{ ROSEBUD @ 30/10/2007, 23:50:41 }
Επειδή κάτι είχαμε αφήσει στη μέση...:-)))))
Ανήρ ετών 25,ωραίος*,με αστείρευτο χιούμορ,άψογες οδηγητικές και κομπιουτερίστικες ικανότητες,ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις και τα αισθήματα(βλ.γκόμενα κτλ),διαθέτων μίζα υπό κρεβατίου και όχι...παγοκόφτην**,αναζητεί νεανίδα για να μοιραστεί μαζί της την αδρεναλίνη της ταχύτητας.Ικανότητες εντριβών θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως!
(σεμεδάκια εχς***??)
*επειδή τα γούστα μου για τους άντρες διαφέρουν με τον πληροφοριοδότη μου,δεν κόβω και το κεφάλι μου!
**στο "βασικό ένστικτο" η Σάρον Στόουν καθάριζε τους εραστές της με παγοκόφτη που έκρυβε κάτω από το κρεβάτι της
***εχς=συνηρημμένος τύπος,β ενικό πρόσωπο του ρήματος έχω :-P
{ WayFaReR @ 31/10/2007, 01:22:39 }
OK λοιπόν. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ...
Θα γράψω και εγώ μερικά πράγματα για εμένα, μια κατάθεση ψυχής...
Αρχικά να σαν δείξω μια φωτογραφία μου. Βέβαια είναι πριν αρχίσω να μακραίνω τα μαλλιά μου αλλά δεν πειράζει...
https://img220.imageshack.us/img220/1812/wayfarertb1.jpg
Επίσης ο παγοκόφτης με προβλημάτισε εντόνως θα έλεγα! Είπαμε, μέσα για διάφορα kinky σκηνικά, αλλά παγοκόφτης... Παπαπαπα... Ακραίο...
Επίσης, έχω το Semedaki 6.7 beta version. Κάνει αυτό ή να το κάνω update;
Τέλος πρέπει να δηλώσω, με πάσα επίγνωση της βαρύτατος των γραφόμενων μου, ότι έπλυνα τα πιάτα μου και τώρα θα καθαρίσω κάτω από το κρεβάτι (επί τη ευκαιρία της μίζας...) και μετά θα πετάξω την ανακύκλωση και θα πάω μια βόλτα.
{ k@Tie @ 31/10/2007, 01:51:05 }
wayfarer...όμορφος είσαι δε λέω...αλλα απο μαθηματικά σκράπας :Ρ
{ k@Tie @ 31/10/2007, 02:04:07 }
κοίτα τι σου βρήκα wayfarer...κομμένη και ραμένη στα μέτρα σου
https://img140.imageshack.us/img140/6900/tattoo005iw1.jpg
{ ROSEBUD @ 31/10/2007, 10:02:25 }
Τι έχεις Way??Μακρύ μαλλί??Κουρέψου!!Δεν το ξέρεις ότι αυτό το φόρο δεν έχει αγαθή σχέση με τις...τρίχες??:-)))
{ Doureios-Ipnos @ 31/10/2007, 10:57:14 }
στα συν του "άει σιαπέρα" (:p) βάλε κ το ότι δεν έιναι καθόλου ψώνιο :pppppp
{ WayFaReR @ 31/10/2007, 11:37:49 }
@ K@atie:
χιχιχιχι :-PPPpppPPppPp
@ Rosebud:
Μίλησε κανείς για “αγαθή” σχέση; ;-)
Το μαλλί δεν το κόβω... Δεν παίζει... Με την καμία σου λέω... Όσο και να επιμένεις... :-P
@ D/I:
Έρχομαι και σε οικονομική συσκευασία ευκαιρίας με έκπτωση... Οι αντάβιες μου πηγαίνουν; Έλεγα να κάνω και μερικές κόκκινες, της φωτιάς! :-P
{ Doureios-Ipnos @ 31/10/2007, 12:15:52 }
ναι,ναι κάνε!!!
κάνε και μερικές πράσινες της χλόης :pppp
{ WayFaReR @ 31/10/2007, 14:04:38 }
Σιγά, είπαμε... Σαν σημαία θα με καταντήσεις εσύ...
