{ charm_quark @ 03/09/2007, 02:56:24 }
Λοιπον... πηρα την μπυριτσα μου (τελικα οι αντρες ειναι χρησιμοι οταν τους λες, φερε μου μια μπυρα και φερνουν 3 και μενει καβατζα στο ψυγειο για ωρα αναγκης...)
, και ειμαι ετοιμη να αναπτυξω ενα τεραστιο θεμα, που νομιζω θα απασχολησει πολλα netrino-μελη ή τουλαχιστον το ευχομαι!
Λιγο το ενα, λιγο το αλλο, αυτες τις μερες, επαιξε πολυ το θεμα ηλικιας στην οικογενεια. Μια με τις αναδρομες για τη ζωη του παππου, μια με τις αναδρομες απο τη ζωη της γιαγιας ή αλλιως της συμπεθερας (Ετσι την ελεγε ο παππους μου)... περασαμε απο γενια σε γενια και φτασαμε στη ζωη των εγγονιων! Δηλαδη τη γενια μου.
Τελικα ειναι κακο να εισαι το μεγαλυτερο εγγονι-κοριτσι στην οικογενεια. Παρολο που οι ξαδερφοι μου ειναι καμμια 10ετια μεγαλυτεροι μου, κανεις δεν τους πρηζει τα.... συγγνωμη, ζαλιζει τον ερωτα.
Αρχισε που λετε η γιαγια... ενα μονολογο ανευ προηγουμενου, και κατι μου λεει οτι αυτο θα συνεχισει και εις χειροτερον απο μερα σε μερα... ή απο χρονο σε χρονο.
Η πρωτη της κουβεντα με κολησε στον τοιχο. "τι κανεις; βρηκες κανεναν να διπλωσεις;"
Δεν ειναι οτι με ετσουξε τοσο η φραση, αλλα με εβαλε σε περιεργες σκεψεις για την ηλικια μου, οπως ειχε προβλεψει καποτε και ο αγαπητος nounoukos (πολυ σε αναφερω εσενα σημερα... ξεματιασου για καλο και για κακο). Μπορει να φταιει οτι πλησιαζουν τα γενεθλια μου, και καθε φορα τετοια εποχη κανω μια αναδρομη στο χρονο του στυλ "τι εκανα φετος;"
Ελα μου ντε... τι εκανα;
Ειμαι λοιπον κολημενη σε εναν περιεργο ερωτα...(κατι ηξερα που τον ελεγα strange_quark), το μεταπτυχιακο δεν το τελειωσα, δουλεια δεν βρηκα.... τι εκανα;
Η μονη χαρα που μου μενει τα τελευταια χρονια, ειναι οι παλιοι μαθητες μου που τελειωνουν το λυκειο και παιρνουν μια καλη πορεια στη ζωη τους και οι καινουργιοι που ερχονται και φχαριστιεμαι να τους αλλαζω τον αδοξαστο στις ασκησεις φυσικης και στο κυρηγμα για το πως θα αντιμετωπιζουν τα προβληματα που τους παρουσιαζονται.
Το θεμα ειναι τι εκανα για μενα; Νιωθω οτι μερικες φορες η ζωη κυλαει εξοργιστηκα αργα για να πετυχω τα ονειρα μου... αλλα απο την αλλη συνειδητοποιω οτι περασαν χρονια.
Θα μου πειτε... κριση των 30 ειναι αυτη ή υπαρξιακη; Μαλλον και τα δυο, γιατι με ολα αυτα ερχεται και το αισθημα της μοναξιας.
Ο ανθρωπος κοινωνικο ον. Παλευει συνεχως να βρισκεται παρεα με αλλους ομοιους του. Δεν εχω παραπονο, φιλους εχω, και καλους μαλιστα.
Ελα μου ομως, που οι ανακαταταξεις στις φιλιες ειναι τετοιες που μερικοι χαθηκαν, καινουργιοι ηρθαν και λεω..."και αν καποια στιγμη μεινω χωρις φιλους;"
Δεν ειναι οι φιλοι ομως το προβλημα...
