Ερωτήσεις εξετάσεων για το το ECDL

{ denny @ 19/06/2007, 16:48:24 }

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει το ECDL να επισκεφθει το https://www.getready.gr/proionta.php

Έχει ένα καταπληκτρικό πρόγραμμα (GetReady test) που περιέχει τις ερωτήσεις των εξετάσεων, σε ίδιο περιβάλλον εξέτασης και με video απαντήσεων

Δεν λήγει και δεν απαιτεί Internet!

Καλή επιτυχία!

{ ROSEBUD @ 19/06/2007, 19:09:37 }

Ευχαριστούμε και καλώς ήρθες!

{ anna @ 19/06/2007, 19:44:02 }

Χμ...ενδιαφέρον!

{ ROSEBUD @ 20/06/2007, 01:10:23 }

[Παράθεση από : denny]Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει το ECDL να επισκεφθει το https://www.getready.gr/proionta.php

Έχει ένα καταπληκτρικό πρόγραμμα (GetReady test) που περιέχει τις ερωτήσεις των εξετάσεων, σε ίδιο περιβάλλον εξέτασης και με video απαντήσεων

Δεν λήγει και δεν απαιτεί Internet!

...Και δεν είναι δωρεάν!

{ denny @ 26/06/2007, 09:04:19 }

[Παράθεση από : ROSEBUD]

[Παράθεση από : denny]Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει το ECDL να επισκεφθει το https://www.getready.gr/proionta.php Έχει ένα καταπληκτρικό πρόγραμμα (GetReady test) που περιέχει τις ερωτήσεις των εξετάσεων, σε ίδιο περιβάλλον εξέτασης και με video απαντήσεων Δεν λήγει και δεν απαιτεί Internet!

...Και δεν είναι δωρεάν!

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα και εγώ που δοκίμασα με τα Δωρεάν δεν με κάλυψαν για τις εξετάσεις. Αν είναι να κάνουμε μισή δουλειά καλύτερα να δώσουμε 59 και να τελειώσουμε.

{ tonight @ 26/06/2007, 13:49:44 }

Γιατί να πληρώσει κανείς όταν γίνονται τόσα δωρεάν σεμινάρια

https://www.cso.auth.gr/Greek/Kek/Sebe.gr.htm

{ denny @ 27/06/2007, 13:37:02 }

[Παράθεση από : tonight]

Γιατί να πληρώσει κανείς όταν γίνονται τόσα δωρεάν σεμινάρια

https://www.cso.auth.gr/Greek/Kek/Sebe.gr.htm

Αρχικά το url δεν λειτουργεί που έβαλες. Αν θέλεις διόρθωσέ το.

Εγώ δεν μιλάω για εκπαίδευση και δεν μιλάω αναγκαστικά για αυτούς που είναι αρχάριοι. Αν κάποιος έχει δουλέψει τα βασικά, λίγο Win λίγο Word γιατί να μπεί στη διαδικασία να εκπαιδευτεί και να χάσει χρόνο. Χρειάζεται προετοιμασία και όχι εκπαιδευση. Και ποια δωρεάν εκπαίδευση προετοιμάζει για εξέταση σαν την ECDL; Μη γελιώμαστε. Και τι καλύτερο να προετοιμαστείς με ερωτήσεις που αντιπροσωπεύουν την εξέταση που θα δώσεις, στο σπίτι και να ξέρεις ότι θα πετύχεις.

Απλά καταθέτω την εμπειρία μου.

{ nounoukos @ 27/06/2007, 15:40:28 }

εχουμε αγορασει ενα τετοιο σιντι απο την infolearn και πραγματικα βοηθησε, πολυ περισσοτερο απο τα λιγα δωρεαν που ειχα βρει. και η τιμη του, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 15 ευρω, νομιζω οτι αξιζε.

τωρα για το σιντι που προτεινεις ντεννυ, φαινεται να εχει πολλα περισσοτερα και να κοστιζει αναλογως πιο ακριβα.

{ denny @ 27/06/2007, 16:09:53 }

[Παράθεση από : nounoukos] εχουμε αγορασει ενα τετοιο σιντι απο την infolearn και πραγματικα βοηθησε, πολυ περισσοτερο απο τα λιγα δωρεαν που ειχα βρει. και η τιμη του, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 15 ευρω, νομιζω οτι αξιζε.

τωρα για το σιντι που προτεινεις ντεννυ, φαινεται να εχει πολλα περισσοτερα και να κοστιζει αναλογως πιο ακριβα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δωρεάν demo από το

https://www.getready.gr/download_demos.php

Για όσους έχουν απορίες για το ECDL ρωτήστε ότι θέλετε.

{ tonight @ 27/06/2007, 18:32:14 }

Στο δικό μου υπολογιστή η σελίδα ανοίγει κανονικότατα.

Επειδή πήρα το ecdl ύστερα από παρακολούθηση αντίστοιχου (δωρεάν) σεμιναρίου, πρότεινα τα παραπάνω

{ denny @ 28/06/2007, 16:36:04 }

[Παράθεση από : tonight]

Στο δικό μου υπολογιστή η σελίδα ανοίγει κανονικότατα.

