθολου.

απλα ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα:(

{ Doureios-Ipnos @ 29/05/2008, 09:15:44 }

μερικες χρησιμες  επιστημονικες παρατηρησεις για τα ονειρα.

ασχετο: προχθες κατι φιδια εβλεπα στον υπνο μου!!

{ Tooth-fairy @ 29/05/2008, 11:12:24 }

πολυ ενδιαφερον αρθρακι!

θυμαμαι που εβλεπα ονειρα οταν ημουν μικρη -το πολυ δημοτικο. μετα σταματησα να βλεπω ονειρα, δηλ μαλλον δεν τα θυμαμαι.

{ Yerejan @ 29/05/2008, 13:38:00 }

δούρεια πάρε την τσουγκράνα και άρχισε το ξεχορτάριασμα για να μην τα δεις και στο ξύπνιο σουκαι για όσους δεν ξέρουν την λέξη, μαθήματα ελληνικών διαλέκτων το καλοκαίρι

{ Doureios-Ipnos @ 29/05/2008, 14:02:09 }

α μη με βαζεις ιδεες τωρα!!

τα βλεπω συνεχεια στο δρομο κ ευχομαι να ειχα το αυτοκινητο του σαΐνη!

άσε που χθες ξεχασα ανοιχτο οτ ενα παραθυρο κι ολο ειχα την εγνοια μην εχω συνεπιβατη

{ nounoukos @ 29/05/2008, 15:03:27 }

αχ παιδια, που να σας διηγηθω μια περιπετεια που ειχα καποτε σε ενα ταξιδι στην καστορια;; ανατριχιλα!

{ Yerejan @ 29/05/2008, 16:29:11 }

για πες  νουνούκε ...

{ charm_quark @ 02/06/2008, 00:13:45 }

I said last year :

Ειμαι λεει καπου σε μια εξεδρα-διαβαση στη μεση ενος ποταμου και χαζολογαω.Σκοπευω να περασω απεναντι, αλλα οχι ακομα. Ο ποταμος ειναι ηρεμος. καποια στιγμη φουσκωνει...τσουναμι σκεφτομαι αλλα εγω ακαθεκτη, κοιταω και θαυμαζω τη δυναμη της φυσης. Καποιος ασχετος με ενημερωνει να μαζεψω τη φωτογραφικη μου μηχανη που ειναι σε θηκη ακουμπισμενη καπου διπλα, γιατι θα την παρει το ποταμι και ειναι ακριβη. Παω να την παρω και εκεινη την ωρα την παιρνει το νερο. Σκεφτομαι να βουτηξω να την πιασω καθως ειναι στη θηκη και δεν θα βραχει αμεσως, οποτε θα την γλιτωσω. Βουταω, ομως αυτη βουλιαζει τοσο γρηγορα που εγω δεν προλαβαινω να την πιασωΚαποια στιγμη μου τελειωνει ο αερας. Πρεπει να γυρισω στην επιφανεια να αναπνευσω. Κοιταω προς την επιφανεια για να κολυμπησω αλλα βλεπω μονο σκοταδι. Ειμαι κατω απο μια τεραστια εξεδρα και δεν εχει πουθενα αερα. Κοιταω δεξια αριστερα μηπως βρω φως... αλλα τιποτα... Παει λεω... θα πνιγω ενω ξερω κολυμπι!

Εκεινη την ωρα εμφανιζεται στο ασχετο ο καθηγητης απο τη σχολη, στον οποιο θα κανω πτυχιακη. Με τραβαει απο το χερι και με βγαζει στην επιφανεια. Κραταω στα χερια μου και την φωτογραφικη μηχανη. Ειναι στεγνη και αθικτη!
Νομιζω πως το ονειρο γινεται πραγματικοτητα φετος και δε θελει και πολλες εξηγησεις... ειμαι στη φαση που πνιγομαι. μαντεψτε τι συμβολιζει η φωτογραφικη μηχανη....

{ Yerejan @ 02/06/2008, 00:38:08 }

τιιιιι?

{ Doureios-Ipnos @ 02/06/2008, 08:47:47 }

αφου ξερεις-κι εμεις το ξερουμε- ότι θα τα καταφερεις, γιατι να ξοδευουμε ολοι φαια ουσια  τζάμπα?

ασε να την ξοδεψουμε για να βρουμε πρωτοτυπες ευχες στην ορκωμοσια σου

{ nounoukos @ 02/06/2008, 09:38:34 }

αυτο που μολις διαβασαμε λιγο πιο πανω, ειναι η τελευταια λεξη στην εξελιξη του τροπου σκεψης!

εγκεφαλικη οικονομια..

συμφωνω απολυτα. καλη κι η διαδρομη, αλλα η ιθακη, ιθακη!

