{ tonight @ 19/06/2007, 16:54:39 }
Το θερμόμετρο στη βεράντα μου αυτή τη στιγμή δείχνει 36 βαθμούς υπό σκιάν.
Πώς πάνε οι ζέστες στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Αύριο πάντως θα κάνω το πρώτο μου μπάνιο για φέτος στη θάλασσα.Όπως καταλαβαίνετε, είμαι τρισευτυχισμένη
{ _fantom_ @ 19/06/2007, 17:11:30 }
πολύ ζέστη πήξαμε στο ακραίο καιρικό φαινόμενο.
έχω τάχα κλειστή την πόρτα και έναν ανεμιστήρα να κάνει... κυρίως θόρυβο, αλλά το θερμόμετρο εδώ μέσα λέει 29 συνεισφέρει βέβαια και ο υπολογιστής το κατά δύναμην
εγώ σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μπάνιο της σαιζόν καύσωνας 2007, στο μπάνιο από σήμερα κιόλας
{ anna @ 19/06/2007, 17:14:28 }
32 υπό σκιάν, σε βορεινό δωμάτιο (πώς λεγόταν ένα τραγούδι γαλλικό, που έλεγε 28 βαθμούς υπό σκιάν, αν δε με απατούν τα ελάχιστα γαλλικά μου...)
{ nounoukos @ 19/06/2007, 17:25:29 }
κι εδω κανει πολλη ζεστη υπο σκιαν, αλλα καλοκαιρακι ειναι μωρε..
η δικια μας βουτια που θα μπορουσε να γινοταν την πεμπτη, αναβαλλεται..
{ anna @ 19/06/2007, 17:38:11 }
[Παράθεση από : _fantom_]Με βατραχοπέδιλα ή χωρίς?
εγώ σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μπάνιο της σαιζόν καύσωνας 2007, στο μπάνιο από σήμερα κιόλας
Αυτό εννούσα πριν
{ _fantom_ @ 19/06/2007, 17:50:38 }
τώρα που είπες για βατραχοπέδιλα...
είδατε τις... νέες κυκλοφορίες;
{ ROSEBUD @ 19/06/2007, 19:08:28 }
Και τις νέες κυκλοφορίες είδαμε και το ωραίο ανέκδοτο που είναι γραμμένο από κάτω είδαμε!
Τι ήταν το θέμα μας είπαμε?Α ναι!Ε....τζιτζιριζόμαστε κι εδώ....
{ saura @ 19/06/2007, 23:14:55 }
Να προσέχετε τον ήλιο...καπελάκι,ομπρέλα,αντηλιακό,ωερό και πολλέσ βουτιές.....
{ ROSEBUD @ 21/06/2007, 00:48:41 }
37 είχαμε εδώ στις 20.30...ακόμη και τώρα είναι όλα ζεστά....τοίχοι,μπαλκόνια,όλα...αχ θάλασσά μου σκοτεινή,θάλασσα αγριεμένη...πω πω και τι δε θα'δινα τώρα για ένα βραδινό μπανάκι κάτω από τα αστέρια και με το περτικαλί φεγγαράκι για πορτατίφ...πλίτσι πλιτς...πλίτσι πλιτς...πλιτσι πλιτς...
{ Doureios-Ipnos @ 21/06/2007, 00:59:19 }
εδώ ,μέσα,με ανοιχτές μπαλκονόπορτες έχω αυτή τη στιγμή 28!
λαμβάνοντας υπόψην ότι η διαφορά με την πόλη έιναι περιπου 10 βαθμοί,δε θέλω ούτε να κουνηθώ!!!!!
{ charm_quark @ 21/06/2007, 15:18:16 }
Δεν ξερω ποσους εχει εδω... αλλα ζεσταινομαι απειρως και σημερα ειχα μια φαεινη ιδεα να "βουτηξω" το aircodition που εχουμε στη σχολη να το παρω μαζι σπιτι μου.... Οσο για τα τακουνοβατραχοπεδιλα... ειναι η νεα ταση για οσες δεν αποχωριζονται τα τακουνια τους ουτε και στην παραλια!
