{ 45yo_student @ 23/06/2006, 10:40:16 }
ΒΟΗΘΕΙΑΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΩΝ αν το παιδί σας το καμάρι σας δεν προσπαθούσε όσο έπρεπε και περνούσε σε ένα ΤΕΙ καλό εκτός θεσσαλονίκης θα το στέλνατε ¨; παρεπιπτόντως ήδη το άλλο παιδι σπουδάζει εκτός πόλεως θα σκάσω απο τη στενοχώρια μου .πρέπει να χαρώ η να στενοχωρηθώ
το άνοιξα εδώ το θέμα γιατί δεν ξέρω πώς ανοίγουμε ένα καινούργιο θέμα
{ _fantom_ @ 23/06/2006, 10:48:59 }
(το μετακίνησα σε νέο θέμα. Για νέο θέμα, μπορείς να πατάς το εικονίδιο "new topic" στο πάνω ή κάτω μέρος της σελίδας)
επί του θέματος... δεν είναι κακό να φύγει εκτός πόλης... αλλά είναι
σίγουρα πολλά τα έξοδα για δυο παιδιά ταυτόχρονα. νομίζω, ότι σε τέτοια περίπτωση
με αδέρφια, μπορούν να πάρουν μεταγραφή, ο ένας στην πόλη του άλλου
(δηλαδή να πάνε στην ίδια πόλη και οι δύο), αν υπάρχει σχολή εκεί
βέβαια, ώστε να μειωθούν κάπως τα έξοδα
ά! και δεδομένου κιόλας της μεγάλης αποτυχίας που άκουσα ότι υπήρξε... συχαρητήρια για την επιτυχία
{ 45yo_student @ 23/06/2006, 11:12:58 }
σε ευχαριστω fantom πρώτα για την βοήθεια και ύστερα για τα συγχαρητήρια δυστυχώς δεν είναι στην ίδια πόλη
όμως δεν είναι εκεί το θέμα αφου μπορούσε να περάσει θεσσαλονίκη
σίγουρα δεν έχω το δικαίωμα να στερήσω τις σπουδές της αλλά και εγώ είμαι νέα όπως και ο σύζυγος μου δεν αντέχω άλλο ενοίκια φροντηστήρια
{ _fantom_ @ 23/06/2006, 11:26:53 }
ε, εγώ θα έλεγα να μην το βλέπεις σαν μια "αποτυχημένη επιτυχία", πάντα θα υπάρχει το καλύτερο του καλύτερου.
τα οικονομικά βέβαια δεν είναι φιλοσοφία. αν μείνει να ξαναπροσπαθήσει, τα φροντηστήρια ίσως έρθουν πιο φτηνά από τα ενοίκια.
αυτό που έλεγα για την μεταγραφή, είναι π.χ. αν το ένα παιδί είναι στην
Πάτρα και το άλλο στην Κρήτη, μπορεί ένας από τους δυο να ζητήσει
μεταγραφή να πάει στην ίδια πόλη με τον άλλο, να νοικιάσουν ένα σπίτι
μαζί και ίσως κάποια πάγια έξοδα, να ελατωθούν, αν και πάλι δυο άτομα
θα είναι με τα έξοδά του ο καθένας. ίσως και καμιά δουλειά φοιτητική
παρτ-τάημ κάπως να βοηθούσε
{ Guests @ 23/06/2006, 11:53:53 }
Αγαπητή μαθήτρια, σκέψου πώς θα νιώθατε αν το παιδί σου δεν περνούσε πουθενά. Σίγουρα θα σκεφτόσασταν πως καλύτερα θα ήταν να περάσει έστω σε μια άλλη πόλη.
Μπορεί να πάει το πρώτο εξάμηνο διερευνητικά και στο δεύτερο να μείνει στο σπίτι μαζί σας και να ξαναπροσπαθήσει.
