Νετρινο.grικές -Εντυπώσεις

{ k@Tie @ 18/11/2007, 01:54:38 }

Λοιπόν είπαμε με την πρίνσες να γράψουμε εντυπώσεις για τη συνάντηση μας μιας και κανείς δεν έχει μπεί ακόμα!

{ k@Tie @ 18/11/2007, 02:30:37 }

Λοιπόν για αρχή θα ήθελα να πώ οτι η απουσία του νουνούκου και της τουνάιτ ήταν αισθητή...

Για νουνούκος +τονάιτ:την επόμενη φορά να έρθετε οπωσδήποτε...δεν παίρνει αρνητική απάντηση

Και τώρα αρχίζει το θάψιμο χεχεχε

Λοιπόν....

Θα περιγράψω όσο πιο λιτά μπορώ το συναίσθημα αυτό της αντιπάθειας που μου βγάλατε...εκτός φυσικά απο τον καταπληκτικό αντμίνο (μη φάμε και πόδι απο το φόρουμ δε λέει :ΡΡΡ)

Λοιπόν θα αρχίσω με τους άντρες της παρέας...Ας αρχίσουμε απο το boss!

Fantom: Ο mister netrino...νομίζω δε χρειάζονται άλλα λόγια αυτό τα λέει όλα...τουλάχιστον για μένα :Ρ

Wayfarer: Αν και προς το τέλος πέσαν οι αποδόσεις του...καλός είναι (χαριστικά το λέω μη μπερδεύεσαι :Ρ). Με μία λέξη χιουμορίστας

Yerejan: Ευγενικός και ρομαντικός (πολύ σπάνιο στις μέρες μας για άντρα)

Άννα: Αλλιώς σε περίμενα και αλλιώς μου βγήκες...σε περίμενα πιο σοβαρή, μου τα χάλασες :Ρ (πλάκα κάνω). Γλυκιά, ευγενική και αστεία

Ρόζυ: Είπες οτι θα μπείς πρώτη και μας την έσκασες ε???? Τι να πώ για σένα...μου βγάζεις αυτο το μανούλλλλλα...τους άκουγες όλους και μας πρόσεχες.

Δούρεια: Δύο λέξεις για σένα θείτσα...ζουζουνιάρα και τρελιάρα!

Charm: Τι να πώ για σένα παιδί μου...εσύ είσαι απο τις πρώτες που έχω συμπαθήσει εδω μέσα ίσως γιατί έχουμε περίπου τα ίδια μυαλά (εννοείται οτι εγώ έχω πιο εξελιγμένο μοντέλο)...με μία λέξη μοναδική!

Μόλις συνειδητοποίησα οτι την παύλα στο τόπικ εγώ την έβαλα στο -ικές και αυτή βγήκε στο -εντυπώσεις...οκ!!!!

{ LittlePrince2s @ 18/11/2007, 02:31:26 }

Χμμμ...Λοιπόν...Θα μου επιτρέψετε??

Έχω να πώ άπειρα πράγματα για τον καθένα σας και την εντύπωση που μου άφησε..Θα προσπαθήσω όμως να περιοριστώ σε μία-δύο λέξεις...

Ξεκινώντας από τον...

Φάντομ...Ο Άντμιν,Ο Καταλληλότερος!

Δούρεια...Η χημεία μίλησε από μόνη της!

Τσαρμ...Η απρόβλεπτη...!

Ρόζυ..Η γλυκιά προστάτις!

Εεε ρρεε γιααανννν.... Ο ονειροπόλος!

Wayfarer..Ο αυθόρμητος!

Άννα...Το κρυφό ταλέντο...!

Νούνου και Τουνάητ, η απουσία σας ήταν αισθητή...Ελπίζω όμως σε μία δεύτερη νετρινοσυνάντηση..

{ Doureios-Ipnos @ 18/11/2007, 14:10:31 }

δε μπορώ τώρα να πω εντυπώσεις,περαν του ότι εγώ προσωπικά περασα καταπληκτικά αν κ ένιωσα ο τυραννος της υποθεσης ,ειχα ένα άγχος μήπως εκ του κοντόθεν δε μου ειστε τόσο συμπαθείς όσο εκ του μακροθεν-άγχος που εξανεμιστηκε γρηγορα-,ακόμη ζηλευωωωωωωωωωω-κ 5 άτομα ξέρουν γιατί-,οι απόντες μας έλειψαν πολύ :(,κ τελικά πόσες ανηψιές έχω ρε παιδιά????

{ ROSEBUD @ 18/11/2007, 16:28:59 }

Δεν ξέρω,εγώ πάντως έγινα πολύτεκνη! :-P

Εγώ είμαι με ανάμικτα συναισθήματα χαράς αλλά και πίκρας,δεν είναι τίποτα θα μου περάσει,ευχαριστούμε πολύ πολύ τους 2 χορηγούς Ζανζανίτο και Φάντομ...

{ LittlePrince2s @ 18/11/2007, 16:43:41 }

Χμ...Ένα είναι σίγουρο..Μέσα σε μία μέρα, απέκτησα μία θεία και μία μάνα, ενώ ταυτόχρονα εσείς οι δύο γίνατε συγγενείς...Εξαιτία εμού φυσικά ;-PPPPPP

Υ.Γ. Αφού Ρόζυ είσαι πολύτεκνη,άρα απέκτησα και κάρτα πολυτέκνων...Ουάου!!!!Και όλα αυτά σε ένα βράδυ...Έχω εκστασιαστεί!

{ tonight @ 18/11/2007, 19:07:21 }

Καλησπέρα παιδιά! Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Η πρώτη νετρινοσυντάντηση είναι λοιπόν πλέον γεγονός! Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και αφηγήσεις!

Εμείς οι απόντες και απούσες, σίγουρα σε άλλους θα λείψαμε περισσότερο, σε άλλους λιγότερο ... την επόμενη φορά ελπίζω να είναι πιο κατάλληλες οι συνθήκες και να παρευρεθούμε.

Ps: δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω ούτε στο ρόλο του κλειδοκράτορα, ούτε του νυχτοφύλακα ... κλαψ

{ Doureios-Ipnos @ 18/11/2007, 20:08:07 }

άντε ροζι να μας ζησουν :P

διευκρινίζω ότι όταν λέω ότι δε μπορώ να πω εντυπώσεις είναι επειδή ακόμη είμαι μ ένα τεράστιο χαζοζαμόγελο μέχρι τ αφτιά :)))))))) ,πολύ ενθουσιασμένη για να σκεφτώ (καλά,αυτό έτσι κι αλλιώς χρειάζεται μια πρωτη ύλη αλλά οκ,κάνω κ καλά ότι δε φταιει αυτό :P).

{ Doureios-Ipnos @ 18/11/2007, 20:11:41 }

ο νουνούκος λοιπόν είχε ένα σωρό ρόλους!!

χαχα!

εμείς περνάγαμε καλά κι αυτός έτρεχε σαν το βέγγο!!!

καλά να πάθει,για να μάθει :p

tonight,τραβα λιγο τη μικρη να μεγαλώσει γρηγορα ;)

{ tonight @ 18/11/2007, 23:48:17 }

Φαίνεται πως καταναλώθηκαν πολλά τσιπουράκια χτες και το ρίξατε όλοι στον ύπνο! χα χα!

Nounouke εμάς μας έφαγαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις! ασήκωτα τα οικογενειακά βάρη στις μέρες μας!!

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 01:30:06 }

Ποια τσιπουράκια βρέ Τουνάητ...Στου Χαλιαμπάλια με κρασί την βγάλαμε...Όχι ότι μας χάλασε κιόλας, άλλα έτσι..για να αναφερθεί το όνομα ;-)...(Άκου εκεί χαλιαμπάλιας...χαχαχαχαχαχαχα ;-PPPP )

Υ.Γ.Η μανούλα και η θείτσα πέσανε για ύπνο από τώρα????χεχεχεχεχε!!

{ _fantom_ @ 19/11/2007, 02:25:39 }

όχι... εδώ είμαστε και σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση και sponsored by tsypouro power (tm)....

#1 netrino.gr-ική συνάντηση --- 18/11/2007 :-)

περιεχόμενα

---------------

- volos (guest rainstorm)

--- kafe ktel

--- xaliampal tavern

--- parali kafe (feat. thunder)

- part 2 limited edition

--- los farsalos (feat. tsip and hal)

- uncensored comments and make of scenes

mp3 : διάρκεια 71min (65 MB)

το λινκ: https://netrino.podomatic.com/enclosure/2007-11-18T16_16_22-08_00.mp3

{ Doureios-Ipnos @ 19/11/2007, 02:48:42 }

ναι,εδώ ειναι όλοι,μην κοιτάτε που δε μιλάνε,έχουνε μεινει άναυδοι!!!!

φάντομ,αυτό δεν ειναι σωστό,άλλη φορά να "ανεβάζεις" την εκπομπή κοντά στα χαράματα,οκ?

{ k@Tie @ 19/11/2007, 02:54:05 }

Πάνω που είπα να βρυκολακιάσω είπες να μου δώσεις κάτι να έχω να κάνω φάντομ ε??

Άκουσα λίγο απο την αρχή αλλα το υπόλοιπο αύριο

Άννα η πριγκήπισσα σε όλη τη διαδρομή είχε βάλει το κασκόλ πάνω στα μάτια της και ήθελε να κοιμηθεί και δεν την άφηνα...εμένα πάλι με είχε πιάσει μια ακατάπαυστη λογοδοιάρια και μου έλεγε συνέχεια να σταματήσω! Πάντως το πούλμαν όντως δεν το αφήσαμε σε ησυχία...

Η συνέχεια της ακρόασης αύριο!!!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 03:37:48 }

Και ομως... ειμαι ακομα εδω!

Μια μικρη (αν και θα βγει μεγαλη μου φαινεται) αναφορα λοιπον και απο Πατρα μερια! Γυρισαμε κατα τις 8 το βραδυ γιατι καναμε μια μεγαλη σταση καπου... (δε σας λεω...ειναι εκλπηξη στην εκπομπη που ετοιμασαμε, για οσους ξερουν, απλα να μην πουν τιποτα!).

Εκπομπη την οποια ομως δεν ποσταρουμε γιατι ειμασταν υπο την επηρρεια καποιων τσιπουρων ΤΥΡΝΑΒΟΥ, που αγορασθηκαν στο Λος Φαρσαλος, την ωρα που την ηχογραφουσαμε και μας προεκυψε λιγο μεγαλουτσικη... μονο 2,5 ωρες! Αυριο με ποιο νηφαλιο κεφαλι ισως καταφερουμε να κανουμε ενα σχετικο μονταζ, και ενα μοιρασμα σε επεισοδια.

Ενα εχω να σας πω, αφου τελειωσαμε την εκπομπη... το "τσιπουρο Τυρναβου" καποιος... το διαβασε "τσιπουρο τυρνα-boy"!!!Οποτε προετοιμαστειτε ψυχολογικα και απομακρυνετε τα ανηλικα απο το δωματιο! k@tie... πες στην Little να περασει εξω... γιατι πολυ μας την ειπε για την ηλικια μας! :p

Κατα τα αλλα... ομολογω ευθαρσως οτι περασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Οτι αυτη η συαντηση αξιζε περισσοτερα απο οσα περιμενα, οτι περασα καλυτερα απο οσο περιμενα και οτι τελικα οι 5 ωρες μου φανηκαν λιγες για να σας "χορτασω".... Rosy και Doureia. Μην αρχισει κανεις το δουλεμα για τις ποσοτητες φαγητου που καταναλωσα, γιατι δεν θα παρει φωτογραφιες. :p

Το ιδιο ισχυει βεβαια και για αυτους που "ειδα" λιγο εως πολυ περισσοτερο, γιατι τι να σου κανει ενα 24ωρο μπροστα σε 3 χρονια; Τι να πρωτοπεις; Τα χανεις και καθεσαι σα χανος... Επιστρεφεις στην ασφαλεια του υπολογιστη σου και λες τα σωψυχα σου... καθως ονειρευεσαι ξυπνιος τις ωρες που περασαν. Αυτα...Αφιερωμενα στην Αnnουλα και τον _Fantom_ακο μας.

Να κανω και μια μικρη περιληψη και να ακολουθησω το παραδειγμα της k@tie...(Η σειρα αναφορας ειναι ψευδοτυχαια ακολουθια... και στηριζεται κυριως στο χρονικο διαστημα που μιλαω μεσω netrino με ολους σας.

_fantom_: Θα το πω... Ησουν το kinder εκπληξη για τη συναντηση! :-)

Anna: Απο που να αρχισω... Στο οτι με ανεχτηκες μια νυχτα στο ιδιο κρεβατι; Στο οτι γενικοτερα ξεπερασες καθε προσδοκια μου; Θα με κανεις να αλλαξω γνωμη και να ερχομαι Αθηνα που και που για καφε!

Rosebud: Αν συναντιομασταν οι δυο μας... θα κλαιγαμε ακομα αγκαλια μαλλον! Νομιζω οτι εχουμε πολλα να πουμε τα δυο μας καλη μου.

Doureia: Τον καλυτερο χαρακτηρισμο τον βρηκε ο Wayfarer και θα το αφησω να το γραψει αυτος... Αλλα ηταν ο καταλυτικος παραγοντας στο να "σπασει" ο παγος της πρωτης φορας. Και την αλλη φορα... οταν σε καλουνε καπου να μη λες οχι! Νταξει;;;;;;Για να μη Ζηλευειεεειειειειειιες!

K@tie: Τα τρελα μυαλα επικοινωνουν και εντοπιζονται με την πρωτη ματια! Κυριολεκτικα, οπως περιμενα και οπως ειπες μια αλλη εκδοση της αφεντιας μου! Σε προειδοποιω ομως... τα καινουργια μοντελα, δεν ειναι παντοτε και τα καλυτερα!:p Μπορει να το επιβεβαιωσει και ο WayFaRer.

και η μικρη της παρεας μας.....

LittlePrince2s: Βρε τρελοκομειο, απο που το εσκασες εσυ; Κατσε να κανω μια γρηγορη αναζητηση στο γουγλη μηπως σε ψαχνει κανενας. Ενα εχω να σου πω... η εγω γερασα ή εσυ πινεις redbull!

Παω για υπνο... το ματι εχει πεταχτει εξω απο την κουραση... Τα λεμε απο αυριο πουλακια!

Το παρακατω εξαιρετικα αφιερωμενο σε ολους σας!

https://www.youtube.com/watch?v=eWer-vHDGDA

ΥΓ. @ nounoukos...

https://www.youtube.com/watch?v=6nhLWBf6lS0

{ charm_quark @ 19/11/2007, 03:43:28 }

Μπραβο _fantom_ακο... μας προλαβατε και επιπλεον δεν εχω και τσιγαρα γιατι εκανα τα δικα μου ολα στην ηχογραφηση της "των παιδιων απο την Πατρα" εκπομπης! Τωρα τι να κανω; 4 το πρωι;

Ασε που εφερα τη μπορα μαζι μου και γινεται ο κακος χαμος εδω περα, επιπλεον η γειτονισσα μου, λιμπιστηκε την καταπληκτικη θεση παρκινγκ του κοτοπουλου κατω απο τα μπαλκονια και με το που πηρε ο Wayfarer τον General την τσακωσε... και τωρα εξω ριχνει χαλαζοπετρες και αυτην θα την παρει και θα την σηκωσει!

