Ένα λάπτοπ για δυο ημέρες, περικαλώ

{ _fantom_ @ 08/10/2006, 17:09:20 }

τον τελευταίο καιρό (μήνα), είχα πολλά προβλήματα με το pc  ξεκίνησε με την στραμπουληγμένη εικόνα στην οθόνη, μνήμη, κάρτα γραφικών και το τελευταίο θύμα που ανακαλύφθηκε είναι το καρβουνιασμένο τροφοδοτικό (ίσως η αιτία όλων), του οποίου το βύσμα έλιωσε και  κόλλησε πάνω στην μητρική. θα βρήκε μεγάλο ζόρι, το καημένο 

έτσι αγόρασα ένα λάπτοπ (μεγειά!). το είχα σκοπό για κάποια στιγμή αργότερα, αλλά με τόση ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό, και βλέπωντας τα αλυσιδωτά προβλήματα, το αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί δεν μπορούσα να ρισκάρω άλλη καθυστέριση.

τώρα τελικά, μετά από δυο μέρες χρήσης του φορητού, καταφέραμε να αλλάξουμε και το τροφοδοτικό, βγήκε μαζί με ολόκληρο το βύσμα και την βάση του από την μητρική, και φαίνεται ο γερόλυκος να δουλεύει οκ, σαν τον παλιό καλό καιρό

βέβαια για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μου θα χρειαστεί σίγουρα κανένας μήνας σταθερής λειτουργίας, αλλά προτιμώ να δουλεύω με αυτόν και... ο φορητός (αν και από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι καλύτερος σε όλα τα σημεια) τελικά έμεινε στο ράφι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και εφεδρική χρήση αν... ω!... μη ξαναβλαβηγένετω!

δεν ξέρω... γενικά δεν με εντυπωσιάζουν οι σούπερ υπολογιστές, μου αρκεί ένας υπολογιστής που να κάνει αυτά που χρειάζομαι, αλλά όταν όλη η δουλειά σου βασίζεται σε έναν υπολογιστή, μάλλον δεν είναι πολυτέλεια να έχεις ακόμη έναν για ώρα ανάγκης

βέβαιο ο φορητός είχε προεγκατεστημένα windows και έτσι λεπτεπίλεπτο όπως τον είδα το λυπήθηκα να του δοκιμάσω linux, το οποίο δεν μπορώ να ξέρω πως θα του κάτσει... και δεν είναι ώρα για τέτοια πειράματα

αυτό που παρατήρησα με την ευκαιρία, προσπαθώντας να δουλέψω και με τους δύο ταυτόχρονα, είναι ότι δύσκολα να δουλέψεις νοικοκυρεμένα σε δύο ταμπλό, άσε που κάνεις σχεδόν την διπλή δουλειά

{ Doureios-Ipnos @ 08/10/2006, 19:26:18 }

με γεια

αλλά για άλλη μια φορά καταλήγουμε στο "ο παλιός είναι αλλιώς"ε?

{ ROSEBUD @ 09/10/2006, 00:36:55 }

Με γεια!Να το πατήσουμε?

Να τα χιλιάσει και ο γερόλυκος!

{ charm_quark @ 19/10/2006, 12:51:24 }

Αχ... αυτο το συναισθηματικο δεσιμο με τα μηχανηματα... με εχει κανει να εχω 3 διαφορετικα pc ή laptop μεσα σε ενα δυαρι. Υπερβολη δεν ειναι;

{ ROSEBUD @ 19/10/2006, 13:23:21 }

Μπα...

{ charm_quark @ 06/05/2007, 18:48:53 }

χμ... αφορα τον τιτλο του θεματος και μια συζητηση που ειχα πριν λιγο με τον Yerejan! "Ενα laptop για μερικους μηνες χρειαζομαι... με μεγαλη μνημη και ταχυτητα, μηπως και τελειωσω την πτυχιακη μου". Αντε Yerejan... μια αποφαση ειναι... δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Ειναι επενδυση για το μελλον σου αν το καλοσκεφτεις. Πετα τη μπακατελα απο το μπαλκονι σου ειπα.... δεν μ'ακουσες!

{ Yerejan @ 06/05/2007, 23:12:45 }

Θέλω κι εγώ laptop

{ charm_quark @ 07/05/2007, 02:31:33 }

[Παράθεση από : Yerejan]Θέλω κι εγώ laptop
το ξερω καλο μου... για σενα ειναι γραμμενο το παραπανω post! χαχαχαχα

Υπάρχουν 8 μηνύματα σε αυτό το θέμα