Αη χεβ ... μένι μένι μένι ποστς!

{ nounoukos @ 09/09/2007, 21:08:48 }

κυριες και κυριοι. (παυση δεκα δευτερολεπτων, τακτοποιηση χαρτιων στο αναλογιο)

αυτο το θεμα κρινεται προεραιτικο, καλυπτει το νομικο κενο αναμεσα στα ουαν θαουζαντ και στα θρι θαουζαντ ποστς και δινει διεξοδο σε εκφραστικες αναγκες που μπορει να δημιουργηθουν σε αυτο το διαστημα.

(ελαφρά υψωση του τονου της φωνης)

το υποσχεθηκαμε, το μελετησαμε, εργαστηκαμε σκληρα και σημερα ειμαστε στην ευχαριστη θεση να το εγκαινιασουμε. οι αναγκες των νετρινομελων και των νετρινομελισσων ειναι η πρωτη προτεραιοτητα μας και σημερα το αποδεικνυουμε, υλοποιοντας αυτο το -πρωτοφανες για τα νετρινιακα δεδομενα- θεμα. (χειροκροτημα εικοσι δευτερολεπτων)

για αλλη μια φορα (fade χειροκροτηματος)

...για αλλη μια φορα, στεκομαστε στο υψος των περιστασεων, ενωμενοι, δυνατοι, και υποσχομαστε για το μελλον σημαντικες τομες στη λειτουργια της χωρας .. εεε... του νετρινο, με επικεντρο το νετρινομελος.

κανουμε στην ακρη, σαν σωστοι τζεντλεμεν, για να περασει η anna πρωτη στην επομενη χιλιαδα ως ειθισται, και επανερχομεθα με κορδελες και ψαλιδια για να αποδειξουμε για αλλη μια φορα οτι η Νεα Νουνουκοκρατια (ξαφνικο δυνατο χειροκροτημα) (δυνατη φωνη) ειναι εδω για να κανει τα αδυνατα δυνατα!

(κυματισμος σημαιων, χαιρετισμος με διαπλατα ανοιχτα χερια προς ολες τις κατευθυνσεις. μεγαλο χαμογελο. αποχωριση)

{ charm_quark @ 09/09/2007, 21:35:28 }

anna vs nounoukos

Τίτλος μέλους : Χελθ & Φουντ Ντοκτόρ Ντάφης Ντακ

Διαβάθμιση : Sub-Admin Group Νετρίνο

Σύνολο μηνυμάτων : 1998 1999

Επικαιρος ο λογος σου nounouke.... νομιζω οτι χαραμιζεσαι...! Προτεινω να κατεβασουμε κομμα στις εκλογες (δεν προλαβαινουμε αυτες... παμε στις επομενες). Το ονομα αυτου Νετρινο! Εχουμε 4 χρονια για να συζητησουμε τις θεσεις μας, και διαθετουμε τα απαραιτητα μεσα για να μας γνωρισει ο κοσμος! Οσο για τον προεδρο του κομματος μας... ειναι αυτονοητα τα πραγματα. Αν το καλοσκεφτεις... εχουμε μελη ιδανικα για υπουργικες θεσεις! :p

παιδειας, πολιτισμου, μεταφορων και επικοινωνιων, τυπου...

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ... ΤΟ NETRINO ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

χαχαχαχαχα

{ charm_quark @ 09/09/2007, 21:36:13 }

φτουουου... δεν καταλαβαινει τα spaces;;;;

{ anna @ 09/09/2007, 22:08:56 }

Τί γίνεται εδώ?!Όλες αυτές οι σημαίες που κυματίζουν...μάλλον ο νουνούκος θα έβγαλε λόγο:)Χμ...να υπογραμμίσω ότι το θέμα κρίθηκε προαιρετικό, έτσι?:P

Λοιπόν, θα είναι τιμή για μένα να προπορεφθείτε κύριε νουνούκε,αλλά και για το νετρίνο γενικότερα νομίζω...αλλιώς θα προπορευθεί η Τσαρμ!;)

Κοντολογίς, η επιτυχία του νετρίνο (εκτός των άλλων) νομίζω είναι, ότι στα 2000μηνύματα φτάνουν σχεδόν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα μέλη και μάλιστα...σε μικρό χρον.διάστημα σε σχέση με τα πρώτα 1000:)

{ nounoukos @ 09/09/2007, 22:40:47 }

αννα ευχαριστω, θα δεχτω την προσκληση να περασω το νημα πριν απο σενα, με τιμας ιδιαιτερα αποψε.

η νυχτα αυτη λοιπον, εχει εκπληξεις οπως φανταζεστε.

θα αρχισουμε σιγα σιγα, και ειναι πιθανο να ολοκληρωσουμε το μεγαλυτερο κομματι του αφιερωματος σημερα, αν οχι ολο το αφιερωμα.

το σωου εχει ηδη αρχισει!

;)

{ Doureios-Ipnos @ 09/09/2007, 23:00:29 }

νουνούκε.....

έχω πολύ συγκινηθεί με την υπογραγφή σου (εδώ λειπει εικονίδιο)!!!

είναι από τους πιο αγαπημένους μου στίχους :)

αλλά θα σε σκοτώσω που δε λαμβάνεις υπόψην ότι δεν έχουμε όλοι διεσελ!!!

(οκ,αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα της κατάστασης :) )

{ nounoukos @ 09/09/2007, 23:02:15 }

δουρεια, τα ορια της υπομονης σου θα περασουν μια μεγαλη δοκιμασια, το ξερω, το εχω σκεφτει, αλλα δε γινοταν αλλιως...

κουραγιο!

{ charm_quark @ 09/09/2007, 23:09:56 }

Εγω εχω ενστασεις... και αποριες!

Γιατι ο Nounoukos μπορεσε και αλλαξε την υπογραφη του; Ειναι το δωρο απο τον _fantom_ για τα 2000? οσο για τις αποριες... θα κατσω να τις ψαξω λιγουλακι παραπανω...

{ nounoukos @ 09/09/2007, 23:24:39 }

:)

σου υποσχομαι οτι θα εχεις παααααρα πολυ υλικο για να ψαξεις!!!

χαχαχαχα

τσαρμ, σε 2 λεπτακια, πες αλευρι...

{ charm_quark @ 09/09/2007, 23:24:39 }

παλι θα μας κανεις να κλαιμε;;;;; εεεεε;;;;; τι θα γινει με την αφεντια σου; ποσο πια πρεπει να δεθω με ολα τα netrino-μελη...;;;; ποσο θα με κανετε να κλαψω απο συγκινηση για μια χουφτα ανθρωπους που δε γνωριζω;;;;;; εεεεεε;;;;;

Αντε... παω να φτιαξω καφε και να τα δω ολα! ουφ!

{ ROSEBUD @ 09/09/2007, 23:25:41 }

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακόμη με το λόγο του νουνού...Πάτησα την υπογραφή του μην ξέροντας αν πατιέται όλη μαζί ή αν πρέπει και πάλι να ξεψαχνίσω ένα-ένα τα γράμματα :-P Μάλλον έχει μέλλον η υπόθεση...Να πάρω χαρτομάντηλα?θα κλάψω??

{ nounoukos @ 09/09/2007, 23:30:33 }

ναι ροζι... παρε...