Ειναι στο 29% και κατεβαζει... ε, ρε γλεντια που εχουμε να ριξουμε σημερα!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 04:20:11 }

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ADMINE!!!!!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 04:32:19 }

Πειραζει, που με εχει ακουσει ολοκληρη η γειτονια να γελαω ξημερωματα;;;; Εεεεε;;;;

{ charm_quark @ 19/11/2007, 04:33:10 }

Βερντιρατερ!!!!!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 04:36:44 }

Σοβαρα αυτο με τη μουσταρδα;;;; Δεν το πιστευω! Ααχαχαχα

{ charm_quark @ 19/11/2007, 05:07:48 }

Καληνυχτα παιδια! Τελικα με κρατησατε 2 ωρες νυχτιατικα χωρις τσιγαρο, αλλα με πολυ γελιο! Μου επιτρεπετε να κοιμηθω, και να γραψω αυριο μαζεμενα τα οποια σχολια γιατι δεν την παλευω αλλο;;;;;; Ποσο τσιπουρο ηπιες αντμινε;;; :p

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 06:46:03 }

Καλέ...Τι πάθατε ξημερωματιάτικα?????Λογοδιάρροια σας έπιασε?????Εγώ ήμουν χθές όλη μέρα ονλάιν και εσείς μπήκατε με το που πήγα για ύπνο????Επίτηδες το κάνατε?????Τεσπά..Τα υπόλοιπα το απόγευμα...Πάω στην ΦΟΒΕΡΗ (έτσι με έμφαση) σχολή μου!!!Φιλάκια..

{ nounoukos @ 19/11/2007, 09:57:57 }

γουαου!

καλε τι εγινε εδω χτες το βραδυ?

θα ακουσω σε λιγο την εκπομπη του φαντομ, μετα θα ανεβασουν και τα παρτινοπαιδα την δικη τους, στο τελος εγω θα ξερω πιο πολλα για τη συναντηση απο εσας! :)

{ Yerejan @ 19/11/2007, 10:05:20 }

το βράδυ θα γράψω και γω αναλυτικά εντυπώσεις,πριν λίγο ξύπνησα καλά τέτοιο γέλιο χθες απίστευτο...ήταν πάντως από τα πιο ωραία σαβ/κα που έχω περάσει,καλημέρα σε όλους:-)

{ k@Tie @ 19/11/2007, 10:39:21 }

Ρε charm...άπο όλα τα τραγούδια του κόσμου αυτό βρήκες να βάλεις;;;;το Νο1 μου απο το παλιό ρόκ και έχω τρέλα με τους gnr...τώρα το τραγούδι θα το συνδέσω με τη συνάντηση και θα μου αρέσει ακόμα καλύτερα!!!

Για τα μυαλά δε το σχολιάζω...στην επόμενη συνάντηση που θα είμαι πιο ανοιχτή θα συγκρίνουμε τα μοντέλα μας :Ρ

Πάω για ακρόαση τώρα (κάτι μου λέει οτι θα διαβάσω αργάμιση σήμερα)

{ k@Tie @ 19/11/2007, 11:47:59 }

-Καλα βρε αντμίνε...η πιο φασαριόζα και μεγάλη παρέα την Άννα είδες για να μας καταλάβεις??? :Ρ

-Μου αρέσει η καταγραφή των γουλιών...και μετά την καταγραφή κατανάλωσης των τσίπουρων πιάσαμε την καταγραφή των τσιγάρων :Ρ

-Κοριτσάκια το βράδυ κουτσομπολεύατε???Ποιά κλωτσάει και ποια παραμιλάει???

-Μήπως έχετε να μου δώσετε και εμένα κανένα sos (ή σώς) :Ρ

-Πόσο τσίπουρο ήπιατε???Τι είναι ο κάβουρας τι έιναι το ζουμί του (χαχαχα)

-Την επόμενη φορά να το κάνουμε πενταήμερη και χωρίς απουσίες...

Αντί για γειά σας θα χαιρετήσω σαν την Άννα και θα πώ...χαιρέτα μου τον πλάτανο :Ρ

Μετά θα κάνουμε ψηφοφορία...ποιός έκανε την καλύτερη εκπομπή

Μία help...πώς το κατεβάζω???

{ ROSEBUD @ 19/11/2007, 13:24:53 }

Έχω βάλει ένα site advisor που κατατάσσει τα sites σε πράσινα,γκρι και κόκκινα ανάλογα με το πόσο ασφαλή είναι-κάτι σαν τον έλεγχο των κτιρίων μετά το σεισμό:-P

Πήγα να ακούσω την εκπομπή και μου το βγαζει γκρι!να συνεχίσω ή θα κατέβουν και κακά αγόρια αυτή τη φορά??

{ ROSEBUD @ 19/11/2007, 13:48:25 }

Και γιατί ρε συ ΤΣαρμίτα θα κλαίγαμε??Δελαδής να μην περάσω να σε δω τα Χριστούγεννα που το'χω σκοπό?Σνιφ,κλαψ,λυγμ....

{ charm_quark @ 19/11/2007, 15:03:31 }

Να περασεις... να περασεις και να μεινεις αμα μπορεσεις! ;-)

{ WayFaReR @ 19/11/2007, 15:21:58 }

Phantom ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά εμείς πίνουμε περισσότερο και δεν βάζουμε γλώσσα μέσα...

Λοιπόν εγώ πριν λίγο... με ξυπνήσανε... οπότε έφτιαξα καφεδάκι και κάθισα να γράψω μερικά λογάκια.

Θα γράψω και εγώ ένα μικρό χρονικό της συνάντησης.

Το βράδυ πριν ξεκινήσουμε είχα μια πρόσκληση για μπίρες την οποία και αποδέχτηκα. Ήταν στο σπίτι ενός συμφοιτητή μαζεμένοι διάφοροι φίλοι και γνωστοί. Με δεδομένο ότι δεν θα οδηγούσα εγώ το άλλο πρωί πήγα αλλά ξενέρωσα για κάποιους λόγους και σε μισή ώρα, τρία τέταρτα, ήμουν πίσω. Μετά όμως δεν μπορούσα να κοιμηθώ οπότε έβλεπα Simpsons…

Ο Homer είναι ο απόλυτος άρχοντας.-

https://z.about.com/d/tvcomedies/1/7/n/5/-/-/homer_simpson.jpg

Κατάλαβες K@tie γιατί πέσανε οι αποδόσεις μου; :-P

Κατά τις 7 παρά ετοίμασα τα πράγματα μου και αποχώρισα για το σπίτι τις αγχωμένης Charm. Άργησα λίγο και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: Πες μου ότι είσαι ξύπνιος και δεν κοιμάσαι... Επίσης πρέπει να πω και δημοσίως το πόσο ευγενική ήταν η κοπέλα στο κατάστημα που σταμάτησα για να πάρω ένα μπουκάλι νερό...

Αφού έβαλα το αυτοκίνητο σχεδόν μέχρι το κατάστημα και με κοίταζε καλά καλά... (Προφανώς θα σκεφτόταν: Τώρα αυτός θα σταματήσει ή να πω την προσευχή μου...) Κατεβαίνω και τις λέω: Θέλω ένα μπουκάλι νερό και έχω 50 ευρώ. Υπάρχει δυνατότητα για ρέστα; Και μου έδωσε ένα μπουκάλι νερό χωρίς να πληρώσω τίποτε και μου λέει ή κερασμένο ή φέρε τα όποτε μπορείς. Και η καφρίλα των 7 και μισή που η άλλη δούλευε... Της λέω: OK, θα τα φέρω την Κυριακή γιατί φεύγω για εκδρομή τώρα...

Λοιπόν άρχισα να γίνομαι πολύ αναλυτικός πάλι και θα με κακολογήσουν κάποιες... Το κρίμα στο λαιμό σας! Μου δημιουργείτε παιδικά τραύματα που με περιορίζεται...

Μετά από κάποια διαδικαστικά ξεκινήσαμε με την Charm οδηγό του ένα και μοναδικού “κοτόπουλου”. Αν και νύσταζα πολύ και είχα τρελαθεί στο χασμουρητό δεν κοιμήθηκα για να έχω υψηλή εποπτεία και να συμμετάσχω ψυχολογικώς στο πάτημα του φρένου από την θέση του συνοδηγού.

Κανένα πρόβλημα όμως, κανένα παράπονο. Η Charm οδηγεί αργά και σταθερά, δηλαδή αξιόπιστα. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Ειδικά με τις συνθήκες που συναντήσαμε.

Την άλλη φορά θα φέρω και το CB μου για να μιλάμε με τους νταλικέριδες μιας και κάναμε και παρεούλα! :-P

Φτάσαμε στο Βόλο πρώτοι και καλύτεροι. Μετά από λίγο φτάσανε και η K@tie Princes. Στην αρχή υπήρξε ένας πάγος αλλά μετά έφτασε η D/I. Βλέπω και εγώ να έρχεται κατά πάνω μας μια γελώντας... Το χαρωπό κορίτσι... Μετά έφτασε και η Άννα με τα παγκοσμίως γνωστά ταπεράκια της. Νομίζω ότι μετά καθίσαμε μέσα. Μετά έφτασε και ο Phantom. Ο οποίος κάθισε χωρίς να πει τίποτε. Ένα γεια, ένα hello βρε αδερφέ! Μετά από λίγο έφτασε και η Rosebud η οποία ήταν η πιο τρακαρισμένη από όλους. Το αρχικό πάγο τον έσπασε η D/I σε συνεργασία με την Charm... Που γελούσανε και λέγανε ότι να ʽναι... Και καλά κάνανε!!!

Μετά μας ένωσε η πείνα και τα πάντα πήρανε τον δρόμο τους...

Και μερικά λογάκια για τον κάθε έναν σας.

Phantom: Είσαι πολύ ήσυχος και ήρεμος, πολύ low profile. Επίσης πολύ ουσιαστικός στα λεγόμενα σου και από ότι κατάλαβα και στην δουλειά σου. Εύχομαι κουράγιο και υπομονή στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο που είσαι.

Αν και πρέπει να έχεις υπομονή γιατί άκουσες όλη την ανάλυση μου για τους εκκεντροφόρους... Όχι σαν κάποιες άλλες... Και για να μην ξαναγράψετε τίποτε πάλι, εσείς οι κακές, απαντούσα σε απορία του phantom…

D/I: Αν και μου είπες ότι έχεις και πολλές άλλες πλευρές, πρέπει να ομολογήσω ότι η πλευρά που συνάντησα εγώ ήταν πολύ funky… Δηλαδή ήσουν ευχάριστο άτομο, γελούσες και ήσουν μέσα στην παρέα συνέχεια... Έτσι!

Άννα: Γιατί ντρέπεσαι εσύ, ε; Πάρε παράδειγμα από την φίλη σου την Charm και την D/I που δεν βάζανε γλώσσα μέσα. Ήσυχο κορίτσι είσαι και εσύ! Τα γλυκά που έφερες ήταν υπέροχα. Άννα, να ξέρεις... Η Charm δεν μου άφησε καθόλου σουφλέ για την Πάτρα και τα τρουφάκια γίνανε λούης... Διαμαρτύρομαι εντόνως. Λάβε τα μέτρα σου κατά της μοναχοφαγού Charm.

Rosebud: Λοιπόν, εσύ πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος και καλή μητέρα. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς. Έτσι σε κόβω όμως... Θεωρώ την παρουσία σου απαραίτητη, γενικότερα. Μπράβο. Επίσης ο μπακλαβάς είναι super. Έχω δίπλα μου ένα κομματάκι τώρα και του ψιθυρίζω μερικά λογάκια...

K@tie: Εσύ τώρα κορίτσι μου... Τι να πω... Δήλωσες ότι μοιάζεις πολύ με την Charm… Καλά, και αυτό το θεωρείς καλό; Ποια από τις δύο σας έκανε πρώτη αυτό το κούρεμα; Άκουγα και για τα σκουλαρίκια αλλά ήμουν πολύ χώμα για να αντιδράσω, διακυβευόταν ακόμα και η ασφαλής επιστροφή μου... Δεν είπα τίποτε...

Πλάκα κάνω, είσαστε και οι δύο πολύ γλυκιές...

Princes: Το καλύτερο κορίτσι, μην φάμε και καμιά απροειδοποίητη... :-P Έχεις κάνει karate εσύ; Πάω στοίχημα ότι τρομοκρατείς τα παιδάκια στην σχολή σου για να σου κάνουν τις εργασίες σου... Στην επόμενη συνάντηση θα φέρω και το σπαθί μου να ξιφομαχήσουμε! :-P

Nounoukos / Τonight: Βασικά δεν ξέρω και πολλά για εσάς αλλά επειδή όλοι οι υπόλοιποι μου τα έχουν κάνει Zeppelin για εσάς πρέπει να έρθετε στην επόμενη συνάντηση. ΤΕΛΟΣ.

Μαμά / Μπαμπάς Yerejan: Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την super special περιποίηση.

Κρεβάτι Yerejan: Ότι χρειαζόμουν με τόση κούραση. Αν και μπερδεύτηκα με τόσα σκεπάσματα...

Τσίπουρο Τιρνάβου: Ο νέος μου φίλος. Το επόμενο μπουκάλι στο βαλιτσάκι για το αυτοκίνητο θα το εξοπλίσω με τσίπουρο... Χτες το βράδυ, αφού φύγατε, χτύπησα και μερικά σφηνάκια... Δεν έχει μείνει και πολύ πλέον...

Μήπως έχω πλατειάσει λιγάκι, λέω...

Anyway… Περάσαμε πολύ καλά. Και εύχομαι η επόμενη συνάντηση να είναι μεγαλύτερη και πιο σύντομα από την πρώτη. Να είσαστε καλά όλοι!

{ nounoukos @ 19/11/2007, 15:49:23 }

φλοτερ, τρακτερ, καναντερ, μοτερ.

και ακομη εχω ακουσει μονο 45 λεπτα!

ελπιζω η πατρινη εκπομπη να βγει σε επεισοδια!

:|

{ charm_quark @ 19/11/2007, 16:25:16 }

Υπενθυμιζω... οτι ψαχναμε κατι που τελειωνει σε "....ατερ"!

{ k@Tie @ 19/11/2007, 16:37:17 }

wayfarer said: Εσύ τώρα κορίτσι μου... Τι να πω... Δήλωσες ότι μοιάζεις πολύ με την Charm… Καλά, και αυτό το θεωρείς καλό; Ποια από τις δύο σας έκανε πρώτη αυτό το κούρεμα; Άκουγα και για τα σκουλαρίκια αλλά ήμουν πολύ χώμα για να αντιδράσω, διακυβευόταν ακόμα και η ασφαλής επιστροφή μου... Δεν είπα τίποτε...

Λοιπόν...θα σου απαντήσω αμέσως σε όλες τις ερωτήσεις σου...