{ charm_quark @ 07/07/2008, 04:05:18 }

Δουρειααααα... για πιασε δουλεια!

Ειδα που λες ενα ασχημο ονειρο! Οτι πεθανε λεει ο strange (φτου φτου φτου - σε σετ των εκατομυριων... μην πω απειρων, τριαδων) και οτι ημουν λεει στο χωριο και καποιος τον εφερε εκει και τον αφησε στην εισοδο του σπιτιου, μεσα σε εναν μαυρο υπνοσακο!!  

Φρικη λεμε! Ξυπναω, απο την τρομαρα και καθως ειχα πλανταξει απο το κλαμα στον υπνο μου, βγαινω στο μπαλκονι, κανω ενα τσιγαρο να ερθω στα ισια μου γιατι ειχα μπει στον πειρασμο να παρω το κοτοπουλο νυχτιατικα και να γυρισω Πατρα....

Την ξαναπεφτω για υπνο μετα απο κανα μισαωρο... παλι το ιδιο ονειρο! Τελος παντων...αυτο επαναληφθηκε κανα 4αρι φορες και οταν επιτελους παραιτηθηκα απο την προσπαθεια υπνου εκεινο το βραδυ ειχα σοβαρες αμφιβολιες για το ποια ειναι η πραγματικοτητα και ποιο το ονειρο!

{ k@Tie @ 07/07/2008, 10:12:29 }

υπνόσακος; μήπως δε θα πάτε μαζί διακοπές;;;;;

πάντως αν δείς στον ύπνο σου να πεθαίνει κάποιος στην πραγματικότητα λένε οτι θα ζήσει πολύ

{ Tooth-fairy @ 07/07/2008, 10:24:04 }

τσαρμ, εγω νομιζω πως ο strange απλα δεν μπορει να ειναι ουτε λεπτο μακρυα σου, δεν μπορουσε ο ανθρωπος να κοιμηθει μακρυα σου, πηρε τον υπνοσακο του κι αρχισε να τρεχει στα ονειρα σου .....

{ Tooth-fairy @ 07/07/2008, 10:39:20 }

α! και για το πεθανε : αυτο που λεμε δεν ζω μακρυα σου!

{ charm_quark @ 07/07/2008, 11:05:26 }

υπνόσακος; μήπως δε θα πάτε μαζί διακοπές;;;;;
Σταματα μητσοt@kie μου! Κατι υπαρχει στα σκαρια για την επομενη εβδομαδα! Μη το γρουσουζευεις! 

{ k@Tie @ 07/07/2008, 12:51:40 }

καλα ντε σκάω...

δε θέλω να στο γρουσουζέψω γιατι μετα θα με παίρνεις και θα με λες γκαντέμη

φτου φτου φτου να πάνε όλα καλά!

πάντως μπορείς να δεχτείς τη βερσιόν της τούθ είναι πολύ πιο ωραία

{ LittlePrince2s @ 08/07/2008, 13:19:39 }

Σταματα μητσοt@kie μου!

Πώπωπω..μιλάμε θα της το κοπανάω για χρόοοονια αυτό

{ ROSEBUD @ 03/08/2008, 15:57:19 }

Χθες σας είδα πάλι στον ύπνο μου και ξύπνησα σκασμένη από τα γέλια!

Είμασταν πάλι στο Κτελ του Βόλου αλλά!είδα την Πρινσέσα με κατάξανθο μαλλί,την Κατιτή με ένα χαλκαδάκι στη μύτη,την Τσαρμ δίπλα στον strange,το Φάντομ με την αφάνα,τη Δούρεια να με στολίζει γλυκά-γλυκά όπως πάντα και να με αποκαλεί "βλήμα",το Γουέι να είναι χωρίς την αλογοουρά και πιο αδύνατος αλλά να με κοιτάζει γκχμ...βλοσυρά και άγρια,τους υπόλοιπου ίδιους.Το αποκορύφωμα όμως ήταν ότι υπήρχε ο νουνούς ο οποίος ήταν ένα αδύνατο μαυριδερό παιδάκι καμιά 18 χρονών και ο οποίος λέει δεν ήταν Έλληνας αλλά Πακιστανός!!!

{ nounoukos @ 03/08/2008, 16:10:56 }

[old image]

ego den ksanarxete sto ipno sou!  

{ WayFaReR @ 03/08/2008, 16:59:59 }

Φαντάσου πως θα σε κοιτάζω αν τελικά πάρεις κανένα Kia…

{ ROSEBUD @ 03/08/2008, 19:06:18 }

Σου(τ)ζουκάκι SX4 κάνει?