Ειναι αλλου ειδους μοναξια.
Να γυρνας βρε παιδι μου σπιτι και να εχεις καποιον να τα πεις... οχι να σηκωνεις το τηλεφωνο να παρεις τον yerejan ή τον wayfarer για να μιλησεις ή να τρεχεις στον υπολογιστη να τα πληκτρολογησεις... καλη ωρα...
Να εχεις παρεα να κατσεις να δεις μια ταινια στον καναπε σαν ανθρωπος και οχι στην καρεκλα του γραφειου αγκαλια με τον θηλυκο Καστρατο και τα ποδια πανω στο γραφειο. (νομιζω οτι η Φρουφρου μολις τσαντιστηκε!)
Να εχεις παρεα να κατσεις στο μπαλκονι και να χαζευεις την ησυχια της γειτονιας τη νυχτα.
Απο την αλλη... μηπως ολα αυτα ειναι πλασμενα ιδανικα απο το μυαλο μου; Υπαρχουν; και αν υπαρχουν γιατι δεν συμβαινουν σε μενα....
{ LittlePrince2s @ 03/09/2007, 03:42:35 }
Αν και δεν είμαι ούτε κατά διάνοια 30, θα προσπαθήσω να σου πω αυτό που εγώ σκέφτομαι διαβάζοντας όλα αυτά...
Καταρχήν, φαντάζομαι πως πολύ καλά γνωρίζεις ότι οι συμβουλές γιαγιάδων του τύπου βρες κορίτσι μου κανέναν να τυλίξεις, είναι εντελώς ανούσιες ή ακόμα και χαζές αν μου επιτρέπεις...Θα έπρεπε αφού φτάνεις στα 30 το πρώτο σου μέλημα να είναι να ζήσεις την ζωή σου όσο πιο όμορφα μπορείς και να χαρείς την ελευθερία των επιλογών σου, όσο ακόμα έχεις αυτήν την πολυτέλεια...Όσο για το να βρείς κάποιον για να ''αποκατασταθείς'', κατά την γνώμη μου είναι κάτι που δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αφού αυτά τα πράγματα εμφανίζονται στη ζωή μας τόσο ξαφνικά, όσο ξαφνικά καμμιά φορά φεύγουν. Δεν είναι ανάγκη να πιέζεις την ψυχή σου με τέτοιες σκέψεις, ούτε πιστεύω σε έναν τόσο γλυκό - από ότι έχω καταλάβει - άνθρωπο σαν εσένα τίθεται θέμα μοναξιάς . Η δική μου γνώμη είναι, ότι είσαι μόνος σου, όταν νιώθεις μόνος σου..Και για καλύτερη διατύπωση, πολλές φορές ενώ έχουμε φοβερούς ανθρώπους δίπλα μας, που πραγματικά νοιάζονται για μας, έστω και αν δεν είναι αυτό που αναζητάμε την συγκεκριμένη περίοδο, δεν τους υπολογίζουμε όσο ίσως θα έπρεπε...αν τους αφήσουμε, μπορούν να καλύψουν το κενό που ουσιαστικά έχουμε μέσα μας..Το κενό που πολλές φορές δημιουργούμε μόνοι μας είτε εππηρεασμένοι από τρίτους, είτε μέσα από διάφορες άλλες σκέψεις..
Η συμβουλή μου είναι, αν δεν θες να αρχίσεις να κοπανιέσαι από τα νεύρα σου κάποια στιγμή, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την μοναχικότητα σου, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου,που θα εμπλουτίσουν την ψυχή και το μυαλό σου με κάτι είτε καινούργιο είτε απλώς καλύτερο..Και όταν θα είσαι πραγματικά έτοιμη θα έρθει και ο δικός σου πρίγκιπας...
{ LittlePrince2s @ 03/09/2007, 03:47:25 }
Carpe Diem...
{ nounoukos @ 03/09/2007, 07:10:08 }
LittlePrince2s wrote:
αυτά τα πράγματα εμφανίζονται στη ζωή μας τόσο
ξαφνικά,όσο ξαφνικά καμμιά φορά φεύγουν.