{ Doureios-Ipnos @ 09/09/2007, 23:32:18 }

χμ..δε νομίζω να κρατήσει πολύ ακόμη η κάρτα :(

ελπίζω αύριο να μην έχω πολλη δουλεια στη δουλειά :p

{ anna @ 09/09/2007, 23:38:02 }

Χμ...κι εμένα ελπίζω να μην κλείσει ο υπολογιστής:(

{ Yerejan @ 09/09/2007, 23:57:04 }

εμένα με ξέχασε ο νουνούκος:-(

{ Doureios-Ipnos @ 09/09/2007, 23:58:29 }

κάτσε βρε,το έργο είναι υπό κατασκευή :p

{ Doureios-Ipnos @ 10/09/2007, 00:02:13 }

νουνούκε :),

ή με δουλεύεις :P οπότε με συγκινείς με την καλοσύνη σου :)

ή δε με δουλεύεις,οπότε κι εγώ δεν έχω τίποτα να πω!!!

όπως κ να χει κατάφερα το ακατόρθωτο:σε άφησα άναυδο:))))))))))

(χμ...υπονοείς ότι παραπάνω από τα μισά μου ποστ είναι δυσνόητα? ή άνευ νοήματος για τους κοινούς θνητούς? P μα γιατι το λές αυτό? :)))))))) )

αλήθεια με συγκινείς :)

{ Yerejan @ 10/09/2007, 00:03:24 }

ααα δεν το ήξερα.καλά θα περιμένω και θα το δω αύριο.

{ nounoukos @ 10/09/2007, 00:10:57 }

δουρεια, ουτε σε δουλευω, ουτε δε σε δουλευω!!

(μαθαινω γρηγορα τη γλωσσα σου ε;;; :Ρ)

το "εργο" ολοκληρωθηκε, στρωθειτε και καλη παρακολουθηση.

και μολις διαπιστωσα οτι εμεινα απ'εξω~~

παω να βρω κατι, δεν κανει να απουσιαζω..

{ Doureios-Ipnos @ 10/09/2007, 00:16:02 }

χμ....

η άτιμη σύνδεση με έκανε να πιστέψω ότι κ το άσμα θα ήταν μόνο μουσική!

κ το άκουγα αποσπασαματικά,οπότε δεν κατάλαβα ποιο ήταν!

τώρα όμως κατάλαβα ποιο είναι......και είναι τραγούδι που με συγκλονίζει!!!!

οπότε...παραβλέπω που ούτε με δουλευεις,ούτε δε με δουλευεις :s και,για άλλη μια φορά

σ'ευχαριστώ :)

{ nounoukos @ 10/09/2007, 00:16:08 }

χμμ.. ενα προβληματακι με ενα βιντεο ειναι στο σταδιο της αποκαταστασης//

{ anna @ 10/09/2007, 01:05:47 }

Νουνούκε...αν και δε με βοηθάει και πολύ η τεχνολογία σήμερα, μπόρεσα και είδα, ότι γι'άλλη μια φορά αφιέρωσες χρόνο και σκέψη για τον καθένα...και αυτό από μόνο του είναι άξιο θαυμασμού...

Τώρα επί προσωπικού...δεν ξέρω ποιά έμπνευση είχες, αλλά το κομμάτι είναι αγαπημένο...Βασικά, δεν ξέρω τί να (πρωτο)πώ...ευχαριστώ:)

{ charm_quark @ 10/09/2007, 01:19:26 }

Εμενα μ'αρεσε η φατσα του _fantom_!! :p

Ερωτευτηκα σας λεω! αχαχαχαχα

{ k@Tie @ 10/09/2007, 01:23:55 }

Έχω μια απορία νουνούκε...αυτή η Dana ποιά είναι?

{ charm_quark @ 10/09/2007, 01:24:20 }

με το ενα και με τ'αλλο ξεπερασα και εγω τα 2000 και δεν το πηρα πρεφα! Εγω... ενημερωνω! ΛΟΓΟ δεν βγαζω... μου ειναι προσφατος πολυ ο προηγουμενος και δεν ειμαι σε οιστρο συγγραφης. Θα σας τον πω απο κοντα! ;)

{ LittlePrince2s @ 10/09/2007, 01:25:12 }

Ρε νούνου..Από δω τα φέρνεις από κει και τα φέρνεις..πάντα καταφέρνεις να μας συγκινείς...Κλαψ...Έχω γεμίσει το σπίτι μυξόχαρτα...

Υ.Γ. Μην το παίρνεις και πάνω σου...Άρρωστη είμαι...Εξού και τα μυξόχαρτα....

Χιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!

{ nounoukos @ 10/09/2007, 01:28:32 }

ποια ειναι η Dana, οεο;

που ειναι; λες να εκανα καμια πατατα;

για πες, που την ειδες;

{ k@Tie @ 10/09/2007, 01:31:08 }

στα βιντεάκια στο όνομα μου

μια ξανθιά...λίγο χαζή

{ nounoukos @ 10/09/2007, 01:36:49 }

χαχαχαχαχα

τη βρηκα!

προφανως, αυτη η Dana ειναι ...το ονειρο παρα πολλων αντρων!

τα βιντεακια που βγαινουν διπλα απο το βιντεο που προβαλλεται, ειναι προτασεις του youtube που -με τον ενα ή με τον αλλο τροπο- σχετιζονται με αυτο που βλεπεις.

αυτη η Dana δεν εχει καμια σχεση με μενα ... (δυστυχως! χαχαχα)

{ ROSEBUD @ 10/09/2007, 01:43:18 }

Νουνούκε μου νουνούκε μου(πώς λέμε φαντάρε μου φαντάρε μου...Κάτι σαν να έχουν πάθει οι συνειρμοί μου τελευταίως!)ήταν υπέροχο!Σε υπέρ υπέρ ευχαριστώ!!

(να μαντέψω?νταλκαδιάρικο είναι??:-P)

{ k@Tie @ 10/09/2007, 01:48:49 }

η βλακεία είναι βασικά πως δεν είμαι άντρας...πάντως έχει γέλιο αν την βλέπεις!!!

{ nounoukos @ 10/09/2007, 01:49:25 }

ευχαριστω, η χαρα ειναι δικη μου.

ροζι, δεν παρελειψες να πατησεις την παυλα στο τελος-τελος, ε;

;)

{ Yerejan @ 10/09/2007, 11:12:22 }

ευχαριστώ νουνούκε :-)άργησες αλλά άξιζε τον κόπο!μας συγκίνησες παλιόπαιδο,θα δω το βιντεάκι το βράδυ δεν έχω και adsl...

{ tonight @ 10/09/2007, 17:00:40 }

nounouke, είσαι ένας καλλιτέχνης του διαδικτύου! Για μένα η συγκίνηση (και ο προβληματισμός) έγκειται στο γεγονός ότι αφιέρωσες περισσότερο χρόνο στην παρουσίαση της τουνάητ απ' όσον έχει αφιερώσει η ίδια στον εαυτό της την τελευταία βδομάδα ... Εύχομαι υπό χαλαρότερες συνθήκες να σου το ανταποδώσω!:-) Έίσαι πραγματικά πολύ δημιουργικός!

{ps: τη συναυλία των Σ.Ν. την παρακολουθήσαμε μαζί; Θυμάσαι που σε κάποια στιγμή που φούντωσε το γλέντι ποδοπατήθηκαν καναδυο άτομα; ήσουν βόρεια -νότια - ανατολικά ή δυτικά του περιστατικού; (εγώ λίγο πιο πίσω!)}

Σου εύχομαι ολόψυχα να καλλιεργείς καθημερινά τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητα σου και να τα μεταδώσεις στο μικρό Γιαννάκη σου :) πολλά φιλιά από Γ. και Μ.

{ nounoukos @ 10/09/2007, 19:04:27 }

να σαι καλα τουναητ, εχω ξαναπει οτι ειναι χαρα μου να φτιαχνω τετοια πραγματα.