Νουνού αν σταματήσεις να μας δείχνεις μόνο τα πόδια σου στο youtube θα σταματήσεις και να'ρχεσαι στον ύπνο μουΑλλά πολύ μαυρίλα βρε παιδάκι μου

{ k@Tie @ 03/08/2008, 19:50:12 }

χαχαχαχα ωραιο όνειρο ρόζυ

πρινσέσα μήπως να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά;;; αν το σκέφτεσαι ρώτα τη ρόζυ αν σου πηγαίναν

νούνου μήπως σου περνάει η ιδέα απο το μυαλό να διαψεύσεις την ρόζυ και να έρθεις στην επόμενη συνάντηση;;;;

{ Tooth-fairy @ 03/08/2008, 20:23:50 }

η τσαρμ δεν ηθελε να μαυρισει και να μεινει ετσι για παντα?  ε..... ο νουνους το πετυχε! στειλε τη συνταγη!

{ nounoukos @ 03/08/2008, 20:28:10 }

τυχαια εγινε.. εγω μονο τα ποδια μου στο γιουτχιουμπ ανεβασα!

μαλλον υποσυνειδητα η ροζυ θελει να με κανει πακιστανο ..στο ξυλο!  

{ ROSEBUD @ 04/08/2008, 00:11:48 }

Ναι βρε τα πόδια σου!Έλεγα και γω τώρα θα βήξει,τώρα φταρνιστεί,πού θα πάει!Δεν θα του'ρθει τούμπα καμιά φορά η κάμερα??Αλλά μόνο πόδια!!

{ LittlePrince2s @ 04/08/2008, 01:19:13 }

Καλά δεν σε πιστεύω..με είδες ξανθιά?????

Πραγματικά δεν θα ήθελα να μου συμβεί ούτε στον ύπνο μου..αυτό δεν είναι όνειρο...εφιάλτης είναι

την Κάτια μια χαρά την είδες..έτσι είναι..

Για τον Νούνου δεν σχολιάζω

Τσαρμ και Γουέι, επίσης τους είδες μια χαρά..

Δούρεια..κλασσικά..

Ο Φαντομάκος τί σου φταίει??

Δεν έχει αφάνα ο άνθρωπος..μια χαρά μαλάκι έχει

{ WayFaReR @ 04/08/2008, 12:41:53 }

Rosebud δεν το έχω οδηγήσει το SX4. Γενικά τα Suzuki τα πάω... 

Και τα Sutzouki βέβαια…

Γιατί σε κοίταζα άγρια όμως; Μήπως έκανες το μοιραίο λάθος και ανακάτεψες την σειρά που έχω βάλει τα αυτοκινητάκια μου στην βιβλιοθήκη;

Εσύ nounouke, μήπως έχεις κανένα φετίχ με τα πόδια και μας τα μοστράρεις συνέχεια;

{ charm_quark @ 04/08/2008, 15:49:39 }

Εσύ nounouke, μήπως έχεις κανένα φετίχ με τα πόδια και μας τα μοστράρεις συνέχεια; 

{ ROSEBUD @ 04/08/2008, 16:14:57 }

αχαχαχαχαχαχ!!!

Μπα και με τα χέρια θα έχει γιατί νομίζω είχε κι απ'αυτά στο βιντεάκι με το ενυδρείο!Πάντως μαύρα δεν ήταν!

{ nounoukos @ 04/08/2008, 21:40:26 }

δε με λες ροζυ;;σκοπευεις να με βγαλεις σε παζλ εκδοση;

{ ROSEBUD @ 05/08/2008, 00:34:18 }

Τσούκου γιατί πάντα θα μας λείπει το κεφάλι.

{ nounoukos @ 05/08/2008, 01:21:44 }

να ενα!

...

{ LittlePrince2s @ 05/08/2008, 05:53:12 }

Εθεάθει ο Νουνούκος -δεν μπορώ να πώ που-..δεν το είχα πεί τόσο καιρό ότι τον έχω τραβήξει φώτο, αλλά τώρα μου έδωσε το οκ...τον πέτυχα επάνω σε καβγαδάκι με την Νουνούκα..δεν είναι και στα καλύτερά του..αλλά..πάρτε μια ιδέα..

κλίτς...

{ k@Tie @ 29/10/2008, 11:44:03 }

είδα στον ύπνο μου σήμερα οτι μας πήραν τηλέφωνο και οτι μας είπαν πως κάποιος έφευγε απο το σπίτι μας που μάλλον δεν τον ξέραμε και πιθανότατα να ήταν κλέφτης. Εγώ στην ύπνο μου ήμουν σίγουρη οτι μου έκλεψε τα πισιά μου και είχα καταστενοχωρηθεί

και μετά είδα οτι είχε γεμίσει το σπίτι γάτες και προσπαθούσα να τις διώξω με ότι βρώ αλλα δε φεύγαν εύκολα.

