{ ROSEBUD @ 08/10/2007, 12:40:59 }
Α καλά...ό,τι πεις...:-))))
Να κάνουμε ένα νετρινογκάλοπ τώρα για το μαύρο χρώμα στα ρούχα?Σε πόσους αρέσουν 1)γενικώς και ανεξαιρέτως και 2) μόνο για επίσημο ντύσιμο(πχ σε γάμους) στις γυναίκες?Αγόρια πείτε και σεις!
{ k@Tie @ 08/10/2007, 13:11:22 }
Εμένα τα μαύρα ρούχα μου αρέσουν γενικότερα...αρκεί να μην είναι όλο μαύρο το σύνολο, να σπάει λίγο! Έχει και πολλά θετικά όπως οτι κόβει...
Άσχετο με τα ρούχα...μου έχει σπάσει τα νεύρα η βιοχημεία...γ@@ώ τους στερεότυπους μου
{ Yerejan @ 08/10/2007, 18:35:19 }
εμένα παλιά μου αρέσαν τα μαύρα,τώρα όχι τόσο πολύ με ψυχοπλακώνουν.τα προτιμώ πιο πολύ για επίσημη εμφάνιση για να κρατάει ο κόσμος την αναπνοή του:-)))
{ k@Tie @ 08/10/2007, 20:03:54 }
yerejan μόνο να τους λές που και που να παίρνουν ανάσες για να μη σκάσουν οι άνθρωποι :-Ρ
{ charm_quark @ 08/10/2007, 20:10:47 }
Εσυ πιο παλια πρεπει να ησουν αλλος ανθρωπος απο αυτο που γνωρισα.... στριφτο τσιγαρακια, μαυρα ρουχα...
Τελικα ολοι περναμε την κριση της "heavy-ροκ-εμφανισης" καποια στιγμη στη ζωη μας. Τελος παντων. Και μενα μου αρεσε το total black look... οσο ειχα πολλα κιλα extra. Μετα το εσπασα με κατι ελαφρα χρωματακια, μετα εγινα ο αρχοντας των χρωματιστων ρουχων και δεν εννοω λουλουδενια!!! Τωρα αναλογα με τα κεφια μου. ο Yerejan εχει ενα δικιο, στο οτι ενα total black μπορει να γινει πολυ... sexy θα ελεγα. αλλα γιατι δεν ανοιγουμε ενα θεμα "μοδας";;; Θα ναι σαν αυτο της αποτριχωσης... θα μιλαμε μονες μας και οι αντρες μονο θα διαβαζουν μεχρι απιστευτης βαριεμαρας!
{ Yerejan @ 08/10/2007, 22:08:25 }
άσε τσάρμ μια φορά είχα πάρει και χαρτάκια με γεύση κάν@@η;-)μή φοβάσαι από έθνικ σοπ τα είχα πάρει αλλά δεν μου άρεσαν ,τωρα πια δεν καπνίζω, μόνο αργιλέ...πλάκα κάνω έχω καιρό να κάνω κι από αυτόν...ε αλλάζει ο άνθρωπος
{ Doureios-Ipnos @ 08/10/2007, 22:17:38 }
ναι,σιγά να μη βαριούνται κιόλας τσαρμ!
δε φτάνει που τους επιτρέπουμε να χαρτογραφήσουν τα άδυτα της γυναικείας ψυχής(βλ.αποτρίχωση,μόδα,κτλ) έχουν κ παράπονο :))))))
όσο για τ μάυρα ρούχα,νομίζω ότι οι περισσότεροι περνάμε από αυτή τη φάση κάπου εκεί στην εφηβεία,λιγο πριν,λιγο μετά,κ νομίζω΄οτι μια βασική αιτία είναι η αντιδραση προς ό,τι το μαύρο ρούχο αντιπροσωπεύει κ στη φρίκη των μανάδων κ λοιπών συγγενισσών οταν μας βλέπουν στα κατάμαυρα.
από την άλλη,είναι κ θέμα μόδας,δλδ εγώ θυμάμαι όταν ήμουν (πιο) νεαρά,έπαιζαν κάτι μαύρα,άντε στα πολύ κέφια γκρι κ καφέ σε όλες τις βιτρίνες.
όταν είχαν προτωβγεί πορτοκαλί,πράσινα,ροζ,θαλλασιά,κτλ,είχαμε πάθει μια φρίκη κ λέγαμε:"μα καλά,ποια θα τα φορέσει αυτά"?
ε,τώρα,δε νομίζω ότι εξακολουθεί να υφίσταται το ερώτημα :)
εγώ έχω αλλο ερώτημα να θέσω,κι αν γίνει θέμα "μόδα" ας μεταφερθούν εκεί οι σχετικές καταχωρήσεις:τι γνώμη έχετε για τους άντρες που φοράνε παρεό?
{ charm_quark @ 08/10/2007, 22:27:44 }
αντρες με παρεο;;;; Σε ποια παραλια συμβαινει αυτο να παω να γελασω;;;;; Μια φορα εχω δει "αντρα" με στριγκακι μαγιο και μαλιστα κιτρινο, και ειναι ο εφιαλτης μου!
{ charm_quark @ 08/10/2007, 22:29:15 }
_fantom_ακο... please... μετεφερε εδω τα σχετικα μηνυματα απο το "γραφω οτι μου κατεβει αυτη τη στιγμη 3"...
{ Yerejan @ 08/10/2007, 22:30:53 }
doureia said: δε φτάνει που τους επιτρέπουμε να χαρτογραφήσουν τα άδυτα της γυναικείας ψυχής...
ποια άδυτα τα αχαρτογράφητα...που για να βγάλει άκρη κανένας με εσάς πρέπει να υπολογίσει και την φορά του ανέμου.
{ Doureios-Ipnos @ 08/10/2007, 22:34:44 }
ναι αλλά πάραταυτα ε ρεγιανν ,εμέις σας δίνουμε την ευκαιρία να έχετε τα δεδομένα!
τώρα,αν δε μπορείτε εσείς να το αξιολογήσετε σωστά,δεν είανι δικό μας πρόβλημα :p
{ k@Tie @ 08/10/2007, 22:50:38 }
εγω έχω δεί άντρα με παρεό...δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα...όχι τόσο χάλια βέβαια όσο το στριγκάκι :Ρ
{ charm_quark @ 08/10/2007, 23:05:31 }
κακιουλες yerejan! Στην περιπτωση που βιωνω... ξερεις πολυ καλα οτι μαλλον οι αντρες ειναι αχαρτογραφητοι...
{ Yerejan @ 08/10/2007, 23:54:42 }
είναι ειδική περίπτωση αυτός δεν πιάνεται:-p δεν το λέω ως κακία ότι φταίτε εσείς,αλλά νομίζω ότι γενικά ο τρόπος σκέψης της γυναίκας είναι δύσκολο να κατανοηθεί από έναν άντρα,όσο για τα δεδομένα δούρεια μάλλον είναι ολιγον τι μπερδεμένα ε?
{ k@Tie @ 09/10/2007, 00:46:37 }
yerejan πολλές φορές εσείς οι ίδιοι ψάχνεται για πιο βαθειά νοήματα σε αυτά που σας λέει μια γυναίκα...αρα δε φταίμε μόνο εμείς
{ Doureios-Ipnos @ 09/10/2007, 00:54:55 }
δε νομίζω ότι μπερδεμένα τα δεδομένα-απλά είναι διαφορετικοί οι κώδικες επεξεργασίας κ αποκρυπτογράφησης.
όσο για την ειδική περίπτωση δε νομίζω,απλά εγώ το έχω πει,οι άντρες θα πρεπε να συνοδεύονται με οδηγίες χρήσεως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ!!! :P
θα συμφωνήσω πάντως ότι ώρες ώρες εμεις οι γυναικες ψαχνόμαστε μέχρι αηδίας,το αναλύουμε από δω,το επεξεργαζόμαστε από κει, κ θα κάτσουμε να δούμε όλα τα χρώματα της ίριδας για να καταλήξουμε στο άσπρο ενώ οι άντρες βλέπουν από την αρχή το άσπρο!( κ τίποτα άλλο θα προσθετα :p)
{ _fantom_ @ 09/10/2007, 17:43:40 }
μήνυμα από Παπαφίλιψ: (μεταφορά μηνυμάτων για την μόδα από το γράφω ότι μου κατέβει 3... χοντρικά)
{ ROSEBUD @ 09/10/2007, 22:26:29 }
Της γυναίκας η καρδιάαααα είναι μια άααβυσσοοοοος.....
Χαίρομαι που ακούω ότι δεν έχετε κόλλημα με τα μαύρα ρούχα γιατί και γω προτιμώ οτιδήποτε με χρώμα στη ζωή μου :-P και προσπαθούσα να πείσω κάποια πωλήτρια(εκτός όοοοοολων των άλλων που προσπαθούν να με πείσουν ότι το πιο κατάλληλο χρώμα για να βάλει μια γυνάικα σε γάμο είναι το μαύρο επειδή λένε είναι σεχουλιάρικο...το ότι πάμε σε γάμο και είναι σαν να πηγαίνουμε σε κηδεία το παραβλέπουμε,ουφ!πολύ μακρυνάρι η παρένθεση))να μην αγοράσω μαύρη μπλούζα αλλά πράσινη!Με έσκασα και την έσκασα και κατέληξα να λέω ότι αν χάσω κάποιο δικό μου πρόσωπο τότε θα βάλω μαύρα!...αν και δε συμφωνώ με το έθιμο αυτό,ούτε πιστεύω πως κάποιος δεν πενθεί από μέσα του επειδή φοράει κόκκινα!
Υπάρχει μάλιστα και ένα μαγαζί εδώ πέρα που πουλάει μόνο ασπρόμαυρα ρούχα και το δε πάτωμα είναι σαν σκακιέρα!Γκαρσόοοοοον!!