{ charm_quark @ 31/10/2007, 18:14:22 }
Εγω δεν καταλαβα... γιατι εβαλες παλι εμενα στο ματι; Μιλησα καθολου σε ολο το post? Ειπα ποτε κατι κακο για σενα; Εχεις ξεχασει το φραπε σου και τα σιντια σου σπιτι μου.
:p
{ WayFaReR @ 01/11/2007, 00:19:05 }
Γιατί πότε σε ανέφερα εγώ παιδί μου; Μήπως σου έχω δημιουργήσει σύνδρομο καταδίωξης;
{ Yerejan @ 01/11/2007, 00:57:33 }
δεν συνεννοούμαστε,δεν συνεννοούμαστε που έλεγε και κάποιος παλιός γνωστός.
{ ROSEBUD @ 01/11/2007, 02:41:19 }
Δεν κουρεύεσαι ε??Είσαι και ανυπάκουος!Αλλά αν νομίζεις ότι ήρθες εδώ μέσα με τα νιάτα σου και...τα μαλλιά σου να μας πάρεις όλες τις γυναίκες,είσαι γελασμένος!Και τι να την κάνω τη μίζα?Δεν το πετάω καλύτερα το σαράβαλο??Ο number one πελάτης μου μου έταξε λύσιμο κομπιουτερίστικων αποριών εφ'όρου ζωής(κοινώς την έβαψε!:-)))) και θα με κάνει και κομ-μπάρα!Και μπορεί μαλλί να μην έχουμε αλλά έχουμε ναααααα! κάτι βλεφαρίδες!Και ούτε σφουγγαράκια δανειζόμαστε και ξέρουμε να φτιάχνουμε και καφέ!(με έτοιμη τη δοσολογία :-P)Αμί πώς!!
{ Doureios-Ipnos @ 01/11/2007, 09:52:11 }
έχετε ξεφυγει :p
{ ROSEBUD @ 01/11/2007, 10:02:53 }
Μμμμμ!ζήλειες!Θες και συ προξενιό? :-P
{ Doureios-Ipnos @ 01/11/2007, 12:04:10 }
άμα ειχες σημειώσει έστω κ μία μικρή επιτυχία στα προξένέματα που εχεις επιχειρήσει,μπορεί κ να απαντούσα "ναι",διότι "αυτοί οι βάρβαροοι είναι μια κάποια λυσις" σε αρκετά θέματα :p
αλλά τώρα η ναι πω ή όχι,το αποτέλεσμα το ίδιο θα ναι!!!
αυτόν τον έρμο τον¨"άεισιαπέρα" σκέφτομαι που μπορεί να ελπίζει-νομίζει-φοβάται ο δόλιος οτι όντως θα του βρεις νυφη σκέφτομαι :ppppppp
{ WayFaReR @ 01/11/2007, 15:59:06 }
@ Rosebud:
Δεν κουρεύομαι, δεν κουρεύομαι και επίσης δεν παντρεύομαι. Θα χαρώ τα νιάτα μου και τα μαλλιά μου και μετά βλέπουμε...
Τι να την κάνεις την μίζα; Δεν ξέρω. Για να σου πω και εγώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει γιατί την βάζουν στα αυτοκίνητα. Άχριστο πράγμα, περιττό βάρος. Πέταξε την να ησυχάσεις. (Μετά να θυμάσαι όμως να παρκάρεις σε κατηφόρα μόνο...)
Ο number one πελάτης σου την έχει βάψει από χέρι... Μην σου πω και από πόδι...
Μεγάλες βλεφαρίδες; Πόσο μεγάλες; Τις κάνει και κοτσιδάκια; Ανέβασε photo καλέ να δούμε και να θαυμάσουμε!
Ξέρεις να φτιάχνεις καφέ; Άντε! Θα σε προτείνω για το Nobel χημείας!
@ D/I:
Ποιοι είναι αυτοί οι βάρβαροι και ποιος είναι ο “άεισιαπέρα”;
Δεν νομίζω να υπονοείς τίποτε για το άτομο μου γιατί αλλιώς θα βγάλω το σπαθί... ΟΥΓΚ!!!
{ k@Tie @ 01/11/2007, 17:19:58 }
λοιπόν νομίζω οτι αυτό το θέμα είναι ο λόγος που δεν μιλάνε τα καινούρια μέλη...φοβούνται τα καημένα...