Τα κοιταξα και τα δύο και σημαίνουν κακοτυχία. Μήπως να μην πάω καστοριά το πσκδ?

Απο την άλλη πάντα έχω ένα φόβο μη μου κλέψουν τα πισιά μιας και είναι πιο ακριβά και απο την τηλεόραση και προχτές προσπαθούσα να διώξω μια γάτα απο την αυλή γιατι τρόμαζε το κουνέλι

Κακοτυχία ή μου μείναν απλά στο υποσυνείδητο?

{ ROSEBUD @ 29/10/2008, 13:40:30 }

πισιά...γάτα...κουνέλι....Μήπως σε ρώτησε και σένα κάποια πρόσφατα πώς το πνίγουν το κουνέλι??

Μην πας βρε Καστοριά αλλά όχι για το όνειρο

{ nounoukos @ 29/10/2008, 16:09:06 }

καλε γιατι να μην παει καστορια, μια χαρα πολη ειναι..

θα δει και παπακια που δεν τα ειδε στον υπνο της..

μη στεναχωριεσαι κατια, η μονη κακοτυχια θα ειναι να μην πας την βολτα που σχεδιασες.

{ Doureios-Ipnos @ 15/11/2008, 17:52:26 }

πριν καμποσο καιρο κοιμομουν το απογευμα κ συνεβη το εξης,το οποιο δεν μπορω να πω αν ηταν ονειρο η οχι,αφου εζησα για αλλη μια φορα την εμπειρια που εχουμε περιγραψει αλλου κ δε θυμαμαι τον τιτλο του θεματος για νας σας παραπεμψω-αλλα μιλω για εκεινη τη φαση που εχεις την αισθηση οτι εχεις ξυπνησει αλλα δε μπορεις ουτε να κουνηθεις ουτε να φωναξεις..

αυτο το ονειρο το ειχα πει μονο στην αδερφη μου γιατι πραγματικα εφτασε το σκ@το στην καλτσα απο το φοβο μου..

κοιμομουν λοιπον κ ξαφνικα ακουσα φοβερο σαματα,σαν καποιος εξω στη βεραντα να εσερνε,να χτυπουσε κ να πετουσε με μανια τα επιπλα...

περιττο να σας πω οτι μου κοπηκε το αιμα (ενιωσα οτι ) ξυπνησα κ ηθελα να γυρισω να κοιταξω εξω αν ηταν κανεις αλλα δεν μπορουσα...ηθελα να φωναξω αλλα δεν μπορουσα...

σκεφτηκα οτι γινεται σεισμος κ θελησα να δω αν κουνιεται  η λαμπα αλλα δεν μπορουσα να κουνησω το χερι μου να ανοιξω το φως...

ενιωσα το σπιτι να κουνιεται , ακουγα εναν απιστευτο θορυβο κ ειχα την αισθηση οτι απο τη γωνια πανω απο κεφαλι μου αρχισαν να πεφτουν κεραμιδια κ τουβλα..

....................................

αυτη η γωνια ηταν κολλητα με το δωματιο του μπαμπα μου......

{ charm_quark @ 15/11/2008, 20:09:52 }

Ειναι μερικές φορές που το υποσυνείδητο... φαίνεται να μην είναι τόσο υποσυνείδητο...

Μπορείς όμως να ξέρεις πότε; Μπορείς να ξεχωρίσεις το τυχαίο και την οργιάζουσα φαντασία και αυθαίρετα να το χαρακτηρίσεις οιωνο;

Παρεμφερές "όνειρο" είχα δεί πριν εναμιση χρόνο. Μόνο που δεν το χαρακτηρίζω όνειρο γιατί ήμουν μισο-ξύπνια και έτρεχα σαν την τρελή μέσα στο σπίτι να βρώ την πηγή του θορύβου. (σαν κάποιος να πετάει πράγματα και συγκεκριμένα να σέρνει έπιπλα).

Δεν το είχα αναφέρει στο νετρίνο γιατί έλεγα "θα με πάρουν για τρελή", επίσης

εφτασε το σκ@το στην καλτσα απο το φοβο

{ Doureios-Ipnos @ 16/11/2008, 14:37:48 }

καλα εννοειται, αμα σταθεις σε καθε τι, στο τελος θα "λαλησεις"!!!!

{ ROSEBUD @ 25/07/2009, 01:59:29 }

τι μπορεί να σημαίνει όταν βλέπουμε ότι κάποιος πέθανε?

{ LittlePrince2s @ 27/07/2009, 21:03:40 }

μακροζωία από ο,τι έχω ακούσει.. εμένα είδες???