π.ς. οχι, δυστυχως τοτε δεν ηξερα καν τι εστι στερεο νοβα. και ημουν και στη θεσσαλονικη εκεινο το διαστημα.

{ charm_quark @ 05/11/2007, 15:46:05 }

Πραγματικό όνομα : Charmy!

Τίτλος μέλους : Special Member

Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2004

Τελευταία επίσκεψη : 05/11/2007

Ειχα χθες τα netrinika μου γενεθλια!

Ηθελα να πω μονο, οτι 3 χρονια και μια μερα... περναω καλα μαζι σας!

Αυτα! Τι;;; Θελατε κι' αλλο;;; Another time!

{ nounoukos @ 05/11/2007, 17:09:21 }

:)

{ charm_quark @ 10/01/2008, 21:21:18 }

Αι, χεβ μενι μενι ποστς....σε σημειο που λεω να κουλαρω να μην ξεπερασω και τον αντμινο μας!

Ειπα να βγαλω λοιπον εναν ξαφνικο λογο, ετσι γιατι μου τη βαρεσε παρολο που δεν εχω φτασει τα 3000 posts ακομα. Δεν ξερω αν θα βγει καλος ή κακος... αλλα σας προετοιμαζω οτι πιθανα να μην ειναι ιδιαιτερα ευχαριστος για καποια μελη.

Ας ξεκινησουμε απο τα ευχαριστα ομως. Η νετρινοπαρεα εξελισσεται. Νεα μελη προστεθηκαν απο τοτε που εβγαλα τον τελευταιο λογο... πριν ποσο καιρο, δε θυμαμαι, καπου την περασμενη ανοιξη πρεπει να ηταν. Νεα μελη, που εξελιχθηκαν γρηγορα σε αγαπημενα αφου η νετρινοσυναντηση επαιξε καταλυτικο ρολο σε αυτο. Οπως πολλοι καταλαβατε μιλαω κυριως για την k@tie, την οποια συμπαθησα απο τα πρωτα της postαρισματα και που η παρουσια της στη συναντηση απλα εδεσε το γλυκο!

Θα ομολογησω οτι την πρινσεσα την ειχα δει επιφυλακτικα στην αρχη. Με τον καιρο συνηθιζω τον "τσαουσικο" χαρακτηρα της και ομολογω οτι πολλες φορες γελαω ασταματητα με τα αυτα που γραφει.

Τον πηχη ψηλα κραταει ακομα ο nounoukos η doureia και η Rosebud, καθως πριν ακομα απο τη netrino-συναντηση ηταν και οι τρεις τους ατομα στα οποια μπορουσα ανετα να μιλησω για τις σκεψεις μου χωρις να φοβαμαι οτι θα με κρινουν. Αραγε, ετσι δεν οριζεται η φιλία; Θα ομολογησω πως οταν βρεθηκα σε δυσκολες καταστασεις πριν λιγο καιρο, ευχομουν να ειχα το τηλεφωνο του nounoukou να τον επαιρνα να μιλουσαμε. Ανυπομονουσα να επιστρεψω στην Πατρα και να του γραψω ενα mail με οσα συνεβησαν. Μεσα απο κουβεντες-ψυχαναλυσεις με εκανε να ψαχνω πιο πολυ να βρω την charm... Που εισαι charm, οεο;;;; :p

Η doureia, η Rosy και η k@tie, μπορει να μην εχουν καταλαβει παλι, αλλα με τον τροπο τους, πολλες φορες με εκαναν να σκεφτομαι πιο χαλαρα. Να ξεκολαει το μυαλο μου απο αρνητικες σκεψεις και να γινομαι πιο καλος ανθρωπος.

Θα αναφερθω ξεχωριστα στα πατρινα παιδια.

Yerejan... χαιρομαι που εισαι νετρινο-μελος γιατι τωρα που θα φυγεις θα κρατησουμε μια ευχαριστη επικοινωνια απο εδω. Η αληθεια ειναι οτι θα μου λειψεις και πρεπει να εκφρασω το οτι νιωθω ασχημα που μερικες φορες σε γειωνω για χαρη του strange,

παρολο που ειμαι κατα του να αφηνουμε τους φιλους μας για τη σχεση. Προσπαθησα να τα συνδιασω και τα δυο, προφανως εις βαρος σου.

WayFaReR, για σενα εχω να πω το εξης μονο. Στο mini-golf θα σε κερδισω, αρκει να εξασκηθω λιγακι! Ο ανθρωπος που υπομενει τα πανδεινα απο μενα. Να τον ξυπναω ξυλοφορτωνοντας τον, να του φορτωνομαι οποτε εχω υπαρξιακα οτι ωρα και να ειναι... Μερικες φορες απορω, γιατι με κανεις παρεα ακομα...;

anna, το μελος που θαυμαζω! Για τις μαγειρικες του ικανοτητες (εκεινο το σουφλεδακι, ηταν απαιχτο, ακομα και κρυο), για το υπεροχο χαμογελο της και για την γαληνη που εκπεμπει.

baby_maker, η αδελφη ψυχη μου. Ενταξει, εσεις δεν την ξερετε καλα (θα σας παρει ισως καιρο για να την μαθετε), αλλα για μενα ειναι σαν μια δευτερη αδερφουλα.

Τελευταιος και καλυτερος ο _fantom_. Τ'αφεντικο! yo boss... Ο δημιουργος και ο ειρηνοποιος του netrino...

Ειρηνοποιος... γιατι αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω εκφρασει τη σκεψη μου για καποια θεματα που με απασχολουν τις τελευταιες μερες. Δεν μπορω να πω οτι τον ντρεπομαι, αλλα ειναι μαλλον σεβασμος ως προς το εργο του. Απο την αλλη, σκεφτομαι εντονως το οτι το netrino, οσο αφορα το κομματι του forum, ειναι δημοκρατικο και πανω απ'ολα ειναι ενας ιντερνετικος τοπος, ελευθερης εκφρασης.

Στο μυαλο μου λοιπον εχει δημιουργηθει μια ζυγαρια...

Ο σεβασμος προς τον fantom και ολα τα μελη που ανεφερα παραπανω, η φιλια μου με την baby-maker και η ειρηνη στο netrino απο τη μια και απο την αλλη η εκφραση των αποψεων μου περι πιθανοτητων και α-πιθανοτητων.

Το καλυτερο λοιπον για την ειρηνη μας, θα ηταν απλα να μην ανοιξω αυτο το θεμα και αυτο προσπαθω να κανω μερες τωρα. Απο την αλλη με τρωει, καθως ειμαι ευεξαπτο ατομο και δε μ'αρεσει να υποτιμουν τη νοημοσυνη μου.

Προσπαθω λοιπον να ζυγισω τα υπερ και τα κατα... να βγαλω ακρη, μεχρι που ανοιξα το βιβλιο "πιθανοτητες και στοχαστικος λογισμος" και διαβασα ξανα για τις εξαρτημενες πιθανοτητες... Σας μπερδευω;

Πιθανοτητα ολοι ξερουμε τι ειναι. πχ... ποια ειναι η πιθανοτητα να ριξουμε ενα ζαρι και να φερουμε 6; μια στις εξι. Υπαρχουν ομως και οι εξαρτημενες πιθανοτητες. πχ. Αν ξερουμε οτι το ζαρι ειναι "πειραγμενο" στο να φερει συχνοτερα το 6, τοτε ποια ειναι η πιθανοτητα να φερω 6; Σιγουρα μεγαλυτερη απο το μια στις εξι... αλλα ποσες; Ουπς... Δυσκολευει ε;

Ακομα δεν ξερω... αν πρεπει να συνεχισω να γραφω. Για την ωρα λοιπον, θα κανω μια μικρη ερευνα σε οτι αναφερθηκε στο νετρινο με την εισοδο του νεου χρονου και θα αποφασισω...

