{ anna @ 11/04/2006, 15:36:58 }
Υλικά:
Εκτέλεση:
Σ'ένα μεγάλο μπωλ κόβουμε τη σαλάτα αφού προηγουμένως την έχουμε ξεπλύνει καλά με νερό, αλατίζουμε και προσθέτουμε το καλαμπόκι, το λάδι και το ξύδι και ανακατεύουμε καλά. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή/και κρουτόν (μικρά κυβάκια φρυγανιάς για σαλάτες).
{ ROSEBUD @ 09/02/2008, 13:17:11 }
Αυτή κατοχυρώθηκε!Θα την φτιάξω σε καλεσμένους,είναι και εύκολη! :-P
{ anna @ 26/02/2008, 15:57:16 }
Χμ...δεν τολμώ να ρωτήσω σε ποιούς καλεσμένους την έφτιαξες, αν την έφτιαξες τελικά την αποφράδα μέρα :(
{ ROSEBUD @ 26/02/2008, 23:58:14 }
Στον κατσικοπόδαρο δήμαρχο!Και ήταν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ!!!Έβαλα και παρμεζάνα και κρουτόν.Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν στο ξύδι,γιατί το βαλσάμικο που κοκλοφορεί εδώ δε μου αρέσει...είχα καλομάθει με κάποιο(άσπρο) στην Αμερική,πιθανόν να ήταν Ιταλικό,που μοσχοβούσε!Έβαλα ξύδι προερχόμενο από κρασί,ίσως με το βαλσάμικο να είναι ακόμη καλύτερη!
{ anna @ 27/02/2008, 00:06:27 }
Καλά το φαντάστηκα δηλαδή...!
Το βαλσαμικό ξύδι δίνει ιδιαίτερο άρωμα και ταιριάζει με την πράσινη σαλάτα και την παρμεζάνα, αλλά προφανώς και με το άλλο πέτυχε μια χαρά:)
Υπάρχουν 5 μηνύματα σε αυτό το θέμα