Το θεωρώ καλό...γιατί καλέ τι έχει το κορίτσι???εσύ δηλαδή γιατί την κάνεις παρέα? κάτι θα έχεις βρεί...και σίγουρα δεν είναι οι μαγειρικές της ικανότητες :Ρ

Το κούρεμα το κάναμε με μία μέρα διαφορά αν θυμάμαι καλά...αλλα δε σου λέω ποια κουρεύτηκε πρώτη, ψάξε τα πόστ να μάθεις :Ρ

Περιμένουμε με ανυπομονεσία να ακούσουμε την πατρινή εκπομπή...

{ charm_quark @ 19/11/2007, 16:48:01 }

part one της εκπομπης των πατρινων παιδιων ειναι ετοιμο... και ανεβαινει! Υπομονη λιγο ακομα! (ειναι χωρισμενη σε 45 λεπτα)

{ charm_quark @ 19/11/2007, 16:56:47 }

k@tie said:

"Ρε charm...άπο όλα τα τραγούδια του κόσμου αυτό βρήκες να βάλεις;;;;το Νο1 μου απο το παλιό ρόκ και έχω τρέλα με τους gnr...τώρα το τραγούδι θα το συνδέσω με τη συνάντηση και θα μου αρέσει ακόμα καλύτερα!!! "

Με ΤΟΣΟ νερο που εριξε... και με το μηνα που εχουμε, ειναι το μονο που ταιριαζε στην περιπτωση μας.... (περα απο το "ειχε παλιοκαιρο τη μερα που σε γνωρισα!"):p

{ tonight @ 19/11/2007, 17:15:17 }

lovely, lovely... Μεγάλος ο ενθουσιασμός ε;

Θα ακούσω κι εγώ την εκπομπή με την πρώτη ευκαιρία :-)

{ _fantom_ @ 19/11/2007, 17:19:56 }

κι εμένα με ζόρισε λίγο στο upload... και μόλις το ανέβασα μετά φαίνονταν ότι δεν το ποστάριζε, αλλά τελικά το ποστάρισε... κουράγιο και αναμένουμε και την δική σας, εκ νότου, ανταπόκριση.

ξεκίνησε και η anna τον δρόμο του γυρισμού και πιστεύω κατά τις 12 το βράδυ να έχουμε και δικές τις ιδιόχειρες σημειώσεις

είπαμε κι εμείς αρκετά στην "εκπομπή" μας, άλλα όσα και να πούμε/γράψουμε πιστεύω ότι ουσία είναι μία (πέρα από τον μπακλαβά γωνία), ότι έμεινε σε όλους μας, μία όμορφη αίσθηση από αυτήν την ιστορική πρώτη μας netrino.gr-ική συνάντηση :-)

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 17:25:45 }

Χαιρετώ τα πλήθη!!Μόλις επέστρεψα από την..συμπαθέστατη σχολή μου!!

Λοιπόν!Θα ήθελα να κάνω κάποιους σχολιασμούς για κάποιες δηλώσεις και ερωτήσεις, οι οποίες απευθύνονταν στο πρόσωπό μου...

Τσαρμ, γλυκό μου κοριτσάκι...Μέντιουμ είσαι?Θυμάμαι, ότι, όταν ήμουν πιτσιρίκα από κάπου το είχα σκάσει...Τώρα από το σχολείο ήτανε?Από το Δαφνί ήτανε,.. δεν είμαι και πολύ σίγουρη...Αυτό που θυμάμαι με απόλυτη ακρίβια, είναι ότι είχα κραμαστεί απο τον 4ο όροφο σε ηλικία 5 ετών, δια την ανεύρεση της μητρός μου, η οποία είχε πάει τον αδερφό μου σχολείο...Φυσικά είχε κλειδώσει τα πάντα με διπλές ασφάλειες...

Wayfarer, καλό μου παιδί!!Νομίζω ότι με παρεξήγησες....Λιγάκι...(χεχεχεχεχεχεχεεχ)

Η αλήθεια είναι ότι είμαι...λιγουλάκι...νευρική...Ποτέ όμως δεν εκφράζω τα νεύρα μου..Ή αν καμμιά φορά τα εκράζω, είναι σίγουρα σε πολύ μικρότερη ένταση, και σχεδόν ποτέ δεν χειροδικώ...Και λέω ΣΧΕΔΟΝ ποτέ, διότι έχω χειροδικήσει 3 φορές στην ζωή μου...Η μία από αυτές ήταν και το περιστατικό που περιέγραψα...Τα άλλα δύο, ήταν για πολύ σοβαρότερους λόγους..οπότε...εν μέρει...ας πούμε..ότι...εεε...αναγκάστικα...

Τα συμπεράσματα.....δικά σας!!!(χαχαχαχαχαχαχαχ)

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 17:35:34 }

Αααα...ήθελα να κάνω και μερικούς σχολιασμούς για την εκπομπή του αντμίνου και της άννας!!

Γκουχ-γκούχ....

Αυτό με τά βατράχια....ασχολίαστο..όπως επίσης και οι φοβεροί χαιρετισμοί της άννας στο τέλος..

Βασικά...δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω...Φάντομ τελικά μετά τις 11 γουλιές σταμάτησες να πίνεις ή....

Άννα...κρίμα που δεν ήσουν εν Αθήναι σήμερα...κάπου θα σε πετύχαινα...(χαχαχαχαχα)

Εντωμεταξύ, επειδή εν τέλει κατέβασα και την πρώτη εκπομπή των παιδιών από τας Πάτρας, από το πρωί έχω ακούσει τόσες στρουμφοφωνές, που σε λίγο θα ξεχάσω πως είναι οι πραγματικές σας φωνές....

Εν κατακλέιδι, το γέλιο που έριξα στο λεωφορείο μέχρι να πάω στη σχολή ήταν απλώς..ανεπανάληπτο...Και με τις 2 εκπομπές!Από θαύμα και μόνο δεν βρέθηκε κανένας που να θέλει να με σύρει στο Δρομοκαείτιο(έτσι δεν γράφεται αυτό??)!!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 17:38:59 }

Μικρη μου... δεν εχει σημασια πως γραφεται, αλλα που ειναι... Κατσε να ενεργοποιησω τα μεγαλα μεσα να μας κλεισουν την καλυτερη σουιτα τους! :p

{ k@Tie @ 19/11/2007, 17:42:03 }

Ααααα...charm μην πάρεις τηλ..είναι επικίνδυνο. Μπορεί να σε ξανακλείσουν εκει μέσα :Ρ

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 18:01:28 }

Ποποποπο!!!Οποία περιποίησις!!Με συγκινείς Τσαρμ-άκι!!!

Πάντως, εγώ ακόμη και εκεί μια χαρά θα περάσω...Κλέισε μου εσύ σουίτα, και εγώ πάω σφαίρα!!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την ζωή του εκτός από τζάμπα τσιγάρα, ποτό και φαγητό???Και με τον αποκλεισμο, δεν θα έχω δυνατότητα να πηγαίνω και στη σχολή!!!

ουουουουουουουο!!Έφυγα...ποιός με πιάνει!!

{ charm_quark @ 19/11/2007, 18:38:12 }

Ειχατε καλεσει το 199;;;;;

Εφτασεεεεεεε!

https://ta_paidia_apo_tin_patra.podomatic.com/

{ k@Tie @ 19/11/2007, 18:45:22 }

Τέλειο το τραγουδάκι...τα λέμε ξανά σε 45 λεπτά με εντυπώσεις

{ ROSEBUD @ 19/11/2007, 18:53:58 }

Καλέ τι πάθατε εδώ μέσα??Ορίστε,ορίστε...πάνω που είπα να κάνω καμιά νετρινοαποτοξίνωση αρχίσατε τις εκπομπές και τους λόγους και κόλλησα πάλι!Καλά,θα ξαναέρθω αργά με τη νυχτερινή στολή,καμιά νταμιτζάνα κρασί και μια νταλίκα χαρτομάντηλα!-P

{ k@Tie @ 19/11/2007, 19:31:32 }

Η ακρόαση τελείωσε...ρόζυ μην την ακούσεις χωρίς να πίνεις κάτι γιατι θα ζηλέψεις...εγώ πάντως ζήλεψα και δεν είχε τπτ να πιώ

έριξα πολύ γέλιο...πάλι καλά που δε μαγείρευα να κάψω κανένα φαγητό πάλι :Ρ

-Το γιαννάκη τον καϊλα ομολογώ οτι δεν τον ήξερα...

-Charm δεν τσάκισες μόνο τον μπακλαβά :Ρ

-Charm = πίκατσου...καλύτερο κι απο το charmίτα

-Σουμάχερ (charm) πάς να με βγάλεις ψεύτρα???Αφου πήγαινες λίγο βολίδα

-Ρε συ charm την επόμενη φορά δε θα σε αφήσω να αναπνεύσεις...θα τρέξω να σε αγκαλιάσω!

-Μου φαίνεται οτι ο νουνουκάκος θα αρχίσει να παίρνει αποβολές απο το νηπιαγωγείο αν πάει στον παιδικό και λέει το τραγουδάκι

-Προσοχή rolling stones χαχαχαχαχα

-wayfarer σε όλο τον κόσμο λεφτά χρωστάς??

-Απο το σέξυ σκύψιμο των χαλιών πιάσατε τις ίντσες των λάστιχων...που να πάει το μυαλό μου?

Απότομα κόβεται....θέλω κι άλλο

{ WayFaReR @ 19/11/2007, 21:45:29 }

Παραθέτω και τα λογάκια από το τραγούδι που αφιερώσαμε στον nounouko-kid για κάθε ενδιαφερόμενο.

Χαρωπά τα κοριτσάκια κυνηγώ,

(Claps, twice)

(Claps, twice)

Όταν παίζουμε κρυφτό, τα χουφτώνω τα φιλώ,

(Claps, twice)

Rosebud, είδες; Δεν έβαλα την λέξη “γκόμενα”... :-P

{ nounoukos @ 19/11/2007, 22:03:23 }

τελειωσε η εκπομη της αννας και του φαντομ.

μπραβο παιδια! ενα μεγαλο χαμογελο εχει μεινει, τα σχολα περιττα. βεβαια υπαρχει ο ανταγωνισμος, και κατεβαινει αργα αλλα σταθερα!

για να ακουσουμε..

:)

φοβερο το τραγουδακι! θα του το μαθω αβλεπη!

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 22:49:06 }

Εσύ να του το μάθεις το τραγουδάκι..Η κυρία νουνούκου δεν ξέρω τι θα σου κάνει μετα.. :-PPPPPPPP

Λοιπόν μόλις ξύπνησα και πάω να ακούσω το πρώτο μέρος της εκπομπής...Ελπίζω να επιζήσω...

{ nounoukos @ 19/11/2007, 23:20:26 }

καλα, η εισαγωγη με σκλαβωσε...

{ nounoukos @ 19/11/2007, 23:32:36 }

στις ειδησεις θα μας πουνε αμα πει το τραγουδακι στην κυρια λιτσα.

θα ειναι η πρωτη περιπτωση πενταημερης αποβολης απο παιδικο σταθμο!

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:40:19 }

Έχω πατήσει παύση, για μια σύντομη ενημέρωση..Τα κρασιά ΔΕΝ λέγονται Χατζηγιάννης φυσικα...Κι όμως...Η ονομασία τους είναι Χατζημιχάλης...Δεν έπιασε το επίθετο...Το όνομα όμως....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

{ Doureios-Ipnos @ 19/11/2007, 23:44:45 }

έχετε πάθει παράκρουση έτσι?

μέχρι το μεσημερι έκοβα φλεβες κ τωρα δεν μπορώ να παρακολουθησω!

σταματηστε λιγο καλε!

:p

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:44:47 }

Επίσης, έχω να δηλώσω-για να μην το ξεχάσω μετά...-ότι το τρεχούμενο κοτόπουλο, το είδα και εγώ στο δρόμο και πρέπει να ομολογήσω ότι έμοιαζε με κότα, στην οποία έχουν βάλει νέφτι εις το οπίσθιον....

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:45:21 }

Δούρεια συντονίσου....

{ nounoukos @ 19/11/2007, 23:45:40 }

μικρη, πανω κατω μαζι ακουμε την εκπομπη!

εγω πατησα παους για να προσκυνησω τον κορυφαιο! προσοχη, ρολλινγκ στοουνς! χαχαχαχαχαχα

{ Yerejan @ 19/11/2007, 23:47:04 }

λοιπόν οι δικές μου εντυπώσεις είναι οι εξής

κατά νετρινομέλος

fantom : λίγο μυστηριώδης αλλά πολύ απλός άνθρωπος κάτι που είναι σπάνιο και εκτιμώ ιδιαίτερα,του έδωσα την εντύπωση ότι κάπου έχουμε ξανασυναντηθεί,ποιος ξέρει...(τι μόνο εσύ θα αφήνεις ερωτηματικά και να σε ξέρω νομίζεις θα στο έλεγα?)λυπάμαι μόνο που δεν συζητήσαμε πιο πολύ (οι άλλοι μη με λένε γλύφτη γιατί δε θέλω καμία χάρη)

ελπίζω ότι η αίσθηση που πήρε από την συνάντηση να είναι ότι οι ώρες προσωπικής δουλειάς για το φόρουμ άξιζανε τον κόπο γιατί κατάφερε να φέρει πιο κοντά κάποιους ανθρώπους.

άννα: γλυκειά,απλή,ευγενική όπως είπανε και άλλα μέλη,,ένας ανθρωπος που σε τραβάει να τον γνωρίσεις,με αποδεδειγμένη πλέον αξία μαγείρισσας,εγώ από τη μυρωδιά και μόνο του σουφλε κατάλαβα,και επιτέλους την άλλη φορά που θα σας φιλοξενήσω θα την κλείσω τη πόρτα, ξέρεις εσύ,βασικά για να μην σας ξυπνουσε κανείς:-).θα ανεβάσω συνταγή της μάνας μου με την πουτίγκα.

δούρεια : η αιώνια έχθρα της ορεινής πίνδου γεφυρώθηκε αφού μας πήρατε την πρωτοκαθεδρία ξέρεις εσύ...μας τα πήρατε όλα και φύγατε που λέει και ο διονυσίου,με χιούμορ,με τρέλα αν και στο βάθος νομιζω είναι πολύ πιο σοβαρή και λογική απ'ότι δείχνει.μια προσωπικότητα με πολλές πτυχές αλλά όχι προεξοχές.

ρόζυ: για μια ακόμη φορά θα ήθελα να την ευχαριστήσω για τον κόπο της να κάνει το ταψί του μπακλαβά,που γλίτωσε από την καταβροχθίζουσα τσάρμ:-p.λοιπόν η ρόζυ επιβεβαίωσε με την ματιά της την αισιοδοξία,την ευγένεια και την κριτική σκέψη που νομίζω ότι τη διακρίνει(τουλάχιστον αυτό κατάλαβα) και επίσης την καλλιέργεια της (όχι δεν είναι χωράφι).όμως νομίζω ότι ο χρόνος ήταν και για σένα λίγος για να συζητήσουμε,γιαυτό κανονίστε γρήγορα την επόμενη νετρινοσυνάντηση.

katie&princess: θα κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση αν και η απάντηση θα είναι θετική,εσείς είστε όντως ξαδέρφες????μου δώσατε την εντύπωση τόσο φυσιογνωμικά όσο και από χαρακτήρα ότι είστε τελείως διαφορετικές.katie να πω την αλήθεια σε περίμενα πιο ομιλητική αν και αφού πήρε φόρα η ξαδέρφη σου ποιος τη σταματάει?katie απλή,φιλική επίσης μου έδωσες την εντύπωση ενός πιο εγκεφαλικού ανθρώπου,και διαρκώς σκεπτόμενου περιμένουμε να μάθουμε και άλλα από σένα...