Με συγχωρειτε για την αναστατωση που φερνει αυτος ο λογος... πιθανα ειναι και ο πιο δυσσαρεστος/περιεργος που εχει ποσταριστει μεχρι τωρα.

{ WayFaReR @ 10/01/2008, 22:24:27 }

Να σου λύσω εγώ την απορία...

Σε κάνω παρέα γιατί δεν είσαι βλαμμένη...

{ k@Tie @ 10/01/2008, 22:43:14 }

Καλα βρε wayfarer ολόκληρο κατεβατό έχει γράψει αυτο βρήκες μόνο να πείς? :ΡΡΡΡ

Τσάρμ αυτος ο λόγος μπορώ να πώ οτι είναι πολύ γλυκός και πολύ μυστήριος ταυτοχρόνως...

Και μία παρατήρηση...αν σε είχα απο κοντά θα σε χαλάρωνα και με κανένα χαστουκάκι που και πού :ΡΡΡΡΡΡΡ πάντως τα αισθήματα είναι αμοιβαία :)

αντε με το καλό να τα δεκαπλασιάσεις και εσύ...μην είμαι και μόνη μου :ΡΡΡ

{ tonight @ 10/01/2008, 23:12:12 }

Αχ βρε charm, εννοείς ότι δε θα 'ναι ιδιαίτερα ευχάριστος για μένα, μιας που είμαι η μόνη που δε μνημόνευσες στον ξαφνικό λόγο σου; :-) (θα έχεις τους λόγους σου φαντάζομαι!!)

{ charm_quark @ 10/01/2008, 23:26:27 }

*οχι βρε... καμμια σχεση! Θα αφιερωσω για παρτι σου ολοκληρο λογο για συγχωρεση...

Συντομα θα καταλαβεις τι μπερδεμα υπαρχει και θα φυγει το συννεφο!

{ LittlePrince2s @ 10/01/2008, 23:28:00 }

Πραγματικά όταν είδα το θέμα να εμφανίζεται στις νεότερες απαντήσεις, τα έχασα..Αλλά οκ..Μετά συνήλθα..Διαβάζοντας, τον όντως παράξενο αλλά και ταυτόχρονο πολύ γλυκό λόγο σου, μου δημιουργήκαν απορίες στο τέλος, και μια επιθυμία να σου πώ άπειρα πράγματα, στην αρχή..

Θα σου πώ όμως λίγα από αυτά..

Καταρχήν, πραγματικά ελπίζω να μην σου έχω πει καμμία βλακεία στο παρελθόν, η οποία να σε πείραξε και να μην το κατάλαβα..Γιατί -μπορεί να το ξέρετε μπορεί και όχι- έχω χάσει έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή μου, έχοντας πει πράγματα που ενόχλησαν κατά κάποιο τρόπο, αλλά εγώ το έβλεπα αλλιώς...Αυτό συμβαίνει λόγω του καταραμένου αυθορμιτισμού μου - όπως έχω αναφέρει και σε άλλο τόπικ-, από τον οποίο προέρχεται και ο τσαούσικος χαρακτήρας μου..Ένηγουέι, το θέμα είναι ότι αρχίζεις να με συνιθίζεις, και αυτό πραγματικά με τιμά, διότι λίγοι άνθρωποι καταβάλλουν προσπάθεια για το κάνουν αυτό..

Πάντως εγώ σε έχω πραγματικά κατασυμπαθήσει από την αρχή, και σε συμπάθησα ακόμη περισσότερο στο λάιβ..

Χαίρομαι πραγματικά που υπάρχεις στην ξεχωριστή μας παρέα, και εύχομαι τα ποστ σου να αυξάνονται τόσο γρήγορα όσο γρήγορα κυλά και ο χρόνος!!

:-)))))

{ LittlePrince2s @ 10/01/2008, 23:30:39 }

Όσο για το θέμα που θές να θίξεις-και ελπίζω πως μιλάω εκ μέρους όλων- θίξτο..Νομίζω πως ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το συζητήσουμε μια χαρά, και αν είναι πρόβλημα να το λύσουμε σαν παρέα, όπως κάνουμε και με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει..

{ baby_maker @ 10/01/2008, 23:41:49 }

Γλυκειά μου charm! Το ταπεραμέντο σου είναι μοναδικό! Τόσο στο πώς εκφράζεσαι όσο και σε αυτά που θέλεις να πεις. Και εγώ δύσκολα πιστεύω στις "μαγειρεμένες" συμπτώσεις. Πόσο μάλλον όταν έχουν "παραβράσει"!

{ LittlePrince2s @ 10/01/2008, 23:46:16 }

????????????

{ charm_quark @ 10/01/2008, 23:50:35 }

Εσυ μικρη συγκεντρωσου... και θα καταλαβεις! :p

{ LittlePrince2s @ 10/01/2008, 23:50:55 }

ΚΑΙ ΕΔΏ ΘΑ ΔΙΟΡΘΏΣΩ ΤΑ ???? ΜΕ !!!!!!!!!!!!!, καθώς διάβασα το αμέσως επόμενο τόπικ..

{ LittlePrince2s @ 10/01/2008, 23:51:37 }

Συγκεντρώθηκα σπέσιαλ μέμπερ!!

{ charm_quark @ 11/01/2008, 02:23:31 }

Να επαναφερω και εγω τον δικο μου (Ως εγωκεντρικο ατομο) και αυτη τη φορα να επικεντρωθουμε στο ωραιο κομματι του!

Καλη σας νυχτα!...

Ααααα μην ξεχασω!

Την tonight, που μου ειχε αφιερωσει μια ωραια ροκια για τα 1000 μου post! Τελικα τι εκανες με εκεινη τη ντουλαπα βρε; Οχι, για να μη λες, οτι ξεχναω αυτα που εχεις πει! Αντε να μεγαλωσει η μικρη να ασχοληθεις και λιγακι μαζι μας ξανα. Ζηλευωωωωωωω! :p

{ nounoukos @ 11/01/2008, 02:37:29 }

βρε συ, δεν προλαβα να σχολιασω τον υπεροχο χυμα-τσουβαλατο-στ'αυτια-ντομπρα πραματα-λογο σου!

δυστυχως ομως δεν μπορω να κανω σχολιο, επειδη λειπουν η φατσουλα που χειροκροταει, η φατσουλα που κοκκινιζουν τα μαγουλακια της, η φατσουλα που της πεταγονται τα ματια απο την εκπληξη και η κοκκινη φατσουλα με τα κερατα και την τριαινα!

ευγε!

υποκλινομαι.

να σαι καλα και να μας κρατας παρεα για να συνεχισουμε να απολαμβανουμε every single one απο τα ποστς σου!

{ charm_quark @ 11/01/2008, 02:40:09 }

Ακολουθει φατσουκι που χαμογελανε και τα μουστακια του απο την ευτυχια! :D

{ WayFaReR @ 11/01/2008, 04:15:40 }

@ k@tie:

Δεν της το είπα για να της λύσω την απορία.

Της το είπα γιατί, τουλάχιστον όταν το λέω εγώ αυτό, σημαίνει πολλά πράγματα...

Όχι πως είναι τέλεια, μην παρερμηνευτώ... Τουλάχιστον στο θραύσμα προσωπικότητας που μου έχει προσφέρει εμένα μπορώ να ανεχτώ ότι δικό της δεν μου αρέσει.

Και αυτό δεν μπορώ να το κάνω για πολλά άτομα...

