{ anna @ 08/12/2006, 18:28:38 }
Υλικά (για 2 άτομα):
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου, πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κατά μήκος σε φέτες. Τις ρίχνουμε σ'ένα ταψί σε μια στρώση.
Ετοιμάζουμε 100 ml ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε 1 κουταλιά λάδι με λίγο πιπέρι καγιέν. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στις πατάτες και τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσουν.
Ετοιμάζουμε το ντιπ ανακατεύοντας το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το ξίδι, το υπόλοιπο λάδι και λίγο αλάτι. Λιώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο και σερβίρουμε σε μπωλ.
Γαρνίρουμε τις πατάτες με ψιλοκομμένα πράσινα φύλλα από το κρεμμυδάκι και τις συνοδεύουμε με το ντιπ σκόρδου.
{ charm_quark @ 08/03/2007, 16:35:49 }
1.ευκολο
2.εχω τα υλικα (ή μπορω να τα βρω ευκολα)
3.δεν κινδυνευω οτι και να κανω να παθω δηλητηριαση
4.... Αυτο θα φτιαξω σημερααααα
{ anna @ 08/03/2007, 20:34:09 }
Να μας πεις και εντυπώσεις μετά!
{ charm_quark @ 08/03/2007, 22:13:37 }
[Παράθεση από : anna]Να μας πεις και εντυπώσεις μετά!
εσκασαααααα!!!!!
{ anna @ 08/03/2007, 22:26:36 }
Ωχ....από το σκόρδο και το πιπέρι εννοείς?
{ charm_quark @ 09/03/2007, 13:34:37 }
εφαγα ολο το ταψακι!
Υπάρχουν 6 μηνύματα σε αυτό το θέμα