Συγχαρητήρια και από μένα
{ 45yo_student @ 23/06/2006, 14:23:05 }
σ ευχαριστω tonight ;έχεις δίκιο σ αυτό ΄ντως ευχόμουν να μην είναι εκτος των σχολών με πείραξε γιατι ενω είναι μαθήτρια του 17-18 και επειδη στα μαθηματικά μπλοκάρισε το μυαλο της όλα της φαινόταν απαισιόδοξα ότι ήταν μια αποτυχημένη και τα παράτησε όλα τις μέρες των εξετάσεων για καφέδες θάλασσες και βόλτες έκθεση έγραψε 16 ενώ μεγάλο ποσοστό είναι κάτω από την βάση
{ kassiani @ 23/06/2006, 15:04:17 }
Μαθήτρια ετών 45, συγχαρητήρια για το παιδί σου. Καλό είναι να πάει, όπου και αν πέρασε. Είναι κρίμα να χαθεί μια χρονιά έτσι. Μετά όπως προαναφέρθηκε μπορεί να δει για μεταγραφή. Από την άλλη όμως, αν είναι η πρώτη φορά που δίνει εξετάσεις και έχει το κουράγιο να δώσει δεύτερη φορά μπορεί να κάνει μια προσπάθεια. Προσωπική μου γνώμη:Αν αξίζει η σχολή θα πήγαινα όπου και να περνούσα(μπορεί να βρει συγκάτοικο και να μοιράζεται τα έξοδα).
{ anna @ 23/06/2006, 16:08:16 }
Συγχαρητήρια και από μένα και συμφωνώ κι εγώ στο ότι η επιτυχία είναι αυτό που μετράει περισσότερο, σε αυτήν τη φάση. Με λίγη υπομονή, στην πορεία, θα παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και θα εκτιμηθούν τα υπέρ και τα κατά. Πάντως λύσεις υπάρχουν και επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα της δεύτερης προσπάθειας για κάτι καλύτερο, αν και αυτό τελικά είναι σχετικό. Κάθε εμπόδιο για καλό, θα έλεγα εγώ.
{ 45yo_student @ 23/06/2006, 16:41:21 }
μεταγραφή δεν γίνεται για τα δύο παιδιά πολυ δύσκολα εως αδύνατο πήρα πληροφορίες από το υπουργείο παιδείας
προηγούνται οι πολύτεκνες οικογένειες άτομα με σοβαρές ασθένειες οικονομικοι λόγοι
ευτυχώς δεν ανήκω στις δυο τελευταίες κατηγορίες και ας πέρασε εκτός πόλεως
ευχαριστώ πολυ την kassiani kai την anna
{ tonight @ 23/06/2006, 18:15:55 }
Αν επιτρέπεται, ποιοί ήταν οι στόχοι της;
Διαβάζω πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει τεράστια ζήτηση για παιδαγωγικές σχολές, πληροφορική και αστυνομία
Σε μεγάλη ζήτηση παραμένουν επίσης νομικές και ιατρική.
Η κόρη σου προς τα πού προσανατολίζεται;
{ charm_quark @ 25/06/2006, 23:00:23 }
Αρχικα συγχαρητηρια για το παιδι σου. Αν καταλαβα καλα περναει σε καποιο καλο ΤΕΙ και το μονο προβλημα ειναι οτι θα ειναι μακρια οπως και το αλλο σου παιδι. Ε και; ευκαιρια να βρεις χρονο για ηρεμια... τουλαχιστο ετσι ελεγε η μανα μου οταν μεσα σε 4 χρονια αδειασε το πατρικο μας. Γιατι να μην ανοιξει τα φτερα του και αυτο; Μηπως επειδη ειναι το μικρο; Μηπως γινεσαι υπερπροστατευτικη; Κουραγιο και αφησε το να παει καπου που θα ειναι καλα για το μελλον του. Σκεψου οτι θα μαθει να ζει μονο του και θα ωριμασει πιο γρηγορα και θα γινει πιο υπευθυνος ανθρωπος ζωντας μερικα χρονια μονο του. 18 χρονια εδωσες τα καλυτερα εφοδια και καποια στιγμη πρεπει να το αφησεις να μπει στα βαθια. Απλα αν ηταν κοντα σου αυτο θα παρατεινοταν για 4-5 χρονια ακομα. Εξαλλου θα εχεις μια καλη δικαιολογια και εσυ για να πηγαινεις και εκδρομουλες ανα την Ελλαδα για να δεις τα καμαρια σου.
Οσο για το ποσο προσπαθησε... ασε να το κρινει μονο του και να μαθει απο τα λαθη του. Και παλι συγχαρητηρια...
{ 45yo_student @ 26/06/2006, 11:08:16 }
ο στόχος ηταν μάρκετιγκ η εμπορίας και διαφήμισης τώρα περνάει ΤΕΙ διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική σερρες καβάλα κοζάνη και τει μάρκετιγκ στη κρήτη για την οποία ούτε λόγος να γίνεται και απο τη ιδια
ναι ειμαι πολυ εγωιστρια και υπερπροστατευτική γιατι τη αγαπω πολυ την θεωρω το μωρτάκι μου και δεν θέλω να μου φύγει
{ Guests @ 26/06/2006, 11:14:52 }
συγχαρητήρια και από μένα!