λενε "αυτοί εδώ είναι όλοι τρελοί"
{ ROSEBUD @ 01/11/2007, 21:06:52 }
Λες?? :-)))
{ charm_quark @ 01/11/2007, 23:02:15 }
Διαφοροι ειπαν:
Ξέρεις να φτιάχνεις καφέ; Άντε! Θα σε προτείνω για το Nobel χημείας!.....
Δεν νομίζω να υπονοείς τίποτε για το άτομο μου γιατί αλλιώς θα βγάλω το σπαθί... ΟΥΓΚ!!!....
τον έρμο τον¨"άεισιαπέρα" σκέφτομαι που μπορεί να ελπίζει-νομίζει-φοβάται ο δόλιος οτι όντως θα του βρεις νυφη...
Αμί πώς!!
Εχω λυθει στα γελιο!... Επεσα απο το πουφ! ουφ!
{ Yerejan @ 01/11/2007, 23:22:51 }
είμαστε αφασία ή μάλλον τρελά ημίτονα διαφορετικού πλάτους και συχνότητας ε?
{ charm_quark @ 01/11/2007, 23:29:50 }
Yerejan προσεχε τι λες και μην ξυνεις πληγες!... εφριξα σημερα με αυτα που ακουσα στα εργαστηρια. ο χρονος... μετριεται σε Hz/sec η φαση σε sec... και σε λιγο θα ακουσω και το χρονο σε kg! Που παμε;;;
{ WayFaReR @ 02/11/2007, 00:08:32 }
Μουχαχαχα!!!
Εγώ ξέρω μερικά άτομα που μετράνε τον χρόνο σε κιλά...
Από εκεί και η γνωστή μονάδα μέτρησης: κιλά ανά χρόνο...
{ Doureios-Ipnos @ 02/11/2007, 00:19:38 }
πάντως ,αν το καλοσκεφτείτε, όπως θέλει μπορεί να τον μετρήσει κανείς το χρόνο!!!
:S
{ Doureios-Ipnos @ 02/11/2007, 00:24:10 }
"άει σιαπερα"δεν εννοώ κάτι για σένα,λέω ξεκάθαρα κάτι για το είδος σου:p
επίσης μ απογοητεύεις,διότι σε βρισκω με πολιτισμικά κενά!!!!
το ουγκ ανηκει στην ινδιάνικη διάλεκτο κ οι ινδιάνοι απ όσο ξέρω εγώ είχαν τοξα,ακοντια,τομαχοουκ κτλ!!!
πώς θα σε παντρέψουμε έτσι παληκάρι μου?
κάτια,ίσα-ίσα,αυτό το θέμα θα πρεπε να τους προικαλεί να γράψουν,εγώ το βρισκω αρκετά πιασαρικο,τόσο που αρχίζω να φοβάμαι καταδίωξη απο την αννιτα :Ο
{ charm_quark @ 02/11/2007, 00:41:25 }
"Από εκεί και η γνωστή μονάδα μέτρησης: κιλά ανά χρόνο..."
Ποια ατομα ειναι αυτα; Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν! :P
{ charm_quark @ 02/11/2007, 00:54:21 }
Λοιπον, θα κανω μια επανεκινηση του θεματος! Στα προξενια, παντα λενε τα "καλα" του προξενευομενου. Εμεις λεω να κανουμε το αντιθετο...
π.χ.
Charm_quark:
Εχει γατα που δεν αποχωριζεται, η οποια μαδαει πολυ 6 μηνες το χρονο. Βαριεται αισχρα να μαγειρεψει, σε σημειο που η κουζινα της επιτιθεται οταν την πιανει μαγειρικος οιστρος (βλ. περιπτωση μαρμελαδας). Βαριεται να καθαριζει το σπιτι (1 φορα το 3μηνο σκουπισμα καλα δεν ειναι;) να πλενει πιατα (το περιοριζει στο αναγκαιο 1 φορα τη βδομαδα). Χαλαει ολα της τα λεφτα για το ενυδρειο και για υπολογιστες. Ειναι ζηλιαρα, επιμονη και στριμενη, Τρωει κρεμμυδι και κατα διαστηματα τρωει σα γουρουνα. χορταινει υπνο γρηγορα και απαιτει και οι συμβιοι της να κανουν το ιδιο. Επισης ενστερνιζεται το ρητο που την εμαθαν απο μικρη "τα δικα της, δικα της και τα δικα του, δικα της..."
