{ charm_quark @ 27/06/2006, 02:06:40 }
Δεν ξερω πολλα πολλα, το ειδα και μ'αρεσε ομως!
Ψηνουμε το ψαρακι μας (κατα προτιμηση μεγαλο στη σχαρα. Ψηνουμε επισης διαφορα λαχανικα οπως πιπεριες (κοκκινες, πρασινες και κιτρινες- εχω αδυναμια στις πιπεριες) και αν αγαπατε και καμμια μελιτζανουλα. Ανοιγουμε το ψαρι και το καθαριζουμε προσεκτικα να μην διαλυθει. Το γεμιζουμε με τα ψιλοκομμενα ψητα λαχανικα μας και με ψιλοκομενο δυοσμο.
SUPER -DUPER ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΡΙΚ
Το σερβιρουμε σε ολολευκη πιατελα-πιατο με 2-3 πιπεριτσες απο ολα τα χρωματα και κανουμε τρελα σχεδια (θυμηθειτε τα σχεδια του παρλιαρου με το σιροπι σοκολατας) με καραμελωμενο βαλσαμικο ξυδακι
Καραμελωμενο Βαλσαμικο
Σε ενα τηγανακι ριχνουμε αφθονο βαλσαμικο ξυδι. Ζεσταινουμε και αυτο αρχισει να εξατμιζεται με αποτελεσμα να γινεται ολο και πιο πυκνο. Οταν φτασει στην μορφη σιρουπιου ριχουμε λιγο σε ενα σημειο του πιατου και τραβαμε γραμμες με τη βοηθεια μιας οδοντογλυφιδας...
Συγγνωμη αλλα θελω ενα νοστιμο φαγητο να σερβιρεται προκλητικα....
{ charm_quark @ 27/06/2006, 02:08:12 }
χαχαχα... μολις ειδα πως εγραψα ΣΙΡΟΥΠΙΟΥ αντι για σιροπιου... Τι να κανουμε βρε παιδια... ειμαι απο χωριο....
Υπάρχουν 2 μηνύματα σε αυτό το θέμα