{ tonight @ 21/06/2007, 16:35:11 }
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται ...
Χτες έκανα τελικά την πρώτη μου βουτιά. Πήγα στην περιοχή "Ναυάγιο" της Επανωμής, για όσους γνωρίζουν λίγο από Ν. Θεσσαλονίκης ... Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να κατέβω προς Χαλκιδική λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής: ενώ οι παραλίες Επανωμής, Μηχανιώνας κτλ είναι σε γενικές γραμμές βούρκοι, στη συγκεκριμένη η θάλασσα είναι πολύ καθαρή, επειδή στο σημείο εκείνο σχηματίζεται μια "μύτη". Είχα πάει και πέρυσι κανά δυο φορές στη συγκεκριμένη και νομίζω πως είναι η ιδανική λύση για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια να κατέβουν Χαλκιδική. Τεσπα, να μη μακρυγορώ, ενώ τα καθαρά νερά μου έφτιαξαν τη διάθεση, η βρωμιά στον περιβάλλοντα χώρο μου τη χάλασε. Αφήστε που, επειδή πρέπει να διασχίσεις μεγάλη απόσταση μέσα σε άμμο για να φτάσεις εκεί, έχουν μαζευτεί όλοι οι τζιπάκηδες Θεσσαλονίκης και περιχώρων που θέλουν να επιδείξουν τα αυτοκίνητα τους... ο συνδυασμός βρώμικης παραλίας και ελαφρόμυαλων επιδειξιομάνων είναι δυστυχώς πολύ απωθητικός...
{ _fantom_ @ 21/06/2007, 16:42:42 }
εγώ σήμερα χρειάστηκε να βγω για καμιά ώρα έξω και από την ώρα που γύρισα, ενώ και σήμερα συνεχίζουν σταθερά οι 29 βαθμοί (βρε μήπως είναι χαλασμένο το μέτρο;) μου φαίνεται πολύ πιο δροσερά από τις άλλες μέρες
{ tonight @ 21/06/2007, 17:57:47 }
Και μιας που ομιλούμε για καύσωνα ...
what kind of weather are u?
https://www.blogthings.com/whattypeofweatherareyouquiz/outcom e.php
εγώ κατά τα φαινόμενα είμαι ουράνιο τόξο
{ _fantom_ @ 21/06/2007, 18:01:22 }
έτσι αυτόματα βγαίνει;
εμένα με είπε... κεραυνό
{ tonight @ 21/06/2007, 18:04:18 }
[Παράθεση από : _fantom_]έτσι αυτόματα βγαίνει;
εμένα με είπε... κεραυνό
Κάτι θα ξέρει ...
αλλά για την ακρίβεια, κάνεις το τεστ που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας
Για πες μας τί μέρος του λόγου είσαι!
{ ROSEBUD @ 21/06/2007, 21:17:44 }
Ποιο είναι το "ναυάγιο"?Ο "ποταμός"?Εκεί θυμάμαι ότι είχε μια μύτη με σκόνη
{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2007, 09:03:49 }
κι εμένα κεραυνό με έβγαλε -χωρίς να κάνω το τεστ
(που ειναι το τεστ ρε παιδιά?δεν το βλεπω!)
{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2007, 09:08:14 }
εγώ πάλι έκανα το άλλο που βρήκα είμαι αγνωστικιστρια (το υποψιαζόμουν)
{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2007, 09:25:44 }
[Παράθεση από : Doureios-Ipnos]
κι εμένα κεραυνό με έβγαλε -χωρίς να κάνω το τεστ
(που ειναι το τεστ ρε παιδιά?δεν το βλεπω!)
εξακολουθώ να είμαι κεραυνός κ μετά το τεστ
{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2007, 09:35:51 }
κι αφού βρήκα κ τι προσωπικότητα είμαι(αυτή τη στιγμή):
You are nurturing, kind, and lucky.
Like mother nature, you want to help everyone.
You are good at keeping secrets and tend to be secretive.
A seeker of harmony, you are a natural peacemaker.
You are good natured and people enjoy your company.