πρινσες τι να πω για σένα παιδί μου???έχω μείνει σπιτσλές,η ευφράδεια είναι αυτή??από φιλολογία καλά πας,θα κανονίσουμε και για το πτυχίο με δούρεια ;-)φαντάζομαι τις εκθέσεις που θα έγραφες...πρέπει να ήταν αρκετές σελίδες:-p πρόσχαρη, αισιόδοξη, με την φρεσκάδα της νιότης μπροστά στην υπόλοιπη γερουσία,είσαι και πιο μικρή,και πετάς και τη σκούφια σου για καλή παρέα και κουβεντούλα κανω λάθος???

νουνουκος:αν και απουσίαζες ήσουν εκεί κατα κάποιο τρόπο αφού νόμιζα ότι θα πεταχτείς από καμια γωνία με το γιαννάκη,ή ικάνο σ'έχω να μεταμφιεστεις ως σερβιτόρος και να μας σερβίρεις και μετά θα σου λέγαμε πλάκα με κάνεεεειιις?????

παιδιά γενικά ήθελα να πω ότι ουσιαστικά και όχι τυπικά σας συμπάθησα όλους ανεξαιρέτως και χάρηκα πραγματικά που τα είπαμε και προσωπικά,εύχομαι να είμαστε καλά να ξανασυναντηθούμε...

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:48:31 }

χαχαχαχαχαχαχα τι μου το θύμισες πάλι??Όταν το άκουσα, είχα πέσει κάτω από τα γέλια για ένα τέταρτο...Η μάνα μου νόμιζε ότι κάτι έπαθα και σηκώθηκε να δει τι κάνω...χαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:55:10 }

Φίλε Wayfarer δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζω πως έκανες λάθος επιλογή μετοχής με τα 10 ευρώ...Έπρπεπε να είχες επενδύσει στα πλαστικά "Ρούλα"!!!!!

;-PPPPP

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:56:55 }

*Έπρεπε

{ LittlePrince2s @ 19/11/2007, 23:59:48 }

Συγνώμη για το ένα πόστ άνα 2 λεπτά ακρόασης, αλλά αν δεν σχολιάσω..δεν μπορώ...θα σκάσω...χαχαχαχα

Και το σχόλιο....Κι όμως...το σπίτι καθαρίστηκε...Και ο Γουέιφάρερ πήρε ΚΑΙ σφουγγάρι!!χεχεχεχεχεχεχεχ!!!!

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 00:01:12 }

θα γράψω αυτό κ θα αποχωρησω για να μην αποκαλυφθούν άλλες ανατριχιαστικες λεπτομέρειες απο τις εκπομπές:

στη σουλειά,αφού έβραζα ολη μέρα στο ζουμί μου, αποφάσισα κάποια στιγμή να πάρω το ρισκο κ να ακουσω λιγη απο την εκπομπή:αλλάβρε παιδιά....τι φωνές ήταν αυτές?

άκουσε κ ο προϊστάμενος ο οποίος πέταξε την ατάκα:"το σκ που έχει πολλά παιδικά θα πρέπει να τα βλέπεις όλα ε?"

τώρα ευτυχώς η δυστυχώς δεν κατάλαβε,αλλά λιγο έλειψε να πέσω κάτω απο τα γέλια :)))))))))0

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 00:02:06 }

σουλειά=δουλειά :p

{ charm_quark @ 20/11/2007, 00:07:40 }

Ωχ... ξεχασα και τα επομενα part της εκπομπης! :p

{ k@Tie @ 20/11/2007, 00:12:09 }

άντε ρε charm...θα μας σκάσεις στο τέλος!!!

δούρεια άδικο είχε ο άνθρωπος...σαν καρτούν τις έχουν κάνει τις φωνές τους

{ LittlePrince2s @ 20/11/2007, 00:14:10 }

Aaaaa θα ανεβάσεις δελαδής και τα υπόλοιπα σήμερα???Άντε πουλάκι μου και μας έκοψες στο καλύτερο!!!

{ _fantom_ @ 20/11/2007, 00:19:08 }

εμ, κάτι ξέχασες

μία παρένθεση, επειδή υπάρχει η απορία πως μπορεί να αποθηκευτεί η εκπομπή στον υπολογιστή (για όσους τους την ανοίγει απευθείας στον browser για ακρόαση και όχι download). Μπορείτε:

- να χρησιμοποιήσετε το link που οδηγεί στο αρχείο mp3 με τον download manager https://www.freedownloadmanager.org/download.htm

- ή στο (https://netrino.podomatic.com/ και https://ta_paidia_apo_tin_patra.podomatic.com/) από το λινκ που λέει "download", με δεξί κλικ, να επιλέξετε "αποθήκευση προορισμού"

{ k@Tie @ 20/11/2007, 00:23:08 }

φαντομ στην αρχή το download πάτησα αλλα μου ανοίγει καπάκια άλλο παράθυρο και κάνει αναπαραγωγή με quick time...άρα θα δοκιμάσω τον άλλο τρόπο που είπες

{ Yerejan @ 20/11/2007, 00:23:40 }

δούρεια τωρα άκουσαν εμένα απ΄τα γέλια,βρε μην τα αμολάς έτσι τα σκηνικά πολύ γελιο με τον προιστάμενο,αχ δεν μπορώ άλλο

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 00:26:03 }

άσε ρε ερεγιανν,το εννοούσε εν τω μεταξύ,δεν το έλεγε για πλάκα :S

{ Yerejan @ 20/11/2007, 00:37:50 }

τι να πω αυτά νόμιζα μόνο στις ταινίες συμβαίνουν,κουράγιο άξιο μέλος του νετρίνο.

{ k@Tie @ 20/11/2007, 00:38:27 }

yerejan φίλτατε...καλά έκανες και με περίμενες πιο ομιλιτική γιατί συνήθως είμαι...αλλα όταν είμαι ομιλιτική πετάω και κοτσάνες. Και επειδή ήταν η πρώτη φορά που σας συνάντησα ήμουν κάπως πιο κλειστή. Την δεύτερη φορά θα είμαι πιο ομιλητική believe me...εκεί μπορεί να λές και έλεος φτάνει. Έχεις και ένα μικρό δίκαιο οτι με πήρε η πρίνσες παραμάζωμα...αυτο το κορίτσι δε σταματάει ποτέ να μιλάει. Πραγματικά είμαστε πολύ διαφορετικές με την εξαδέρφη αλλα δυστηχώς είμαστε όντως ξαδέρφες (πλακίτσα). Πιο εγκεφαλική είμαι αλλα πολλές φορές δε μιλούσα για να ακούσω τους άλλους! Να μπορέσω να καταλάβω απο τις κινήσεις τους και απο τα λεγόμενα τους τι άνθρωποι είναι. Και ακόμα ανακαλύπτω και ένα καινούριο χαρακτηριστικό για τον καθένα!

{ ROSEBUD @ 20/11/2007, 01:19:51 }

Άντε να γράψω κι εγώ τι και πώς...

Κατιτή:μου θύμισες κάτι από μένα.Μιλάς λίγο στο live και βγάζεις τ'απωθημένα σου εδώ μέσα! :-)))

Πρινσέσα:κάτι από Δούρεια μου θυμίζεις στη συμπεριφορά,κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν στα...νιάτα της!(χο χο χο)Το παράξενο είναι ότι μετά τη συνάντηση νοιώθω ότι γεφυρώθηκε κάπως το μεγάλο χάσμα ηλικίας που είχαμε,σε ένοιωθα πιο...μωρό μέχρι τώρα! :-)Γενικά εσείς τις 2 δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω και καθόλου και με πιάνουν τύψεις γιατί έπεσα με τα μούτρα στους παλιούς.Αλλά κάθε του χρόνου και καλύτερα!

Γουέι:δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι μου αρέσει σε σένα...Κάτι το όλο σου παρουσιαστικό,κάτι το ότι δείχνεις ειλικρινής και όχι δήθεν...δεν ξέρω..Και πιστεύω ότι σε παίρνει να γράφεις στο νετρίνο και για άλλα θέματα εκτός από αυτοκίνητα και τα υπόλοιπα.Α!ξέχασα!γράφεις και...συνταγές! :-PΌσο για τα άλλα που είπες νομίζω ότι τα παραλές.Στα καλάθια δεν χωρώ,στα κοφίνια περισσεύω! :-)έχω και γω τις κακίες μου και τα ψυχεδελικά μου!

Ζανζανίτο :είσαι σκέτος μπαξές!Και είσαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να μιλάω μαζί του περί ανέμων και υδάτων επί ώρες χωρίς να βαριέμαι!

ΤΣαρμίτα:Ήσουν λίγο πολύ όπως το περίμενα.Παλαβιάρα!:-)))Είχαν βοηθήσει γενικά και οι φωτογραφίες στο να ξέρω τι να περιμένω αλλά μου έκαναν εντύπωση οι ματάρες που έχεις!Θα μείνουμε ένα βράδυ στη Ναύπακτο τα Χριστούγεννα,οπότε εκεί θα βρεθούμε και θα βγάλουμε τα σπασμένα!Και θα κλάψουμε! :-)))))

Φάντομ:αχ βρε σιγανοπαπαδιά μου εσύ :-)))))Είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους πέρα από τους στενούς μου συγγενείς που ανοίγει τόσο η ψυχή μου όταν τους βλέπω!Και μάλλον θα κατάλαβες ότι μόλις διέκρινα το γνωστό ξέφωτο (το πώς το είπαμε??)που φτάνει από το μέτωπο ως το σβέρκο:-)))) κόντεψα να χρειαστώ πάνα από τη χαρά μου αλλά είπα να το παίξω...υπεράνω!(η αγαπημένη σου λέξη!:-))))Θα σε αγκαζάριζα επί ώρες αλλά σκέφτηκα ότι έπρεπε και άλλοι κοινοί θνητοί να χαρούν τον...μεγαλειότατο!! :-PPPPPPΓενικά,δε σε χόρτασα!:-(

Άννα: Ούτε και σένα!! :-(((Πάντως χαιρόμουν που αν και κουρασμένη φαινόσουν πολύ χαρούμενη!Το σουφλέ σου ήταν υπεροχο!Και δεν μου μύρισε βούτυρο!:-P Ήθελα να φάω και δεύτερο κομμάτι αλλά δεν το έκανα για να μην κακοχαρακτηριστώ!:-))))Την επόμενη φορά θα σου πάρω τα υλικά και θα το κάνεις επί τόπου για να το φάμε ζεστό και να μην έχεις και μερικούς-μερικούς να το προσομοιάζουν με καρυδόπιτα!

Δούρεια:πώς εγώ η στριμμένη κι ανάποδη βρήκα τέτοια χημεία με κάποια που βρίζει και με δέρνει???Σ'αγαπώ!!!

{ charm_quark @ 20/11/2007, 01:26:18 }

Αυτα τα ματιαααααα

ειναι δικα μουουουουουουουου.....

και τα 'χω στειλειεειειειειειε

για να σε δικασουουουουουουν....

ασχετο, αλλα αυτο μου ηρθε! :p

{ k@Tie @ 20/11/2007, 01:42:30 }

Τελικά όπως καταλάβατε δεν πήγα για ύπνο...

Ρόζυ μην σε πιάνουν οι τύψεις που δε μας γνώρισες καλά. Ήταν λογικό να έχετε την ανάγκη να μιλήσετε περισσότερο οι παλιοί μεταξύ σας. Μιλάτε μέσω ίντερνετ τόσα χρόνια...εμείς ξεφυτρώσαμε πρίν κάτι μήνες! Δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει κανείς για αυτό! Θα μας γνωρίσεις και εμάς σιγά σιγά...δεν έχουμε σκοπό να πάμε πουθενά (δυστυχώς για σάς)! Θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις.

{ anna @ 20/11/2007, 02:32:42 }

Βλέπω τρέχουν οι εξελίξεις στο τόπικ,ε?:P

Αν και έφτασα αργά το βράδυ, πριν κοιμηθώ δεν άντεξα στον πειρασμό να μπω να πω ένα γεια, ώστε να καταγραφεί και αυτή η επιστροφή από την πρώτη νετρινο-συνάντηση...έριξα μια ματιά και στα προηγούμενα, αλλά μάλλον από αύριο θα είμαι σε θέση να τα δω αναλυτικότερα και να σχολιάσω...θα συνοψίσω τα πολύ ωραία σχόλια όλων σας όμως και τις κοινές-ευχάριστες εντυπώσεις από την πρώτη μας συνάντηση, στην εξής φράση:

Νομίζω ότι, μόλις αποφορτιστεί κάπως το κλίμα, μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα της...δεύτερης νετρινο-συνάντησης, σιγά-σιγά :))

{ charm_quark @ 20/11/2007, 02:40:49 }

Ελαλησε σωστα η προλαλησασα! :)

{ charm_quark @ 20/11/2007, 03:35:36 }

Για να μην ξεχνιομαστε, η πουτιγκα, εφτασε "σχεδον" νερομπουρμπουλο... και δεν μπηκα στον πειρασμο να την "εξαφανισω" γιατι ειχα ηδη σκασει απο το σουφλε! :p

Και _fantom_ εκεινο το φιλτρακι που χρησιμοποιησα για τη "διαφανη" διαδικασια εκλογης του ποιος θα κοιμηθει στον καναπε, ηταν του Wayfarer, οποτε μπορει να πηρε το μερος του! :p Οχι εγωωωωω... Αυτοοοοο!

Επισης, εμενα μην με υπολογιζετε στη βασικη εντεκαδα, εξαιτιας προβληματος με το μηνισκο.... μπορω ομως να υπαρξω ως προπονητης... και να σας "Τρεχω" ανα την Ελλαδα για συναντησεις!

....

αντε και στην κορυφη κανελα!

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 10:03:18 }

Λοιπόν παιδάκια, μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να το αποφύγω…

Όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μάλλον θα πρέπει να γράψω κι εγώ δυο λόγια για τον καθένα..

Γενικά με τα λόγια δεν είμαι πολύ καλή ,το έχω γράψει κι αλλού, κάποιες φορές νιώθω ότι η πραγματικότητα ευτελίζεται με τα λόγια.. είτε γιατί μπορεί τα λόγια να αποδειχθούν μικρά, είτε γιατί μπορεί να είναι πολύ μεγάλα..

Επίσης πάλεψα μέσα μου, γιατί ένιωθα ότι είναι πολύ… βιαστικό να αποδώσω οποιονδήποτε χαρακτηρισμό-καλό ή κακό- σε ανθρώπους που-τους περισσότερους τουλάχιστον, τους είχα δει για κάποιες ώρες.

Από την άλλη σκέφτηκα ότι αυτό που θα γράψω τελικά δε θα ναι χαρακτηρισμοί αλλά αυτό που ο καθένας μου έβγαλε 

Βέβαια, εγώ βρίσκομαι σε κάπως μειονεκτική θέση –θα λεγε κανείς-γιατί άμα μιλάς -μιλάς-μιλάς που να βρεις χρόνο να παρατηρήσεις?