σοφη κουβεντα.
χωρις πολυ χρονο στη διαθεση μου, δεν μπορω παρα να συμφωνησω με την πρινσες και να προσθεσω ενα δυο πραγματα. κατ'αρχην, η κριση των 30 ειναι απο μονη της υπαρξιακη. αρα τα ερωτηματικα τυπου "ποιος ειμαι, που παω " κλπ εχουν λογο υπαρξης, και καλώς κατα τη γνωμη μου.
η φαινομενικη αισθηση μοναξιας που αναφερεις, απο μια αλλη οπτικη, θα χαρακτηριζοταν ως "εργενικη ζωη" και οι συμβουλες που θα δινοντουσαν σε αυτη την περιπτωση απο τους μη-εργενηδες, θα ηταν περιπου ετσι:
-αμα θες παρεα, παρε μια γατα. εχεις; ε, παρε κι αλλη!
-αμα θες παρεα παρε εναν τεραστιο λουτρινο αρκουδο να καθεστε στο μπαλκονι παρεα.
-καλα, πλακα κανεις; ξερεις τι θα εδινα για να κατσω στο μπαλκονι λιγο μονος μου, ή για να δω μια ταινιουλα με την ησυχια μου;
βεβαια αυτες οι απαντησεις ανηκουν στην απεναντι οχθη, αυτη που οι κατοικοι της εχουν κρυψει τα υπαρξιακα τους ερωτηματα κατω-κατω σε ενα παιχνιδοκουτο,καμουφλαρισμενο με με τα παιχνιδια των παιδιων, και δεν εχει χρονο πια μεσα στην αδιστακτη καθημερινοτητα για να θυμηθει οτιδηποτε...
ουσιαστικα, απαντησεις δεν προκειται να βρεις καλη μου τσαρμ. οχι γιατι δεν υπαρχουν, αλλα επειδη δεν εισαι σε θεση να τις αποκωδικοποιησεις ακομη. οι απαντησεις θα δοθουν απο εσενα την ιδια, σε αλλο σημειο ομως του χωροχρονου, πολλα χρονια μετα απο το σημειο που θετεις τα ερωτηματα, και ισως και πολλα χιλιομετρα μακρυτερα. το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να υποσχεθεις στον εαυτο σου οτι μεχρι τοτε, θα θυμασαι τα ερωτηματα...
{ Doureios-Ipnos @ 03/09/2007, 10:06:44 }
o ασίμοφ μιλησε :p
τσαρμ,αν δεν έχω χάσει κάποιο χρόνο από τη ζωή σου έχεις χρόνια ακόμη μέχρι τα 30,οπότε μην αναρρωτιέσαι από τώρα γι αυτή την ηλικιακή κρίση :p
περαν της πλάκας τώρα,επειδή μέχρι κάποια ηλικία έχουμε κάποιους στόχους (σπουδές πχ) που μετά έχουν -τουλάχιστον μερικώς- υλοποιηθείή σε άλλη περίπτωση αναπροσανατολιστεί,φτάνει η στιγμή που νιώθουμε ενα κενό.
από την άλλη,οι φιλίες επίσης αλλά ζουν μορφή,καθώς πολλοί φιλοι μας αλλά ζουν ρότα στη ζωή-πχ παντρεύονται!
μη μπερδεύεσαι:)
ο καθένας επιλέγει και ακολουθειτο δρόμο του.
επίσης,επειδή οι γιαγιάδες μας σε πολλές περιπτώσεις δεν πήγαν καν δημοτικό και όλη τους η ζωή ήταν η δημιουργία οικογένειας,πάλι μη μπερδεύεσαι!
τα έμπλέξα λίγο αλλά θέλω να καταλήξω στο ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του,έχει τις προτεραιότητές του,επιλέγει σε ποιον τομέα θα συμβιβαστεί,πότε και πόσο,και ο ίδιος ξέρει ότι δε θα" μπορούσε" να κάνει αλλιώς.
το να κρίνεις με τη δική σου ζωή με ξένα ματια είνα παραπλανητικό!