You put people at ease and make them feel at home with you.
λέω να να δουλέψω κ λίγο!
(άντε βρε tonight,Που τα βρήκες αυτά,με ξεμυάλισες!!!
εδώ πάειτο:
μωρή τρελή,μωρή μουρλή,μωρή ξεμυαλισμένη
που μου ρθες ξημερώμαρα καψούρα φορτωμένη?)
{ anna @ 22/06/2007, 15:40:04 }
Αυτό το τεστ με τον καιρό, μου φαίνεται σε όλους το ίδιο δείχνει πριν το κάνεις...μετά αλλάζει.
{ _fantom_ @ 22/06/2007, 15:44:53 }
μάλλον αυτή είναι η κανονική διεύθυνση
η άλλη είναι η σελίδα με τα αποτελέσματα
{ nounoukos @ 22/06/2007, 16:15:37 }
πισω ολοι! σας μιλαει αλλος ενας dangerous powerfull Lightning!!
{ nounoukos @ 22/06/2007, 16:17:24 }
λοιπον, πολλη ζεστη σημερα. απαραιτητο διαλειμματακι για παγωτο και παγωμενο τσαι, να κατεβει λιγο η θερμοκρασια..
{ tonight @ 22/06/2007, 16:26:34 }
Σήμερα έχει που έχει καύσωνα, μου ανέβηκε και το αίμα στο κεφάλι...
Πήγα σε γνωστό επώνυμο κατάστημα ("Π") που πουλάει σερβίτσια και είδη κουζίνας (καταλάβατε σε ποιό) για ν' αλλάξω ένα δώρο που μας έφεραν πρόσφατα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι για το σπίτι μου ή για άλλους από εκεί. Η θεία μου πού και πού αγόραζε πράγματα για το δικό της και έπρηζε όλους τους υπόλοιπους για την ποιότητα και τα συναφή. Ε λοιπόν, διαπίστωσα πως εκεί μέσα με 50 ευρώ το μόνο που μπορείς ν'αγοράσεις είναι ένα ζευγάρι (2 δηλαδή, ΔΥΟ, two) κουταλάκια! Είδα μια μηχανή για εσπρέσσο που έκανε 1200 ευρώ!!!! Απλά γυάλινα ποτήρια που κόστιζαν 30 ευρώ το ένα!! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος από σας που ψωνίζει από εκεί, αλλά έ-λε-ος! Ύπάρχουν παιδάκια που πεινάνε! Κόσμος που αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κ του ΟΤΕ! Και οι άνθρωποι αυτοί πουλάνε (όχι σερβίτσια, όχι είδη δώρων αλλά) ΤΡΕΛΛΑ!!!
{ _fantom_ @ 23/06/2007, 02:12:23 }
χμ... αν υποθέσουμε ότι έψαχνες κάτι "ίσης αξίας"... καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σου έφεραν δώρο 2 κουταλάκια; (ακρίβεια!) που έλεγε κι ο Χάρυ Κλιν κάποτε για τον πληθωρισμό. αγοράζεις ένα αβγό και μέχρι να πας σπίτι και να γυρίσεις να το αλλάξεις σου λένε στο μαγαζί ότι πλέον με τα ίδια χρήματα αγοράζεις μόνο 3,2 γραμμάρια τσόφλι και 4 γραμμάρια κρόκο
ξέρετε τι σκεφτόμουν μόλις τώρα (;) ρητορικό ερώτημα και προβληματισμός! αφού η θερμοκρασία σώματος είναι 36,6 ... κανονικά από εκεί και πάνω δεν θα έπρεπε να αισθανόμασταν ζέστη;
{ ROSEBUD @ 23/06/2007, 04:48:28 }
Δρόσισε...
{ charm_quark @ 23/06/2007, 13:38:58 }
Χμμμμ βρηκα τι καιρος ειμαι....