Παρ όλ’ αυτά, θα κάνω μια προσπάθεια 

Να ξαναπώ κατ’ αρχάς ότι η χαρά μου και ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλη που σας συνάντησα .

Ενθουσιάστηκα που άτομα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους συνυπάρχουν-και μάλιστα με επιτυχία-όταν υπάρχει η θέληση και για μια ακόμη φορά ένιωσα ότι «η ομορφιά του κόσμου βρίσκεται όχι μόνο στην ενότητα της πολυμορφίας αλλά και στην πολυμορφία της ενότητας» 

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θα σας αναφέρω με τη σειρά με την οποία σας συνάντησα :P

Τσαρμ, σου είπα και κατ ιδίαν ότι λυπάμαι που δε βρήκαμε χρόνο να μιλήσουμε περισσότερο-για την ακρίβεια δε μιλήσαμε καθόλου έχω την αίσθηση . είχα ένα άγχος μήπως αρχίσεις να μιλάς εσύ και δεν προλάβω να πω τίποτα εγώ, αλλά τελικά άφησες σε μένα όλη τη βρώμικη δουλειά :P.

Ε ρε γιανν, με σένα απλά επιβεβαιώθηκε η εντύπωση που μου έδωσες την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. ένας πολύ-πολύ καλός άνθρωπος, με χαμηλό προφίλ αλλά όχι χωρίς άποψη, την οποία μάλιστα βρίσκει τρόπο να περνάει χωρίς πολλές πολλές φανφάρες! Άξιο τέκνο της ορεινής πατρίδας, μ αρέσει που δέχεσαι την ήττα σας με αξιοπρέπεια :P

Wayfarer, νομίζω ότι έχεις από τις πιο ζεστές ματιές και τις πιο ευαίσθητες ψυχές που έχω δει. επίσης χαίρομαι που διαθέτεις τόσο υπομονή και χιούμορ ,γιατί αλλιώς υποψιάζομαι ότι κάποια θα είχε φάει άγριο ξύλο !!

Κατερίνα, και με σένα δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω εκ του κοντόθεν κ νιώθω ότι σε παραμέλησα, συγνώμη γι αυτό . Όλο υποσχέσεις ήσουν αλλά μα προέκυψες πολύ ήσυχη. Δέχομαι όμως την ανωτέρα βία που επέβαλε η ανάγκη της επιστημονικής παρατήρησης της ομήγυρης, και ,μιλώντας εκ μέρους όλων πιστεύω, θα μας ενδιέφερε κάποια στιγμή να μας ανακοινώσεις τα επιστημονικά σου συμπεράσματα (τα οποία πολύ αμφιβάλλω ότι κατάφερες να βγάλεις, αλλά τεσπα :p) σε μελλοντικό νετρινοσυνέδριο!!! Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να σου εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου που είσαι ξαδέρφη της ….

Λιτλ  το πιο μικρούλη ης παρέας, η φρεσκάδα της νιότης στην παρέα μας  όλο γελούσε και τσίριζε, αλλά πραγματικά με κέρδισε με τη στάση της. Δε φοβάται να δείξει ποια είναι, δεν προσπαθεί να δείξει ότι είναι κάτι που δεν είναι κι αν κάποιος παραμερίσει την επιφάνεια βλέπει έναν άνθρωπο πρόθυμο να παραδεχτεί –στον εαυτό του πάνω απ όλα- αυτά που θεωρεί αδυναμίες του και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. αυτό όμως που με σκλάβωσε περισσότερο είναι ότι δέχτηκε πρόθυμα στοργή και προδέρμ και χαιρόταν ακόμη και με τη σφαλιάρα που ολοκλήρωνε την κάθε αγκαλιά!P μαζί με την Κατερίνα είναι οι δυο επίτιμες ανιψιές μου 

Φάντομ, το ότι ήρθες ήταν μεγάλη έκπληξη  (και ευχάριστη βέβαια). Εσένα σε άφησα στην ησυχία σου γιατί είχες γραμμένο ένα αόρατο «μην αγγίζετε» .το οποίο φυσικά ένιωσα ότι έπρεπε να σεβαστώ. Με ψάρωσες λιγο, δεν ήξερα τι να κάνω με την περίπτωση σου αλλά με το σχόλιό σου για τα φωτο-γένια έγινε μέσα μου η σύνδεση με την από χρόνια γνώριμη ιντερνετική φιγούρα .

Έμειναν για το τέλος τα δύο κορίτσια μας, η ροζι κ η άννα 

Είμαι τώρα σε πολύ δύσκολη θέση ,γιατί εδώ πραγματικά ερχόμαστε στην περίπτωση που σας έλεγα στην αρχή. Τι λόγια θα μπορούσε άραγε να βρει κάποιος , που να μην ακούγονται κοινότυπα , για δυο ανθρώπους που συνειδητά έχει αποφασίσει να τιμήσει με τη φιλία του? (όχι, μην το παρερμηνεύσετε, δεν είμαι τόσο ψώνιο όσο φαίνομαι:p. Την πράξη της φιλίας τη θεωρώ πραγματικά «τιμή» από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται, γιατί σημαίνει ότι αυτός ο οποιοσδήποτε έχει δει, έχει κρίνει κι έχει αξιολογήσει θετικά πράγματα που γι αυτόν έχουν βαρύνουσα σημασία .).εγώ λοιπόν έχω αξιολογήσει θετικά τα χαρίσματα της καθεμιάς σας: με την άννα είμαι σίγουρη ότι δε θα πεινάσω ποτέ κ τη ρόζι μπορώ άνετα να τη δέρνω προς εκτονωσιν ενθουσιασμού και όχι μόνο :P)

Και κάτι για τους απόντες και απούσες:):

Νουνούκε, το γεγονός ότι σε καταλαβαίνω και σέβομαι τις αποφάσεις σου δε σημαίνει ότι μου έλειψες λιγότερο απ όσο στους άλλους-ίσα ίσα, δείχνει πόσο «ψηλά» βρίσκεσαι μπροστά στα δικά μου μάτια. Νομίζω το έχεις καταλάβει όμως αυτό….

Tonight, είσαι από τους παλιούς ιντερνετικούς γνώριμους, κρίμα που δεν κατάφερες να παρευρεθείς αλλά τουλάχιστον ήταν γλυκός ο λόγος  ελπίζουμε σε έτερη μάζωξη των άξιων μελών του νετρίνου !)

Αυτά, και λίγο πριν κλείσω ένα από τα μεγαλύτερα ποστ της νετρινικής μου ιστορίας (ο νουνούκος θα πάθε ι σοκ προβλέπω!!!) θέλω να ευχηθώ να είστε όλοι καλά και να βρίσκεται πάντα λόγους να χαμογελάτε, ακόμη κι αν αυτοί οι λόγοι σας φαίνονται τόσο παράξενοι όσο φαίνεται σε μένα το να νιώθω τόσα πράγματα για μια διαδικτυακή παρέα 

{ ROSEBUD @ 20/11/2007, 11:38:08 }

Και κάποια πράγματα ακόμη για τη συνάντηση...

Ήρθα πολύ τρακαρισμένη αλλά και πώς όχι??Είχα γράψει του κόσμου τις σαχλαμάρες εδώ τον τελευταίο καιρό,είμαι η μεγαλύτερη απ'όλους σας και είχα να σας δω στο λάιβ!Επιπλέον ένοιωθα εξαιρετικά άσχημα που είχε στηθεί τόσος κόσμος εξαιτίας μου,κάτι το οποίο δεν συνηθίζω όπως ξέρουν κάποιοι.Αλλά φυσικά ίσχυσε ο νόμος του Μέρφυ και ο νόμος του γκαντέμη!Και απορώ πώς δεν βρέθηκε κανένα μπατσαδερί να μου κόψει τον ξερετεποιόν,αφού εκεί που είχε όριο 80 εγώ πήγαινα με 140-150!

Ο χαχλιάς μπούχλιας ήταν σκέτη απογοήτευση και απορώ γιατί τον έχoυν τόσο πολύ για μαστ στο Βόλο.Και γω περίμενα κοψίδια ή έστω κάτι παραπάνω από αυτά που τρώμε στο σπίτι μας και αντ'αυτού βρήκαμε ένα περιποιημένο μαγέρικο!Δε λέω βέβαια ότι ήταν και άσχημα....Μου την έδωσε η μαγαζατόρισσα από την αρχή όταν μου είπε ότι θα έκλειναν για μεσημέρι και γενικά φάνηκε σαν να μας έκαναν χάρη που μας δέχονταν εκείνη την ώρα,αφού ανέφερε ότι κρατούσε το μάγειρα χατiρικά για μας.Εκείνη την ώρα που σας περίμενα,πήρα τη Δούρεια τηλ.και της είπα να μην έρθετε και να πάμε αλλού.Αλλά επέμενε ότι κάποιοι έχουν λιμοκτονήσει από την πείνα και καλό θα ήταν να καθόμασταν.Γι αυτό δείρτε εκείνη! :-PPP

Εκεί που έριξα το χοντρό γέλιο ήταν μια φάση που δεν ξέρω αν την κατάλαβαν οι περισσότεροι....Την ώρα που είμασταν με τη Δούρεια και τα 2 κορίτσια στο αυτοκίνητο,βγήκαν οι 5 των Μοϊκανών μέσα στη βροχή και προσπαθούσαν να ανοίξουν το πορτ-μπαγκάζ της Δούρειας το οποίο δεν άνοιγε.Εκείνη μιλούσε στο κινητό και γω φώναζα "ρε συυυυ! τα παιδιά βρέχονται"."σκάσε ρε!"και σλααατς!ένα κοπάνημα στο μπράτσο μου με όλη της τη δύναμη!Εκεί με έπιασε νευρικό το οποίο ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο μόλις είδα τον αντμίνο με το σκουφί μέσα στη βροχή!Η φάση αυτή με τους 5 και το πορτ μπαγκαζ και μένα να φωνάζω στη Δούρεια που δεν έλεγε να κλείσει το κινητό,επαναλήφθηκε 3-4 φορές φορές,με αποτέλεσμα να έχει μουδιάσει το αριστερό μου μπράτσο από το ξύλο αλλά να συνεχίζω να χαχανίζω!!Μην τα βάλετε ποτέ μαζί της,έχει πολύυυυ βαρύ χέρι!!!

Γενικά πέρασα πολύ καλά,νομίζω ότι χάθηκε πολύς χρόνος μέχρι την πρώτη ξεπαγωμάρα,θα μιλούσα κι εγώ περισσότερο αν έπινα κανένα ποτηράκι παραπάνω αλλά η Δούρεια δεν με άφησε(μαμά δεν είχα και μαμά βρήκα μου φαίνεται και γω εδώ μέσα :-))))),ε και στο τέλος με έπιασε μελαγχολία που θα το διαλύαμε...

Καλά δεν είναι αυτά αντί εκπομπής? :-P

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 12:58:56 }

προς αποκατασταση της αληθειας:

μιλαγα στο τηλεφωνο για να μαθω που ειναι ο χαλιαμπούχλας κ πως θα γινει να πάμε εκεί χωρις πεζώ 2 κ που θα βρουμε να παρκαρουμε :p

επισης,δεν τη χτυπαγα,τη χαιδευα κ εχω κ μαρτυρες τα κοριτσια γι αυτό!

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 13:12:52 }

α,επισης,ψέμματα λέει ότι έβαζα όλη μου τη δύναμη,έχω κι άλλη κι άμα θες να στο αποδείξω ροζι :P

επίσης,είπα να μην αλλάξουμε μαγαζί διότι κάποιοι είχαν σκοπό να φυγουν νωρίς :)

{ k@Tie @ 20/11/2007, 13:45:59 }

πάντως όντως το σκηνικό με το πορτ-παγκάζ είχε πολύ γέλιο και δούρεια επέμενες οτι είναι ανοιχτό και οι άλλοι είχαν γίνει μούσκεμα! Τώρα για το ξύλο που έφαγε η ρόζυ ήμουν μάρτυρας...την είχες ψιλο σαπίσει :Ρ

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 13:51:13 }

οκ, κάτι,θα το θυμάμαι αυτό-να το θυμάσαι κι εσύ ,να μην ψάχνεσαι μετά....

ρε παιδιά ,δεν καταλαβαίνω τι γινεται μ αυτό το πορτ μπαγκαζ...αφού δεν κλειδώνει,δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορέσατε να το ανοιξετε :S

κ να φανταστείτε ότι μεχρι πολύ αργά ήμουν σιγουρη ότι το ειχατε ανοιξει κ ειχα πράγματα μέσα !

επειδή δε βρηκα την ευκαιρία,συγνώμη από δω για την ταλαιπωρία κ τη βροχή :(

{ _fantom_ @ 20/11/2007, 14:13:46 }

ήξερα ότι δεν κλειδώνει (δηλαδή κλειδώνει μόνο του όταν το αμάξι κινείται, απ' ότι μου είχανε πει) αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν άνοιγε :-S γι' αυτό έλεγα να σβήσεις τη μηχανή μήπως φταίει αυτό. αργότερα που το σκέφτηκα λίγο δεν ξέρω μήπως αν φορούσες τη ζώνη, ίσως κλείδωνε από αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει

{ WayFaReR @ 20/11/2007, 14:18:55 }

Το σωστό είναι να σβήσεις την μηχανή, να βγάλεις την ζώνη και να βγούνε όλοι οι επιβαίνοντας μέσα από το αυτοκίνητο.

Μετά, όλοι μαζί, θα αρχίζαμε τον χορό της επίκλησης του πανάρχαιου πνεύματος της ξεκλειδώστρας, νύμφης και αρχόντισσας των ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών...

:-P

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2007, 14:24:07 }

βρε άντε χάσου εσύ :p

πάντως,προφανώς άλλος χορός χρειαζόταν,γιατί της βροχής δεν έπιασε :S

(να ξέρατε πόσσες φορές έχω μαλώσει με τη μάνα μου για το αν το πορτ μπαγκαζ ανοιγει ή δεν ανοιγει....τώρα θα κάνω τον κινέζο κ δεν προκειται να ξαναβγάλω άχνα!!)

{ tonight @ 20/11/2007, 16:19:36 }

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς δημιουργούνται φιλίες μέσα από ένα φόρουμ! Θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο εργασίας και έρευνας σε κάποιο πανεπιστήμιο ή οργανισμό. Περισσότερο ως παρατηρητής μιλώντας, νομίζω πως η νέα συνήθεια των νετρινομελών είναι να εκθειάζουν ο ένας τις χάρες του άλλου ... είναι τόσες πολλές άλλωστε.

Προτείνω να βγουν αυτοκόλλητα

1st netrino gathering

Nov 17, 2007

Volos, Greece

{ LittlePrince2s @ 20/11/2007, 17:10:54 }

Λοιπόν!!Γύρισα επιτέλους από την σχολή, και θέλησα αρχικά να σας καλησπερίσω, και κατα δεύτερον να κάνω τους...σχολιασμούς μου στον Yerejan την Ρόζυ και την Δούρεια!

