Η Ανακάλυψη του Νετρίνο και οι...Συνέπειες!

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 02:03:19 }

Λοιπόν μια και όλοι έχετε ξεραθεί στον ύπνο είπα να ξεκινήσω ένα νέο θεματάκι!!!Σκοπός του θέματος είναι να γίνει συζήτηση - στρογγυλής τραπέζης - σχετικά με το πως ανακάλυψε ο καθένας μας το αγαπητό σε όλους φόρουμ και ποιές οι...μετέπειτα συνέπειες...Όσο για τον αντμιν μπορεί να πει πως και απόφασισε να το δημιουργήσει και πως αισθάνεται με το φοβερό - σε γενικές γραμμές ( έλα..αστειάκι ήτανε..γελάμε τώρα...) - του δημιούργημα..Και προς θεού φάντομ αν είναι να σε πιάσει πάλι το στομάχι σου από το άγχος, μην πιεστείς πουλάκι μου!!

{ ROSEBUD @ 04/09/2007, 02:10:08 }

Κοιμάται?Ποιος κοιμάται?Από τώρα? Εχμ...εγώ τα είπα εν ολίγοις στον νετρινολόγο...Με φώναξε ο αντμίνος με τη φράση "α εσένα δεν σου έστειλα γράμμα για να μπεις στο νετρίνο?"και αφού το σνόμπαρα και έκανα πολλά μπλιαξ και μπλιουξ γιατ'ι βαριόμουν να γράφω και να λέμε,να λέμε και σαν τι να λέμε...ιδού το αποτέλεσμα!

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 02:18:52 }

Μια και ξεκίνησα το θέμα, θα απαντήσω πρώτη!

Μια μέρα λοιπόν, έψαχνα ένα ποίημα του Καβάφη νομίζω, στο Google...Πατώντας το πλήκτρο της αναζήτησης, μια από τις πρώτες μου επιλογές ήταν το Νετρίνο..Έτσι μπήκα για να αντιγράψω το ποίημα..Καθώς όμως μετά δεν είχα τίποτα να κάνω, καθόμουν και χάζευα τις συζητήσεις σας στο φόρουμ μέχρι που στο τέλος, είχα πραγματικά κολλήσει επάνω στο laptop..Είναι η πρώτη φορά που γράφομαι και πραγματικά συμμετέχω σε κάποιο φόρουμ και αυτό γιατί πραγματικά πίστευα και εξακολουθό να πιστεύω ότι είναι αυτό που ίσως έψαχνα στο διαδίκτυο..Ένα φόρουμ όπου μπορείς να ενημερώνεσαι σχεδόν για τα πάντα και επιπλέον οι συμμετέχοντες είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις..- πράγμα δυσεύρετο την σημερον ημέραν.. - Τώρα τα αποτελέσματα... είναι φανερά νομίζω..Κάθε βράδυ εδώ δεν είμαι???

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 02:19:55 }

Με πρόλαβες Ρόζι....χαχα!!!Μου πήρες την πρωτιά..Χαχα!!

{ nounoukos @ 04/09/2007, 21:05:45 }

μικρη, κι εγω ακριβως ετσι την πατησα!

δεν θυμαμαι ομως τι αναζητηση εκανα στο google, δεν ειμαι και πολυ φημισμενος για τη μνημη μου...

παντως πραγματι, η εποικοινωνια εδω ειναι πρωτοφανης. ή να το θεσω διαφορετικα, η εποικοινωνια στα υπολοιπα φορουμ ειναι ανυπαρκτη. εχω προσπαθησει κατα καιρους να παρακολουθησω μερικα αλλα φορουμ αλλα σταθηκε αδυνατο ή πληκτικο.

ισως επειδη εδω να συμβαινει αυτο επειδη ειμαστε λιγα ατομα.

addicted to you ;)

{ Yerejan @ 04/09/2007, 21:24:22 }

εμένα η τσάρμ μου το είπε,δοκίμασα και κόλλησα σιγά-σιγά...