όσο για το τι έκανες στη ζωή σου,αν αισθάνεσαι ότι δεν έκανες τπτ,κάνε μια σύγκριση αντικειμενική όμως,με τις ζωές που συγκρίνεις,και θα δεις ότι έκανες!
τα έγραψα μπάχαλο ε?
{ charm_quark @ 03/09/2007, 12:04:06 }
να ξεκαθαρισω κατι....
επειδη η ολη ιστορια ξεκινησε με αυτο που ειπε η γιαγια μου, δεν σημαινει πως το υποστηριζω κιολας. Κουραστηκα να γραφω χθες, αλλα μαλλον θα επρεπε να ειχα συνεχισει. Τα λογια της γιαγιας ηταν απλα η αφορμη για ενα ντομινο σκεψεων τις οποιες προσπαθησα να σας εκθεσω.
Ισως θα επρεπε για να φανει καλυτερα να εκθεσω και την αντισκεψη μου επι ολων αυτων. Αυτο δηλαδη που με κανει και αισθανομαι διχασμενη προσωπικοτητα!
Ετσι λοιπον απο την αλλη εχουμε ονειρα... μοναχικα αλλα ομορφα.
Στην ιδεα και μονο να συζησω με καποιον, την τελευταια φορα που το προτεινε μια γνωστη μου, εβγαλα καντηλες. Ως δια μαγειας εβλεπα και ολα τα αρνητικα του θεματος.
Καποιον να καθεται στον υπολογιστη μου και να μην μπορω να μπω στο netrino. Καποιον να κραταει τη Φρουφρου αγκαλια και αυτη να μην ερχεται στη δικια μου. Καποιον να γκρινιαζει γιατι γυριζω σπιτι περιεργες ωρες.
Καποιον να μου γεμιζει το ψυγειο διαιτας με μαγιονεζες...
Ολα αυτα πως θα τα κουμανταρω;
@nounoukos... η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι, οχι να παρω δευτερη γατα, αλλα σκυλο! Βεβαια υπολογιζοντας και τη γνωμη της φρουφρους μαλλον θα περασουν πολλα χρονια για να το κανω αυτο! Λεω να συμβιβαστω με κανενα καναρινι!
Αντε... καλημερα σας.. παω να διαβασω!
{ k@Tie @ 03/09/2007, 12:14:20 }
charm δεν ξέρω αν αύτο σε παρηγορεί αλλα ώρες ώρες με πιάνουν και εμένα αυτα τα υπαρξιακά-γκομενικά θέματα...για να μην με πάρει απο κάτω κάθε φορά λέω στον εαυτο οτι 'αν είναι να ρθει ας ρθεί αλλιώς να προσπεράσει'. Και να κάτσω να σκάσω εγώ τίποτα δε θα αλλάξει παρα μόνο η διάθεση μου...Γιατί λοιπον να χαλιέσαι άσκοπα...συνέχισε να ζείς για σένα και να είσαι ευτυχισμένη με οτι προς το παρόν έχεισ (ακόμα και την γιαγιά) και αν είναι να γίνεις διπλή μια μέρα θα γίνεις δίχως να το περιμένεις...γιατι τελικά όσο το ψάχνεις δε το βρίσκεις ποτέ!!!
Εσύ ζήσε τη ζωή σου και άσε τα υπόλοιπα να παντρεύονται...αυτοι μετα θα ψάχνουν λίγες ώρες για τον εαυτό τους ενώ εσυ εκείνη τη στιγμή θα είσαι τόσο έτοιμη που δε θα σου λείπουν εκείνες οι στιγμές γιατι θα τις έχεις γεμίσει με στιγμές πραγματικά μοναδικές και ας είναι στιγμές εσωτερικής αναζήτησης!
Πιστεύω να καταλαβαίνονται αυτα που έγραψα...