Yerejan την σκούφια μου για κουβεντούλα, όντως την πετάω, αλλά μόνο για άτομα που πραγματικά συμπαθώ...Αλλιώς, μου έχουν πει, ότι πολλές φορές γίνομαι απίστευτα αντιπαθής σε ανθρώπους που δεν με εμπνέουν..Όσο για τις εκθέσεις μου, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τίποτα το φοβερο...Αυτά που σκέφτομαι και λέω, σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να τα γράψω..Σε έκθεση τουλάχιστον..Οπότε...

Ρόζυ, πραγματικά σε συμπάθησα πάρα πολύ!Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε είδα, ένιωσα μια απίστευτη ζεστασιά, και ας μην μιλούσες πολύ στην αρχή..Πραγματικά χαίρομαι που καλύφθηκε αυτό το κενό ηλικίας που ένιωθες ότι υπήρχε ανάμεσα μας, γιατί εγώ τις περισσότερες φορές αγνοώ επιδεικτικά την διαφορά ηλικίας που έχω με τους φίλους μου, ακριβώς για να μην με βλέπουν σαν παιδάκι και να μπορώ να συζητώ μαζί τους όπως ακριβώς θα μπορούσα και με κάποιον-νοήμων-συνομήλικό μου..Μην σε προβληματίζει το ότι δεν μιλήσαμε πολύ όταν συναντηθήκαμε..Έχουμε όλο τον νετρινοχρόνο και χώρο δικό μας!!

Δούρεια...έφτασα και σε εσένα πουλάκι μου!!Το πως ένιωσα μαζί σου, πραγματικά μου είναι αδύνατον να το περιγράψω με λόγια!Ήταν σαν να σε γνώριζα αιώνες και η αγκαλιά σου ήταν τόσο ζεστή και οικεία, που ακόμα την αποζητάω!!Το χιούμορ σου είναι σκέτη αποθέωση και σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα σου, μπορώ να πω ότι συνέβαλε από την αρχή στο να αισθανθώ απίστευτα άνετα μέσα στην παρέα(εξού και το συνεχές μπουρμπούρισμα...) ;-PPP Τεσπά, με λίγα λόγια και απλά, τολμώ να πώ ότι σε εσένα βρήκα τον εαυτό μου στο μέλλον...Όπως εύστοχα παρατήρησε και η Ρόζυ!

{ LittlePrince2s @ 20/11/2007, 17:13:33 }

Να σημειώσω, ότι τα παραπάνω γράφτηκαν υπό την επηρεια 2 καραφακίων τσίπουρου...όχι Τυρνάβου αλλά Τσιλιλί, τα οποία ήπια για να αποφύγω ένα σοκ που, σχεδόν, έπαθα το μεσημέρι...Τεσπά...αυτά..

{ k@Tie @ 20/11/2007, 18:05:49 }

tonight καλή ιδέα αλλα εγώ προτείνω καλύτερα μπλουζάκια...να γράφει και τα ιντερνετικά μας ονόματα...το σκέφτηκα για αυτη τη συνάντηση να σκάσω με μπλουζάκι αλλα μετά ξέχασα και δεν πήγα να κάνω:Ρ Να το κάνουμε στην επόμενη συνάντηση που θα είμαστε όλοι...γέλιο θα έχει

{ LittlePrince2s @ 20/11/2007, 18:12:35 }

Να κάνω μια ερώτηση?Τα υπόλοιπα κομμάτια της εκπομπής των Πατρινών πότε θα μεταδοθούν????

{ nounoukos @ 20/11/2007, 18:25:14 }

ναι ναι! θελουμε κιαλλο!!

:D

{ WayFaReR @ 20/11/2007, 19:23:31 }

Αν θέλετε μπλουζάκια ή αυτοκόλλητα μπορώ να σας το οργανώσω πολύ εύκολα και σε πολύ καλές τιμές. Έχει ένα φιλαράκι μου κατάστημα που κάνει τέτοια πράγματα...

Άντε, Charm, ανέβασε το επόμενο κομμάτι... Το δικό μου κατά λάθος το έσβησα... :-P

{ Yerejan @ 20/11/2007, 22:49:14 }

πρινσεσα said Yerejan την σκούφια μου για κουβεντούλα, όντως την πετάω, αλλά μόνο για άτομα που πραγματικά συμπαθώ.

χάρηκα που σου άρεσε η παρέα μας και γω για καλό το είπα:-)

{ k@Tie @ 21/11/2007, 00:27:50 }

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ :ΡΡΡΡΡ

{ LittlePrince2s @ 21/11/2007, 00:34:06 }

Θα συμφωνήσω θερμά με την προλαλήσαντα!!!!

Yerejan και εγώ χάρηκα που σας γνώρισα επιτέλους από κοντα!!!!!

{ charm_quark @ 21/11/2007, 01:20:13 }

Ο λαος απαιτει... αλλα η charm πνιγεται στη δουλεια! :p

Μπορειτε μετα το χορο της βροχης... να χορεψετε και τον χορο των εκπομπων, γιατι πρεπει να διορθωσω καμμια 40αρια γραπτα ακομα! Απο αυτα... που ξερουν τι γραφουν!

{ ROSEBUD @ 21/11/2007, 01:25:36 }

Ρε παιδιά βοηθείστε με σε κάτι!άντε να κάνουμε καμιά ανάλυση από αυτές τις απίστευτες που συνηθίζουμε! :-))))Προσπαθώ να καταλάβω αν είμαστε φυσιολογικοί ή ανώμαλοι με όλο αυτό!Πολλές φορές έχω πει από μέσα μου "ανωμαλία ξεανωμαλία,ωραία ανωμαλία! :-)))"!!Είναι όμως έτσι??Το βρίσκεται φυσιολογικό να δένονται καμιά δεκαριά άτομα μέσα από μια οθόνη??Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν έχω πραγματικούς φίλους,ε δηλ.2 φίλες και νομίζω ότι είναι αρκετές...Αλλά εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να γυρίζουμε από τη μια νετρινοσυνάντηση και να σκεφτόμαστε την επόμενη!Και το κακό ή καλό είναι,δεν ξέρω,ότι δένομαι όχι μόνο με τους παλιούς αλλά και με τους καινούργιους!πείτε ρε παιδιά,είναι φυσιολογικό να το τρώμε τόσο πολύ εδώ μέσα? :-SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

{ charm_quark @ 21/11/2007, 01:35:09 }

@Rosy

Δεν ειμαστε καλααααα

Δεν εχουμε μυαλοοοοο

Ειμαστε αρρωστοι με το netrino το τρελοοοοοοο......

Σημερα μου ειχε κολησει στο μυαλο το Γερεγιαννακης ο Καιλας, και λυνομαι στα γελια ανα τακτα χρονικα διαστηματα, χωρις προφανη λογο για τους υπολοιπους γυρω. Σας παρακαλω πολυ, αν εξαφανιστω για πανω απο 3 μερες να με αναζητηστε γιατι θα με εχουν κλεισει πουθενα!

Οσο για το τραγουδακι του nounoukakou παρακαλω τον Wayfarer να κανει διασκευη για κοριτσακι, γιατι σα διεστραμενο μυαλο που ειμαι, το αλλο Σ/Κ σκοπευω να το "διδαξω" στη βαφτιστηρα μου, δωρο για τα γενεθλια της! Νομιζω οτι μετα το σκουλαρηκι στον αφαλο, το διχρονο, πρεπει να μυηθει στα αγορακια!

{ k@Tie @ 21/11/2007, 01:35:14 }

ρόζυ πραγματικά εγώ το βρίσκω φυσιολογικό...κάποιοι πάλι όχι! Το θέμα είναι πως το έχει ο καθένας στο μυαλό του!!!Έχω φίλους που μου λένε οτι δεν είναι φυσιολογικό. Αλλα εμένα μια χαρά φυσιολογικό μου φάνηκε στο Βόλο ;)

Αφου κολλάμε όλοι (πράγμα παράδοξο), δε σκοτωθήκαμε και περάσαμε και super τι το ψάχνεις...βαθιά μέσα σου εσύ τι πιστεύεις??Είναι φυσιολογικό?

Εγω δε θα το θεωρούσα φυσιολογικό μόνο αν δεν είχαμε ζωή και την βγάζαμε όλη μέρα σπίτι κρεμασμένοι απο τον υπολογιστή!!!Το οτι έχεις και 2 "πραγματικές" φίλες είναι καλό...δε μιλάς συνέχεια σε μια οθόνη του υπολογιστή μόνη σου :Ρ

{ ROSEBUD @ 21/11/2007, 02:23:32 }

Α καλά...βρήκα και γω να κάνω την ερώτηση στους νετρινόπληκτους!:-)))))

Στο μεταξύ όλως τυχαίως πετάει και ο αντμίνος επιταυτοχρόνως κάτι σχετικό στο μπλογκ!

Ουφ!δεν ξέρω...ψάχνομαι...:-SSSSSS

{ Doureios-Ipnos @ 21/11/2007, 09:14:08 }

άντε,θα γλιτώσετε απο τη γκρινια μου,σημερα βοήθησε η νυμφη της τεχνολογίας-χόρευα εδώ κ δυο μέρες βέβαια!!!-κ κατέβασα τις εκπομπές.

καλώς εχόντων των πραγματων θα ακουσω ένα μέρος το μεσημέρι στο αυτοκινητο,ένα μέρος αργάμισυ στο αυτοκινητο,κ αναλογως της έντασης της τσιριδας της τσαρμ (:p) θα ακουσω κ εκεινη το βράδυ πιοαργάμισυ στο σπιτι.

{ LittlePrince2s @ 21/11/2007, 10:52:36 }

Ρόζυ θα αποφανθώ και εγώ επι του θέματος!

Λοιπόν...Αν υποθέσουμε ότι ο καθένας από εμάς εδώ μέσα, προσπαθεί να βγάλει τον πραγματικό του ευατό μέσα από αυτά που ποστάρει, τότε δεν είναι μόνο φυσιολογικό, αλλά είναι και ακόμα καλύτερο μερικές φορές-κατά την γνώμη μου- απο την face to face φιλία, διότι αν το καλοσκεφτείς σε μία φιλία πολλές φορές προσποιείσαι ότι περνας καλά την δεδομένη στιγμή, μόνο και μόνο για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος..Αντίθετα, εδώ είμαστε όλοι με την δική μας θέληση, και κάθε φορά που μπαίνουμε για να πούμε έστω και μία καλημέρα, το κάνουμε επειδή πραγματικά το επιθυμούμε εκείνη την στιγμή..Ακόμα, κάποιες φορές οι φίλοι μας δεν μπορούν να είναι εκεί όταν τους χρειαζόμαστε, είτε γιατί κοιμούνται, είτε γιατί δουλεύουν κ.λπ.Εδώ όμως, μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπείς και να βρείς την αγάπη και την κατανόηση που ζητάς από ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινώς και αδιαλείπτως και που έχουν γίνει πια ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου!Τέλος, σκέψου ότι αν δεν ήταν φυσιολογικό, ίσως στην συνάντηση να μην περνούσαμε τόσο καλά, ώστε να σκεφτόμαστε πότε θα γίνει η επόμενη...(Η οπόια προτείνω να γίνει την 25η Μαρτίου...Βρήκα αργία και όρμηξα..χεχεχε!!!)

Αντιλαβού??

{ anna @ 21/11/2007, 12:46:28 }

Έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει τα ποστς σε αυτό το τόπικ, τα οποία εκτός των άλλων αυξανόταν τόσο γρήγορα που κάθε φορά χανόμουν όλο και πιο πολύ!Χρειάστηκε να κρατήσω και σημειώσεις, για να γράψω τα σχόλια που μου ερχόταν στο μυαλό όταν διάβαζα το κάθε τί...πάντως, δε μου βγαίνει να γράψω τόσο αναλυτικά χαρακτηρισμούς για τον καθένα (είναι ακόμα πολύ ζωντανή η εικόνα για να περάσει στις αναμνήσεις)...και επίσης ασπάζομαι κι εγώ αυτό που είπε η δούρεια, ότι κάποιες φορές η πραγματικότητα "ευτελίζεται" με τα λόγια...

Τώρα για αυτό που είπες Ρόζυ περί φυσιολογικού ή μη...θα πω την αίσθηση που έχω εγώ, μετά τη συνάντηση...ότι μιλάμε διαδικτυακώς, επειδή λόγω απόστασης δε μπορούμε να βρισκόμαστε τόσο συχνά...και νομίζω δε θα είχα αυτή την αίσθηση, αν δεν είχαμε "δέσει" σαν παρέα τόσο όμορφα, έστω και για λίγες ώρες:)

{ anna @ 21/11/2007, 13:06:44 }

Να σχολιάσω και 2-3 πραγματάκια από τα κατεβατά που έχετε γράψει...:P

Wayfarer, σε άλλο τόπικ έκανα την παρατήρηση στην Τσαρμ για το σουφλέ, προς αποκατάσταση της δικαιοσύνης;)

Αυτό ήταν...το βεντιλατέρ δε μπορούσα να θυμηθώ! Ανεμιστηράκι δεν είναι?:(θ'ακολουθήσει ανάλυση φαντάζομαι?:))

Τσαρμ, σε περιμένω Αθήνα για καφέ, αν δεν έρθει ο Μωάμεθ στο βουνό, να ξέρεις, πάει και το βουνό στον Μωάμεθ;) Α!Και μην ξεχνιόμαστε, όποτε ξεμπερδέψεις με τα διαγωνίσματα, θέλουμε τις φωτογραφίες με τις μπούρκες!:P

Οι ξαδερφούλες δεν ήσασταν φρόνιμες στο κτελ της επιστροφής,ε?Κάτυ όσα δεν είπες στη συνάντηση τα είπες στην πρίνσες αντί να την αφήσεις να κοιμηθεί?Πώς θα πηγαίνει στη σχολή αν δεν είναι ξεκούραστη?Αν κοιμάται και στο λεωφορείο για τη σχολή της πάντως, μπορεί να με δει...στον ύπνο της:P Το νου σου πρινσες!:)

Ερεγιανν....μας σκλαβώσατε οικογενειακώς με τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία σας, ωραίο και το τσίπουρο Τυρνάβου τελικά:)

Ρόζυ, όντως δεν προλάβαμε να τα πούμε πολύ...πάντως με αναγνώρισες,ε?:P Στενοχωρήθηκα που σε είδα στενοχωρημένη στο τέλος, ελπίζω να σου έχει μείνει το ευχάριστο κομμάτι της συνάντησης, σαν ανάμνηση...(το σουφλέ δεν είχε βούτυρο, μαργαρίνη;)και ο μπακλαβάς σου ήταν υπέρχος και έγινε ανάρπαστος στα λος φάρσαλος!)

Δούρεια...(δε μπορώ να εκφραστώ τώρα...) θα σε τιμήσω κι εγώ νομίζω:))θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κιόλας την πρόθεσή σου να τιμήσεις τις μαγειρικές μου προσπάθειες (ψάχνω δυναμικό για τεστ-φάει:P) αλλά...τουλάχιστον άλλη φορά να μας λες νωρίτερα αν είσαι αλλεργική σε κάτι;)

{ ROSEBUD @ 21/11/2007, 13:45:45 }

Α δεν παίζεστε! :-P Δεν ξαναπερνάω από δω γιατί θα με κάνετε να κλαίω!!