Τι ελπιδες εχω;;;;;
{ WayFaReR @ 02/11/2007, 01:02:19 }
Λυπάμαι, όταν κάναμε την ιστορία των ινδιάνων έκανα κοπάνα...
{ charm_quark @ 02/11/2007, 01:06:05 }
Φελολογος... εχει πει πριν χρονια μπροστα σε παρεα φυσικων " Οι Ινδιανοι, καταγονται απο την Ινδια;;;;'
Ντοινγκ! (emoticon που βαραει το κεφαλι του στον τοιχο)...
ΥΓ. Τι θα γινει βρε _fantom_ με εκεινα τα emotixon; Που εχεις χαθει και μας αφησες στη μοιρα μας;
{ Doureios-Ipnos @ 02/11/2007, 01:37:57 }
φελολογος απλά σημειώνει μετά από χρόνια:
ο κολομβος ξεκινησε το ταξιδι του έχοντας σκοπό,αμέτι μωχαμέτι να φτάσει στην ινδία δυτικόθεν.όταν λοιπόν έφτασε νοτια αμέρικα,επέμενε ντε κ καλά ότι ήταν στην ινδία κ έτσι ονόμασε τους ιθαγενείς ινδιάνους.(για να μη μέινει κ η ρετσινιά στον κλαδο το λέω αυτό έ ? :Ppppppppp).
και τσαρμ,για να απαντησω στην ερώτησή σου, όπως λένε¨: " η ελπίδα πεθαινει παντα τελευταία".(χοχο)(:p)
{ WayFaReR @ 02/11/2007, 01:56:54 }
Εγώ μπορώ ως φυσικός να ξαναγελάσω;
Για να επιβεβαιώσω την καφρίλα του κλάδου!
:-P
{ ROSEBUD @ 02/11/2007, 11:07:35 }
Way λίγα λόγια για τον number one πελάτη μου γιατί σε μάσησα ζωντανό!Εξάλλου άλλος είναι που παραπέμπει σε άααααλα και κάνει μπαλέεετοοοο???:-PPPPPP
Δούρεια αγαπητή μου φυσικά και έχω σημειώσει επιτυχίες σε προξενιά!(σοβαρά!)Δυο ζευγάρια έστειλα στην αγχόνη ως τώρα!Να μην το τριτώσω το...κακό??
Τσαρμίτα τα προξενήματα είναι μόνο για ελεύθερα παιδιάαα!!!Άντε ξαναξούτ στον steange σου και μην ξερογλείφεσαι!
{ charm_quark @ 02/11/2007, 13:00:41 }
αχα... με διωχνετε;; Εγω στον strange ειμαι... κολημενη. Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και τα δυο Πατρινοπαιδα. Αλλα τι σημαινει αυτο; Οτι θα σταματησω και τις κοινωνικες μου σχεσεις; Μια φορα...την καναμε την πατατια και ειδαμε και παθαμε να ερθουμε στα ισια μας. Καπου ειχα διαβασει, πως για να εχεισ μια ισορροπημενη ζωη πρεπει να κανεις το εξης:
Παρε ενα χαρτι και χωρισε το σε 6 ισα ορθογωνια. Μεσα σε καθε ενα γραψε κατι που σε ενδιαφερει πολυ (ονοματα, hobby, δουλεια κτλ.). Αν καποια στιγμη στη ζωη σου, κατι παει στραβα με ενα ξερεις οτι το κενο που πρεπει να αναπληρωσεις ειναι το 1/6 της ζωης σου. Αν ομως το ορθογωνιο "σχεση" καλυπτει ολο το χαρτι, ή το μισο χαρτι και η σχεση δεν ευδοκιμησει... τοτε μενεις κενος. Αυτο που λενε "εισαι η ζωη μου", και ειναι πολυ πιο δυσκολο να "επανακαμψεις". Δυστυχως, πολλοι νεοι ανθρωποι κανουν ακομα αυτο. Δεν ενδιαφερονται για την οικογενεια, για τη δουλεια τους, για τη προσωπικη τους ζωη για χαρη ενος ερωτα.... αυτο ειναι καταστροφικο μονο για αυτους.