{ Yerejan @ 03/09/2007, 15:39:14 }
ναι θα συμφωνήσω με τα παιδιά τσάρμ,αυτά τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από σένα,θα συμφωνήσω ότι καλύτερα να προχωρήσεις εσύ ως άτομο και όταν θα έρθει και κάτι καλό στην προσωπική σου ζωή να ολοκληρωθείς. πιστεύω ότι δεν πρέπει να παντρεύεται κάποιος επειδή μόνο και μόνο παντρεύονται όλοι,αυτό είναι θέμα που μόνο το ζευγάρι το αποφασίζει,,δηλαδή καλύτερα να κάνεις έναν γάμο πιο αργά ή να μην παντρευτείς παρά να παντρευτείς και να σκοτώνεσαι με τον αντρα σου ,και να κάνεις τα παιδιά σου πιόνια...γιατί ένας βιαστικός γάμος και μόνο για κοινωνικούς λόγους εκεί οδηγεί...
. Καποιον να γκρινιαζει γιατι γυριζω σπιτι περιεργες ωρες. ...χμ μπορώ να σε ελέγχω αλλά ποιός πληρώνει τον λογαριασμό????
{ charm_quark @ 03/09/2007, 18:30:50 }
Με ακουει κανεις;;;;... Το προβλημα μου δεν ειναι ο γαμος... ειναι η μοναξια!
{ k@Tie @ 03/09/2007, 20:19:09 }
νομίζω οτι ένα κατοικίδιο θα λύσει αυτο το πρόβλημα εύκολα...έχουν ανοίξει παντόύ PetShop δε θα είναι δύσκολο...τώρα αν θές κάτι πιο οικονομικό σου προτείνω να πάρεις ένα κόπρο απο το δρόμο...αν θές να λερώνει λιγότερο, πάρε χρυσόψαρο αλλα αν θες να μιλάει πάρε παπαγάλο!!!
{ charm_quark @ 03/09/2007, 20:32:28 }
k@Tie... εχω κατοικιδιο! Και τι κατοικιδιο! Βεβαιως αφου εισαι καινουργια στην παρεα μας, οφειλω να σε κατατοπισω :p
Ριξε μια ματια στο παρακατω link:
https://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=1859
Αααα... μη σκατε και πολυ, η κριση περασε... σημερα εχω πολλα κεφια και θα ελεγα με κοροιδευω για την χθεσινο-νυχτιατικη διαθεση μου!
{ Yerejan @ 03/09/2007, 22:55:55 }
καλά τσάρμ...καταλάβαμε ..θα σε παίρνουμε συνέχεια τηλ. μέχρι να πεις ήμαρτον δεν θέλω άλλο :))))
{ Doureios-Ipnos @ 03/09/2007, 23:52:02 }
εγώ πάντως δεν εστίασα στο θέμα σχέσης-γάμος αλλά στο θέμα μοναξιά που θεωρώ δεδομένο πως όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε,τόσο μεγαλώνει και αυτή!
κι αυτό γιατί άνθρωποι με τους οποίους είχαμε κοινά έχουν πάρει άλλο δρόμο,γιατί βλέπουμε πιο καθαρά ενώ πιο παλιά βλέπαμε όσα θέλαμε,κτλ,κτλ,κτλ!
{ ROSEBUD @ 04/09/2007, 00:07:03 }
Τσαρμ
1)πρίγκηπες δεν υπάρχουν
2)μη σε αγχώνουν οι γιαγιάδες
3)το θέμα της συμβίωσης μη σε τρομάζει και τόσο,αν θέλεις κάποιον πραγματικά δεν θα σε ενοχλεί τίποτα!
4)έχεις σκεφτεί να μείνεις με συγκάτοικο?
5)σκέψου ότι είσαι σε καλύτερη μοίρα από άλλες κοπέλες που μένουν με τους γονείς τους
6)πάρε και αυτό το τραγουδάκι :-)
"Αχ μοναξιά μου, αχ μοναξιά μου
Εσύ μ' ακούς και δε μιλάς
Ποτέ σου κόντρα δε μου πας
Είναι στιγμές που σε μισώ που μ' αγαπάς.
Πες μου, γιατί ρε μοναξιά
με κυνηγάς από παιδί
Πες μου γιατί
με αγαπάς τόσο πολύ.