και γιατί να μην πάει στην Κρήτη και να πάρει μεταγραφή?εκεί που είναι το άλλο σου παιδί ή στη Θεσσαλονίκη?
{ Guests @ 26/06/2006, 11:21:44 }
Μαθήτρια ετών 45 αν περάσει στις Σέρρες η κόρη σου, είναι πολύ καλά. Είναι μια ήσυχη πόλη, έχει σπίτια πολλά και φθηνά, συγκοινωνία τακτική για τα ΤΕΙ. Αν τελικά περάσει στις Σέρρες ρώτα με. Μένω Σέρρες.
{ 45yo_student @ 26/06/2006, 12:12:15 }
ευχαριστω δουρειε ιππε
ο γιος μου είναι καστοριά στη κρήτη δεν θέλουμε γιατι ήταν η ανεψιά μου και είχε πολλα προβήματα με τα καράβια αεροπλάνα και γενικα η μεταφορά της λόγω καιρου απεργιών έλλεψη εισητηρίων
μεταγραφή δεν γίνεται για τουσ λόγους οου προανέφερα
ευχαριστω και σενα guest σίγουρα θα επικοινωνήσω μαζι σου αν τελικά πάει σερρες
{ kassiani @ 26/06/2006, 22:24:04 }
Ξέχασα να κάνω login. Μαθήτρια ετών 45, αν περάσει Σέρρες μου λες. Πιο πάνω το μήνυμα που λέει για Σέρρες εγώ το έγραψα.
{ LittlePrince2s @ 27/01/2008, 01:31:29 }
Ωχχχχ...Παναγία και Χριστέ...
Βρε ας πέρναγα εγώ φιλολογία και ας ήταν και στην Καλκούτα..ή ακόμα καλύτερα στο Τσιμπουντί....Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...θα δούλευα και θα πήγαινα..
{ nano @ 08/06/2008, 23:54:29 }
asxeto....oxi polu omws!mipws kserei kanenas pote tha vgoun ta apotelesmata twn panelliniwn??????????????????????(oi vathmoi dld)
{ charm_quark @ 09/06/2008, 00:05:15 }
Λογικα πριν δηλωθουν οι προτιμησεις σας!
{ LittlePrince2s @ 10/06/2008, 14:08:30 }
Κανονικά βγαίνουν περίπου μια εβδομάδα μετά το τέλος των εξετάσεων..ίσως και παραπάνω..υπομονή
{ charm_quark @ 16/06/2008, 04:43:43 }
Απο 1 εως 15 Ιουλιου, συμπληρωνονται τα μηχανογραφικα. Αυτο σημαινει οτι οι βαθμοι θα βγουν εντος του επομενου δεκαπενθημερου. Παντως απο οσα πηρε το αφτι μου και το ματι μου κυριως, πτωτικες τασεις στην τεχνολογικη κατευθυνση.
Σχετικο αρθρο στο in.gr
{ LittlePrince2s @ 16/06/2008, 15:12:42 }
Εγώ άκουσα ότι σε καμμιά βδομάδα θα βγούνε..
Χα!Φέτος όμως..ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΊΕΙ
Για τα αποτελέσματα των γυμνασίων μπορεί να με διαφωτίσει κανείς??
Διότι τα αστέρια μου, ούτε που έχουν ασχοληθεί
{ charm_quark @ 16/06/2008, 18:33:41 }
Το γυμνασιο, δεν εχει τελειωσει καλα καλα τις εξετασεις νομιζω! Εκτος και αν τα σχολεια της Αχαιας, εξαιτιας σεισμου, αναπληρωνουν και αυτη την εβδομαδα.