{ Yerejan @ 11/01/2008, 16:10:32 }

όχι έχασα τον λόγο σήμερα το πρωι τον είδα αλλά λόγω σύνδεσης

λοιπόν διάβασα στην αρχή τον λόγο και από την βιασύνη μου διάβασα

την πηχτή κρατάνε ψηλά ακόμα....

:-)))))

οπότε φαντάστηκα τι σιχαμερό φαγητό είναι αυτό που το κρατάνε και οι τρεις???...

α μετά το ξαναδιάβασα και κατάλαβα

εύχομαι να τα 10000πλασεις!!!τσαρμ και σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αν δεν ήταν η τσάρμ yerejan για σας γιοκ,και νετρίνο για μένα γιοκ.βέβαια θα γλιτώνατε απο εμένα αλλά την πατήσατε:-p

όσο για σένα τσάρμ συνηθισμένος ο Yerejan απ΄τα χιόνια,πάντα με παραμελούσανε οι φίλες μου για τους έρωτες τους :-)οπότε δεν με πειράζει, αν όμως μου ξαναπεις ότι χωρίσατε κάποιος θα φάει πολύ ξύλο αν τον βρω και αυτός δεν θα είσαι εσύ φυσικά...

{ tonight @ 11/01/2008, 17:00:07 }

* άδικα παραπονέθηκα δηλαδή! Πάντως, σε ανύποπτο χρόνο να σου κάνω τεστάκια για να δω αν παρακολουθείς ευλαβικά τις καταχωρήσεις μου!

Η ντουλάπα πήγε ... χωρίς επεξεργασία στο δωμάτιο μπαλαντέρ (εκτός από τις κρεββατοκάμαρες και το σαλόνι έχουμε κι ένα δωμάτιο μπαλαντέρ όπου στεγάζονται βιβλία, υπολογιστές, άλλα μικροέπιπλα κτλ... δεν ξέρω για πόσο ακόμα μιας που η μικρή σε λίγο θα μας κάνει έξωση με τα άπειρα πράγματα και παιχνίδια της) Και νομίζω ότι το επόμενο στάδιο θα είναι να πάει στα σκουπίδια!!!

Με την ευκαιρία ας τοποθετηθώ εδώ για το θέμα της συνάντησης.

Σε γενικές γραμμές για αρκετό καιρό ακόμη δεν είμαι διατεθειμένη να αποχωριστώ τη Μάγια και να ταξιδέψω κάπου χωρίς αυτήν! Κι επειδή είναι μάλλον ταλαιπωρία για κείνην τα ταξίδια, προς το παρόν τουλάχιστον, καταλαβαίνετε το δύσκολο του εγχειρήματος. Αν και όταν γίνει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ πιθανό να παρευρεθώ, μετά της μικράς, βεβαίως, βεβαίως..

{ LittlePrince2s @ 11/01/2008, 22:44:15 }

Ωωωωω...Μα τί ευχάριστη δήλωση...Θα σας περιμένουμε, εάν και εφόσον γίνει η συνάντηση, με περίσσια χαρά!!!!:-))))))

{ anna @ 12/01/2008, 20:55:30 }

Τσαρμ, απανωτά με απανωτά γλουπ διάβασα τον νετρινο-λόγο σου και παρακολούθησα την όλη εξέλιξη...ομολογώ ότι ένιωσα ένα σφίξιμο στην αρχή και η γεύση που άφηνε το κείμενο ήταν μάλλον γλυκό-πικρη... :(

Οι εξελίξεις ήταν ομολογουμένως ραγδαίες όμως και έτσι έληξε το θέμα, όπως φαίνεται.

Τώρα...δε μου αρέσει που το επαναφέρω -μαζί με όχι ευχάριστους συνειρμούς-, αλλά θα ήθελα να πω ότι, άλλο είναι η απλή συμμετοχή σε ένα φόρουμ με μικρό ή μεγάλο αριθμό μηνυμάτων και οι όποιες τυχόν παρεξηγήσεις σε επίπεδο διαφωνίας επί των θεμάτων του και άλλο (και πολύ πιο σοβαρό) να ξεπερνιέται το όριο της ανωνυμίας και να αγγίζει το θέμα προσωπικά δεδομένα, σε επίπεδο ανθρώπων και όχι μελών ενός διαδυκτιακού φόρουμ πλέον.

Επίσης, θα τολμήσω να πω ότι όπως το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον,το νετρίνο είναι σα μικρό οικοσύστημα...δηλ.δέχεται καλοπροαίρετα, με σεβασμό και με ιδιαίτερη χαρά όποιο νέο μέλος το ανακαλύψει και θελήσει να συμμετέχει, αρκεί να υπάρχει και από μέρους του η καλή διάθεση και ο σεβασμός νομίζω...σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει το ενδεχόμενο το ίδιο το σύστημα αργά ή γρήγορα να αποβάλλει τέτοιου είδους στοιχεία...αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι απομονώνει κάποιον ή στερεί το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης με οποιονδήποτε τρόπο.

Απλά- και σταματώ να μακρηγορώ ελπίζοντας να έγινα κατανοητή- είναι σα να λειτουργεί κι εδώ κατά κάποιον τρόπο η διαδικασία της φυσικής επιλογής.

Οπότε, για να κάνω μια ξαφνική στροφή και να ξαναπεράσω στα ευχάριστα, ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις ακόμα πιο πολλά ποστς (τώρα που σε βρήκαμε και καλόβολη με τους λόγους, μας συμφέρει για να έχουμε να διαβάζουμε πολλούς:P) και...σε περιμένω ακόμα όποτε θέλεις για καφέ:) (με ή χωρίς σουφλέ:P)

{ charm_quark @ 12/01/2008, 23:57:25 }

Αχ βρε Anna! Επιβεβαιωνεις ακομα μια φορα το γιατι εισαι ενα απο τα πιο αξιοθαυμαστα ατομα που γνωριζω!

Ειπες οτι θα ηθελα να πω, αν ειχα κρατησει την ψυχραιμια μου και ειχα μια αλφα (μη σου πω και βητα) εφραδεια γραπτου λογου.... κοινως ειπες ολα οσα δεν θα καταφερνα να πω ποτε!

Οσο για τους λογους.... που ξερεις μπορει να προετοιμαζομαι να κατεβω στις εκλογες την επομενη φορα! :p

tonight, αν θελεις βαλε μου και τεστ, αρκει να μη με ρωτησεις τα μουσικα γιατι δυσκολα συγκρατω τιτλους και θα με εχεις να ψαχνω... στο νετρινο ακου να δεις!

{ LittlePrince2s @ 22/01/2008, 00:46:49 }

Δούρεια...Πές αλεύριιιιι....

Νετρινολόγος σε γυρεύει!!!!!!!

{ nounoukos @ 22/01/2008, 02:26:02 }

ασε, την καβαντζωσα γερα σημερα τη δουρεια!

παιρνει αδεια γιατρου απο μενα!

{ ROSEBUD @ 22/01/2008, 08:53:02 }

Άντε τι θα γίνει και έχω όρεξη να κλάψω σήμερα?:-))))))))))

{ Doureios-Ipnos @ 22/01/2008, 10:14:24 }

παιδιά,θα σας παρακαλουσα να κάνετε λιγη (ποσο λιγη δεν ξέρω) υπομονή :)

σορι ροζι δε μπορώ να ανταποκριθω σημερα στις προσδοκίες σου αλλά μη φοβου!

και ορεξη να μην έχεις άλλη μέρα να κλαψεις, θα φροντισω εγώ γι αυτό (ως γνωστόν οι λογοι μου ειναι για κλαματα!!!)