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 21:43:38 }

εμένα μου το είπε το αφεντικό (=φάντομ)1

ζήλειαααααααααααααααα:P

{ Yerejan @ 04/09/2007, 21:50:07 }

α δεν παίζω...κάποια είχε γερό μέσο:p

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 21:53:33 }

πάντα,πάντα!!!!!! :))))))))))

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:14:58 }

Τι περίμενες...Στην Ελλάδα και χωρίς μέσο....

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:21:33 }

έτσι,έτσι!!!

{ charm_quark @ 04/09/2007, 22:42:30 }

Εγω θα μεινω να αναρωτιεμαι ... τι σχεση εχει η Αννα με τον _fantom_....

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 22:43:57 }

Τι εννοείς????Μμμμμ έχει ζουμί η υπόθεση εδώ....

{ Doureios-Ipnos @ 04/09/2007, 22:44:49 }

άλλη μια προσφορά του νετρίνο φίλες και φίλοι μου!!!

διότι καθείς ξέρει ότι η αναρώτηση και η αμφιβολία είναι αυτά που προάγουν την έρευνα και ως εκ τούτου την επιστήμη,τη διανόηση και τον άνθρωπο γενικότερα!!!!

{ LittlePrince2s @ 04/09/2007, 23:00:59 }

Έτσι, έτσι....Όπως τα λες...

{ tonight @ 05/09/2007, 16:44:55 }

χμ... ωραίες παλιές μέρες εκείνες ...

μου θυμίζει και το άλλο φόρουμ των κεπ, πριν χαλάσει,

και πάντα τα αστεία του φάντομ, που ήταν καθηλωτικά.

Τύφλα να 'χουν Μητσικώστας και λοιποί ερασιτέχνες!

Μου λείπει μερικές φορές το παλιό νετρίνο, που ήταν πιο ήσυχο,

τώρα δημοσιεύονται τόσες πολλές απαντήσεις που δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω!!

{ charm_quark @ 05/09/2007, 17:08:30 }

Βασικα tonight εχουμε παρει λιγο φορα απο την επιστροφη του καλοκαιριου. Νομιζω οτι θα στρωσουμε σε λιγο καιρο! :p

{ charm_quark @ 05/09/2007, 21:15:38 }

LittlePrince2s said a few days ago...: σχετικά με το πως ανακάλυψε ο καθένας μας το αγαπητό σε όλους φόρουμ...

charm_quark said months ago...: Ηταν μια μερα που ηθελα να κανω μια εργασια για την πυρηνικη και συγκεκριμενα για στοιχειωδη σωματια. Εβαλα λοιπον στο google τη λεξη netrino που ειναι σωματιδιο παραγωγο της β διασπασης των πυρηνων. Η αναζητηση μου εβγαλε το forum.

{ nounoukos @ 05/09/2007, 21:57:39 }

δηλαδη το φορουμ ειναι παραγωγο της β διασπασης πυρηνων;; :?

και ο φαντομ ειναι δημιουργος σωματιδιων;;

καλα το ελεγα εγω, το ατομο ειναι θεος! και επιβεβαιωνονται οι φημες οτι ο θεος πρεπει εχει πολυ χιουμορ...

{ nounoukos @ 26/03/2008, 23:43:37 }

και επειδη στο Netrino οπως ειπα μπηκα μεσω google, για αρκετες εβδομαδες δεν ειχε χρειαστει ποτέ να πληκτρολογησω την διευθυνση του forum στην μπαρα διευθυνσεων. απο την πρωτη φορα που μπηκα στο site ομως, ειχα διαβασει λαθος το ονομα και νομιζα οτι λεγεται www.netrinio.gr , οπότε οταν καποια στιγμη χρειαστηκε να μπω "χειροκινητα", τα βρηκα λιγο σκουρα..

Υπάρχουν 20 μηνύματα σε αυτό το θέμα