{ charm_quark @ 09/10/2007, 23:03:17 }
Παρεμφερες με πωλητρια προχθες! Μπαινω σε μαγαζακι, γνωστοτατης εταιριας τζιν να χαζολογησω. Με εχει παρει κατα ποδας η πωλητρια, ενω της εχω πει, οτι απλα θελω να δω τι παιζει... Κοιταω μια πρασινη μπλουζα... "την εχουμε και σε μαυρο". Κοιταω μια κοκκινη... ξανα μανα τα ιδια. Κοιταω ενα λαδι παντελονι (απο αυτα με τις πολλες τσεπες) "το εχουμε και σε μαυρο". Την κοιταω, και της λεω ευγενικα... "ευχαριστω, αλλα μ'αρεσει το λαδι" Προχωραω και πεφτει το ματι μου σε κατι κοκκινες τσαντες, που ειναι το χρωμα που εχω βαλει στο ματι για την φετινη μου τσαντουλα. "Τις εχουμε και σε μαυρο" ακουω απο πισω μου! Εκει τρωω τη φρικη... και της λεω "ευχαριστω, αλλα μολις τα εβγαλα και θελω κατι σε χρωμα". Παω να δω κατι φουστες ξανα το ιδιο. Σηκωθηκα και εφυγα. Αν παω να ψωνισω εκει, θα ρωτησω πρωτα αν η συγκεκριμενη πωλητρια λειπει με ρεπο και μετα θα μπω!
{ k@Tie @ 11/10/2007, 18:15:55 }
Είπα μιας και δεν έχω τι να κάνω να σας ενημερώσω τι προτείνει η μόδα για τον χειμώνα 2007-8...(αν και προσωπικά δεν πάω με την μόδα)!!!
Γκρι: Δεν υπήρξε ούτε μία πασαρέλα που να μην συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο ουδέτερο αλλά ανανεωμένο χρώμα. Οι υφές των υφασμάτων και οι συνδυασμοί του με αποχρώσεις του μπλε και του μωβ κάνουν το φετινό γκρι ενδιαφέρον, ενώ η ευχρηστία του, ως αντικαταστάτης του μαύρου και του καφέ σε πανωφόρια, παντελόνια, φούστες και φορέματα το καθιστούν ένα από τα must της σεζόν. Μαζί του επανέρχονται και τα κλασικά υφάσματα της φανέλας και του τουίντ, ενώ το συγκεκριμένο χρώμα «κυλάει» έως τα παπούτσια και τις τσάντες.
Έντονο χρώμα: Για να ισορροπηθεί η προηγούμενη γκρίζα χειμερινή αίσθηση, οι σχεδιαστές έριξαν στην παλέτα τους μερικά ζωηρά χρώματα, που άλλοτε συνδυάζονται με τα σκούρα φόντα του μαύρου και του γκρι και άλλοτε εμφανίζονται μόνα τους σε total look. Φούξια, πορτοκαλί, κόκκινο και μπλε του κοβαλτίου κερδίζουν πόντους όταν συναντώνται σε παλτώ και φορέματα.
Πλεκτά: Μακριά πουλόβερ, ζακέτες που μοιάζουν με κουβέρτες που τυλίγουν όλο το σώμα και φορέματα που φοριούνται με κολάν επανέρχονται δίνοντας μια αίσθηση δεκαετίας ʼ80. Για να μετριαστεί η υπερβολή του όγκου τα χρώματα των φετινών πλεκτών είναι απολύτως ουδέτερα και συνδυάζονται με ελάχιστα αξεσουάρ.
Παλτό: Ισως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της φετινής μόδας. Τα περισσότερα που έδειξαν οι σχεδιαστές είναι κοντά και πάντως όχι κάτω από το γόνατο. Κάποια ακολουθούν τη γραμμή του σώματος, άλλα παραπέμπουν στη δεκαετία του ʼ60 με γραμμή τραπεζίου, ενώ αρκετά αποκτούν χαρακτήρα όταν φοριούνται με δερμάτινη ζώνη. Οι γιακάδες ψηλώνουν και εξοβελίζουν τα κασκόλ, τα μανίκια κονταίνουν και επιβάλλουν ψηλά γάντια -που πλασάρονται ως το πιο ενδιαφέρον αξεσουάρ της σεζόν-, πολλά πατρόν διαθέτουν όγκο που ισορροπεί με εσωτερικά εφαρμοστά ρούχα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σε μια πιο casual εκδοχή, το παλτό παραπέμπει σε κάποιο σταυρωτό στρατιωτικό σχέδιο ή στα κολεγιακά ριχτά παλτώ τύπου μοντγκόμερυ.
Φορέματα: Αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές για μια ακόμη σεζόν, τα φορέματα παραμένουν κοντά -ακόμη για τις βραδυνές εμφανίσεις- και εμφανίζονται σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Πλεκτά, μάλλινα τουίντ, ζέρσεϊ αλλά και σκληρά μεταξωτά υφάσματα χρησιμοποιήθηκαν ενώ οι γραμμές παραμένουν χαλαρές, άλλοτε πολύ φαρδιές με αμπίρ μέση, άλλοτε σε γραμμή τραπεζίου και πιο κοντά στο σώμα. Το νέο καθημερινό φόρεμα μοιάζει με σάκο, είναι μινιμαλιστικό και τα μόνα στολίδια του είναι είτε το χρώμα είτε κάποια φερμουάρ ή λουστρίνι ομοιόχρωμες λεπτομέρειες. Επίσης νέα εκδοχή είναι το στενό φόρεμα από χυτό ύφασμα, με κανονική μέση και μήκος ελαφρώς κάτω από το γόνατο.
Παντελόνια: Αν και ποτέ δεν έπεσαν στα αζήτητα, τα φετινά παντελόνια είναι στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας λύσεις για όλους τους σωματότυπους. Τα στενά, που θυμίζουν κολάν παραμένουν στην επικαιρότητα και εμφανίζονται τόσο σε σπόρ εκδοχές (π.χ. τζην) αλλά και σε πιο αμπιγιέ με ειδικά επεξεργασμένα μάλλινα υφάσματα. Το στενό παντελόνι διαθέτει μια ακόμη εκδοχή, εκείνου που φτάνει έως τον αστράγαλο και φοριέται τόσο με ψηλοτάκουνα όσο και με φλατ παπούτσια. Η δυναμική είσοδος όμως γίνεται από τα ψηλόμεσα φαρδιά παντελόνια, τα οποία συνδυάζονται τόσο με σακάκι -παραπέμποντας σε ένα ανδρόγυνο λούκ- όσο και με θηλυκότερα κομμάτια. Στην κατηγορία των παντελονιών, δυνατή τάση παραμένει το κοντό σορτς φορεμένο με οπάκ (αδιαφανές) καλσόν ή κολάν ενώ εμφάνιση κάνουν και οι φαρδιές ζυπ κυλότ.
Δέρμα: Λίγο αλλά καλό. Η επικρατέστερη εκδοχή είναι το κοντό δερμάτινο μπουφάν (που μοιάζει με εκείνο των μοτοσυκλετιστών), σε σκληρό υλικό και μαύρο ή κανελί χρώμα. Συνδυάζεται με μαύρα ρούχα και τζην αλλά εμφανίζεται και το βράδυ συνοδεύοντας πολύ ντελικάτα φορέματα. Παρουσία είχαν επίσης πολύ μινιμαλιστικά παλτώ από μαλακό δέρμα, χωρίς γιακάδες που κλείνουν με ένα σχεδόν αόρατο φερμουάρ, και μοιάζουν με φορέματα. Τα συναντάμε σε εκρού και γκρι αποχρώσεις αλλά όχι σε μαύρο.
Ταγέρ: Κατασυκοφαντημένα από γενιές γυναικών, που θεωρούν ότι τη στιγμή που θα τα φορέσουν αυτομάτως θα περάσουν στην τρίτη ηλικία, φέτος επιστρέφουν ανανεωμένα σε δύο βασικές εκδοχές. Η μία θέλει τη φούστα εφαρμοστή, ψηλόμεση με μήκος κοντά στο γόνατο και το σακάκι ογκώδες με κοντά μανίκια και ψηλό γιακά. Η δεύτερη, αντιπροσωπεύεται από φαρδιά κλος φούστα στο ύψος του γονάτου, η οποία συνδυάζεται με κοντό και εφαρμοστό σακάκι. Και στις δύο περιπτώσεις τα παπούτσια θέλουν πολλούς πόντους.
Λάμψη: Σκληρή και λιγότερο απαστράπτουσα, δεν πασπαλίζεται αλλά επικαλύπτει επιφάνειες ή ενσωματώνεται στα υφάσματα. Κυρίως μεταλλική, καθώς τα ασημί νήματα μπλέκονται στο αδιάφορο γκρι. Η πιο σημαντική λάμψη της σεζόν ωστόσο έρχεται από το λουστρίνι δέρμα, που ντύνει τσάντες, παπούτσια, μπότες και ως λεπτομέρεια παλτά, σακάκια, φορέματα.
Αξεσουάρ: Όπως πάντα σημαντικά. Τα παπούτσια είναι ψηλά και εμφανίζονται τόσο ως πλατφόρμες όσο και ως γόβες με χοντρό τακούνι και σόλα. Μεγάλο hit τα ψηλοτάκουνα μποτάκια έως τον αστράγαλο, οι μπότες «μηχανής», αλλά και τα φλατ δετά που παραπέμπουν σε αντρικά παπούτσια. Οι μπαλαρίνες σε λουστρίνι παραμένουν ενώ επανεμφανίζονται οι γόβες με μπαρέτα, γνωστές και ως Mary Jane. Οι τσάντες είναι τεράστιες, από μαλακό υλικό, σε μεταλλικές αποχρώσεις ή λουστρίνι επιφάνεια. Απαραίτητα τα αδιαφανή οπάκ καλσόν ακόμη και για το βράδυ και τα ψηλά γάντια για όλη την ημέρα.
{ charm_quark @ 11/10/2007, 18:49:05 }
Μεγάλο hit τα ψηλοτάκουνα μποτάκια... οι μπότες «μηχανής».
Πηρα ενα φοβερο απο αυτα! Ανυπομονω να χειμωνιασει για να τα φορεσω!