{ Yerejan @ 21/11/2007, 14:34:20 }

κάπου κάπου έχω και γω αυτούς τους προβληματισμούς αλλά πλέον να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει γιατί νομίζω ότι δεν έχει σημασία το μέσο που επικοινωνείς με κάποιον αλλά η ποιότητα της επικοινωνίας.και από αυτό το φόρουμ έχω ωραία πράγματα να θυμάμαι

και άκου να δεις;-)

{ ROSEBUD @ 21/11/2007, 14:52:38 }

Τελικά κατάφερα να ακούσω και τις 2 εκπομπές και μπορώ να πω ότι και με τους μεν και με τους δε,έριξα το γέλιο της αρκούδας!!Γεια σου βρε Γουέι με τα κίνκυ σου!!καλά το τσούξατε εεεε???

Και οι εκ βορρά το τσούξατε καλά είδα!!Σουμπ η μωρουδιακή φωνή σου ήταν σκέτη απόλαυση!!!Καρμπυρατέρ-βουλκανιζατέρ??:-)))))))))Αντμίνε μερσί για την τριζάτη αφιέρωση αλλά την επόμενη φορά που θα πεις το όνομά μου 4-5 φορές στον αέρα,θα σε στείλω στην ψειρού!! :-PPPP

{ LittlePrince2s @ 21/11/2007, 14:54:18 }

EΕγώ να διατυπώσω μια απορία??

Γιατί την λες Σουμπ?????

{ anna @ 21/11/2007, 15:07:05 }

Ρόζυ, εγώ πάντως είπα να λέμε τα νετρινο-ονόματα και όχι τα εξωνετρινικά, αλλά ο αντμίνος είχε μείνει με τόσο ζωντανή την εικόνα της συνάντησης μάλλον, που νόμιζε ότι σας έχει μπροστά του:)

Α...αφήστε που νόμιζε ότι θα την ακούσουν 5-10 άτομα την εκπομπή και...όχι όλο το πανελλήνιο, όπως είπε:P

{ WayFaReR @ 21/11/2007, 15:30:14 }

Δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ μιας παρέας που ζυμώθηκε με διαδικασίες που δεν περιλαμβάνουν το internet και της παρέας του netrino, επί της προκριμένης περίπτωσης.

Ας αναλογιστούμε τις διαδικασίες που δημιουργούνε παρέες εκτός internet.

1) Τυχαία συναναστροφή μεταξύ ατόμων.

2) Κοινά ενδιαφέροντα.

3) Κοινές καταστάσεις.

4) Κοινές επιδιώξεις.

5) Μερικοί ή και όλοι οι άνωθεν λόγοι μαζί.

Αφού έχουν υπάρξει οι άνωθεν λόγοι αρχίζει και δημιουργείται τριβή μεταξύ των ατόμων η οποία θα οδηγήσει στην οικειότητα και στον σχηματισμό παρέας.

Και ερωτώ σε αυτό το σημείο. Διακρίνετε κάποια διαφορά στους λόγους που δημιουργούνε μια παρέα εκτός internet με μια παρέα η οποία βασίζεται στο internet;

Βέβαια για να συνεχίσει να υπάρχει μια παρέα απαιτούνται:

1) Ειλικρίνεια.

2) Σεβασμός.

3) Κατανόηση.

Αλλά αυτά τα τρία συστατικά είναι απαραίτητα και για μια παρέα εκτός internet αλλά και για μια παρέα η οποία βασίζεται στο internet.

Διάφορες διαδικασίες και τριτογενείς παράγοντες απόκλισης υπάρχουν και στα δυο είδη παρέας. Δηλαδή:

1) Κάποιος να εντάχθηκε σε μια παρέα αλλά μετά από λίγο καιρό να μην “κολλούσε” και τόσο. Η παρέα σαν μια ομογενής οντότητα μέσα από διαδικασίες θα τον αποβάλει.

2) Κάποιος να εντάχθηκε σε μια παρέα αλλά να προσέφερε μια ουτοπική πραγματικότητα για τον εαυτό του. Εγώ λέω, ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου...

Οι διαφορές μεταξύ των δυο ειδών παρέας είναι σε παράγοντες ελάσσονας σημασίας. Θα τους χωρίσω σε δυο υποκατηγορίες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα internet παρέας:

1) Μπορεί να υπάρξει ενισχυμένη πολυφωνία λόγο της δυνατότητας μαζικής προσέλευσης ατόμων που προσφέρει το internet.

2) Είναι χωροχρονικά μη εξαρτώμενη.

3) Βασίζετε στον γραπτό λόγο ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της σκέψης και της επεξεργασίας των “λεγόμενων” του καθενός μας. Έτσι δημιουργείται μια πιο ενδελεχής παρέα.

4) Η συνάθροιση διαφορετικών ατόμων έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών θεμάτων συζήτησης. Έτσι ενισχύετε η έννοια της παρέας και αποφεύγετε ο κορεσμός αυτής.

Μειονεκτήματα internet παρέας:

1) Είναι πιο ψυχρή λόγο της εκ του μακρόθεν επικοινωνίας. Αυτό όμως διορθώνεται!

2) Λόγο του ψηφιακού παραπετάσματος που μας χωρίζει μπορεί κάποιος πολύ ευκολότερα να προωθήσει μια πλασματική εικόνα για τον εαυτό του. Αυτό έχει παρατηρηθεί στον χώρο του internet και δυστυχώς είναι μαζικό το φαινόμενο. Δεν είναι όμως μειονέκτημα του μέσου αλλά της χρήσης αυτού.

3) Ο γραπτός λόγος δεν είναι τόσο άμεσος λόγο της μη δυνατότητας σωστής έκφρασης των συναισθημάτων, των ιδεών και των απόψεων μας. Δεν έχουν καλλιεργήσει όλοι τον γραπτό λόγο στο ίδιο επίπεδο και αυτό ίσως είναι πρόβλημα (τουλάχιστον όχι στο netrino, μιλάω γενικότερα για τις internet παρέες). Μερικές φορές απαιτείται λίγη περισσότερη καλή θέληση.

Αυτά...

Τώρα γιατί να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να υποστηριχτούν από ψυχολόγους; Δεν βρίσκω κάποιο λόγο.

Πιστεύω ότι οι διαφορές στα δυο είδη παρέας είναι μη ουσιαστικές.

Θεωρώ ότι τα όποια αρνητικά σχόλια προέρχονται από τον φόβο προς το άγνωστο, το internet στην προκειμένη περίπτωση, και την προσπάθεια κατακεράυνωσης οποιασδήποτε διαδικασίας δεν εμπίπτει στην καθημερινή εμπειρία των ανθρώπων που τα εκφράζουν.

Μήπως όσοι έχουν εκφράσει αρνητικά σχόλια δεν έχουν καμία ιδέα σχετικά με τους H/Y και το internet; Και αν έχουν ιδέα μήπως εκφράζουν αρνητικά σχόλια για να καλύψουν προσωπικές τους ανιδιοτέλειες ή ψυχολογικά νοσηρές καταστάσεις;

Σε όλο το άνωθεν κείμενο δεν εξετάζω καθόλου περιπτώσεις που έχουν μόνο παρέες που έχουν σχηματιστεί μέσα από το internet. Αυτές οι περιπτώσεις, ναι, χρίζουν ψυχολογικής παρακολούθησης και υποστήριξης.

Και μερικά γενικά σχόλια:

Πιστεύω ότι πρέπει να μου δώσετε τον τίτλο του μέλους με τα μεγαλύτερα posts.

Rosebud ωραίο θέμα συζήτησης! Μιλάω εγώ μόνο για αυτοκίνητα στο netrino;

Και που λες Άννα, το βεντιλατέρ είναι ένας ανεμιστήρας μπροστά ή πίσω από το ψυγείο που όταν ζεσταθεί πολύ η μηχανή της κατεβάζει την θερμοκρασία.

:-P

Charm για το τραγουδάκι που θέλεις για την μικρή μπέμπα αντικατέστησε την λέξη κοριτσάκια με την λέξη αγοράκια. That should do the trick! :-P

D.I. μην ακούσεις τις εκπομπές στον αυτοκίνητο. Είναι επικίνδυνο αν γελάς ακατάσχετα!

Στο κείμενο μου για τις παρέες δεν ανάφερα καθόλου την λέξη φιλία. Προς προβληματισμό αυτό το σχόλιο...

{ k@Tie @ 21/11/2007, 15:52:38 }

wayfarer...προσκυνώ

τρομερή ανάλυση

νομίζω οτι όντως πρέπει να σου δώσουμε τον τίτλο του mister έχω τα πιο μεγάλα....πόστ :Ρ

{ LittlePrince2s @ 21/11/2007, 16:06:48 }

Wayfarer με έχεις αφήσει ενεή...Μπράβο για το τεραστίων διαστάσεων ποστ και για την φοβερή σου ανάλυση..Όσο για την λέξη φίλος, είναι βαρυσήμαντης αξίας θα έλεγα εγώ και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται άσκοπα..Παρόλα αυτά, αν το αισθανόμαστε και το εννοούμε πραγματικά είναι ωραίο να το λέμε..Και ακόμη ωραιότερα αισθάνεται αυτός που το ακούει..

{ anna @ 21/11/2007, 19:08:29 }

Wayfarer, εμπεριστατωμένη και ουσιαστική ανάλυση:)

(δεν είπα μακροσκελής:P)

Ανεμιστηράκι λοιπόν...σωστά, θυμόμουν τί είναι το βεντιλατέρ;)

{ nounoukos @ 21/11/2007, 22:10:42 }

OYAOY!

σπίτσλεςς! αμα ειχαμε εμοτικονς θα χρειαζομουν καμια δεκαρια τωρα!

μικρη, εχω αγνωστη λεξη. τι θα πει "ενεή";

{ Yerejan @ 21/11/2007, 22:14:32 }

και γω το ίδιο! κάποιος είναι κρυφό ταλέντο του λόγου...

{ k@Tie @ 21/11/2007, 22:52:11 }

νούνου θα στου πώ εγώ τι σημαίνει ενεή σε πολύ λαϊκή version "έμεινα μ@@@κας" συγνώμη κιόλας

{ LittlePrince2s @ 21/11/2007, 23:15:21 }

Σαν ταλέντο του λόγου λοιπόν θα σας διαφωτίσω!!

ενεή=άλαλη,άφωνη κ.λπ

Ο φωτεινός παντογνώστης αποφάνθηκε!!!χαχαχαχαχαχαχ

{ Doureios-Ipnos @ 21/11/2007, 23:43:16 }

wayfarer,μπράβο σου που απέδειξες ότι για μια ακόμη φορά έχω δικιο :p

όσα λες και για τη φιλία ισχύουν,επειδή όμως εγώ έκανα χρηση του όrου,νιώθω την ανάγκη να υπερασπισω τη θέση μου και να πώ ότι όταν έχεις μια άλφα απαφή για αρκετό χρονικό διάστημα και εκτός αέρος έχεις μια άλλη θέαση των πραγμάτων :)για περισσότερα παραπέμπω στο συγκεκριμένο χωρίο :P

άκουσα και τις δυο εκπομπές στο αυτοκίνητο,δυστυχώς με πολλές διακοπές ανάμεσα στις αρκετές υποχρεώσεις μου.

έκανα ό,τι μπορούσα να πάω πιο αργά,αλλά ο χρόνος με κυνηγούσε ανελέητα!!!

έχουμε νομίζω δυο τιμ άξιων ανταγωνιστών,δε μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο ως καλυτερο,περνάτε κ οι δυο στην επομενη φάση για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα!

τώρα είμαι και πτώμα,δε θυμάμαι καθαρά τις φάσεις έχω μόνο να πω ότι τελικά ρε άννα απο ψυγολογία φυσάς!!!

είμαι σιγουρη δλδ ότι ο νταλικιέρης αυτό ακριβώς ειχε στο νου του,ότι είμαστε της μαφίας κ εγώ σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για να τον περικυλώσουμε!!!!!έλεος δλδ :))))))))))))

επίσης ποτέ δε φανταζομουν ότι θα έκανα οοοοοοοοολη τη διαδρομή βολο-λος φάρσαλος με την ιλιγγιώδη ταχυτητα των 35 μάξιμουμ χλμ!!!

ειλικρινά σας λέω,προσπαθώ ακόμη να το ξεπερασω!!!:p

{ nounoukos @ 21/11/2007, 23:50:04 }

τωρα που το λες δουρεια, δεν κανετε ενα τριτο τιμ μαζι με την λυ.. ε.. γκχμμμ ροζι,

για να φτιαξετε κι εσεις μια εκπομπουλα να ανεβει το σασπενς;;

:D

{ Doureios-Ipnos @ 22/11/2007, 00:00:11 }

ε,τους αφηνουμε λιγο ακομη να απολαυσουν τη δόξα τους κ την επιτυχία τους γιατι όταν βγουμε εμείς στο προσκήνιο,θα σβήσουν :pppppppppp

{ ROSEBUD @ 22/11/2007, 00:37:19 }

Πρινσέσα την Άννα την αποκαλώ έτσι χάριν αστεϊσμού από τον τίτλο sub-admin που τις έχει δοθεί,αν πάς στο "μέλη" φαίνεται.(και νομίζω ότι όσο πίσω και αν μείνει η Άννα σε καταχωρήσεις,όλοι μας συμφωνούμε ότι ο τίτλος δε θα έπρεπε να αλλάξει :-)

Η συγκεκριμένη λέξη βέβαια όλοι ξέρουμε ότι προφέρεται "σαμπ" και όχι "σουμπ"

Γουέι έχω μείνει και εγώ άναυδη!Μάλλον έψαχνα για κάποιον που να με πείσει να μην νοιώθω φρίκουλο με όλη αυτήν την ιστορία της διαδικτυακής επικοινωνίας!:-))))

Άννα έσπευσες για υπεράσπιση!Άσε με να τον ψαρώσω λίγο! :-P

Νουνού θα σε σκοτώσωωωωωω!!!

Θα μου λύσετε τώρα ένα γρίφο??έχουμε ένα κατάλυμμα που αποτελείται από τα εξής δωμάτια και κρεβάτια:

1)Ένα δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι.

2)Ένα δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια.

3)Ένα μεγάαααλο και ενιαίο χώρο με ένα διπλό+2 μονά.

Πώς θα μπορούσαν να κοιμηθούν 8 γυναίκες και 3 άντρες??(χα!εδώ σας θέλω! :-)))))

{ Doureios-Ipnos @ 22/11/2007, 00:40:29 }

ασυζητητί,με κλειστά τα μάτια :)

{ k@Tie @ 22/11/2007, 00:51:05 }

δεν έχουμε κανένα περιορισμό στη μίξη των φύλλων???για να ξέρουμε... :Ρ

{ ROSEBUD @ 22/11/2007, 01:35:08 }

Μπα δεν έχουμε...Άμα θες τα κάνουμε κιτρινικόκκινα να είναι και πιο...φθινοπωρινά!:-))))

{ k@Tie @ 22/11/2007, 01:57:55 }

οκ...τώρα το είδα το έγραψα λάθος...σόρρυ! εκεκτειμένη ταχύτητα...

