Δωρεές

{ tonight @ 20/11/2007, 16:14:35 }

Καθώς αναπτύσσεται η Μάγια μου συνέχεια αναρωτιέμαι πού μπορώ να δώσω ρουχάκια και παιχνίδια της, που είναι σε καλή κατάσταση (και κάποια από τα ρούχα εντελώς αφόρετα). Οι περισσότερες φιλανθρωπικές οργανώσεις (χαμόγελο του παιδιού, χωριά sos κτλ) δέχονται μόνο χρηματικές εισφορές. Πού θα μπορούσα άραγε να τα δώσω, και να πιάσει τόπο η ενέργεια...


{ nounoukos @ 20/11/2007, 17:17:28 }

σιγουρα σε καποια εκκλησια, ομως επειδη στις εκκλησιες εχω ακουσει οτι κρατανε οι ..μεσαζοντες οτι θελουν και μετα τα διαθετουν στους αλλους, μπορεις να τα δωσεις κατευθειαν σε καποιον που ξερεις οτι τα χρειαζεται, ή οτι μπορει να τα διαθεσει. σε καθε περιπτωση, μια ερωτηση σε ενα καταστημα με αγιογραφιες ή εκκλησιαστικα ειδη, μπορει να σου δωσει την καταλληλοτερη απαντηση.

:)


{ Doureios-Ipnos @ 24/11/2007, 21:29:52 }

κατά καιρούς έχουν προβληθεί προσωπικές πρτοσπάθειες-όπως η "κιβωτός" για πάραδειγμα,που πιθανόν να ηξεραν που θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο.

επίσης σημερα άκουσα κάτι που μου άρεσε ως ιδέα-η κορη της ξαδέρφης μου πάει νηπια κ η κυρία τους τους λέει να πηγαινουν εκεί αν θέλουν τα παιχνιδια που δε χρησιμοπούν και δε θέλουν πλέον :)

βέβαια,τα παιχνιδια της Μάγιας θα ειναι ακατάλληλα για νηπια,αλλά ίσως θα μπορούσες να τα χαρίσεις σε κάποιον βρεφονηπιακό σταθμο.

από την άλλη,θα μπορούσες επίσης να ρωτησεις τους εργαζομενους πάλι σε βραφονηπιακό σταθμό,αν έχουν υποψην τους κάποια οικογένεια που θα ειχε ανάγκη και απο τα ρουχαλάκια :)

μιλάω πάντα για κρατικό σταθμό,που αν και θα ειχαμε την απαιτηση να χρηματοδοτούνται ολοκληρωτικά απο την πολιτεία,η αληθεια είναι ότι οι γονείς πολλές φορές καλούνται να συμμετάσχουν για την αγορά πχ παιχνιδιών.


Υπάρχουν 3 μηνύματα σε αυτό το θέμα