{ Doureios-Ipnos @ 11/10/2007, 19:30:15 }
χαχα,τσαρμ,έπρεπε ναπεις στην πωλήτρια :
"έχω κ κότερο,πάμε μια βόλτα"?
κι άστη να ψάχνεται :P
{ charm_quark @ 12/11/2007, 21:01:32 }
charm said :
"Να σας πω ομως τι αγορασα σημερα;;;; Ενα τζινακι μουρλια, μονο που το μεγαλυτερο νουμερο μου ηταν βαρκα και το μικροτερο μου ειναι τσιτα! Το πηρα δοκιμαστικα κοντευω να σκασω αλλα λογικα σε λιγες ωρες θα ειναι μια χαρα. Ουφ!"
k@tie replied :
"charm μπορείς να χάσεις και ένα κιλάκι για να μπαίνεις πιο χαλαρά μέσα :Ρ "
γνωστος καφρος ειπε:
"Εγώ δεν μιλάω γιατί παίζει να βρέχει καθώς περνάμε από τον Μπράλο και δεν με συμφέρει καθόλου... :-S"
και συνεχιζω.... ειχα μια τηλεφωνικη συναντηση κορυφης με μια φιλη και με τη μανα μου για το θεμα. Ειχαν και οι δυο την ιδια αποψη με την k@tie κανοντας την βεβαια πιο βασανιστικη.
Αφου ερωτευτηκα το καινουργι μου τζινακι,μου ειπαν να κανω το εξης:
1) Να το φοραω 24 ωρες το 24ωρο για να μου κοβει το στομαχι και να μου περναει καθε σκεψη για φαγητο αμεσως.
2) Να φωτοτυπησω τις αποδειξεις, να τις κορνιζαρω και να τις κρεμασω σε ολο το σπιτι, μεσα στο αυτοκινητο και στο σπιτι του strange ωστε σε περιπτωση που παω να παρεκτραπω να μου θυμιζει το μισο μηνιατικο που χαλασα για μια τρελα.
Wayfarer, οτι φαγητο υπαρχει απο την κα.Μαμαλακη (μαμα charm) μπορεις να ερθεις να το ανταλλαξεις με γιαουρτακια 0% με γευση φρουτων και δημητριακα. Ενα ταπερ για καθε κεσεδακι. Νομιζω με αυτο το ρυθμο σε μια εβδομαδα το πολυ θα μου ειναι κουκλα!... σημειωτεον,Wayfarer,το παντελονι διαλεχτηκε με πολυ προσοχη και ικανοποιει το στοχο που ειχα βαλει... απλα θελει λιγο ακομα για να ειναι τελειο!
{ k@Tie @ 12/11/2007, 21:33:40 }
παξιμάδια δε βλέπω να έχει το μενού απο τον yerejan. Τα έφαγε;;;;
{ charm_quark @ 12/11/2007, 22:11:35 }
Βρε συ k@tie, μιλησα με την αδερφη μου (ειδικευμενη με πτυχιο στο θεμα diesel τζιν) και μου ειπε να το παω πισω. Ειναι λεει, ολα χειροποιητα γι'αυτο και εχουν διαφορα εντονη απο νουμερο σε νουμερο και γι'αυτο ειναι λιγο τσουχτερα στις τιμες. Η ιδια για παραδειγμα που εχει σωμα μοντελου φοραει 3-4 διαφορετικα νουμερα σε αυτη την εταιρια.
Με συμβουλευσε λοιπον η ειδικος να παρω καποιο που μπαινει μεν με δυσκολια, αλλα τουλαχιστον καθεται καλα με τη μια. Τοτε κολλαει η φραση "ενα δυο κιλα και θα ειναι μανουλα". Στην περιπτωση μου σημερα μιλαμε για το οτι δεν ανεβαινει ο καβαλος του, ενω μου κλεινει κανονικα. Σα να εχει προβλημα στη γραμμη του, στο ραψιμο του και η αληθεια ειναι οτι θελω τουλαχιστον να το ευχαριστηθω κανα δυο χρονακια και οχι να μεινει κρεμασμενο στη ντουλαπα περιμενοντας να αλλαξει η γραμμη μου για να ταιριαξει με αυτη του παντελονιου!
Δεν ειμαι και στην εφηβεια εξαλλου να περιμενω οτι θα αλλαξει το σωμα μου! :p
Οπως παρατηρησε και ο Yerejan καποια μερα... ειμαι εντονως μεσογειακη γυναικα! :p Γιατι να το χαλασω... αφου μ'αρεσει; (και στον Strange επισης!)
{ k@Tie @ 12/11/2007, 23:33:07 }
μάλλον προς την εμμηνόπαυση :Ρ κακία μεγάλη ε;;;καλά το παίρνω πίσω (χαχαχα)
αφού αρέσει στον strange και είσαι και μεσογειακή και έχεις και τον προφέσορα απο δίπλα να σε συμβουλεύει τι το σκέφτεσαι. Πήγαινε το πίσω και ζήτα άλλο παντελόνι στο ίδιο νούμερο και ίσως σου κάθεται διαφορετικά ποιος ξέρει....
Αρκεί στο τέλος να φορέσεις εσύ το παντελόνι και όχι το παντελόνι εσένα!!!
{ Doureios-Ipnos @ 12/11/2007, 23:34:53 }
άμα βλέπεις ότι δεν έχει τη φόρμα τους σώματός σου να το γυρίσεις!
{ WayFaReR @ 13/11/2007, 00:17:42 }
Εγώ, Charm, λέω να πάμε το τζιν σου μια μέρα στον φαναρτζή να το περάσει στην καλίμπρα να γίνει σκηνικό σου λέω! :-P
Ολόκληρη επιστήμη το έχετε κάνει...
Και μισό μηνιάτικο... παπαπα... Είσαστε ασύμφορες...
{ ROSEBUD @ 13/11/2007, 00:27:56 }
Κορίτσιααααα!!!!!(και μαλλιαρά αγόριααααα!)Βρήκα ένα πρόγραμμα όπως αυτά που έχουν κάποια πανάκριβα κομμωτήρια και βάζεις τη φώτα σου με διάφορα χτενίσματα,χρώματα κι αρώματα!
{ WayFaReR @ 13/11/2007, 00:43:43 }
Α! Το θέλω αυτό… :-P
{ ROSEBUD @ 18/06/2008, 23:30:14 }
Βρε κορίτσια,οι παντελόνες είναι της μόδας ή θα με δουλεύουν αν φορέσω σε γάμο?(με ψηλό τακούνι πάντα)
{ charm_quark @ 19/06/2008, 00:04:35 }
Δε νομιζω, οτι εχει φυγει ποτε απο τη μοδα η καλοκαιρινη, αερινη παντελονα....
Ποσο μαλλον με το υψος σου και τακουνι!
{ charm_quark @ 19/06/2008, 00:20:22 }
Πωπω... μου θυμισες.... εχω να παω σε γαμο στις 5 του μηνος! Πρεπει να αποφασισω τι να φορεσω, καθως οτι και να ειναι αυτο πρεπει να παει καθαριστηριο!
Ατιμο σοι! Ολοι παντρευονται φετος! Πολλα εξοδα! Ουφ!
{ ROSEBUD @ 19/06/2008, 00:35:00 }
Εμένα περίμενες να σου θυμίσω το γάμο?Α καλάαααα....
και στα δικά σου!
{ charm_quark @ 19/06/2008, 02:06:12 }
Βαλ'τη εισαι και εσυ πουλακι μου; Δε μου φτανει η γιαγια στην οποια θα γινω εμμονη ιδεα τωρα πια;
Α καλάαααα....και στα δικά σου!
{ LittlePrince2s @ 19/06/2008, 22:21:17 }
Βρε τελικά καλά κάνω εγώ και τους έχω ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι θα μείνω γεροντοκόρη
Ε, το έχουν πάρει απόφαση πιά και δεν μου λένε τίποτα..Πιστεύουν, ότι δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα πιά για μένα
{ Doureios-Ipnos @ 19/06/2008, 23:31:56 }
να σου υπενθυμισω ότι εισαι μονο 20 χρονων? (άντε,21!!!!)
{ charm_quark @ 20/06/2008, 15:36:23 }
Πες τα goldmouth! Εμ τι νομιζεις Princessa, απο τωρα αρχιζει το ψηστηρι;;;;; Εχεις μελλον ακομα! Για την ωρα, εισαι ακομα στο "καλο πτυχιο", μετα θα εισαι στο "με μια καλη δουλεια".... μεχρι να φτασεις στο "με εναν καλο γαμπρο" θα περασει τουλαχιστον μια 6ετια ακομα!
να σου υπενθυμισω ότι εισαι μονο 20 χρονων? (άντε,21!!!!)
{ charm_quark @ 20/06/2008, 15:41:33 }
Α... ξεχασα να σας πω, αποφασισα, τα λεφτα αυτης της εβδομαδας, να μην τα χαλασω στο super market και πηρα ενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΙΩ για επιβραβευση των κοπων μου!!! η μονη διαφορα... ειναι το χρωμα! αχαχαχαχαχα!
Αρχισα παλι, τις ομορφιες με τα οικονομικα μου... αλλα παιρνω κουραγιο απο το οτι σε 10 μερες ξεκιναω δουλεια και οτι ο daddy... δε θα αφησει το κοριτσακι του να πεινασει!!!!
{ nounoukos @ 20/06/2008, 15:50:24 }
{ LittlePrince2s @ 21/06/2008, 04:19:17 }
Χα!21 είμαι για σας πουλάκια μου...για την γιαγιά μου που παντρεύτηκε στα 15, είμαι ήδη γεροντοκόρη..Δεν υπάρχει ελπίδα σας λέω
{ charm_quark @ 21/06/2008, 13:53:20 }
Ελα βρε... η δικια μου παντρευτηκε στα 17 (τον αλλο παππου, που ηταν τοτε 14!), αλλα εχει εκσυχρονισει (οσο μπορει) τα μυαλα της!
{ LittlePrince2s @ 22/06/2008, 03:37:22 }
Συγνώμη επειδή είναι αργά, και μάλλον δεν πολυ-λειτουργώ, γιατί σήμερα διάβαζα ολημερίς...