{ ROSEBUD @ 02/08/2009, 00:39:19 }

μμμ...μη φας κοκκινογούλι μου!έχουμε γλαρόσουπα!

(τώρα..γλαρόσουπα θα'ναι,περιστερόσουπα θα'ναι...)

{ LittlePrince2s @ 02/08/2009, 18:58:11 }

Μπα σήμρα έλεγα να φάω κοτόπουλο, οπότε θα 'ναι μάλλον κοτόσουπα

Ααααα και να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα έχω νετρινογενέθλια εεε

{ nounoukos @ 02/08/2009, 19:58:09 }

ναι;

και ..πόσο γινεσαι;

να μας ζησεις βρε , να σε χαιρομαστε!

{ LittlePrince2s @ 02/08/2009, 20:57:26 }

2 γίνομια.. είμαι νινί ακόμα

{ Yerejan @ 03/08/2009, 09:05:56 }

ε αυτό δεν ήταν όνειρο,  θα γίνει απωθημένο πια.είδα λέει ότι είχαμε νετρινοσυνάντηση και ήρθε και ο νουνούκος και ήταν ο πιο άνετος απο όλους, ε παιδιά τι χαμπάρια και τέτοια... ήταν τόσο άνετος που μπλοκάραμε εμείς μετά και δεν μιλάγαμεποιος ξέρει... μπορεί να γίνει και πραγματικότητα...τεσπα δεν δίνω πια πολύ σημασία στα όνειρα...αλλά αν μάθαινα και τα νέα σας μέσω των ονείρων καλά θα με βόλευε κατι σε ντριμ ινφορμέσιον να πούμε...

{ ROSEBUD @ 03/08/2009, 10:22:05 }

Για κάποιους τα όνειρα είναι προφητικά,για άλλους βγαίνουν ακριβώς το ανάποδο.Το δικό σου ανήκει σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία.

{ nounoukos @ 03/08/2009, 11:14:30 }

καλα βρε..

τι να σε πω...

εμενα ειδες στον υπνο σου;

δεν κανεις καμια νυχτερινη εφοδο σε κανενα μπιτς μπαρ

να ανοιξει το ματι σου,

να μαζεψεις υλικο για όνειρα;

ε;

{ Yerejan @ 03/08/2009, 11:25:58 }

νουνούκε ντροπή

{ nounoukos @ 03/08/2009, 13:33:14 }

ΗΗΗΗ ουτε στον υπνο μου;;;;

αμαν πια!!!!

{ Yerejan @ 03/08/2009, 13:43:40 }

κοίτα νουνουκε να σου πω αμα βλέπεις εσυ αυτή στον υπνο σου και το γραφεις στον ονειροκρίτη κάποιες εδω μέσα θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν τι σήμαινε το όνειρό σου  και μη σου πω ότι θα σφυρίξουν και τίποτα στη νουνούκα από γυναικεία αλληλεγγύη.. γι'αυτό πάντα στα μουλωχτάα και το άλλο μιλάνε όλοι μιλάνε και οι παντρεμένοι εμείς οι ανύπαντροι τι πρέπει να βλέπουμε δηλαδις???

{ nounoukos @ 03/08/2009, 14:40:52 }

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!

{ LittlePrince2s @ 03/08/2009, 20:13:54 }

Δεν χρειάζεται να μας πείς τί βλέπεις στον ύπνο σου, έχουμε καταλάβει τι σεξομανής είσαι κι εσύ και η άλλη η μουλωχτή η Ροζαλία

Εντωμεταξύ, καλή θα ήταν μια νετρινοσυνάντηση, αλλά μέχρι να οργανωθούμε εμείς θα πάρει κανά χρόνο πάλι

Α, και έτσι για να ζηλέψετε λίγο, εγώ με την Κατιτί θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τη Δούρεια μέσα στην εβδομάδα.. έτσι να μάθετε να μην οργανώνεστε

{ ROSEBUD @ 03/08/2009, 23:16:32 }

τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!χαχαχαχαχα!

στείλτε κανένα sms ή mms  όταν βρεθείτε με τη γυναίκα της(δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι ούτε να το γράφω αυτό,πέφτω κάτω από τα γέλια!)Πίνδου και σας πιάσει ο οίστρος σας όπως τότε στις 4 τα χαράματα που μόνο που δε μας διαολοστέλνατε με την Τσαρμίτα!

{ charm_quark @ 04/08/2009, 01:41:39 }

πότε, που ποιος και γιατί;;;;

{ LittlePrince2s @ 05/08/2009, 03:54:18 }

Να σου θυμίσω... σε ένα σπίτι κάπου σε....αρκετά ψηλό υψόμετρο, εγώ, εσύ, η Δούρεια, η Ρόζυ, η Άννα και ο Φαντομάς...