Επειδή πήρα το ecdl ύστερα από παρακολούθηση αντίστοιχου (δωρεάν) σεμιναρίου, πρότεινα τα παραπάνω

Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω για να σου πώ απλά όσον αφορά το ECDL θέλει καλή προετοιμασία με ερωτήσεις εξετάσεων που δεν δίνουν συνήθως τα δωρεάν σεμινάρια.

{ ROSEBUD @ 30/06/2007, 23:11:41 }

Denny όταν δήλωσα για το ecdl,αν και δεν είχα παρακολουθήσει μαθήματα,ο υπεύθυνος του εξεταστικού κέντρου μου έκανε δώρο 220 ι-σι-ντι-ελο-σιμιουλέισον ερωτήσεις και δεν νομίζω να το έκανε για τα ωραία μου τα μάτιαʼρα,δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δωρεάν..

{ denny @ 02/07/2007, 09:07:44 }

Σίγουρα. Από δωρεάν ερωτήσεις έχει πήξει ο κόσμος! Εννοείται ότι αφού καλύφθηκες από το υλικό που είχες γιατί να αγοράσεις κάτι. Πότε πήρες το ECDL?

{ ROSEBUD @ 02/07/2007, 19:29:57 }

Είπα εγώ ότι το πήρα?Μου έμεινε η τρίτη και φαρμακερή ενότητα και λέω να την εμπεδώσω αρκετά!Αν και ώρες -ώρες αναρρωτιέμαι τι θα μου χρειαστεί

{ anna @ 03/07/2007, 01:39:06 }

Πάντως είναι πολλά τα λεφτά αν κάποιος χρειαστεί να κάνει και μαθήματα σε μη επιδοτούμενα ή δωρεάν σεμινάρια, οπότε καλό είναι αν μπορεί να μειωθεί κάπως το κόστος.

Την απορία αν θα μου χρειαστεί κάπου (εκτός από το προσωπικό όφελος της μάθησης) την είχα κι εγώ και την εξέφρασα, όταν πήγα για πληροφορίες και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι πρέπει να δώσω 7 ενότητες, γιατί σταδιακά αυτό θα απαιτείται σε όλο και περισσότερους τομείς (παρ'ότι τους εξήγησα ότι εκ των πραγμάτων δε θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο).

{ denny @ 03/07/2007, 14:26:58 }

Φαντάζομαι οτι τις ενότητες αυτές τις θες για προκηρύξεις; Ουσιαστικά αυτό που φαντάζομαι ότι σου είπαν είναι οτι σε κάποια προκήρυξη που θα συνατνήσεις και θέλει πχ access δεν θα μπορείς να συμμετάσχεις και θα χάσεις μια ευκαιρία για αποκατάσταση, για μια ενότητα. Οπότε μια που μπήκες στη διαδικασία, ολοκλήρωσέ την. Εξάλλου δεν είσαι άσχετος από Η/Υ. Δεν θα είναι δύσκολο για σένα.

Για σκέψου κάποιος να μπει στη διαδικασία ECDL για 3 ενότητες και μετά από 1 χρόνο να τρέχει πανικόβλητος για προκήρυξη που ζητάει PPT ή Access και τον ενδιαφέρει. Από αυτή την άποψη αξίζει. Και βέβαια για να μη μιλάμε μόνο για το δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέας κερδίζει αυτός που έχει τα περισσότερα. Δυστυχώς.

{ anna @ 03/07/2007, 15:53:41 }

[Παράθεση από : denny]
Για σκέψου κάποιος να μπει στη διαδικασία ECDL για 3 ενότητες και μετά από 1 χρόνο να τρέχει πανικόβλητος για προκήρυξη που ζητάει PPT ή Access και τον ενδιαφέρει. Από αυτή την άποψη αξίζει. Και βέβαια για να μη μιλάμε μόνο για το δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέας κερδίζει αυτός που έχει τα περισσότερα. Δυστυχώς.

Καταλαβαίνω τί λες και πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεύει κάποιος και να είναι ήσυχος ότι δεν του λείπει κάτι. Όμως η δική μου περίπτωση δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αυτό που με προβλημάτισε ήταν η επιμονή τους, ενώ τους εξήγησα την κατάσταση και αρχικά φάνηκαν να συμφωνούν ότι ουσιαστικά δε θα μου χρειαστεί κάτι τέτοιο.

{ denny @ 04/07/2007, 17:59:11 }

anna, o kathenas prospathei na kanei ti douleia tou. esi kai oloi omos prepei na koitame ti diki mas etsi;

ego epeidi eimai ston xoro prospatho na enimerono gia tis ekselikseis, na proeidopoio gia to ti tha xreiastei sto mellon kai ayto einai.

prepei ta kentra na boroun na antilambanontai pote eina i ora na poulisoun epimenontas(me oraio tropo bebaia) kai pote na boithisoun se mia katastasi , xoris anagastika na bgaloun to anamenomeno megalo kerdos.

opoies enotites pires na min ksexaseis na tis epitiriseis otan tha erthei i ora. filia.

{ dimijo @ 28/01/2009, 10:11:19 }

Γεια σας, θα ήθελα να ενημερώσω όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν ότι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.getready.gr.

{ LittlePrince2s @ 28/01/2009, 20:57:44 }

Καφέ θέλω σήμερα.. όχι τσιγάρα.. δεν πετάγεσαι??

Υπάρχουν 20 μηνύματα σε αυτό το θέμα