:pppppppppppp

{ ROSEBUD @ 28/02/2008, 23:46:22 }

Κου κου τζα!

Δεν έχω να πω πολλά...Μόνο ότι με έχετε κάνει καλύτερη ως άνθρωπο.

Για τα παλιά πρόσωπα ισχύει ό,τι έχω πει και παλιότερα.Αισθήματα και συναισθήματα είναι εκεί.Μεγαλώνουν και δε μικραίνουν.Με τους καινούργιους πολύ φοβάμαι ότι είμαι αμήχανη και γράφω ξερά και άχαρα.Το παρακάτω τραγούδι το ανακάλυψα μια μέρα που ήμουν στην Κρήτη και κατέβαινα με το αυτοκίνητο μια απότομη και μεγάλη κατηφόρα που οδηγούσε στο σπίτι.Ήταν μεσημέρι,χτυπούσε ο ήλιος,είχα τέρμα ανοιχτά τα παράθυρα.Από τότε το ερωτεύτηκα.Είναι από τα πιο αισιόδοξα που κυκλοφορούν και σας το αφιερώνω.Μην το ακούσετε κοιτώντας το βίντεο,δεν αξίζει....

https://youtube.com/watch?v=d7iUXlYizsI

Γκουχού και κόκκινα μάγουλα στη νιοστή και...καληνύχτα σας...

{ nounoukos @ 28/02/2008, 23:55:50 }

¨ο¨

βρε συ! να τα χιλιασεις πρωτα απ'ολα, αλλα ετσι κανει ο κοσμος;

να μη μαζευτουμε, να μην κεραστουμε ενα φοντανακι...

λειπει και ολος ο κοσμος..

αλλά αντε.. λογω ηλικιας ε; .. ;)

{ Doureios-Ipnos @ 29/02/2008, 11:03:23 }

μας κατελαβε εξ απηνης!!!

τι να πουμε κι εμεις?

πολυ ωραιο το άσμα :)

{ LittlePrince2s @ 29/02/2008, 18:31:10 }

Ωχχχχ...τί έγινε εδω???

Καλέ..ρίξε μια προειδοποίηση :ΡΡΡ

Μας ξαφνιασες ομολογώ, αλλά με πολύ όμορφο τρόπο :))

Για το τραγουδάκι, ό,τι κι αν πω, θα είναι πραγματικά λίγο..Μπορεί να είναι πολύ απλό, αλλά είναι όντως πολύ αισιόδοξο..

Ευχαριστούμε :)))

Εύχομαι να τα δεκαπλασιάσεις μανούλα :Ρ :)))

Μαααατς!

{ nounoukos @ 29/05/2008, 15:16:34 }

να επισημανω -και μονο αυτο- οτι εδω και κανα δυο μερες δεν ειμαστε ολοι ισοι κι ομοιοι σαν μελη στο νετρινο. καποια το εχει πιο μεγαλο! (το νουμερο που αναφερεται στις χιλιαδες εννοω..)  

{ LittlePrince2s @ 30/05/2008, 02:53:15 }

Ναί..τό έχουμε προσέξει..μήν βλέπεις που κάνουμε τον ..θα φταίει μάλλον το πολύ... www.youtube.com/watch

{ charm_quark @ 13/11/2008, 11:11:38 }

Μετά το άσχημο συμβάν που έτυχε στη Δούρεια και που κατ' επέκταση έπληξε και το νετρίνο.....

θα πάρω την ευθύνη να σπάσω την παγωμάρα με έναν μικρούλι μικρούλι λόγο για τα μένι μένι ποσταρισματά μου. (θα σας κάνω να κλαίτε.... πάρτε χαρτομάντηλα!)

Σκέφτηκα λοιπόν οτι πολλές φορές καθόμαστε και γκρινιάζουμε για χαζούς λόγους (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

"Ααααα έγινε συνάντηση και δεν πήγα, και ζηλεύω"

"Ααααα δεν μπορει να έρθει στη συνάντηση, μας σνομπάρει"

"Ααααα δεν γράφει στο νετρίνο, μας γράφει"

Αντί να δούμε τα πράγματα και την σχέση που έχουμε αναπτύξει πιο χαλαρά... και με καθαρότερο μυαλό. Χρειαζόταν ένα άσχημο γεγονός για να εμπεδώσουμε όλοι οτι έχουμε γίνει μια μεγαλη και καλή παρέα;

Τέλος πάντων... θα τελειώσω αυτό τον "λόγο" εδώ λέγοντας τα εξής....

Δεν είστε συμφορουμίστες απλά. Είστε φίλοι μου. Και σας αγαπάω εξίσου όλους και νοιάζομαι για εσάς...και δεν θέλω να στεναχωριέστε. Και αν στεναχωριέστε στεναχωριέμαι και εγώ. Και αν πονάτε πονάω. Και αν χαίρεστε χαίρομαι. Και αν διαβάζετε... δεν διαβάζω! (αφιερωμένο στις μικρές αυτό!)

και άντε συνεκινήθηκα που λέει και η Δούρεια! Σκατιάρικα!

Την καλημέρα μου σε όλους σας. Την αγάπη μου σε όλους σας. Την αγκαλιά μου στη Δούρεια!

{ ROSEBUD @ 13/11/2008, 12:21:28 }

Καλά έκανες και έσπασες την παγωμάρα γιατί και εγώ ένοιωθα την ευθύνη όλη πάνω μου γι'αυτό και είμαι σίγουρη ότι αν το διαβάσει η Δούρεια θα μου τα σούρει!ε καλά,πρώτη φορά θα'ναι??

Και γω τα ίδια σκεφτόμουν σήμερα πρωί πρωί,ότι μάλλον δεν πρέπει να νοιώθω ανώμαλη που μπάινω εδώ μέσα εδώ και κάτι χρόνια και το τρώω τόσο με ένα τσούρμο ξένους όπως είπες και συ,γιατί αν συμπάσχουμε τόσο με κάποιον από δω μέσα που πονάει,τότε δεν έιναι και τόσο ανούσιο όλο αυτό,έτσι δεν είναι?

Δεν μπορώ να πω όμως ότι σας αγαπάω όλους εξίσου,ή μάλλον ότι όλους τους αγαπάω,γιατί θα έλεγα ψέμματα και η λέξη αγάπη είναι ιερή.Αλλά τουλάχιστον,όπως πολύ εύστοχα είπε και κάποτε το ανήψι της Δούρειας,αν δεν σας αγαπάω(όλους) σίγουρα σας συμπαθώ πολύ!φιλούκια πολλά και ένα επιπλέον με μια μεγάλη αγκαλιά στη Δούρεια....

{ charm_quark @ 13/11/2008, 12:37:56 }

Καλα... μην το παίρνεις πάνω σου! Τον κολλητό μου απο το γυμνάσιο τον αγαπάω περισσότερο!

{ ROSEBUD @ 13/11/2008, 16:21:46 }

Δεν το πήρα πάνω μου,ίσως εγώ να παραείμαι "ψείρα" με αυτές τις έννοιες

{ LittlePrince2s @ 14/11/2008, 15:27:25 }

Επιτέλους.. μπορώ να γράψω... γρήγορα λοιπόν, επειδή πρέπει να φύγω για δουλειά, να πώ, ότι συμφωνώ με αυτά που λέει το γλυκό μου το Τσαρμιτάκι απολύτως, και να την ευχαριστήσω και εκεινη και όλους σας, που υπάρχετε στην ζωή μου.. σας αγαπώ σκατόπαιδα

{ ROSEBUD @ 25/11/2008, 01:51:28 }

Λοιπόν δεν ξέρω τι είπα για αγάπες και λελουδα πιο πάνω/πίσω.....Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε εδώ μέσα γιατί περνάμε καλά!