Η γιαγιά ήταν 17 και ο παππούς 14
{ charm_quark @ 23/06/2008, 15:16:27 }
Ναι, καλα διαβασες... για να μη σου πω οτι και ο παππους, με την αλλη γιαγια, ηταν 25 - 35 αντιστοιχα, οταν παντρευτηκαν! Γενικα κραταω απο "περιεργες" γιαγιαδες! και μικροπαντρεμενους παππουδες!
Η γιαγιά ήταν 17 και ο παππούς 14
{ ROSEBUD @ 23/06/2008, 16:18:44 }
ουάου!
{ charm_quark @ 27/06/2008, 14:40:27 }
Να και τα καινουργια...... Παντρευονται και οι καλοι μας φιλοι! Ο καλυτερος μου φιλος με ξυπνησε πουρνο πουρνο (στις μια το μεσημερι) για να μου πει... οτι αποφασισε να παντρευτει πριν παει φανταρος! Ευτυχως με ενημερωσε ενα χρονο νωριτερα, να προετοιμαστω ψυχολογικα και οικονομικα!
Ολοι παντρευονται φετος! Πολλα εξοδα! Ουφ!
{ LittlePrince2s @ 27/06/2008, 14:51:16 }
{ charm_quark @ 27/06/2008, 14:59:48 }
Ωραια... θα παω και Θεσσαλονικη, προγραμματισμενα ενα χρονο πριν!!!!!!!!
{ ROSEBUD @ 27/06/2008, 18:15:20 }
Μην είσαι και απόλυτα σίγουρη....σε ένα χρόνο μπορεί να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα
{ LittlePrince2s @ 27/06/2008, 20:20:38 }
Φτού φτού φτού σε σέτ των τριών
{ charm_quark @ 27/06/2008, 20:47:26 }
Το μονο που μπορει να συμβει στο συγκεκριμενο ζευγαρι, ειναι να αποφασισουν να παντρευτουν πιο γρηγορα! Χαιρεσαι να τους βλεπεις !!! Οποτε και ο κοσμος να γυρισει αναποδα, (γιατι ηδη τους εχει γυρισει μια φορα) αυτοι μαζι θα ειναι! Οποτε... ειμαι απολυτα σιγουρη!
Μην είσαι και απόλυτα σίγουρη....σε ένα χρόνο μπορεί να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα
{ charm_quark @ 27/06/2008, 20:49:10 }
Και για να επαναφερω το θεμα.... το φετινο καλοκαιρι απαιτει σορτσακι ή απ'αυτα τα πελωρια φουλαρια για την παραλια;
{ ROSEBUD @ 26/11/2008, 20:29:27 }
Μου την έχει βαρέσει και θα ξεσπάσω στο μαλλί μου!!θα κουρευτώ σαν γίδι!!
{ Doureios-Ipnos @ 26/11/2008, 23:27:37 }
εγω κουρευτηκα ντορα η μικρη εξερευνητρια!
{ ROSEBUD @ 26/11/2008, 23:42:42 }
{ k@Tie @ 27/11/2008, 17:04:40 }
ρόζυ εγω εχω βάλει μώβ τσουλούφια και μου περισσεύουν μερικές τούφες...να σου στείλω????
{ ROSEBUD @ 27/11/2008, 20:28:45 }
Μωβ τσουλούφια??αχαχαχαχαχα!ΣΕ ΕΧΩ ικανή!
Να σου πω....χμ...το πρώτο βήμα θα είναι να τα κόψω σαν αγοράκι.Το δεύτερο θα είναι να τα βάψω.Τι,δεν ξέρω ακόμη.Πιθανόν ξανθά για να κάνω το χατήρι της....ξανθιάς!χοχοχο!μετά θα αρχίσω το ουράνιο τόξο!
{ k@Tie @ 28/11/2008, 12:51:30 }
τα έχω καλέ μωβ τι ικανή με έχεις...μπές facebook να δείς
σαν αγοράκι ε?? άσε όμως και κανένα τσουλούφι μπροστά
γιατι δε πάς στον κωμμωτή/τρια να σου πεί τη γνώμη του/της και μετα βλέπεις και βιβλία και κουρεύεσαι αναλόγως...
το ξανθό δε το σχολιάζω χιχι
{ ROSEBUD @ 28/11/2008, 13:33:28 }
Είχα τη φαεινή ιδέα να πάω σε κομμώτρια προσωπολόγο+χρωματολόγο και μου πούλησε τόοοοσο πολύ παπατζιλίκι,που κάποια στιγμή εκεί που μου μιλούσε ήταν σαν να βούιζε η φωνή της από πάνω μου γιατί σκέφτηκα "τι ήρθα να κάνω εδώ πέρα??"Όλα ήταν γνωστά όσα μου είπε,δηλ.ποιο είναι ο δυνατό σημείο στο πρόσωπό μου που πρέπει να τονίσω,τι χρώματα μου πάνε,τι ντεκολτέ μπλούζας,γιά άλλη μια φορά όπως όλες οι κομμώτριες προσπάθησε ντε και καλά να με πείσει να βάψω τα μαλλιά μου παρ'όλο που δεν έβρισκε ούτε μια άσπρη τρίχα-ε μα πώς!να μην της τα στάζω κάθε 3 μήνες??-και το μόνο χρήσιμο που βγήκε από την όλη ιστορία εκμαιεύοντας τι μου αρέσει και τι όχι κοι΄τωντας τις φωτό στα περιοδικά,ήταν να μην προσπαθώ να αλλάξω το στυλ μου γιατί έτσι είμαι και αν κάνω κάτι extreme θα φαίνομαι αστεία.Τα έκοψα αρκετά,με περισσότερο φυλλάρισμα και όγκο πάνω,ψιλοκαλούλια είναι αλλά ακόμη είμαι τζιτζιρισμένη από την τιμή που φυσικά περιελάμβανε και όλα αυτά τα φούμαρα!
{ k@Tie @ 29/11/2008, 20:24:14 }
δεν ήξερα οτι υπάρχουν και κομμώτριες προσωπολογοι και χρωματολόγοι
{ Doureios-Ipnos @ 29/11/2008, 20:41:40 }
καλα βρε ροζι, εδωσες τοσα λεφτα για να σου πει μπιμπιριές και σε πειραξε που σου ειπε να τα βαψεις?
καθε σωστη γυναικα ξερει πως οταν χρειαζεται αλλαγη,βαφει τα μαλλια της!!!
τι παρεξηγηθηκες?
κι εγω θα στο λεγα αμα ρωταγες- κ αν δε θες να τα βαψεις ολα κανε λιγες ανταυγειες,που ουτε συχνα πρεπει να τις ανανεωνεις, ουτε καταστρεφουν ολο το σκαλπ!!!
απο την αλλη,γιατι να τα σκας καθε τριες κ λιγο?μπορεις να τα βαψεις μονη σου
αντε, μεγειες το νεο λουκ
{ charm_quark @ 30/11/2008, 02:41:00 }
Εγω τσαντιστηκα με τον πρωην κομμωτη μου γιατι μου εκοψε ενα τσουλουφι περισσοτερο απο όσο του είπα, δεν με κουρεψε την μέρα που είχαμε συμφωνήσει με αποτέλεσμα να καταλήξω καλεσμένη σε ένα γάμο με "αχαλίνωτες" μυτες....
Οπως καταλαβαίνετε μόλις έχασε μια καλή πελατισσα που άλλαζε το χρώμα των μαλλιών και το κουρεμα κάθε εποχη... με κέρδισε ένας φίλος του strange... που στο κάτω κάτω κουρευει και άλλα μοντελα σαν την αφεντια μου! αχαχαχαχαχαχααχαχ
Παντως βρε Ροζαλια μου... ειμαι της αποψης πως τα κουρεματα πανε με το μαλλι και οχι με το τι θα θελαμε ή τι μας λένε.... αν πχ κουρευτω αντρικα (που το ηθελα ταμαλα φετος) με την αφανα που διαθετω.... πιθανα να αποκτουσα αφρο λουκ παρα ενα σεξυ λουκ. Και ο πρωην και ο νυν κομμωτης μου απαγορεψαν να το κανω..... και δυστυχως καταλαβαινω τις φοβιες τους καθε φορα που εχει υγρασια.....
Οσο για το χρωμα... ποσο το εχω το μελαχρινο; ένα μήνα... ήδη το βαρέθηκα... μήπως να κάνω ένα κοκκινο-πρασινο επι ευκαιρια των γιορτων;;;;;
(pstn... βαριεμαι να περιμενω να ανοιξουν τα φατσουκια.... συμπληρωστε σε καθε 3 τελιτσες απο φατσα με γλωσσα εξω! :PPPPPP)
{ k@Tie @ 30/11/2008, 11:33:05 }
εσύ βλέπω να καταλήγεις καραφλή σε λίγο με τόσα βαψίματα...αρα δε θα ανησυχείς για πολύ
εγω πιστεύω οτι τα κουρέματα πάνε και με το πρόσωπο και με το μαλλί.
γιατί αν έχεις μεγάλα αυτιά ή πολύ στρογγυλό πρόσωπο δε σου παει το αντρικό π.χ
πάντως είμαι υπέρ της αλλαγής...και να μην είναι ωραιο αυτη τη φορά θα ξέρεις την επόμενη να δοκιμάσεις κάτι αλλο αφου αυτο δε σου αρεσει.
τρίχες είναι και μακραίνουν
{ ROSEBUD @ 30/11/2008, 20:57:50 }
Και γω έτσι είπα,τρίχες είναι και μακραίνουν και άντε και πολύ ασχολήθηκα....Οι εντυπώσεις κυμάνθηκαν από "ουάου!μαμά μου είσαι τέλεια!" μέχρι "μα πώς έγινες έτσι?ασχήμηνες!"