τώρα θα κάτσω να το παλέψω

{ LittlePrince2s @ 22/11/2007, 06:53:12 }

Το φαντάστικα αυτό για το Σούμπ...αχαχαχα!!

Αααα για το πρόβλημά, σου βρήκα την λύση, αλλά είναι κάπως φεμινιστική..

Λοιπόν..Βάζουμε όλες τις γυναίκες στο κρεβάτι, και τους άντρες στρωματσάδα!!

;-PPPPPPPPPPPPPPPP

{ k@Tie @ 22/11/2007, 11:00:34 }

εμένα πάλι είναι λίγο σε@οπορ@@διαστροφική...

Το πλακωτό ;ρ επιτρέπεται?? γιατί μόνο έτσι μου βγαίνουν. Εκτός κι αν παίζει η στρωματσάδα που λέει η πρίνσες...

{ nounoukos @ 22/11/2007, 11:12:11 }

ευκολο.

ενωνουμε τα κρεβατια στον μεγααααλο χώρο, βαζουμε ολες τις γυναικες να ξαπλωσουν εκει, κι ετσι εχουμε και τα υπολοιπα κρεβατια διαθεσιμα, αφου δεν υπαρχει περιπτωση οι αντρες να θελουν να πανε για υπνο.. θα μαλωνουν πισω απο την κλειδαροτρυπα ολη νυχτα..

{ nounoukos @ 22/11/2007, 11:17:42 }

τωρα αυτο τι σχεση εχει με τις νετρινο-εντυπωσεις;

:S

{ WayFaReR @ 22/11/2007, 11:42:48 }

Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται! :P

{ Doureios-Ipnos @ 22/11/2007, 11:54:22 }

να επιστήσω την προσοχή σας στο ποιος έθεσε το γριφο,έτσι?

:P

{ k@Tie @ 22/11/2007, 12:33:42 }

ναι και μία φορά που δεν χαλάς εσύ ένα θέμα δούρεια :Ρ

{ LittlePrince2s @ 27/11/2007, 17:51:46 }

Τσαρμοπίκατσου τώρα ξαναάκουγα τις εκπομπές...και έχοντας πεθάνει στο γέλιο, αναρωτιώμουν...Πότε άραγε θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα κομμάτια??

Χωρίς να σε πιέζω φυσικά....Απλώς ρωτάω....

{ WayFaReR @ 27/11/2007, 19:40:12 }

Η Charm, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, καίει σε CDs τις εκπομπές μας κάνει και συλλογές με Best Of, κάνει ένα πολύ έντονο προς το μαύρο μακιγιάζ και αρχίζει την εφόρμηση σε καφετέριες, ταβέρνες και γενικότερα χώρους συνεστίασης για να βγάλει το μεροκάματο!

Charm προτείνω το ακόλουθο μακιγιάζ...

https://immortal.battlegrim.net/img/entrance/immortal.jpg

Είναι και σε τρις διαφορετικές versions για να διαλέξεις ποιο σου πάει περισσότερο...

{ LittlePrince2s @ 27/11/2007, 21:37:18 }

Νομίζω θα της πηγαίνουν τρέλα και οι τρείς εμφανίσεις!!

;-ρρρρ

{ charm_quark @ 27/11/2007, 23:01:51 }

Κοροιδευετε ε;;;; Δεν πειραζει! Να με συγχωρνα η αφεντια σας αλλα δεν προβλεπονται συντομα (εντος εβδομαδος) οι εκπομπες γιατι τρεχω σαν το Βεγγο!

Σημερα πληρωσα το ξεχασμενο νοικι! Αυτο ειναι να νιωθεις πως βγαζεις λεφτα και δεν προλαβαινεις ουτε να τα θαυμασεις! κλαψ! 17:00 τα πηρα... 22:00 τα παρεδωσα.... και ακολουθει η φραση του μηνα.... "καλα να παθω"

{ LittlePrince2s @ 27/11/2007, 23:18:23 }

Χαλάρωσε...Αφού πληρώθηκες και κατάφερες να πληρώσεις το νοίκι..μην μιλάς καθόλου...

{ ROSEBUD @ 27/11/2007, 23:42:32 }

Α και ξέχασα να σας πω,οι 2 από τις γυναίκες είναι ζευγάρι και χρειάζονται ένα δωμάτιο-με οποιονδήποτε συνδυασμό κρεβατιών-δικό τους:-P

{ Doureios-Ipnos @ 27/11/2007, 23:57:18 }

μ αρέσει που έχει μαι συνέχεια η συζητηση!!!

:p

{ k@Tie @ 28/11/2007, 00:10:52 }

δούρεια....τρόμαξα να καταλάβω τι εννοείς παιδάκι μου :ΡΡΡΡΡΡ

Για όποιον θέλει μετάφραση είναι ΜΙΑ και όχι μαι

{ ROSEBUD @ 28/11/2007, 00:54:36 }

Θα μπορούσε επίσης να ήταν "και"!

Δούρεια αποκρυπτογραφούμε τα γραφόμενά σου αν δεν το κατάλαβες! :-p

Και γιατί περικαλώ να μην έχει συνέχεια?Επειδή μου τα έσουρε ο Νουνούς?:-))

{ nounoukos @ 28/11/2007, 01:54:52 }

{ LittlePrince2s @ 28/11/2007, 07:36:10 }

Πως γίνεται να οργιάζεται όταν λείπω εγώ...Δεν το έχω καταλάβει...Δηλαδή για να σας πετυχαίνω πρέπει να ξαναγίνω νυχτοφύλακας??Αν είναι έτσι...Υπομονή...Από την άλλη Δευτέρα...θα ξαναγίνω ο παλιός καλός μου εαυτός..!!χαχαχαχ

;-ρρρρρ

{ Doureios-Ipnos @ 28/11/2007, 09:04:48 }

τι να κάνω,το ένα χέρι ειναι πιο γρηγορο απο το άλλο,μπερδευομαι που έχω κ διαφορετικά πληκτρολόγια,καταστρέφεται και το δάσος του αμαζονιου......

άλλωστε,θα πρεπε να με ευγνωμονειτε που βάζω τον εγκέφαλό σας σε κινηση.....

και στην τελική,δεν κατάλαβα,μου τη λέτε δλδ??????????????

{ Doureios-Ipnos @ 28/11/2007, 09:46:54 }

https://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=574

σ.σ. :δε μπορουσα στο "μια" να αφησω ίδιο το πρώτο κ τελευταιο γράμμα,καθοτι έχει 3 μονο γράμματα :S

αλλά οι έρευνες αποδεικνυουν ότι κακώς γκρινιάζετε :ppppppppppppp

{ ROSEBUD @ 19/10/2008, 20:04:17 }

Κάτι έχει στραβώσει τελευταία εδώ μέσα ή είναι ιδέα μου?

Να το συζητήσουμε ή να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε?

{ Doureios-Ipnos @ 19/10/2008, 21:59:37 }

με ποιον ακριβως σκεφτεσαι να το συζητησεις?

{ nounoukos @ 19/10/2008, 23:39:39 }

θα μπορουσα να ενημερωθω για το στραβωμα παρακαλω;

μαστορας ειμαι, μπορει να το ισιαξω.. 

{ ROSEBUD @ 20/10/2008, 00:19:31 }

Α μάλιστα....Κάποιοι κάνουν τους  ()

Ρε σεις μόνο εγώ βλέπω ότι το φόρουμ έχει πέσει?Να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει ή δεν αξίζει τον κόπο λέτε?Πέρα από το ότι τα μόνα άτομα που μιλάμε πια εδώ μέσα καθημερινά είμαστε μόνο εγώ κι ο νουνούς,νοιώθω μια παγωμάρα στον αέρα.Κάνω λάθος?

{ nounoukos @ 20/10/2008, 01:12:55 }

EXOYME EΠITPOΠH ΔIAXEIPHΣHΣ KPIΣEΩN, H NA EΠIΣTPATEYΣOYME TO AΠOYΣIOΛOΓION; EXΩ THN AIΣΘHΣH OTI HMOYN APKETA AΦEΛHΣ ΓIA NA NOMIZΩ OTI HTAN TYXAIA H AΠOYΣIA APKETΩN MEΛΩN.. AN ΠAΛI KANOYME OTI ΔEN TPEXEI TIΠOTA.. ΔE ΞEPΩ.. : (

{ charm_quark @ 20/10/2008, 14:44:56 }

Εγω περναω καθημερινως, αλλα δεν προλαβαινω να γραψω. Ειχα προετοιμασει το νετρινικο λαο γι'αυτη την ολιγο-παρουσια μου καθως έχω πολυ δουλεια φέτος. Επιπλέον θα πρέπει ισως να ανακοινωσω οτι ναι μεν τελειωσα με το μαστερ, αλλα... ξεκίνησα ήδη διδακτορικο. Οπως καταλαβαινετε δεν μου μένει πολυ χρόνος αν θελω να δω και τον strange.

Τωρα αν φτάνουμε στο σημείο να πρεπει να απολογουμαστε γιατι αλλιως μπορει να θεωρηθει οτι "γραφουμε" το φορουν... τοτε θα καλουσα τον fantom και την Anna να μιλησουν πρώτοι. Προς θεου βεβαια δεν υποννοω κάτι με αυτο. Αντιθέτως αν είμαστε μια καλη παρεα θα πρεπει να καταλάβουμε οτι τα δεδομένα δεν είναι παντα ιδια στη ζωη μας. πχ, Εσυ Ροζυ, μετακόμισες και μας έλειψες. Δεν είπε κανεις οτι υπαρχει θέμα επειδη είχες δουλειες. η Αννα, επιασε δουλεια και προφανως έχει πολυ τρέξιμο για να μην έχει ξαναμπει απο τοτε. Ο Way επιασε επισης δουλεια, η k@tie και η Princess έχουν διαβασμα.... τι αλλο δηλαδη θα έπρεπε να έχει γίνει πέρα απο προσωπικές υποχρεώσεις;

Αυτα....

{ tonight @ 20/10/2008, 20:53:19 }

A ναι. Κι εγώ δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο, όπως παλιά, και σίγουρα το έχετε καταλάβει... Αλλά μπαίνω τακτικά, άσχετα αν δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι.

{ Yerejan @ 20/10/2008, 21:37:57 }

εγώ πάλι έχω επίσης υποχρέωσεις και ας μην τις αναφέρω και έκανα και κάποια ταξιδάκια...δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν γράφω καθημερινά και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για κάτι.κάποιες περιόδους έχουμε χρόνο και διάθεση να γράφουμε και κάποιες όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας αρέσει η παρεα του νετρίνο.και τώρα που θα μπω στο στρατόπεδο δεν ξέρω πότε θα γράφω.

{ Tooth-fairy @ 21/10/2008, 19:03:32 }

Γεια σας κι απο μενα!

προσωπικα δεν εχω μπει πολυυυυυυυ καιρο και δεν ξερω για παγωμαρες και τετοια, εγω δεν εχω ιντερνετ γιατι λεει δεν συγχρονιζεται το μοντεμ (νουνου σου λεει τιποτε ο ορος?) εχω βαλει τηλεφωνο εδω και 2 και εβδομαδες και ενω ενεργοποιησα τη συνδεση , δεν ανοιγει σελιδες, οποτε απλα μιλαω στις βλαβες σε καθημερινη βαση και περιμενω.(και τωρα απεργουν κιολας)..... σορυ που δεν ειχα πει τιποτε αλλα πιστευα οτι ηταν πιο ευκολο (μαλλον με κακομαθανανε στην αγγλια!!!!!!) κατα τα αλλα δουλευω και παω βολτες, οποιος ενδιαφερεται να σηκωσει χερι! ελπιζω συντομα να εχω συνδεση (κοιτα να δεις που μου ελειψε η pipex)για να ενημερωθω για ολο αυτο τον καιρο που ελειπα !

καλη συνεχεια σε ολους

{ charm_quark @ 21/10/2008, 22:04:20 }

είσαι σίγουρη οτι έχουν ενεργοποιήσει την dsl σου; Αυτο το "μονίμως συγχρονίζεται" μου το έκανε τότε που η Φρουφρου μου έκρυψε το λογαριασμό και ο ΟΤΕ έκοψε εν αγνοία μου τη γραμμή.

{ nounoukos @ 22/10/2008, 00:58:08 }

ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει εκατο φορες μαζι με τον τεχνικο της εξυπηρετησης πελατων, τις συνδεσεις των καλωδιων απο τη πριζα μεχρι τον υπολογιστη. φιλτρακια ρουτερ και εθερνετ και ολα αυτα.

αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια οτι ειναι σωστες οι συνδεσεις, κανε ενα ποστ για να βοηθησουμε. 

{ LittlePrince2s @ 22/10/2008, 20:15:39 }

Ελάτε ρε παιδιά..δεν συμβαίνει τίποτα...είναι όλα θέμα χρόνου...π.χ.. όταν έχω σχολή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, και μετά καπάκι πρέπει να φύγω για δουλειά μέχρι το βράδυ, που κέφι μετά να μπώ στο Νετρίνο?

Γυρνάω σπίτι και προσπαθώ να κάνω κάτι για να χαλαρώσω..δεν έχω όρεξη για πιρπίρισμα...όχι ότι φταίτε εσείς...αν είναι δυνατόν!! γενικά δεν έχω όρεξη.. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας σκέφτομαι...

{ k@Tie @ 23/10/2008, 19:19:10 }

ναι καλέ ρόζυ γιατι πάει το μυαλό σου στο κακό

είναι αυτο που λέει ο ερεγιάν οτι κάποιες φορές έχουμε ορεξη και χρόνο να γραφουμε και κάποιες όχι. Εγω αυτη τη στιγμή δεν έχω χρόνο

{ Tooth-fairy @ 23/10/2008, 21:23:17 }

εγω παλι ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που εχω συνδεθει επιτελους απο το σπιτακι μου...... ή ηταν θεμα χρονου ή ολα θελουν το γερμανο τους! οποτε πλεον δεν εχω πολλες δικαιολογιες!

{ nounoukos @ 23/10/2008, 21:44:52 }

κι εμεις χαιρομαστε που εχεις επιτελους ιντερνετ! :) 

{ Doureios-Ipnos @ 23/10/2008, 22:20:23 }

μην την περνετε απο τα μουτρα καλε, να συζητησουμε ειπα οχι να απολογηθουμε.

λοιπον, εγω εχω πανω κατω οσο χρονο ειχα παντα, η διαθεση μου ποτε ειναι πανω ποτε κατωω,οπως παντα, γενικα και σε γενικες γραμμες ουτως ειπειν θα μπορουσα να περναω να λεω ενα "γεια" αλλλα επειδη κι εμενα μ αρεσει η παρεα του νετρινο , κ η πλειοψηφια παντα νικαει κ θελω να μην ειμαι απροσαρμοστη, ειπα να ακολουθησω το ρευμα κ ετσι περναω κι εγω καθημερινα αλλα .....

{ Doureios-Ipnos @ 23/10/2008, 22:21:16 }

*ειπε

{ WayFaReR @ 24/10/2008, 02:34:20 }

Ρε μην τρελαίνεστε...

Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά τα πράγματα...

Υπάρχουν 165 μηνύματα σε αυτό το θέμα