Όμως και εγώ σε αγαπώ
κι ας με πονάς κάθε λεπτό
Σε προτιμώ από αγάπες
που μου κάνανε κακό.
Αχ μοναξιά μου, αχ μοναξιά μου"...
{ charm_quark @ 04/09/2007, 00:13:12 }
Αχ βρε Ροζυ, επεστρεψες δυναμικα!
{ ROSEBUD @ 04/09/2007, 00:28:34 }
Άστα άστα...Μου λείψατε τόσο αυτή τη φορά που κόντευα να μελαγχολήσω :-(
{ charm_quark @ 04/09/2007, 00:58:14 }
Λες και εγω γι'αυτο να περασα την κριση;
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 01:36:54 }
Τσαρμ άκου την Rozi...Έκτος από όλα τα άλλα,φαντάσου να έμενες με τους γονείς σου, να βάραγες τις κρισάρες σου και να μην είχες ούτε το χώρο και την ηρεμία να σκεφτείς, ούτε την άνεση να πιεις μια μπύρα στο μπαλκόνι ΣΟΥ...
Αυτό φίλη μου είναι φοβερό μαρτύριο και το περνάω καθημερινά τα τελευταία 20 χρόνια...
Οπότε...απο μια άποψη είσαι μια χαρά....
{ charm_quark @ 04/09/2007, 01:48:58 }
Απαπα... LittlePrince2s τι εφιαλτη μου δημιουργησες πριν πεσω για υπνο!
Εχω να μεινω με τους γονεις μου μια δεκαετια και μετα απο ενα διαλειμμα 6 μηνων που εκανα πριν 3 χρονια, συνειδητοποιησαμε αμφοτεροι οτι αυτο δεν ειναι δυνατο να επιτευχθει ποτε ξανα και να επικρατησει ειρηνικο κλιμα στο σπιτι.
Βεβαια μην παρανοησετε τα λογια μου. Τους λατρευω και αυτοι το ιδιο, απλα εμαθα να κανω του κεφαλιου μου και δεν μπορω να υπακουσω σε βασικους κανονες που απαιτει η συμβιωση μαζι τους.
Και καταληγω να σκεφτομαι αυτο που ειπε η doureia... μηπως τελικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συγκατοικησω με κανεναν παρα μονο με τη Φρουφρου; ok... παντως, χαιρομαι που εφτιαξα αυτο το post γιατι μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες σκεφτομαι "τι καλα που ειμαι μονη μου!"....
Ασε που με την κουραση που εχω, θα παω να τεντωσω την απολλωνεια κορμαρα μου σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το διπλο κρεβατι και θα το φχαριστηθω! :p
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 01:54:00 }
Είδες που σου λέω...Η μοναχικότητα - και όχι η μοναξιά - είναι πολλές φορές το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο!!!Καλή ξεκούραση!
{ charm_quark @ 04/09/2007, 01:54:55 }
ναι... παρανοηση.. η δουρεια δεν ειπε οτι δεν μπορω να συγκατοικησω με κανεναν...
η Rosy ειπε να δοκιμασω να βρω συγκατοικο... αλλα αυτο δεν το θελω! Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ανεχτω να μου πειραζουν τη σειρα με την οποια θελω τα πραγματα στο σπιτι μου. Νομιζω καπως το λενε αυτο... και το ειχε ο πρωταγωνιστης του "as good as it gets".
αααα... Κατια... τι να το κανω το χρυσοψαρο με ολοκληρο ενυδρειο;
;)
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 15:26:09 }
παρακαλάω μια πεοσοχή κ μια λεπτότης στα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε,γιατί περνάω καρακρισάρα :s
{ ROSEBUD @ 04/09/2007, 16:33:37 }
Ναι?ποίων -άντα? :-P
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 19:46:43 }
ουπς!
προσοχή όχι πεοσοχή!!!!!
χαχαχα
όχι των -άντα πλέον καλή μου,των 4ων -ήντα! :p
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 21:04:10 }
Ελπίζω να μη εννοείς 90....ε???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
{ Yerejan @ 04/09/2007, 21:28:02 }
ουπς!