ΠΛηροφοριακά για όποια (και όποιον) τα βάφει,η κομμώτρια μου είπε ότι βγήκε κοινοτική οδηγία μέχρι το 2010-αρχή ή τέλος δεν ξέρω-να σταματήσουν οι βαφές που περιέχουν εκείνη την επικίνδυνη ουσία που αναφέρθηκε και στη σχετική τρομοεκπομπή.Ήδη κυκλοφόρησε κάποια zero νομίζω και άρχισαν και άλλες εταιρίες να ακολουθούν τα χνάρια της νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία λόγω ανταγωνισμού.
{ Doureios-Ipnos @ 30/11/2008, 21:03:53 }
ιδεα δεν εχω για την τρομοεκπομπη που λες αλλα ετσι κι αλλιως ξερω οτι αν κανεις εξετασεις μετα απο βαφη,καποιος που ξερει να διαβαζει αποτελεσματα μια φρικη την παθαινει!!!
αλλα δε βαριεσαι.....
ας παμε κι απο βαφη αμα ειναι!!
{ Doureios-Ipnos @ 30/11/2008, 21:06:02 }
αληθεια,ποιος σου ειπε οτι ασχημηνες?
απο ζηλεια θα το πε
{ ROSEBUD @ 01/12/2008, 08:17:46 }
Βρε ούτε γω την είδα την εκπομπή,είναι από αυτές που κάνει ο δημοσιογράφος που το επίθετό του αποτελείται από επίρρημα αρχαίο που σημαίνει καλά+κομμάτι από φτερωτό και άυλο που υποτίθεται ότι βρίσκεται στον ουρανό+μοντέλο αυτοκινήτου
(μπα δεν το'πε από ζήλεια...γένους θηλυκού που σίγουρα με αγαπάει)
{ nounoukos @ 01/12/2008, 09:05:37 }
για δυνατους λύτες!
το επίθετό του αποτελείται από επίρρημα αρχαίο που σημαίνει καλά+κομμάτι από φτερωτό και άυλο που υποτίθεται ότι βρίσκεται στον ουρανό+μοντέλο αυτοκινήτου
{ Doureios-Ipnos @ 01/12/2008, 09:08:08 }
υπάρχει αυτοκινητο "πούλος"?
{ Doureios-Ipnos @ 01/12/2008, 09:08:43 }
και αν ναι...ποιοι το παιρνουν?
{ nounoukos @ 01/12/2008, 09:10:25 }
αυτος ειναι αλλος!
να πουμε στη ροζιτσα να κανει καινουριο ρέμπους!
να δω τι θα βαλει στο "πουλος"!
{ ROSEBUD @ 01/12/2008, 20:26:39 }
Δεν παίζεστε!!κλείνω γιατί θα πάθω ασφυξία από τα γέλια!!!!!!!!!
{ ROSEBUD @ 11/02/2009, 00:27:49 }
βρε παιδιά,βρε παιδιά!μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μόδα είναι αυτή στους άντρες,νεαρούς κυρίως,να φοράνε κάτι παντελόνια τόοοοσο χαμηλοκάβαλα??διότι θυμάμαι ότι στη δική μου εποχή όλοι φορούσαν στενά τζην και από πάνω flying jackets και ήταν και λογικό γιατί διαγράφονται όλα και για προσέλκυση του άλλου φύλου κτλ κτλ.αυτό τώρα τι είναι?επιρροή από χιπ χοπάδες??μα ρε παιδιά είδα κάποιον σήμερα να του έχει πέσει το παντελόνι τόσο πολύ που φαινόταν όχι μόνο το βρακί του αλλά και το ψαχνό του!
{ charm_quark @ 11/02/2009, 00:32:27 }
Χαχαχαχα!
Εχω ένα ξαδερφο στην εφηβεία, που φοράει... "λίγο" χαμηλοκάβαλα τα παντελόνια του, που τυγχάνει να είναι και φαρδιά.... Είναι τόσο γελοίο... να βλέπεις όχι το νεαρό, αλλά τη μάνα που τον κυνηγάει σκούζοντας... "Σηηηηηκωσεεεεε το παντελόνι σου παιδάκιιιιι μουουουουουου!!!!!!"
{ k@Tie @ 11/02/2009, 13:18:56 }
χαχαχαχα τρέχει κι απο πίσω του να του το σηκώσει;;;;;
{ Luminita @ 11/02/2009, 13:43:07 }
Εγω μια φορα στο λεοφορειο ειδα μια κοπελα, λιγο στρουμπουλη, που φορουσε ενα τετοιο τζιν και φαινοταν το στριγκακι της αλλα και το ψαχνο της που ηταν τριχοτουληκο, αηδιασα.
{ charm_quark @ 11/02/2009, 14:52:43 }
Το παντελόνι εννοείς φαντάζομαι!!
k@tie wrote (ροουτ):
χαχαχαχα τρέχει κι απο πίσω του να του το σηκώσει;;;;;
{ ROSEBUD @ 11/02/2009, 15:42:05 }
Το ΕΚΕΙ ψαχνό της ήταν τριχοτούλικο?
Μήπως ήταν άντρας??
{ synnefoula @ 11/02/2009, 23:10:19 }
Εγώ βρε παιδιά πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω τις κοπέλες που είναι στρουμπουλές (και καλά κάνουν και είναι) και φοράν αυτά τα τόοοοοσο χαμηλοκάβαλα παντελόνια και περισσεύουν δεξια αριστερά κάτι παχάκια και μπροστά ένα σωσίβιο... Αν δε, το συνοδεύουν και με αβυσσαλέο ντεκολτέ...... παθαίνω πολιτισμικό σοκ.
Είναι σαν την Σαπουντζάκη που δεν λέει να καταλάβει οτι είναι ΓΡΙΑ και φοράει το φόρεμα με το σκίσιμο έως τον αφαλό....
{ Luminita @ 11/02/2009, 23:52:09 }
Ροζι, δεν ηταν αντρας, απ'οτι εχω προσεξει πολλες ελληνιδες ειναι καπως "τριχοτουλες". Catwoman , συμφωνω αποοοολυτα μαζι σου, τις εχεις δει με κολαν η μινι? Φριιιιικη!!!! Καλα, δεν βλεπουν τον εαυτο τους στον καθρεφτη η μαλλον δεν εχουν, θα εχει ραγισει το καημενο αντικριζοντας τετοιο θεαμα.
{ ROSEBUD @ 11/02/2009, 23:55:54 }
βρε κορίτσια και μένα ΄με ενοχλεί το θέαμα αλλά από την άλλη κάθομαι και σκέφτομαι γιατί να μην έχουν το δικαίωμα να φορέσουν ό,τι τους αρέσει?σύμφωνοι,καλό είναι να μην φοράμε αυτά που δεν μας κολακεύουν...αλλά αν οι ίδιες δεν έχουν πρόβλημα??
{ Luminita @ 12/02/2009, 00:26:41 }
Αν μας κολακευει το μαγιο, λες να βγουμε ντυμενες ετσι ? Φαντασου καρμανιολα στο δρομο!!!
{ ROSEBUD @ 12/02/2009, 00:41:28 }
{ Doureios-Ipnos @ 12/02/2009, 00:44:03 }
νομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικες!
δεν ξερω αν μιλατε για κοπελες 200 κιλων, οποτε παω πασο αλλα το να πετανε λιγα ψαχνουλακια δεν το βρισκω κ δραματικο!
δλδ πως θα πρεπε να κυκλοφορουν, με μπουργκες?
η μηπως να τις κλειδωνουν στο ντουλαπι κ να μην τις βγαζουν καθολου εξω?
ελεος δλδ με αυτη την καταδυναστευση του σωματος μπαρμπι, που στην τελικη το εχει μονο η μπαρμπι!
αλλα πραγματα ενοχλουν περισσοτερο την αισθητικη μου!
{ ROSEBUD @ 12/02/2009, 01:01:26 }
βρε πουλάκι μου δεν είπαμε για μπάρμπες και για μπούργκες αλλά όχι και με τη νεφραμιά απ'όξω!
τι σε ενοχλεί?κάνω λίστα ,συμπληρώστε!
1)τα μισοξεβάμμένα νύχια στις γυναίκες (ή στους άντρες που βάζουν βερνίκι για να μη σπανε)
2)τα λαδωμένα μαλλιά και στα 2 φύλα
3)ο συνδυασμός τυρκουάζ με πράσινο χολερί
{ charm_quark @ 12/02/2009, 01:14:40 }
2)τα λαδωμένα μαλλιά και στα 2 φύλα +1
Βρε συ fantom... που πήγε εκείνη η εφαρμογή του να βάζουμε γκάλοπ;;;;;
{ Luminita @ 12/02/2009, 01:17:14 }
4) τα εντελως απεριποιητα μαλλια
5) τα βρωμικα παπουτσια
6) τα τσαλακωμενα ρουχα
{ Doureios-Ipnos @ 12/02/2009, 09:19:47 }
γιατι ρε ροζι ενα κοριτσακι που ειναι λιγο αφρατουλικο να μην εχει δικαιωμα να τη βγαλει τη νεφραμια απ οξω ενω το εχει το δικαιωμα ενα κοριτσακι που εχει ως ινδαλμα τα κοριτσακια της αιθιοπας?
κοριτσακια ειναι, γιατι να ξεκινησουν τη ζωη τους ως πολιτες δευτερης κατηγοριας?
σχεδον ολα οσα αναφερεται τα εχω εφαρμοσει:
κ με μισοξεβαμμενα νυχια εχω κυκλοφορησει (οικτρο θεαμα), κ με οχι οεντακαθαρα παππουτσια (τι να κανω? να παρω ενα ποτιστηρι να τα ξεπλενω οταν περναω απο καμια λασπουρια?), κ με ασιδερωτα ρουχα (τι να πω το πρωι στη δουλεια? αργησα γιατι σιδερωνα?) κ με απεριποιητα μαλλια (εννοω χωρις προσπαθεια ταθισευσης).
με λαδωμενα μαλλια ποτε, οχι γιατι δε μπορω τη λαδιλλα αλλα γιατι δε μπορω την αλουσια κ την απλησια, αρα δεν προλαβαινουν να λαδωσουν, καθως επισης δεν εχω καταφερει ακομη να συνδυασω τιρκουαζ με χολερι!!(δεν ηξερα οτι η χολερα εχει χρωμμα!!!).