{ ROSEBUD @ 16/06/2008, 23:09:33 }
Στο γυμνάσιο της κόρης μου τους είπαν ότι τα απολυτήρια θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα,ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν πότε ακριβώς
{ Jorge Gaz @ 23/06/2008, 21:01:58 }
Γεια σας και απο μενα! Πληροφοριακα σπουδαζω σε Τει της Θεσσαλονικης! Απλα με εκανε εντυπωση το πως θεσατε το θεμα ! Σιγουρα ειναι δυσκολο να σπουδαζουν σε διαφορετικες πολεις τα παιδια σας γιατι ειναι ολα εις διπλουμ! Νοικια , ιστοριες καταλαβαινετε! Εγω ομως θα ηθελα να μεινω στο σημειο οπου λετε
Εμενα μου φανηκε καπως αυτο! Βλεπω πως η αποψη σας για τα ΤΕΙ δεν ειναι και η πιο καλη! Και εχετε δικιο εν μερει! Αλλα θα ηθελα να σας πω πως το γεγονος οτι το παιδι σας δεν περασε σε καποιο πανεπιστημιο δεν σημαινει οτι αμα το στειλετε σε ΤΕΙ εχει καταστραφει! Ουτε παιζουν ρολο οι προηγουμενοι βαθμοι του. Και εγω ημουν καλος μαθητης καποτε(γυμνασιο) και 3 λυκειου εβγαλα 15 500 μορια ! Και απερριψα πανεπιστημια για να παω σε ΤΕΙ ! Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα ΤΕΙ τα δειχνετε υποτιμητικα με το δακτυλο! Σας πληροφορω οτι τα περισσοτερα τμηματα των ΤΕΙ βγαζουν επαγγελματιες στις αναλογες ειδικοτητες! Και ειναι πιο δυσκολα απο αλλα τμηματα των ΑΕΙ! Παρολα αυτα θελω να ευχηθω καλη επιτυχια στο παιδι σας! Και να μην ειστε καχυποπτη με τα Τει.
{ Doureios-Ipnos @ 24/06/2008, 13:03:02 }
19,8 έγραψε στη λογοτεχνια το αστερι μου
κ 19,9 βιολογια-ενημερωτικα για τις κακες γλωσσες-ροζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
{ ROSEBUD @ 24/06/2008, 15:43:37 }
Μπράβο στο αστέρι σου αλλά αμφέβαλα εγώ ποτέ για τις ικανότητες της καθηγήτριας??
{ charm_quark @ 24/06/2008, 18:33:05 }
Εμεις παμε για μπατσακια. Οτι ηθελε δηλαδη! . Αντε να αποκτησουμε και τα κονε! Καιρος ηταν!
{ LittlePrince2s @ 26/06/2008, 13:17:45 }
Δουρειά... Τσαρμίτα....................Μπράβοοοοοοο
Εγώ είχα 3 άριστα και 2 μέτρια-καλά..αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου..τους έκανα πολύ λίγο φέτος..
Αλλά παρόλα αυτά είχα μία τρομερή επιτυχία..
Έχω άλλο ένα...Είναι Γ' γυμνασίου, ενώ θα έπρεπε να είναι Β' λυκείου..Δεν διαβάζει σχεδόν ποτέ, αλλά είναι πανέξυπνος..Και του έκανα Αρχαία και Ευρυπίδη..
Ευρυπίση του έκανα 15 ώρες μέσα σε δύο μέρες..και έγραψε το μεγαλύτερο βαθμό που έχει γράψει ποτέ..15
Ρε παιδιά..πήρα μιά χαράα...
{ charm_quark @ 26/06/2008, 14:17:34 }
Αυτη η χαρα, ειναι που κανει το "αθλημα" με τα μαθηματα ασυναγωνιστο σε σχεση με οποιαδηποτε δουλεια! Γιατι αν διαβαζε, καπου λες... οτι τα καταφερε και μονο του, αν οχι, καταλαβαινεις ποσο συνεβαλες!
Ευρυπίση του έκανα 15 ώρες μέσα σε δύο μέρες..και έγραψε το μεγαλύτερο βαθμό που έχει γράψει ποτέ..15Ρε παιδιά..πήρα μιά χαράα...
{ LittlePrince2s @ 27/06/2008, 14:30:12 }
Συμφωνώ.. συμφωνώ, και επαυξάνω
Εγώ τον έβαλα κάτω και στις 15 ώρες που κάναμε μάθημα, του έβγαλα όλη την ύλη που δεν την είχε κάνει ποτέ, και κατάφερα να τον κάνω να την διαβάσει κιόλας
Είμαι πολύ περήφανη και για τους δυό μας..αλλά τέτοια χαρά... δεν ξανάγινε
{ ROSEBUD @ 28/06/2008, 00:42:41 }
Μπρρράβο μικρό μου!και εις ανώτερα!
{ LittlePrince2s @ 28/06/2008, 01:00:02 }
{ LittlePrince2s @ 30/06/2008, 17:36:45 }
Καλά..κάθε φορά που βλέπω αυτό το θέμα στη λίστα..με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι..
..τί σου είναι η συνήθεια
Υπάρχουν 34 μηνύματα σε αυτό το θέμα