Strong and overpowering
A force to be reckoned with, no one dares cross you
You have the power to change everything around you
You are best known for: your wrath
Your dominant state: commanding
Αλλα τα Αγγλικα μου ειναι φτωχα για να καταλαβω πληρως τι ειμαι... Παω να ανοιξω το Magenta
{ charm_quark @ 23/06/2007, 13:42:30 }
[Παράθεση από : charm_quark]You are best known for: your wrath
{ charm_quark @ 23/06/2007, 13:50:05 }
Ναι... ξεχασα τον τιτλο...
***You Are Wind*** (Μαλλον ο Βαρδαρης!)
{ Doureios-Ipnos @ 25/06/2007, 08:57:46 }
"you are the wind"-έτσι δεν είναι ο τίτλος ενός ή κάνω λάθος?
πολύ ωραίο τραγούδι
tonight,αυτοί καλά κάνουνε και την πουλάνε την τρέλα,αφού υπάρχουν άνθρωποπι που την αγοράζουν
εμέίς πάντως δε θέλουμε...έχουμε τη δική μας!!!
{ tonight @ 25/06/2007, 17:33:09 }
Δε συνέχισα για να σας ενημερώσω τί πήρα από κει (ξέρω πως έχετε μεγάλη αγωνία ) - αγόρασα λοιπόν κάτι αξεσουάρ για την τραπεζαρία που κόστιζαν 50 ευρώ (έδωσα και κάτι ψιλά από την τσέπη μου), τα οποία θα μπορούσα να τα πάρω απ' οπουδήποτε αλλού στη μισή τιμή τουλάχιστον! Αφήστε που έψαχνα μια ώρα να βρω κάτι που να κοστίζει 50 ευρώ
Από καύσωνα καλά πάμε και σήμερα, βγήκα το πρωί για να καταθέσω την καθιερωμένη αίτηση αναπληρωτών κ έσκασα. Του χρόνου θα πάω με τη μικρή, γιατί έσκασε μύτη στη δευτεροβάθμια μια με το γιο της και της έδωσαν όλοι προτεραιότητα
Εν τω μεταξύ από χτες με απασχολούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως π.χ. ότι σε μερικά χρόνια που η θερμοκρασία από το Μάϊο θα φτάνει τους 50 βαθμούς κελσίου, θα σημειώνονται μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στην Αθήνα και δε θα ξέρουμε πού να κρυφτούμε.
{ nounoukos @ 25/06/2007, 22:03:43 }
καλε, τι παθατε, λιωσατε;;;
λαλλοοουυυυουου ενταξει, δροσισε!
{ _fantom_ @ 25/06/2007, 22:08:53 }
λαλόοοουυυ!
σήμερα πήγα μια βόλτα στο χωριό (επίσκεψη στον παππού και την γιαγιά). εκεί είχε ένα αεράκι, αλλά ζεστό κυρίως. το πλεονέκτημα είναι το σπίτι, παλιό, πέτρινο, αισθητά πιο δροσερό. αν είχε και ιντερνέτ θα έμενα κιόλας
{ tonight @ 26/06/2007, 13:51:30 }
Σήμερα λένε πως θα είναι η πιο ζόρικη μέρα. Έχω κλείσει πότρες, παντζούρια και παράθυρα και το ac κάνει υπερωρίες. Ελπίζω να μην πάθουμε τη νόσο των λεγεωνάριων.
Καρπουζάκι ... η πιο νόστιμη πρόταση
{ Doureios-Ipnos @ 27/06/2007, 08:53:02 }
στο βόλο λεει χθες 47 υπο σκιάν!!!!
Παναγιά μου!!!!
εδώ,σταθερά στους 32 μέσα στο σπιτι,ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα χρειαζόμουν εδώ ac!!
έπεφτα να ξεκουραστώ κ έβραζα-μου φαινοταν πιο δροσερό να κάνω δουλειές!!!(ανωμαλία!!).έτσι δόθηκε η ευκαιρία στο σπίτι μου να ξεβρωμισει λίγο
κι εκεί που είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι δε θα ξανανιώσω ψύχρα,βγηκαμε το βράδυ για φαγητό κ κάποιοι φορούσαν μπουφάν!!
σε επιλεγμένο σημειο αυτο,μονο για τους γνωστες-μετά πάλι στο φούρνο!!!
