{ anna @ 05/11/2006, 13:39:40 }
Υλικά (για 2 άτομα):
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε ροδέλες του 1 1/2 εκ. Σ'ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές λάδι και ροδίζουμε το κρεμμύδι ανακατεύοντας συνεχώς. Στη μέση του σοταρίσματος ρίχνουμε το κρασί. Προσθέτουμε 100 ml νερό, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε το τηγάνι, αφήνοντας το κρεμμύδι να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για ένα τέταρτο περίπου. Ρίχνουμε το μέλι, ανακατεύουμε μερικές φορές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.
Αλευρώνουμε ελάχιστα τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά με 2 κουταλιές λάδι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα σερβίρουμε ρίχνοντας τη σάλτσα καυτή.
Υπάρχει 1 μήνυμα σε αυτό το θέμα