Κάποιος κάπου κάποτε είπε ότι όλα έχουντη φυσική φθορά τους και κάποια στιγμή θα συμβεί/συμβαίνει/συνέβη το ίδιο και στο νετρινοφόρουμ.Αρνούμαι να το δεχτώ αγόγγυστα,όπως αρνούμαι να το βάλω κάτω και στην προσωπική μου ζωή στην παραμικρή δυσκολία.Θα έλεγα απλά ότι το φόρουμ....άλλαξε μορφή και ύφος.Γνωριστήκαμε και ίσως παραγνωριστήκαμε είναι η αλήθεια αλλά αυτό δεν είναι και απαραίτητα κακό.Κάποιες φορές βέβαια νοιώθω ξεκομμένη από τους περιισσότερους ή ίσως και όλους σας,αφού εσείς τα λέτε συχνά-πυκνά και μέσω facebook ή messenger ή mail ή τηλέφωνο ή και όλα μαζί.Και πιθανόν γι'αυτό να εξαφανίζεστε και εγώ να μένω πίσω και να...γκρινιάζω.

Έχω απορρίψει κόσμο και κοσμάκη στη ζωή μου αλλά εσάς σας κρατάω.Και όχι μόνο γιατί με κάνετε να γελάω.Ας πούμε ότι μου βγάζετε την καλή πλευρά του εαυτού μου.Οκ,τις περισσότερες φορές....Γιατί ότι είμαι και ψιλο-σάικο δεν το αρνούμαι.

Μου αρέσει να μαθαίνω από σας διάφορα και σέβομαι τη γνώμη σας σαν να ήσασταν συνομήλικοί  μου.Από την μεριά μου προσπαθώ να σας βοηθήσω σε ό,τι μπορώ,όχι γιατί σας αντιμετωπίζω σαν ανώριμους(εξάλλου σε πολλά είστε πιο ώριμοι από μένα)αλλά γιατί προσπαθώ να σας προλάβω από κάποια λάθη που έκανα στο παρελθόν και που δεν θα τα έκανα αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο 10 ή και 20 χρόνια πριν.Κάποιες φορές μου βγάζετε το μαμαδίστικό μου...συνήθως όχι.Μη λέμε και χαζά,δεν σας βλέπω σαν παιδιά μου...απλά άλλες εμπειρίες έχει κανείς στα 21,άλλες στα 30,άλλες στα 40.

΄Ενα δωράκι από μένα για σας....

Καταρχήν την

αμέριστη συμπαράσταση,συμπόνια και συμπάθεια προς κάποια που έχασε πρόσφατα αγαπημένο πρόσωπο...Δεν μπορώ να καταλάβω(ακόμη) πώς νοιώθει,παρά μόνο να φανταστώ.Θα'λεγα ότι είναι η φωνή της συνείδησής μου που ποτέ δεν ακούω.Πάντα εδώ για μένα,εκτιμώ ιδιαιτέρως την ειλικρίνειά της ακόμη και για τα αρνητικά.

Το θαυμασμό μου προς κάποια άλλη που δεν είναι δήθεν,δεν το παίζει κάπως,κυνηγάει στόχους ακόμη κι αν φαίνονται χείμερρες.Καλή επιτυχία!

Μια μεγάλη συγνώμη προς κάποια άλλη,όχι επί της ουσίας,αλλά επειδή την ταλαιπώρησα σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς κάποιον που ασχολήθηκε όχι μόνο με το αυτοκίνητό μου αλλά ξόδεψε και αρκετό χρόνο διά τηλεφώνου και όχι μόνο ξανά καιξανά ενώ είχε κάθε λόγο να μην το κάνει.Αν ήταν βιβλίο και έβαζα τίτλο,θα έγραφα "εκεί που τελειώνει ο τσαμπουκάς και αρχίζει η ευαισθησία"

Μια μαμαδίστικη αγκαλίτσα προς κάποιον άλλο που ίσως είναι και ο μόνος που μου το βγάζει αυτό...Τον παραδέχομαι γιατί είναι αληθινός,με κάνει να γελάω όποτε τον βλέπω  και δε μασάει να θίξει τα κακώς κείμενα για πολλά.

Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ προς κάποια άλλη που είναι πάντα και ποτέ εδώ,βρίσκεται δίπλα μου όποτε τη χρειαστώ και δεν ξέρω πώς να ανταποδόσω.Μου λείπει πολύ!

΄΄Ενα μπουκέτο λουλούδια σε μια κοριτσίστικη ψυχή που μου είπε πρόσφατα όλο παράπονο ότι της έλειψα με το κλασσικό πλέον για κείνη"ρε γαρ...γαλώτο μου".Πιπέρι στο σκατς σκατς!

Υπάρχει κάποια νετρινομέλησα στην οποία δεν ξέρω τι να χαρίσω..Μια τσιμπιά στο μάγουλο μάλλον γιατί σε κείνη βλέπω πολλά...πάρα πολλά στοιχεία πό τον εαυτό μου.Μέχρι και τα ίδια φαγητά φάγαμε...μακαρονάδα,γιουβαρλάκια και 2 μπανάνες!

Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ προς κάποια άλλη(η ημέρα των ευχαριστιών είναι σήμερα μήπως??)την οποία ευελπίστώ να γνωρίσω καλύτερα,με έξυπνο χιούμορ και γλυκούς τρόπους,τόσο προς εμένα όσο και προς τα Ροζάρια.

Μια αγκαλιά από κείνες τις σπαστικές και τις τσαμπουκαλίδικες που του τη δίνουν σε κάποιον που τον αγαπάω και το ξέρει και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει παρά μόνο αν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση.Οι πύλες του ανεξήγητου!

Εδώ ζορίζομαι.Και έχω τον κίνδυνο να με πάρουν τα ζουμιά.Κάποιος ξόδεψε για μένα πολύ από τον ελεύθερό του χρόνο,πολύ φαιά ουσία και ακόμη περισσότερη...σκασίλα για πολύ καιρό και αντί για ευχαριστώ του τα έσουρα και από πάνω...Ό,τι και να πω θα είναι λίγο.

Ελπίζω να τα πούμε όλοι σύντομα από κοντά με πρώτη ευκαιρία,καληνύχτα/μέρα/σπέρα/και του χρόνου/καλή χρονιά/ανάσταση...πάω να κρυφτώ γιατί έχω γίνει ....ροζ!

{ k@Tie @ 25/11/2008, 10:31:21 }

ρόζυ δεν έχω λόγια για το πόστ σου, και να είχα βασικά δεν προλαβαίνω να τα γράψω γιατι πρέπει να διαβάσω. Θα τα εκφράσω με φατσούκια , αγκαλιά δεν έχει για αυτο φαντάσου την

{ Doureios-Ipnos @ 25/11/2008, 14:56:17 }

εγω σου κραταω μια μικρη κακια ροζι γιατι περιμενα κατι ωρες χθες κ τελικα το διαβασα σημερααλλα παρα ταυτα σ αγαπαω κατα βαθος

{ nounoukos @ 25/11/2008, 15:23:51 }

καποιος που διαβασε το πρωι δυο πραγματακια που εγραψε καποια, παρα λιγο να συγκινηθει. αλλα ειναι σκληρος αντρας και οι σκληροι αντρες δε συγκινουνουνται ποτε...
δεν εχω αλλα λογια, ουτε βρηκα καταλληλα φατσουκια για να σχολιασω την εξομολογηση.
η μαλλον...
βρηκα αυτο που δινει φιλακια αλλα δεν μπορω να το ποσταρω.