{ WayFaReR @ 05/08/2009, 13:16:03 }

Σενάριο για τσόντα είναι αυτό;

{ LittlePrince2s @ 05/08/2009, 22:29:04 }

Ναι, με μαστίγια, δερμάτινα dildos και όλα τα σχετικά

{ charm_quark @ 12/08/2009, 07:42:59 }

κακό όνειρο.... φύγε απο εδώ! (δεν κάνουν δουλειά τελικά οι ονειροπαγίδες!!!)

{ charm_quark @ 22/09/2009, 16:32:17 }

Δούρειααααα.....

Λοιπον... είδα ένα όνειρο...που με έκανε να ξυπνήσω... "στραβά"

Είδα λέει, ότι ήμουν καλεσμένη μαζί με τον πατέρα μου και την αδερφή μου στο... γάμο της μάνας μου!

Ο πατέρας μου... χαρούμενος, η αδερφή μου χαρούμενη... εγώ τσατισμένη γιατι έπρεπε να ντυθώ παρανυφάκι!

Ο "νεος" μπαμπας... ήταν ένας χοντρός, κοκκινομούρης, χαμογελαστός, φαλακρός τύπος. Γλοιώδης μου φαινόταν.

Η μάνα μου λέει, ντυμενη με ένα πανέμορφο νυφικό... μέσα στην τρελή χαρά.

Εγω ντυμένη παρανυφάκι, με ένα αθλιο φουσκωτο αλα μπομπονιερε style ακολουθούσα τσατισμένη. Τελικά ο γάμος έγινε... και εγώ ξύπνησα τσαντισμένη... με μία αίσθηση οτι αυτό το όνειρο... δεν ήταν ένα απλό όνειρο ή ένας απλός εφιαλτης....

{ ROSEBUD @ 22/09/2009, 17:38:30 }

"με ένα αθλιο φουσκωτο αλα μπομπονιερε style "

και συ τα μισείς αυτά??

έλα βρε δεν ήταν τίποτα,ίσως να έχουν βάλει το χεράκι τους στο υποσυνείδητό σου οι πολλοί γάμοι που έχεις πάει τελευταία ή και η έννοια του γάμου γενικά

{ Doureios-Ipnos @ 22/09/2009, 23:20:03 }

μ αρεσει που αυτο που σε τσαντισε σε ολο το σκηνικο ειναι που επρεπε να ντυθεις παρανυφακι!

μαλλον επαθες Overdose  γαμων, μια απομακρυνση απ ολα αυτα με εργενηδες ανθρωπους θα σε φερει στα ισα σου

{ WayFaReR @ 23/09/2009, 02:48:27 }

“Κοκκινομούρης”

Τον γνωστό πειρατή παντρεύτηκε η μάνα σου;

{ ROSEBUD @ 26/02/2010, 13:33:07 }

Τη λεμονόπιτα πήγα να ονειρευτώ χθες και αντ'αυτής είδα ότι μου έπεφταν τα δόντια

Κάτι πήγα να δαγκώσω,δε θυμάμαι τι,και άρχισαν τα δόντια μου να κουνιούνται όλα μαζί άλλο μπρος και άλλο πίσω,όπως φαίνονται τα πλήκτρα του πιάνου από την πίσω μεριά όταν κάποιος παίζεικαι ήταν μαύρα και απαίσια και έσπαζαν σε χίλια δυο κομμάτια συνοδεία ενός ανατριχιαστικού κρακ-κρακ-κρακώσπου στο τέλος τα έφτησα 

{ Doureios-Ipnos @ 26/02/2010, 13:59:04 }

λεπον:

το χω!!!!

1)παραδοσιακη ερμηνεια!καποιος θα αρρωστησει η θα αφησει το ματαιο τουτο κοσμο αλλα αν δεν πονουσες δε θα ναι δικος σου κ δε θα στεναχωρηθεις κ πολυ!

2)επιστημονικη ερμηνεια: εχεις αγχος για την εικονα που βγαζεις προς τους αλλους!

{ ROSEBUD @ 26/02/2010, 23:50:51 }

Που ΒΓΑΖΩ προς τους άλλους??ακριβώς!όπως το είπες!ντόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ!!

αχ ρε φιλενάδα....αχ!

{ LittlePrince2s @ 12/03/2010, 20:08:34 }

Γιατί είδα στον ύπνο μου ότι πουλούσαμε την Μικρά Ασία, αφού ούτε καν την κατέχουμε

{ charm_quark @ 24/03/2010, 09:54:33 }

Λοιπον... παιδάκια σας έχω 2 όνειρα.