{ anna @ 29/06/2007, 09:51:20 }
Δεν πρόλαβε να σταματήσει ο καύσωνας και ξεκινήσαμε τις πυρκαγιές...
{ tonight @ 29/06/2007, 17:36:41 }
Ανυπολόγιστη καταστροφή και έχουμε μπροστά μας έναν καυτό Ιούλιο κι έναν ακόμη πιο καυτό Αύγουστο. Οι εμπρηστές ανήκουν στη χειρότερη κατηγορία εγκληματιών . Κάηκε η Πάρνηθα, κάηκε το μισό Σέηχ Σου, κάηκε το Πήλιο, η Χαλκιδική ... να δούμε τί θα μείνει στο τέλος να κάψουν και τί αντίκτυπο θα έχει αυτή η ασυνείδητη συμπεριφορά στις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας.
Κατά τ' άλλα υποφερτά είναι σήμερα, καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες, αλλά εγώ με πολλές τύψεις και ενοχές άνοιξα το μεσημέρι το κλιματιστικό
{ anna @ 29/06/2007, 18:03:02 }
Αυτό που σκεφτόμουν εγώ χθες ακούγοντας τα σχετικά ρεπορτάζ για τα πάνω από 100 "πύρινα μέτωπα" της χώρας, είναι το οξύμωρο...τις προηγούμενες μέρες να παραπονιόμαστε όλοι για τον καύσωνα με τα ρεκόρ της ΔΕΗ και τις διακοπές ρεύματος και αμέσως μετά να δείχνουμε με τον χειρότερο τρόπο, πόσο ασεβείς προς τη φύση είμαστε και πόσο αλόγιστα και εγωκεντρικά συμπεριφερόμαστε απέναντί της, γι'άλλη μια φορά. Και μετά να ψάχνουμε για "ανάσες δροσιάς και πράσινου", στον επόμενο καύσωνα...
{ anna @ 29/06/2007, 23:27:48 }
[Παράθεση από : _fantom_]Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση (ευκαιρία και για μίνι επανάληψη Φυσιολογίας).
ξέρετε τι σκεφτόμουν μόλις τώρα (;) ρητορικό ερώτημα και προβληματισμός! αφού η θερμοκρασία σώματος είναι 36,6 ... κανονικά από εκεί και πάνω δεν θα έπρεπε να αισθανόμασταν ζέστη;
Κατ'αρχήν, ο οργανισμός μας διαθέτει μηχανισμούς για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός μας σταθερή και αυτό επιτυγχάνεται όταν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στη θερμότητα που παράγεται και αυτή που αποβάλλεται.
Επειδή το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο δε θα σας κουράσω, θα περιοριστώ λέγοντας ότι στον υποθάλαμο του εγκεφάλου μας υπάρχει το θερμορυθμιστικό κέντρο (σύνολο νευρικών κυττάρων) που συγκεντρώνει πληροφορίες οι οποίες μεταφέρονται με νευρικές ίνες από ειδικούς υποδοχείς για την αίσθηση της ζέστης ή του κρύου (τέτοιοι υποδοχείς υπάρχουν στο δέρμα). Το κέντρο αυτό συνδέεται και με άλλες περιοχές του εγκεφάλου που ρυθμίζουν άλλες λειτουργίες και έτσι λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να επιτευχθεί η ισορροπία που είπαμε νωρίτερα.(π.χ στη ζέστη έχουμε διαστολή των αγγείων του δέρματος κλπ)
Είναι δηλ.κατά κάποιον τρόπο, σα να προειδοποιούν οι υποδοχείς με την αίσθηση της ζέστης π.χ, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα πριν παραστεί άμεση ανάγκη.
{ tonight @ 29/06/2007, 23:31:14 }
Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω.
Τα μωράκια δυσκολεύονται να θερμορυθμίσουν-το ερώτημα είναι, μέχρι πότε;
{ charm_quark @ 18/07/2007, 13:34:26 }
Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν επαφη με ειδησεις στην τηλεοραση...