αρα, μαλλον δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για προσβολη αισθητικης!!
εσεις ομως ρε κοριτσια εχετε παντα το χρονο η το κουραγιο να τα προσεχετε ολα αυτα?
θα με χαζεψετε τωρα δελαδις!!!
πραγματα που προσβαλλουν την αισθητικη μου:
1)ασπρο παντελονι με στριγκ, οποιασδηποτε αποχρωσης!!
ψηφιζω μποξερακια!
2)το να ειναι η αλλη περιποιημενη στην τριχα κ να βρωμαει!!προτιμω να μοσχοβολαει καθαριοτητα κ ας εναι κ με το μαλλι απεριποιητο κ με τσαλακωμενα ρουχα!
3)το χτενισμενο απο κομμωτρια μαλλι που για να διατηρηθει μπορει να μεινει αλουστο μεχρι κ 10 μερες!!! (πραγματικα απορω, δεν τις πιανει πονοκεφαλος?)
4)τα βρωμικα ρουχα!
{ Luminita @ 12/02/2009, 11:04:36 }
Δειτε εδω τη Julia Roberts που περπαταει στο κοκκινο χαλι και εχει τη μασχαλη αξυριστη, καντε κλικ πανω στη φωτο να δειτε απο πιο κοντα. Πηγες λενε οτι η Τζουλια δεν πλενεται με τις μερες για την εξοικονομηση νερου.
{ synnefoula @ 12/02/2009, 12:19:28 }
ΧΑΧΑΧΑΧΑ δουρεία με πέθανες!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση όλες τα έχουμε κάνει αυτά.
ΑΛΛΑ να μην πουμε τις μας ενοχλεί??? δηλαδή εσύ όταν το νυχάκι είναι μισοβαμμένο δεν προσπαθείς διακριτικά να το κρύβεις? Δεν δέχομαι οχι για απάντηση!!!
Και επίσης καμία δεν αγαπάει την μπάρμπι. Δεν μιλάμε γι' αυτές. Αυτές είναι ανορεξικές. Θα χαλαλίσω μια πίτσα με μανιταράκια για να αποφύγω το κιλό της άλλης μέρας?... Με τίποτα.
Την επομενη απλά θα ψωμολυσσαξω! (εκτός και αν παίζει ταβέρνούλα οπότε βρασε ρύζια....)
Μιλάμε για ευτραφουλες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι είναι Μπάρμπι (ακόμη χειρότερο)...
Επίσης στην ίδα συνομοταξία ανήκουν και οι ωραίες λεπτές που επειδή είναι ωραίες, πρέπει σώνει και καλά να μας πετάξουν τα μάτια έξω, μην αφήνοντας τίποτα στην ριμάδα την φαντασία....
Και άντε όλες αυτές στον καθρέφτη δεν βλέπουν γιατι έχουν θαμπωθεί απο την αμορφιά τους. ΜΑΝΟΥΛΑ δεν έχουν??????????????????????????
{ ROSEBUD @ 12/02/2009, 12:22:15 }
(δεν ηξερα οτι η χολερα εχει χρωμμα!!!).
{ LittlePrince2s @ 12/02/2009, 16:07:47 }
Θα συμφωνήσω για ακόμα μια φορά στη ζωή μου, απόλυτα, με την Δούρεια!!!!!!!
(το χολερί, λέγεται αλλιώς και βρωμυλί!!!!! αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ)
{ charm_quark @ 12/02/2009, 18:05:14 }
Είναι κάτι σαν το σκατί;;;
{ Doureios-Ipnos @ 12/02/2009, 20:53:39 }
οχι ρε, σκατι ειναι το μουσταρδι
{ Doureios-Ipnos @ 12/02/2009, 20:54:42 }
και αλλιως λεγεται σκατουλί- ορο που προτιμω!
εχει κατι ετσι πιο ....σκατί απ το σκατί!!!
{ LittlePrince2s @ 12/02/2009, 22:15:38 }
έχουμε πιάσει συζήτηση του κ@λου ή είναι απλώς η ιδέα μου?????
Παρεπιπτόντως... βρωμιλί, είναι αυτό το καφεγκριπράσινο!!Ξέρεις μωρέ... το βρωμιλί
{ _fantom_ @ 12/02/2009, 22:32:54 }
δούρεια είπε:
σκατι ειναι το μουσταρδι
{ charm_quark @ 12/02/2009, 23:15:08 }
famtom wrote και "έγραψε": δεν είμαι και ειδικός, αλλά το μουσταρδί δεν είναι το τσιρλέ;
Είναι το χρώμα που αποκτούν τα πιάτα πριν τα πλύνω!!!!!! Δεν είναι περίεργο αυτό;
Πρινσέσα wrote: Παρεπιπτόντως... βρωμιλί, είναι αυτό το καφεγκριπράσινο!!Ξέρεις μωρέ... το βρωμιλί
{ ROSEBUD @ 12/02/2009, 23:36:51 }
μεγαλειότατος ρόουτ:
"δεν είμαι και ειδικός, αλλά το μουσταρδί δεν είναι το τσιρλέ;"
{ Doureios-Ipnos @ 13/02/2009, 00:19:15 }
αφεντικο,παει χαλασες κ εσυ!!!
σε παρασουραμε στην ακολασια
Θ-Ρ-Ι-Α-Μ-Β-Ο-Σ!!!!!!!!!!!!!!
{ charm_quark @ 13/02/2009, 01:23:04 }
αφεντικο,παει χαλασες κ εσυ!!!
σε παρασουραμε στην ακολασια
{ ROSEBUD @ 13/02/2009, 08:09:08 }
να γιατί μας στερεί τόσο καιρό την αφεντικίνα και όπου πάει την ακουλουθεί τσούπ-τσούπ από δίπλα!έχει καταλάβει τι αγγελούδια είμαστε και φοβάτε μη του τη χαλάσουμε!
{ Luminita @ 13/02/2009, 08:42:33 }
Παιδια, τι ειναι το "τσιρλε" για να γελασω κι'εγω?
{ ROSEBUD @ 13/02/2009, 09:14:05 }
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα!!!
θα πάθω ανακοπήηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να'σαι καλά βρε Λουμινίτα!!!!
είναι το χρώμα της διάρροιας!!σε μη επίσημα ελληνικά=τσίρλα!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!
μαθαίνουμε και χρωματολογία!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!
{ Luminita @ 13/02/2009, 09:39:27 }
Πρωτη φορα μιλαει το αφεντικο ετσι, παει , τον εχετε κολασει τον ανθρωπο..... Κι'εγω μαθαινω την "ελληνικη "γλωσσα, την αλλη, που δεν τη βρησκουμε στο λεξικο.
{ LittlePrince2s @ 13/02/2009, 11:03:57 }
Παιδιάααα... τον αφεντικό τον έχουμε χαλάσει προ πολλού..βλέπε σκατς-σκατς-σκατς τσου.τσού
Όσο για το μουσταρδί, ο αφεντικός έχει σίγουρα δίκιο!!!!
Τσάρμ, αν για να πλύνεις τα πιάτα σου περιμένεις να πάρουν χρώμα ''βρωμιλί''... καήκαμε!!! Σιχαμένη
{ Tooth-fairy @ 13/02/2009, 11:07:43 }
βρε πρινσεσα ξεχνας οτι την πενικιλλινη την βρηκε ο τυπος στη μουχλα? μπορει το βρωμιλι στα πιατα της τσαρμ να ειναι μερος επιστημινικου πειραματος.....
{ ROSEBUD @ 13/02/2009, 11:39:50 }
τώρα που το σκέφτομαιθα πρέπει να έχει φάει κάποιος πολύ ζαφράν για να του βγει μουσταρδί το χρώμα!
μάλλον προς το καφέ ω λαι(με γάλα) μοιάζει!
{ synnefoula @ 13/02/2009, 11:46:03 }
Ροζι αυτο που περιγράφεις είναι το ευκοιλιή...
{ nounoukos @ 13/02/2009, 15:42:57 }
γυναίκες!!!!!
σοβαρευτείτε!!!!
{ ROSEBUD @ 13/02/2009, 17:41:40 }
γυναίκες ε?πες μας τώρα ότι υποφέρεις με ολόκληρο χαρέμι εδώ μέσα!
{ Yerejan @ 13/02/2009, 20:51:55 }
εγώ από αυτό το βρωμυλί (καφεπράσινο) θα το φοράω για μήνες ακόμα δεν θέλω άλλη μόδα αρκετά καρναβάλι νιώθω
{ LittlePrince2s @ 13/02/2009, 21:45:45 }
Λες ρε συ Τούθ???
Άντρα! Το νού σου, γιατί είμαστε πολλές
Γερεγιαννάκηηηη υπομονή!!!!
{ charm_quark @ 13/02/2009, 22:42:20 }
γυναίκες!!!!!
σοβαρευτείτε!!!!
{ ROSEBUD @ 13/02/2009, 23:26:36 }
Να μάθεις να μη μασουλάς μπροστά στην οθόνη!γουρουνίτσα!ε γουρουνίτσα!
{ nounoukos @ 13/02/2009, 23:28:49 }
ρε σεις, λιγο ακομα και δε θα ξαναφτιαξω σως μουσταρδας!! ελεος!!
{ Doureios-Ipnos @ 14/02/2009, 01:07:43 }
τσαρμ, δε δικαιουσαι να μιλας!!!
εσυ αρχισες
νουνουκε μη μας πεις οτι πρωτη φορα πεφτεις σε τετοια συζητηση γιατι δε θα σε πιστεψουμε!!!
μην ανησυχεις, θα το ξεπερασεις!
{ charm_quark @ 14/02/2009, 03:27:39 }
Και από πότε θα μου δίνεις εσύ Ροζίτα το δικαίωμα λόγου;
τσαρμ, δε δικαιουσαι να μιλας!!!
εσυ αρχισες
{ charm_quark @ 14/02/2009, 03:28:42 }
Ροζίτα... εννοούσα Δουρίτα!