1.Είδε η μάνα μου ότι κάναμε τραπέζι... έκτακτο και ότι ήταν μαζεμένος κόσμος και κοσμάκης στο σπιτικό μας σε ένα πλούσιο τραπέζι.

Δεν μ'αρέσει γιατι κάθε φορά που η μάνα μου βλέπει συνάξεις με κρεατικά στο τραπέζι ενός σπιτιου στα όνειρα της κάποιος πεθαίνει από το σπίτι μέσα στον επόμενο μήνα! Επιβεβαιωμένο 3 φορές.

2. Είδα σήμερα ότι με πήραν για δουλειά σε μία εταιρία να το πω, προστασίας του περιβάλλοντος.Ο μισθός ήταν στα 1080 euro και θα ήμουν διευθύντρια κάποιου τμήματος. Λέω στην προισταμένη, απο την αρχή διευθύντρια... δεν ξέρω τι να κάνω; και μου απαντάει "φυσικός είσαι, θα βρεις τη λύση."

Μετά όλους τους καινούργιους... μας πήγαν σε πεδίο βολής για εκπαίδευση!!!!! και ρίχναμε με αεροβόλα σε μία οθόνη όπου στοχευαμε κάτι περίεργα αεροπλάνα που ήταν μαύρα και έμοιαζαν με υποβρύχια!!!! με κάτι αεροβόλα που μας είχαν δώσει.

{ Doureios-Ipnos @ 24/03/2010, 10:01:30 }

η επιστημη (εγω δλδ!) σηκωνει τα χερια ψηλα!!!

ειμαι κ λιγο μπλοκαρισμενη τωρα απο μια πικρα που εφαγα απ τους λατρεμενους μου συναδελφους κ δε μπορω να λειτουργησω!!!!

εγω παλι την κυριακη ειδα πααααααρα πολλες εικονες με αγιους!!!:S

το κοιταξα κ σημαινει οοοοοοο,τι καλο μπορει να φανταστει ανθρωπου νους!!!

αλλα πολυ φοβαμαι οτι εδω βρισκει εφαρμογη το "της κυριακης το ονειρο βγαινει ως το μεσημερι"!!!!!!!!!!!

{ LittlePrince2s @ 24/03/2010, 11:29:06 }

Επειδή τώρα πια, ξέρω επακριβώς που είναι η υπηρεσία και οι συνάδελφοι..... να ρθω να τους πλακώσω στις γρήγορες;;;; έτσι ανώνυμα.. εσύ δεν θα έχεις καμμία επίπτωση... μόνο την ευχαρίστηση του οφθαλμόλουτρου

{ Yerejan @ 29/03/2010, 10:01:11 }

εγώ πάλι είδα δυο όνειρά πολύ περιεργα άκρως προσωπικά αλλά όχι αυτά που φαντάζεστε είδα την πρώτη φορά ότι έγώ εξομολογήθηκα κάτι (πριν κάνα μήνα) και χθες ότι μου εξολογήθηκαν κάτι άλλο. κάθε περίπτωση αφορούσε διαφορετικό άτομο.καλώ την ειδική σύμβουλο επι τέτοιων θεμάτων εκ βορείων...

{ mwrouli @ 29/03/2010, 10:35:39 }

Καλημέρα..

καλέ ποια είναι ειδική σύμβουλος?

μάλλον λόγω Πάσχα ετοιμάζεσαι να κοινωνήσεις και μαζί να εξομολογηθείς και αγχώθηκες!ποιος ξέρει τι σόδομα και γόμορα έχεις διαπράξει

ή επειδή δε βρίσκεις δουλειά ετοιμάζεσαι να γίνεις παπάς!

{ Yerejan @ 29/03/2010, 14:03:11 }

έλα που δεν ξέρεις... εγώ τίποτα δεν έκανακαι επειδή με πειράζεις, χάνεις την αποκλειστικότητα να σου πω ζουμερές λεπτομέρειες των εξομολογήσεων και τα γυναικεία πρόσωπα που αφορούσανκαι θα απευθυνθώ στην τοπική ειδική σύμβουλο...

{ mwrouli @ 29/03/2010, 14:37:52 }

ααααα με ερωτικοαποτέτοια είχε να κάνει??να πας στην τοπική!να πας!μη με ανακατεύετε με τέτοια!!να παντρευτείτε!να χωρίσετε!να μη χωρίσετε!΄να συζήσετε!να τα ξαναφτιάξετε!να γίνετε λαγοί!να κάνετε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός και ο Τουτάτης΄!ούτω ς ή άλλως σωστή λύση δεν υπάρχει σε αυτά και πάντα κατά το ήμισυ θα είναι λάθος!ΠΑΝΤΑ!