{ charm_quark @ 25/11/2008, 22:10:54 }

τσιμπιά στο μάγουλο... για τα γιουβαρλάκια;;;;;;

Θα σε φτιάξω κυρία μου... φακές την επόμενη φορά!

{ ROSEBUD @ 26/11/2008, 00:38:06 }

καλέ τι πάθατε?είπα εγώ ονόματα?

πάντως δεν μπορώ να πω,η εις άτοπον απαγωγή είναι πολύ ασφαλής μέθοδος λυσίματος γκουχου....γρίφων

{ WayFaReR @ 27/11/2008, 12:54:06 }

Καλησπέρα σε όλους...

Τα γράφω εδώ σε ένα post όλα μαζί γιατί βαριέμαι να ψάχνω να βρω που είναι τα υπόλοιπα topics…

@ Rosebud:

Να ‘σαι καλά!

Είχα λόγο να μην το κάνω; Για να σκεφτώ... Μπα... Δεν νομίζω να μην είχα...

Να χαίρεσαι την μικρή σου!!! Υγεία και χαρά εύχομαι!!!

@ Katie:

Χρόνια πολλά!!! Υγεία και χαρά εύχομαι και σε εσένα!!!

Καλό κουράγιο με το διάβασμα...

@ D/I:

Stay cool!!!

@ Charm:

Κόψε τις κακές παρέες από το γατί σου...

Μου αρέσει που έγραψες στο facebook ότι με ψάχνεις και δεν με βρίσκεις και αν είμαι καλά... Δεν νομίζω να περίμενες άμεση απάντηση!

Έπρεπε να πάρεις στο σταθερό!!! Το κινητό, απλά, το είχα ξεχάσει στο αυτοκίνητο και το βρήκα την επόμενοι μέρα!!!

@ Princess:

Μην ξεχνιόμαστε μικρή... Πότε θα κανονίσουμε αυτό το μαστίγωμα;

@ Phantom:

Ρε αλήτη θα σου σπάσω τα γόνατα... Φτιάχνεις τα video με τα φαγητά και εμείς τα λιγουρευόμαστε... Στείλε τίποτε να δοκιμάσουμε... Άντε... Και τσιγάρα αν θες στείλε...

@ Nounoukos:

Τελικά ποιος έχει το δέμα; Να φτιάξουμε και ένα topic “Δεν πέρασε και από εδώ”... Για δραστηριοποιηθείτε παίδες...

@ Tooth:

Μην μου κάνεις εμένα copy / paste συνταγές για τιραμισού! Να το φτιάξεις και να μου το στείλεις! Και τσιγάρα επίσης...

@ Σε όσους μου χρωστάνε τσιγάρα:

Τι θα γίνει ρε μάγκες; Περιμένω...

Αυτά από μια γρήγορη ματιά στο Netrino… Φάτσες δεν έβαλα για βαριέμαι... Θεωρείστε ότι υπάρχουν πολλά χαμόγελα και γλωσσίτσες...

Και για τις γλώσσες μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό μικρή... Ξέρω ότι το σκέφτηκες...

Και ένα τραγουδάκι...

The Offspring - Self Esteem:

https://www.youtube.com/watch?v=2kIZeVoRBuU

Τα λέμε παίδες...

{ charm_quark @ 27/11/2008, 13:08:02 }

πω πω.... αυτός και αν είναι λόγος....

Απαντω λοιπόν. Είδα το μήνυμα αλλα είμαι πνιγμένη! Δε σε πήρα στο σταθερό... γιατί... δεν μου πέρασε απο το μυαλό. Θα περιμένεις μέχρι την αλλη Δευτέρα για καφέ γιατι την Κυριακή έχω πολλές γιορτές να παρεβρεθώ!

{ k@Tie @ 27/11/2008, 17:02:57 }

πόσα κιλά θα αποκτήσεις την κυριακή λοιπόν απο τα πολλά γλυκά?

{ WayFaReR @ 27/11/2008, 20:11:06 }

Νομίζω αγαπητή μου ότι εσείς θα περιμένετε περισσότερο για να πάτε για καφέ...

{ ROSEBUD @ 27/11/2008, 20:24:12 }

καλέ μην το σηκώνετε συνέχεια αυτό,αφήστε το να πέσει

{ Doureios-Ipnos @ 27/11/2008, 21:13:02 }

ποιο σηκωνετε συνεχεια και σας μαλωνει η ροζι ρε παιδια?

{ ROSEBUD @ 27/11/2008, 23:19:32 }

Αυτό που μας έχεις γράψει καμιά 10αριά φορές γιατί τάχα μου τάχα μου σου κολλάει το πληκτρολόγιο!!

Ε ήθελες να τ'ακούσεις!

{ Yerejan @ 29/11/2008, 16:43:09 }

εγώ πάλι δεν κατάλαβα αν είμαι κάποιος μέσα στον λόγο τεσπα είσαι αποκαλυπτική όπως πάντα και μάλλον γι αυτό σε αγαπάμε

{ charm_quark @ 30/11/2008, 02:55:03 }

εσύ είσαι ο ... κάποιος... αχααχαχαχαχαχα

{ LittlePrince2s @ 01/12/2008, 03:03:02 }

Ρόζυ.... για ένα γεία μπήκα, επειδή μου λείψατε, και βρέθηκα προ εκπλήξεως...

Αν και νομίζω πως κατάλαβα ποια κάποια είμαι, δεν μπορώ να πώ ότι είμαι σίγουρη.. τελικά όμως δεν έχει σημασία.. Είναι ξεκάθαρη η αγάπη σου για μάς.. αυτό είναι που έχει σημασία..

Ελπίζω να ακούγεται η φωνή του μυαλού μου σε όλους σας, γιατί μπορεί να μην μπαίνω, αλλά σας σκέφτομαι καθημερινά και μου λείπετε.. ελπίζω να σας δω και από κοντά σύντομα...

Γούει ντάρλινγκ.. τις γλωσσίτσες, μόνος σου τις σκέφτηκες.. εσύ δεν είσαι άλλωστε αυτός που τις χρησιμοποιεί? :ΡΡΡΡ χαχχαχαχαχα

Όσο για το μαστίγωμα, μην ανησυχείς.. πλησιάζουν οι μέρες -ελπίζω- που θα βρεθούμε από κοντά.. μόνο κοίτα να φέρεις εσύ το μαστίγιο, γιατί εγώ θα έρθω με κτελ και δεν θα μπορώ να το κουβαλήσω :ΡΡΡ

χαχαχαχαχχα

{ k@Tie @ 01/12/2008, 14:51:38 }

ναι σε πιάσαν οι ντροπές...

εδω θα φάς μαστίγωμα και σε πείραξε το οτι θα το κουβαλάς...κουφαλίτσα

{ WayFaReR @ 01/12/2008, 15:00:27 }

{ k@Tie @ 01/12/2008, 19:58:56 }

βρε γουέι δεν ξέρεις οτι το μαύρο είναι πιο kinky?

{ LittlePrince2s @ 01/12/2008, 20:29:31 }

Για σένα το κάνω ρε.. για να μην λένε, ότι κυκλοφορείς με μια βιτσιόζα

{ LittlePrince2s @ 03/01/2009, 02:57:05 }

Μς αυτό μου το πόστ, φτάνω τα 3000.. λόγο δεν βγάζω δίς τάιμ, μόνο θα σας πώ για ακόμη μια φορά, ότι σας αγαπώ πολύ και οτι μου λείπετε..

Καλή χρονιά να έχουμε νετρινάκια.. και είθε αυτή η χρονιά, να μας φέρει πιο κοντά

Υπάρχουν 94 μηνύματα σε αυτό το θέμα