{ Luminita @ 14/02/2009, 11:52:38 }
{ LittlePrince2s @ 14/02/2009, 11:59:33 }
Ούτε για αστείο! Ασκώ βέτο!! αυτή η συζήτηση δεν πρέπει να σταματήσει!! Μα γιατί.. αφού είναι τόσο ενδιαφέρουσα
{ charm_quark @ 07/04/2009, 01:36:28 }
Εκπληξη... για τη Rosy....
Αλλαξα ξανά το χρώμα των μαλλιών μου...
{ nounoukos @ 07/04/2009, 10:28:54 }
να μαντεψω χρωματακι;
χμμμ..
{ k@Tie @ 07/04/2009, 10:52:05 }
εβαλες στόχο το 2009 να μείνει καραφλή;
{ ROSEBUD @ 07/04/2009, 11:35:47 }
"Αλλαξα ξανά το χρώμα των μαλλιών μου..."
και συ κι η Δούρεια με έχετε καταμπερδέψει!
η μια ήταν ξανθιά αλλά έγινε καστανή και τώρα ποιος ξέρει τι άλλο!πράσινη??
η άλλη ήταν καστανή και έκανε ξανθιές ανταύγειες!
αποφασίστε επιτέλους ποια να αποκαλώ ξανθιά??
{ LittlePrince2s @ 07/04/2009, 14:01:09 }
Αμάν ρε Τσαρμίτα Μαρμίτα..αποφάσισε τί χρώμα το θές επιτέλους!!!
{ k@Tie @ 07/04/2009, 20:02:50 }
εγω για αυτο έγινε κοκκινομάλλα για να μη σε μπερδεψω περισσότερο ρόζυ
{ k@Tie @ 07/04/2009, 20:03:24 }
* έγινα...βιασύνη
{ LittlePrince2s @ 08/04/2009, 20:42:50 }
Καλά εσύ η από πάνω, πές ότι ζήλεψες από μένα κι άσε αυτά τα ψόφια
{ Luminita @ 09/04/2009, 13:54:39 }
Εγω καποτε ημουνα ξανθια για πολλα χρονια ( μου πηγαινε πολυ )αλλα εδω και κατι χρονακια, βαφω τα μαλλια μου καστανα η σοκολατι. Σταματησα να τα βαφω ξανθα επειδη χρειαζοταν να τα βαψω καθε τρεις και λιγο, τωρα το κανω μονο 2 φορες το χρονο.
{ ROSEBUD @ 10/04/2009, 00:44:22 }
καλέ γιατι δε βάζετε χένα και ποτίζετε το δέρμα σας με τόσα χημικά?αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μαύρη,κόκκινη και ξανθιά
λέω τώρα....
{ synnefoula @ 10/04/2009, 09:26:45 }
Υπάρχει βέβαια και η λύση της ριζικής καραφλο-αποτρίχωσης για πιο μονιμα και υγιεινά αποτελέσματα....
{ ROSEBUD @ 10/04/2009, 18:38:33 }
η λέξη καράφλα και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτήν,είναι απαγορευμένη εδώ μέσα!
{ k@Tie @ 11/04/2009, 13:48:49 }
άκουσα χένα και νόμιζα οτι μιλάς για ταττοούυυ...σα μελανοεθισμένη που είμαι
μικρή πρινσέσα αν θυμάσαι καλά τα είχα κόκκινα πολύ πριν τα κάνεις εσύ...αρα ποια ζήλεψε ποιά δεν ξέρω..
{ charm_quark @ 11/04/2009, 22:22:59 }
Για να μην τσακώνεστε... αλλάζω το subject και το καθιστώ απόλυτα κοριτσίστικο!
Κορίτσια πήρα ένα φόρεμα... για τους γάμους του κολλητού και του ξαδέρφου μου... απίστευτο!!!
Καλά ε;;;... περιττο να σας πω ότι είμαι μια θεά (με πιάνει η μετριοφροσύνη πάλι... το ξέρω) ... και εννοείτε, ότι δεν λέω τιμή γιατί θα καραφλιάσουν και οι ολίγοι άντρες με μαλλιά που έχουμε εδω πέρα! Θα το βρω στο διαδίκτυο όμως... σε φωτο και θα σας το δείξω σύντομα!
Αναρρωτιέμαι όμως... γιατί δεν έγινα μοντέλο;;;;;
{ ROSEBUD @ 11/04/2009, 23:10:50 }
και γω πήρα φόρεμα για γάμο!πετρόλ!
να μαν΄τέψω εσύ?μαύρο κι άραχνο??
μα πόσους ξαδέρφους έχεις που παντρεύονται?
{ charm_quark @ 11/04/2009, 23:26:37 }
Εμένα πρασινο-λουλουδάτο, μάξι, με απίστευτη πλάτη και ντεκολτέ.
Για την ακρίβεια παντεύονται δύο ξαδερφια μουαπό το ίδιο σόι... με μία εβδομάδα διαφορά....!!
Κοινως θα χρειαστώ και δεύτερο φόρεμα! Εμ τι... θα βγω σε όλες τις οικογενειακές φωτογραφίες λες και ήμουν στον ίδιο γάμο!!!
Εβαλα στο μάτι ένα ακόμα (για το δευτερο-ξαδερφο) που είναι άσπρο-μαυρο ψιλούλι καρο, στράπλες... που είναι με πιέτα-φουσκωτό κάπως... μέχρι δύο δάχτυλα κάτω από το γόνατο. Το δοκίμασα και αυτό... αλλά το σκέφτομαι λιγάκι.... με χαλαει το μαύρο! γιατί κατά τα άλλα είναι κουκλίστικο και αυτό....
{ charm_quark @ 11/04/2009, 23:28:09 }
Και ένα μήνα πριν από αυτούς... ο κολλητούλης μου.... και σε ένα μήνα από τώρα, έχω και μία βάφτιση! ότι βάλαμε στην άκρη δηλαδή φέτος... θα μας τα φάνε οι γάμοι και τα αποτελεσματά τους!!
Για την ακρίβεια παντεύονται δύο ξαδερφια μουαπό το ίδιο σόι... με μία εβδομάδα διαφορά....!!
{ ROSEBUD @ 12/04/2009, 00:44:34 }
χαχαχαχαχαχαχαχα!
τι μου θύμισες με τα αποτελέσματα!
είμασταν σε γάμο που η νύφη ήταν έγκυος στον 5ο και η κοιλιά της όχι φαινόταν,ΦΑΙΝΟΤΑΝ!
είχα το μικρό Ροζάριο δίπλα μου...μαμά,σκύψε λίγο να σου πω στο αυτί!την κατάλαβα ότι είχε λοκάρει στην κοιλιά,ωχ την έκατσες!είπα από μέσα μου,συζήτηση για birds'n the bees προβλέπεται!
ψου ψου ψου...μαμάααα...γιατί η νύφη έχει τόσο μεγάλη κοιλιά??
γιατί έφαγε λαχανοντολμάδες και φούσκωσε!
και γιατί η δικιά σου κοιλιά δε φουσκώνει έτσι όταν τρως λαχανοντολμάδες?(έλα μου ντε!)
γιατί η κάθε κοιλιά φουσκώνει με διαφορετικό τρόπο.
(προβληματίστηκε!)
και συ πού το ξέρεις ότι έφαγε λαχανοντολμάδες?πότε στο είπε?
μιλήσαμε στο τηλέφωνο!
μα δεν σε άκουσα να μιλάς στο τηλέφωνο!
με πήρε στο κινητό όταν ήμουν έξω και συ στο σπίτι!
(ξαναπροβληματίστηκε!)
μαμά...μήηηηπως με δουλεύεις??
(είχα σκάσει ήδη στα γέλια)
να σου πω μαμά...μήπως έχει κανένα μωράκι στην κοιλιά της η νύφη?
ε ναι...
και πως μπήκε το μωρό στην κοιλιά της πριν παντρευτεί???!!!!
ιδού η απορία!
{ charm_quark @ 12/04/2009, 05:00:51 }
Για τέτοια συζήτηση... μέσα στην εκκλησία... έπρεπε να απαντήσεις....
και θα σε εκθειάζαν ως θεοσεβούμενη μαμά....
Αχ... που είναι ο Χριστοδουλόπουλος... να αρχίσουμε κανέναν καυγά... πάει το χαλάσαμε και αυτό το θέμα!
{ LittlePrince2s @ 12/04/2009, 18:20:51 }
χιχιχιχιχι κι εγώ το ίδιο ακριβώς έπαθα!!!
άκουσα χένα και νόμιζα οτι μιλάς για ταττοούυυ...σα μελανοεθισμένη που είμαι
μικρή πρινσέσα αν θυμάσαι καλά τα είχα κόκκινα πολύ πριν τα κάνεις εσύ...αρα ποια ζήλεψε ποιά δεν ξέρω..
{ LittlePrince2s @ 12/04/2009, 18:25:59 }
Φυσικά είχα κάνει κι εγώ μία αντίστοιχη ερώτηση και η μαμά μου μου είπε ότι ο καλός Θεούλης φυτεύει τα μωράκια κλπ κλπ.. και τότε εγώ την ρώτησα.........
ιδού η απορία!
{ Doureios-Ipnos @ 12/04/2009, 22:50:32 }
ροζι ξεχασες οτι μ εχεις δει κ κοκκινομαλλα :P
τι κακο ειναι αυτο με σενα που οταν σου λεει καποια οτι θα αγορασει η αγορασε φορεμα για γαμο, θεωρεις δεδομενο οτι θα παρει μαυρο?να το προσεξεις :P
κι εγω αγορασα ενα φορεμα για γαμο που με δειχνει-οχι με κανει, με δειχνει επισημαινω!!- Θ Ε Α ! ! !
θα κλαψουν ψυχες
παντρευω κ εγω εναν ακομη ξαδερφο, νατε σιγα σιγα να τους αποκαταστησω να παιρνω σειρα
επισης να κανω μια διορθωση:τωρα δεν εχω απλα ξανθες ανταυγειες, εχω κ μελιιιιι μαλλιιιιι!!!
{ nounoukos @ 13/04/2009, 09:50:24 }
τι στο καλο!