Εχουμε παλι καυσωνα ή μονο εγω ζεσταινομαι τοσο πολυ; ok.. Δεν ειναι τοσο χαλια οσο την προηγουμενη φορα γιατι φυσαει, αλλα φυσαει καυτος αερας!
{ ROSEBUD @ 18/07/2007, 17:09:22 }
[Παράθεση από : charm_quark]Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν επαφη με ειδησεις στην τηλεοραση...Οι ερωτευμένοι αγαπητή μου Θεανώαντιλαμβάνονται τα πάντα πιο καυτά!
Εχουμε παλι καυσωνα ή μονο εγω ζεσταινομαι τοσο πολυ; ok.. Δεν ειναι τοσο χαλια οσο την προηγουμενη φορα γιατι φυσαει, αλλα φυσαει καυτος αερας!
Μάλλον είναι μια φυσιολογική ζέστη αλλά όχι καύσωνας..
{ charm_quark @ 18/07/2007, 18:30:37 }
[Παράθεση από : ROSEBUD]Οι ερωτευμένοι αγαπητή μου Θεανώαντιλαμβάνονται τα πάντα πιο καυτά!
{ Yerejan @ 19/07/2007, 00:12:25 }
χαλια.τι ζέστη ήταν αυτή σήμερατο μεσημέρι φύσαγε ένας καυτός αέρας λες και είχα ανοίξει το φούρνο και που είσαι ακόμα τσαρμ είπε ειδήσεις ότι θα φτάσει 40-43 μεχρι δευτέρα έχουμε ακόμα δηλαδή.πάμε σαχάρα???πιο δροσιά θα 'χει
{ nounoukos @ 19/07/2007, 00:26:50 }
ναι ρε παιδια, πολλη ζεστη..
ουαου λεμε.. ουτε πίτσες να μασταν.
για ενα τραγουδι που λεγεται σαχαρα, παλιο τραγουδι 80'ς καναμε λογο πριν μερικες μερες με εναν φιλο και σημερα ετυχε να το ψαξω γερεγιαν!
για την ιστορια, δεν το βρηκα!
{ charm_quark @ 19/07/2007, 00:59:56 }
Αν δεν εδινα το γ***μαθημα την Παρασκευη θα σου ελεγα που θα ημουν... φιλτατε Yerejan!
{ tonight @ 22/07/2007, 22:58:42 }
ο server αυτή τη στιγμή είναι cool , μάλλον είναι το μόνο πράγμα που είναι κουλ αυτή την ώρα σ' αυτή τη χώρα!!! Τί ήταν κι αυτό το σημερινό, δε λέει και να περάσει...11 η ώρα κι ακόμη να δροσίσει
Νομίζω πως έφτασε η ώρα για επιδρομή στο παγωτό που ξέμεινε στην κατάψυξη
Για αύριο τα προγνωστικά λένε 42
{ charm_quark @ 22/07/2007, 23:39:04 }
[Παράθεση από : tonight]Για αύριο τα προγνωστικά λένε 42
{ anna @ 24/07/2007, 11:45:12 }
Ζέεστη, καύσωνας κι ιδρώωτας,
κλείσιμο μιας πόορτας κι ο ανεμιστήρας καίει...
Το τελευταίο δεκάλεπτο ανέβηκε 2 βαθμούς η θερμοκρασία...36 λέει προς το παρόν
{ charm_quark @ 24/07/2007, 11:56:27 }
[Παράθεση από : anna]Ζέεστη, καύσωνας κι ιδρώωτας,
κλείσιμο μιας πόορτας .....
Κατα το Σααααάκηηηηηη θα φωναξω: ʼαααααννααααααααα
δεν ημουνα εγω για αεροπλαααααναααα
Το ειπα... θα μας βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι! Το οποιο εχει παθει μια υπερφορτωση με κατι ακαταλαβιστικα συμβολα... IIP2, IIP3, NF, F, Ελα... και 28 ωρες μου μεινανε!
{ tonight @ 24/07/2007, 18:00:44 }
λα λα λα λα λα λα ...