(ψττ!μωρέ μπας κι έβλεπες τίποτα καλόγριες με ζαρτιέρες??αχαχαχαχαχα)

{ Yerejan @ 29/03/2010, 16:31:35 }

ποιες καλόγριες μαρή? εδώ είχαμε και μουσική υπόκρουσηΓαλάνη-Θα σ'άγαπώ πρώτη φορά είδα όνειρο με μουσική

{ Doureios-Ipnos @ 29/03/2010, 22:38:19 }

ε....μερες αγαπης ειναι!!!

δικαιολογειται το ασμα!!!

{ mwrouli @ 30/03/2010, 23:29:43 }

Χθες βράδυ είδα ότι μια πολύ αγαπημένη μου θεία πέθανε.Μετά ήμουν σε μια παραλία,ήταν νύχτα,είχαμε ανάψει φωτιά,πολλά άτομα μαζεμένα αλλά δεν ξέρω ποια,φορούσα μια χίπικη κορδέλα στό μέτωπο δεμένη στο πλάι και χορεύαμε όλοι γύρω από τη φωτιά σαν τους μάο-μάο.Κάπου στην ακροθαλασσιά΄έκοβε βόλτες η πεθαμένη θεία μου με ένα κινητό στο χέρι και καλούσε όλους τους γνωστούς της στην κηδεία της.Εγώ την κοιτούσα και συνέχιζα να χορεύω.

{ Yerejan @ 31/03/2010, 00:50:14 }

λοιπόν νετρεγάκη από την ζήλια σου που η τηλεγάκη πήγε ταυλάνδη, είδες και συ ακρογιαλιεςκαι σου ειπα μην τρως γαρδούμπες βραδιάτικα... για αυτό τα βλέπεις αυτά τα όνειρα

{ mwrouli @ 31/03/2010, 01:52:38 }

Γαρδούμπες??

όχι μωρέ απλά το έχω ρίξει στα τσάγια βραδιάτικα και προφανώς την ώρα που βλέπω τους εφιάλτες,είναι που η διουρητική τους λειτουργία έχει φτάσει στο έπακρο

είπα να κόψω το ποτό γιατί παχαίνει!

είπα να το γυρίσω στους χυμούς αλλά μου κάνουν το στομάχι χάλια!

είπα να το ρίξω στους ντεκαφεϊνέδες αλλά δεν τραβάνε βραδιάτικα!

είπα να φύγω μα με κράταγε η λύπη!

η μόνη λύση είναι το τσάι!

{ LittlePrince2s @ 31/03/2010, 03:28:48 }

Α, εγώ χτύπησα ένα σκάτς και κάτι σφηνάκια και τα έχω δει όλα ωραία τώρα..

{ mwrouli @ 01/04/2010, 01:40:30 }

Ψτ!συνομήλικο!τα μωρά δεν κάνει να πίνουν πολύ!

{ LittlePrince2s @ 01/04/2010, 02:06:58 }

Νομίζεις... εγώ που τα ήπια χθες, σήμερα ξύπνησα με μούρλια διάθεση... try it on or come to try together μυρίζοντας το σύμπαν γύρω μας

{ _fantom_ @ 27/04/2011, 09:15:04 }

σήμερα ξημερώματα ξημερωμένα, είδα στον ύπνο μου ότι πρόσθεσαν ένα επιπλέον εξάμηνο στην σχολή που τελείωσα και μας κάλεσαν να παρακολουθήσουμε πάλι μαθήματα κλπ

επιπλέον, είχα αργίσει μερικές μέρες να πάω και είχαν ξεκινήσει τα μαθήματα. όταν τελικά πήγα, όχι στην σχολή αλλά σε ένα παλιό ξενοδοχείο, σε συζητήσεις με συμφοιτητές... ενώ τους άλλους τους άγχωναν τα νέα μαθήματα που είχαν ήδη δει και μου έλεγαν ότι είναι ακαταλαβίστικα, εμένα με άγχωνε το που θα μείνω

{ Emi Kurinki @ 23/05/2011, 14:22:45 }

ειδα στο ονειρο μου οτι φιλουσα ενα παιδι που μαρεσει και μετα κοιταξα τα ματια του και ενω στην πραγματικοτητα ειναι καστανα στο ονειρο μου ηταν ενα απιστευτα ωραιο γαλαζιο αλλα ηταν λες κ στο ονειρο μου το περιμενα, δηλαδη δεν ξαφνιαστικα. μια φιλη μου λεει οτι ισως αναπληρωσει τον πρωην μου ο οποιος ειχε γαλαζια ματια... ξερει κανεις τι μπορει να συμαινει? :/

Υπάρχουν 269 μηνύματα σε αυτό το θέμα