που τα βρισκετε αυτα τα φορεματα!!!
αμα αγορασω κι εγω ενα, θα γινω θεος;;
εχω μια βαφτιση μετα το πασχα...
{ k@Tie @ 13/04/2009, 13:52:32 }
δε σε κάνει θεά γιατι είσαι ηδη θεά εεεε δούρεια
κι εγω αγορασα ενα φορεμα για γαμο που με δειχνει-οχι με κανει, με δειχνει επισημαινω!!- Θ Ε Α ! ! !
{ Luminita @ 13/04/2009, 20:24:44 }
.........και διχτυωτο καλτσον και ψηλες γοβες στιλετο ................
{ nounoukos @ 13/04/2009, 20:28:47 }
... βρε μηπως το παρακανουμε..
{ synnefoula @ 13/04/2009, 21:48:46 }
Μη ξεχασεις να αποτριχωσεις γάμπες και μασχαλες!!!!
{ Doureios-Ipnos @ 14/04/2009, 10:34:34 }
{ LittlePrince2s @ 14/04/2009, 18:28:01 }
Ρε.. το Πυ-θεία σου πάει καλύτερα!!!
με πιανεις
{ charm_quark @ 01/04/2010, 16:39:23 }
Τι στο καλό να βάλω στο σάκο για το 3ήμερο στο χωριό;
Εχουμε και εκκλησιασμό στο ενδιάμεσο.... και καφέδες με γνωστούς και συγγενείς... και και και... και εγω απλά θέλω να πάρω το τζινάκι μου και να φύγω!!!! Πειράζει;;;
Αντε τώρα πακεταρε φουστάνια, καλσον, μπλα μπλα μπλα... ουφ!
{ Doureios-Ipnos @ 01/04/2010, 21:17:42 }
ασε...δραμα αυτο!
εγω αυτη τη φορα θα κατσω στα ...αβγα μου (τα κοκκινα!) αλλα κλασικα δεν εχω σκεφτει ακομη τι θα βαλω κ κλασικα ειμαι χωρις καλσον-καθως σπανιω; τα χρειαζομαι!
οταν παντως φευγω κ πρεπει να παρω κ κατιτις επισημο μαζι μου κλασικα ξεχναω η καλσον η παπουτσια!
ελεος!
{ LittlePrince2s @ 02/04/2010, 00:56:42 }
χα!εγώ φέτος δεν πάω πουθενά και γλιτώνω την βαβούρα...! Δούρεια...πες ότι έρχεσαι στα μέρη μου να τρελαθώωωωωωωωωωωω
{ Doureios-Ipnos @ 08/04/2010, 14:27:31 }
εν όψει ενος ακομη γαμου στο σόϊ (με ένα προχειρο υπολογισμο τελειωνουν ,εκτος αν αρχισουν κ χωριζουν κ μετα ξαναματαπαντευονται), πηρα ενα ακομη θεσπεσιο φορεμα να ντυσω το θεϊκο κορμι!!!
ασπρο μαυρο με καρουδακια κ διαφορες αλλες χαριτωμενιες (οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος χαζευιιε, ως γνωστον!) το οποιο τα φανταστηκα με κοκκινη ζωνη, γοβες κ τσαντικο (ακουγεται ισως τετριμμενο αλλα το συγκεκριμενο θα φαινοταν ακομη πιο χαριτωμενο!)
αλλα με την οικονομικη κριση , θα το κανω πιο κλασικο με ο,τι μου βρισκεται απ αυτα σε μαυρο !
{ LittlePrince2s @ 08/04/2010, 15:33:50 }
Χμ...πάντως αν εξακολουθείς να τα θέλεις σε κόκκινο, έχω ένα μέρος υπόψιν μου εδώ στα μέρη μου, με πολύ καλές τιμές...
Μπορώ να σε φανταστώ στο φορεματάκι πάντως...θεά η Πυθεία
{ mwrouli @ 08/04/2010, 18:40:42 }
άσπρο μαύρο με καρουδάκια??
σε γάμο θα πας ή σε αγώνα σκάκι?
αμάν πια με τα μαύρα σας και τα ασπρόμαυρα,βάλτε κανένα χρωματάκι καλέεε
το συγκεριμένο με τα κόκκινα που λες έχω την εντύπωση ότι θα έδειχνε πιο φτηνιάρικο,με τα μαύρα θα γίνει πιο σικάτο
{ Doureios-Ipnos @ 08/04/2010, 19:40:48 }
καλα, εισαι χαζο?
τι αμαν με τα μαυρα κ τα απσρομαυρα?
ΕΣΕΝΑ σου χει κατσει στο μυαλο οτι δε φοραμε χρωματα, προσωπικα συνηθως τα προτιμω!
αλλα αφου το βρηκα με τη μια κ μου χτυπησε στο ματι, ια το αφηνα?
ειπα καρουδακια κ κατι αλλες χαριτωμενιες, αρα δεν ειανι μονο καρουδακια!
κ ακριβως γι αυτο θα τους ταιριαζε πολυ το κοκκινο ενω με το μαυρο θα φαινεται σαν να προσπαθει να γινει ... "σοβαρο"
{ charm_quark @ 08/04/2010, 21:31:32 }
Τι νούμερο παπουτσι φοράς και τι εποχή είναι ο γάμος;
Ειχα πριν 3.5 χρόνια πάρει κάτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ κόκκινα πέδιλα για τη βάφτιση της Μπουμπους και τα έχω του κουτιού καθως τα φόρεσα ελάχιστες φορες. Αν θες στα δανείζω.... και αν θες να τα δεις σου στελνω και μία φώτο τους.
{ Doureios-Ipnos @ 08/04/2010, 22:37:59 }
ωωωωω, σ ευχαριστω καλη μου
αλλα ο γαμος ειναι την κυριακη του Θωμά (μεθαυριο δλδ) κ ακουσα κ κατι για .....νεροχιονο
{ Doureios-Ipnos @ 08/04/2010, 22:39:40 }
τα κοκκινα πεδιλα γενικως παντως με τρρρρεεελαινουν!!!
{ mwrouli @ 08/04/2010, 22:56:57 }
ναι αλλά τα κόκκινα πέδιλα συνδυάζονται ή με κόκκινο φόρεμα ίδιου χρώματος ή με σκέτο άσπρο ή με εμπριμέ που να έχει το ίδιο κόκκινο...
αλλά τι λέω!αφού είμαι χαζό??
τσ τσ τσ...καθόλου σεβασμός στην τρι....φερή ηλικία!
μωρέ δεν πα να βάλεις ό,τι θες να γίνεις σαν κλόουν!φταίω γω που θέλω να είσαι θεά!!
{ charm_quark @ 08/04/2010, 23:10:54 }
Τα κόκκινα τα είχα συνδιασει με λευκη ταφταδενια μακριά έξαλλη φούστα και μάυρο κορσεμπλουζακι και ζώνη γλώσσα-rolling stones για επίσημη εμφάνιση με έντονο στοιχείο ροκ. Αφού δεν με αφόρισε ο παπας πριν βαφτίσω το παιδί παλι καλά δηλαδή!
Το κόκκινο με τα ασπρόμαυρα είναι ιδιαιτέρως ταιριαστο και θα έλεγα να περιοριστείς σε ένα στοιχείο κόκκινου μόνο.
{ Doureios-Ipnos @ 09/04/2010, 09:02:03 }
mwrouli, εχεις πολυ περιορισμενη αποψη για το συνδυασμο των χρωματων!!!!
ποιος ειπε οτι συνδυαζονται μονο ετσι?
τσαρμ, οπως ειπα "το φανταστηκα" με τα κοκκινα αξεσουαρ που ανεφερα... δε σημαινει οτι θα το κανω κιολας
αφου ειπαμε οτι εχουμε κριση
γενικα παντως ως προς τους συνδυασμους θεωρω οτι δεν υπαρχουν στανταρ.
μπορει κατι που ειναι γενικα αποδεκτο ως χρωματικα ταιριαστο να ειναι τελειως φάουλ λογω του ύφους των ρουχων κ αυτου που τα φοραει κ τουμπαλιν κ ταναπαλιν!
προσωπικα απλα κανω διαφορες δοκιμες κ αναλογα με τη διαθεση, επιλεγω!!!
{ mwrouli @ 09/04/2010, 10:33:53 }
περιορισμένη άποψη λες?κοίτα τι λέει το ζώον μου!
(ελπίζω να μη σας κατεβάσει κανένα σπαμ,στην τύχη το βρήκα)
"ικανή να βρίσκει τα χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν,πολύ θαυμάσια αίσθηση της μόδας"
πού είναι η ντοκτόρ να μας πει τι λένε οι Ιταλοί?
{ Doureios-Ipnos @ 09/04/2010, 11:55:03 }
οπως ειπες αυτο το λεει το ζωον σου !!
θα πρεπε να ξερεις ομως οτι μια γυναικα του δικου μου ζωουν, χ(μπιμπ)σμ(μπιμπ)να τα χει και οσα λενε τα αλλα ζωα και οσα λενε και οι ιταλοι και οι γαλλοι
{ LittlePrince2s @ 09/04/2010, 13:31:49 }
Όσον αφορά τον συνδυασμό χρωμάτων και ρούχων,ακολουθώ σταθερά την άποψη της Δούρειας...γι'αυτό άλλωστε είμαι πάντα στην τρίχα και στην πένα
{ Doureios-Ipnos @ 09/04/2010, 15:07:32 }
σιγα μην εισαι και στα σπαγγετι
σκεφτηκα με τι θα το συνδυασω το απρομαυρο:
με ελεκτρικ!!!!!!
εε?
ε?
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????????/
{ LittlePrince2s @ 09/04/2010, 15:15:13 }
τι εννοείς????
{ mwrouli @ 12/04/2010, 13:11:05 }
από πόσες άσπρες τρίχες και πάνω παίζει βάψιμο μαλλιών?
{ Doureios-Ipnos @ 12/04/2010, 15:53:00 }
ειναι θεμα γουστου κ προτεραιοτητων νομιζω...
Υπάρχουν 170 μηνύματα σε αυτό το θέμα