ΥΓ. Το θεμα σχεση ειναι παραδειγμα. Το ιδιο θα μπορουσε να συμβαινει με μαμαδες. Η δικια μου ειδε και επαθε να ερθει στα ισια της οταν φυγαμε εγω και η αδερφη μου για σπουδες. Γυρισε και στηριχτηκε στον πατερα της...και τωρα ξανα μανα απο την αρχη.
{ k@Tie @ 03/11/2007, 19:27:04 }
charm απο δώ το πάς απο κεί το πάς...πάλι άλλαξες το θέμα!!!
Και καλά σου λεει η ρόζυ...τα προξενιά είναι για τα ελεύθερα παιδιά...εσύ σαν κολλημένη δε θές προξενιό, αλλα μάλλον κανένα μπαράκι έτσι όπως τα λές ;Ρ
{ Doureios-Ipnos @ 03/11/2007, 19:39:40 }
εγώ πάντως πήρα ιδέα από αυτό που λέει η τσαρμ!!!
θα χωρίσω τη ζωή μου στα 6 κ το κομμάτι της σχέσης σε άλλα 6,κ θα έχω 6 παράλληλες σχέσεις!
έτσι αν την κάνει ένας,θα έχει αδειάσει το 1/6 από το 1/6 της ζωής μου,δλδ θα μείνει ένα πολυυυυυυυυ μικρό κομματάκι κενό,οπότε δε θα μου φανεί.
τι δυναμη να χει τώρα το 1/36?
ε?τι λέτε?
{ k@Tie @ 03/11/2007, 19:40:46 }
καλή σκέψη αλλα τους 6 άντρες πως θα τους συνδιάσεις χωρίς να φάς ξύλο;;;
{ ROSEBUD @ 09/01/2009, 23:10:32 }
κορίτσιααααα!ανήρ ετών 31 απο τον κύκλο μας αναζητά γυναίκα!δυνατότητα εργασίας σε Αθήνα,Θεσ/νίκη,Πάτρα,Βόλο ,Λάρισα....έξυπνος,όμορφος,με πολύ χιούμορ αλλά έχει ένα μικρόοοο προβληματάκι!έχει ύψος 1.95 και ψάχνει για ψηλή!και άντε αυτό το βολεύουμε!σας τραβάω από τα πόδια!την ντροπαλή και χαμηλοβλεπούσα που επίσης ζητάει,πού να την βρω εδώ μέσα??
{ LittlePrince2s @ 10/01/2009, 05:05:57 }
ίσα που θα πρέπει να ψάχνεις για 20 χρόνια ακόμα... και αυτή που θα βρείς, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα είναι πάνω από 2 ετών
Κρίμα και θα μου έκανε!! ωραία ηλικία και έξυπνος όμορφος.. τί άλλο θέλω... αλλά μας τα χάλασε στο ψηλή και χαμηλοβλεπούσα
{ ROSEBUD @ 10/01/2009, 15:00:46 }
τι ωραία ηλικία βρε μικρό?πολύ παππούς για σένα και πολύ βρέφος για κείνον!
(κι αν εσύ είσαι βρέφος,εγώ είμαι ο πάπας!!)
{ nounoukos @ 10/01/2009, 20:24:58 }
πω πωωωω... αν δεν καπνιζει, δεν πινει και εχει και καλο μισθο, παω εγω!
{ LittlePrince2s @ 11/01/2009, 14:43:30 }
Παππούς ε??
αυτό είναι συζητήσιμο..θήμησε μου να σου πω από κοντά
{ LittlePrince2s @ 11/01/2009, 14:44:08 }
Νουνούκε????
{ Doureios-Ipnos @ 11/01/2009, 22:42:20 }
ροζι, αυτος τη θελει χαμηλοβλεπουσα γιατι νομιζει οτι θα ειναι ψηλη,αμα του εξηγησεις πως εχει η κατασταση, μπορει να το δει αλλιως το θεμα!!!
{ k@Tie @ 12/01/2009, 13:17:13 }
χαχαχαχαχαχαχα
νουνου με λίγη αποτρίχωση μπορεί και να του αρέσεις...ρόζυ αν του βρουμε γυναίκα παίρνουμε ποσοστά?
{ ROSEBUD @ 12/01/2009, 13:52:38 }
εγώ ένιψα τας χείρας μου,τον έστειλα σε ομπάδα μπάσκετ κανενός κατηχητικού!
Υπάρχουν 45 μηνύματα σε αυτό το θέμα