προσοχή όχι πεοσοχή!!!!!
δούρεια μας σοκάρεις...:))))
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 21:41:05 }
ε τα 90 εννοώ φυσικά!
μόνο αυτή η απάντηση έχει νόημα σ αυτή την ερώτηση!
ε ρε γιανν,τσοκαριστηκες? :D
{ nounoukos @ 04/09/2007, 21:43:53 }
δουρεια, απο την εμπειρια σου, μηπως ξερεις και την ερωτηση για την απαντηση "σαρανταδυο"; :ρ
{ Yerejan @ 04/09/2007, 21:48:12 }
χα χα,τα έχω ακούσει όλα πια τίποτα δεν με τσοκάρει...
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 21:54:09 }
φτου!
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 21:57:26 }
νουνούκος ρόουτ:"δουρεια, απο την εμπειρια σου, μηπως ξερεις και την ερωτηση για την απαντηση "σαρανταδυο""
μα φυσικά:η ερώτηση είναι: πόσες βάρκες λέει ο γιάννος ότι είναι στο γιαλό?
{ Yerejan @ 04/09/2007, 22:18:54 }
δούρεια είσαι απίστευτη!!!
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:20:52 }
Κάτσε για να καταλάβω τώρα, γιατί εγώ όντως σοκαρίστικα...Δούρεια γλυκιά μου Δούρεια...Είσαι 90?????????????????Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι...λιγάκι...
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:27:43 }
ε ρε γιαννν,το παίρνω για κοπλιμάν κ έχω κοκκινησει αλλά το μποςς δεν έχει βάλει φατσούλες ακόμη στο νέο χωρο :(
πριγκήπισσα,φυσικά,νόμιζα ότι ήταν πασιφανές λογω της σοφίας μου!!!!!
αφού έχω ήδη ετοιμάσει τι θα σας πω στη νετρινοσυνάντηση:
για τη δικτατορία τυ μεταξά,για τον β΄παγκόσμιο,για το φεμινιστικό κίνημα κ λίγα λογια για το πολυτεχνείο,που το χω και προσφατο!!!!
λυπάμαι παιδιά,η καταστροή της Σμύρνης με βρήκε στις φασκιές,δεν νομίζω ότι μπορώ να έιμαι αντικειμενική!!!!
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:29:03 }
Ελα ρε Δούρεια μην με δουλεύεις...
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:32:34 }
:P
{ charm_quark @ 04/09/2007, 22:36:40 }
μιση μερα λειπω και οργιασατε στο θεμα!
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:38:43 }
Γελάς ε???Δεν θα βρεθούμε...Θα σε φτιάξω εγώ καλή μου ''γραία''...........
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:39:09 }
ε,εγώ σαν 90άρα (γενάικα,οχι λάμπα) έχω τηνκρίση του θέματος
*3,άρα διακιολογούμαι :)
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:40:17 }
πριγκήπισα θα κρατώ και μια κεραία,για να μαι γρaία με κεραία (δορυφορική λέω εγώ,εσείς τι λέτε? :s)
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:42:48 }
Αν ήσουν 90 καλή μου γραία όχι στο βόλο δεν θα μπορούσες να έρθεις...Ούτε στο μπάνιο δεν θα μπορούσες να πας χωρίς το Π σου...χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
Ψηφίζω δορυφορική πάντως...
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:48:59 }
τι λες βρε?
και τα εγγόνια τι τα χω?
νομίζεις χωρίς τίμημα την ξεζουμίζουν τη σύνταξη?
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:50:00 }
Καλά μέχρι να αποκτήσεις εγγόνια....Βολέψου με το Π ....
χαχαχα
{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:51:56 }
κάτι έχεις με το Ψ εσύ?
τσακωθήκατε?
{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:53:44 }
Όχι..Δεν έχω κάτι με το ψ...Μπορεί όμως να έχεις εσύ με το Π...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Υπάρχουν 45 μηνύματα σε αυτό το θέμα