δε θέλει πολύ ο άνθρωπος για να λαλήσει
Όπως μας τα 'παν λοιπόν οι μετεωρολόγοι. 42 υπό σκιάν.
Βγαίνω στη βεράντα και έξω μυρίζει καμμένο. Το αιρκοντίσιον κάνει υπερωρίες. Η οικολογική μου συνείδηση τεστάρεται. Τύψεις κι ενοχές. Τα παγάκια στον καφέ λιώνουν αμέσως. Δυο ντουζ την ημέρα αποδεικνύονται ανεπαρκή.
{ Doureios-Ipnos @ 25/07/2007, 08:27:07 }
ξέρω ότι όσοι ξέρουν που μένω δε θα το πιστεύουν ΑΛΛΑ κι εδώ 42 ????
ακόμη δε μπορώ να το συλλήψω
{ charm_quark @ 25/07/2007, 23:40:30 }
Μετα απο μερες... νιωθω ενα ελαφρυ αερακι απο το ανατολικο παραθυρι του σπιτιου... να τοσο δα, και μαλιστα δροσερουλι (δηλαδη δεν σου ζεματαει το κεφαλι)! Να το παρω ως καλο οιωνο αυτο; Παει περασε και αυτος ο καυσωνας; Ενημερωστε με σας παρακαλω!
{ nounoukos @ 25/07/2007, 23:46:45 }
ναι περασε. αυτο το αερακι θα ριξει τη θερμοκρασια αρκετα.
ηδη η διαφορα ειναι αισθητη εδω.
{ charm_quark @ 25/07/2007, 23:53:15 }
Αντε γιατι θα γινω σαν το Yerejan... Θα παρακαλαω για χιονι αν κρατησει λιγο ακομα!
{ charm_quark @ 23/08/2007, 12:30:46 }
Δεν ειναι δυνατο! Καθε φορα που καθομαι να διαβασω... πιανει καυσωνας! Παιδια ειμαι υπευθυνη για το φαινομενο του θερμοκηπιου! Δεν εξηγειται αλλιως!
μα τελος Αυγουστου και ο αερας να φυσαει ξανα ζεματιστος! Ελεος!
{ Yerejan @ 23/08/2007, 15:38:59 }
Ηταν ένα όνειρο ...ο αέρας μου χτυπούσε το κορμί και μου ζητούσε μια αποφαση ηρωική να λιποθυμήσω ή όχι.Ο καυτός αέρας της Αφρικής μου έμοιαζε με φούρνο στους 200 βαθμούς,και είχα ανοίξει την πόρτα του φούρνου,μου ξέρανε τα χείλια,μου έκαιγε τα μάτια και εγω αντί να είμαι πάνω στη χουρμαδιά να τρώω χουρμάδες περπάτούσα γρήγορα να φτάσω όχι στο πολυτελές ξενοδοχείο με πισίνα,αλλά στο δώμα που το χτυπάει ο ήλιος όλη μέρα στη ταράτσα και είναι από μόνο του χαμάμ για να βάλω τον ανεμιστήρα. Δυστυχώς δεν ήμουν στο Μαρόκο ή στην Τυνησία έστω, ήμουν στην Πάτρα και αυτό το όνειρο ήταν πραγματικότητα ή μάλλον εφιάλτης ζωντανός.τι απίστευτη ζέστη....
αχ στο έλεγα εγώ καλύτερα χιόνι παρά ζέστη
{ charm_quark @ 24/08/2007, 03:10:58 }
Τουλαχιστον εσενα δε σου προκαλει μονο λιποθυμια αλλα σε εμπνεει να συγγραψεις!
Εμενα παλι μου προκαλει απιστευτη βαριεμαρα! Να'ναι καλα οι φιλοι με aircodition στο σπιτι τους που τους φορτωνομαι απο την προηγουμενη εξεταστικη αλλιως δεν προβλεπεται να παρουμε πτυχιο!
{ Doureios-Ipnos @ 24/08/2007, 16:35:48 }
πωπωω..πολύ μαρτυρική η νύχτα που πέρασε,έ?
Υπάρχουν 61 μηνύματα σε αυτό το θέμα