Πώς επηρεάζει το Νετρίνο την ζωή μας???

{ LittlePrince2s @ 05/02/2008, 23:04:44 }

Λοιπόν...

Το απόγευμα συνέβησαν δύο γεγονότα φοβερά αστεία και σε εμένα και στη Κατερίνα!!

Εγώ έλυνα ένα σταυρόλεξο..Η ερώτηση ήταν ''Δούρειος..γνωστό στην μυθολογία''..

Για μαντέψτε τί έκανα...Αντί να βάλω Ίππος έβαλα Ίπνος.. :ΡΡΡΡ

Και μου φαινόταν τόοοοσο σωστό...στην αρχή...!!! :ΡΡΡΡ

Η Κάτια, έβλεπε ένα ντοκυμαντέρ, και εκεί που παρακολουθούσε ήσυχη-ήσυχη κάτι ωραιότατα μαιμουδάκια, λέει ο εκφωνητής...''και τώρα παρακολουθούμε την μαιμου.....

ΤΣΑΡΜ!!!! μπλα μπλα μπλα..

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Το υπόλοιπο δεν το άκουσε...Είχε πέσει κάτω από το κρεββάτι από τα γέλια.. :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τσάρμ μήπως από εκεί έβγαλές το ψευδόνημό σου και μας δουλεύεις όλους???

:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Δούρεια τί να πώ...Με σένα θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω :ΡΡΡΡΡ

{ ROSEBUD @ 06/02/2008, 00:06:04 }

Έρωταααα μου αγιάτρευτεεεε....

και καημέεε μου εσύυυυ μεγάααλεεεε....

Στο μεταξύ αυτή η κόκκινη καρδιά βγάζει μάτι ε?Έτσι και περάσει κανένας από πίσω μου,θα νομίσει ότι μπαίνω σε ροζ σελίδες!

{ LittlePrince2s @ 06/02/2008, 00:15:17 }

Εμ, τί να κάνουμε..όπως και να το κάνεις το Νετρίνο είναι ΕΡΩΣ!!!!

Καλά πες τώρα ότι δεν ξέρεις πως αλλιώς να δικαιολογήσεις τις ροζ σελίδες στις οποίες μπαίνεις, και ασ' τα σάπια :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

{ LittlePrince2s @ 06/02/2008, 01:24:06 }

Τώρα μ'αυτό το έρως, μου ήρθε κάτι που λέγαμε στο σχολείο..

Έρως ανίκατε μάχαν, βλάχος αγάπησε βλάχαν, πάνω σε μηχανή Γιαμάχα :ΡΡΡ

Ιεροσυλία..ξέρω...

Αλλα είχε πλάκα :ΡΡΡ

{ Yerejan @ 06/02/2008, 12:27:08 }

αχ αυτή η καρδιά εγώ νομίζω ότι οι άλλοι θα σκέφτονται ότι μπαινουμε σε φόρουμ για γκομενοκαταστάσεις!αλλά ο νετρινοέρωτας έρωτας ότι κι αν λένε δεν μας νοιάζει....τι εξάρτηση είναι αυτή?γλυκιά όπως η σοκολάτα...

{ charm_quark @ 06/02/2008, 21:44:02 }

llllllllacta.... με πολλλλλλλα αμυγδαλλλλλλλα!

{ charm_quark @ 06/02/2008, 21:59:17 }

Εκτος απο στοιχειωδες σωματιδιο... τωρα και σε μαιμου! (Παλι ξεχασα πως βαζουν αυτα τα αυτακια)

Μια ευγενικη χορηγια της netrino teleshoping!

{ Doureios-Ipnos @ 07/02/2008, 08:55:45 }

εγώ πάλι,εδώ κ πολύ καιρό,λέω σε συναδέλφους και γνωστούς "λαλοου" :S

δε με ρώτησε κανείς τπτ όμως,μάλλον γιατι πιο πριν τους έλεγα "yellow"(εκ του ανεκδότου :P) οπότε, δεν περιμεναν κ τπτ καλυτερο απο μένα :p

{ LittlePrince2s @ 07/02/2008, 15:31:34 }

Χαχαχαχαχαχχααχαχα...

εσύ είσαι χειρότερη κι από μένα...

:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

{ Doureios-Ipnos @ 17/03/2008, 23:34:22 }

σημερα την πατησα στ αληθεια

έκανα λογοτεχνια και διαβαζα (με αρκετο υφος θα λεγα) ένα ποιημα του ριτσου-η γυναικα με τα μαυρα!

εκει που διαβαζα,σκεφτομουν ότι θα θελα να το μεταφερω σε καποιους απο δω μεσα,στον καθενα για διαφορετικο λογο.

όμως ειναι πολυ μεγαλο για να το καταχωρησω

η επομενη σκεψη μου ηταν ότι θα μπορουσα κ να το απαγγειλω,εν ειδει εκπομπης..αλλα θα πρεπε να παραμορφωσω τη φωνη μου για να μη με ακουσουν αφτια που δεν πρεπει

συνειρμικα σκεφτηκα τις στρουμφιστικες φωνες της άννας κ του φαντομ οποτε μπορειτε να φανταστειτε τη συνεχεια....φανταστειτε να απαγγέλει κάποιος ριτσο με φωνη στουμφ

ε,εκει τα ειδα όλα!!!

υπενθυμιζω ότι ακομη διαβαζα...οποτε κοντεψα να σκασω  προσπαθωντας να μη σκασω στα γελια!!!

(φαντομ τι έγινε,πλαφον έβαλες στα εικονιδια κ δε μπορω να βάλω εκεινο που χτυπιεται απο τα γελια? άσε που τωρα χρειαζομαι κ αυτο που έχει κοκκινησει απο θυμο!!!α,οκ μπηκε,αλλα μιας κ τα βρηκα θα κανω λιγη καταχρηση)

{ Doureios-Ipnos @ 18/03/2008, 00:32:52 }

διορθωση: το ποιημα λεγεται "σονατα υπο το σεληνοφως"

(μπερδευτηκα απο την ηρωιδα )

{ LittlePrince2s @ 18/03/2008, 03:26:56 }

Καβάφης, Ρίτσος, Ελύτης...Οι τρείς αγαπημένοι μου

Και πέρυσι που (ξανά)έδινα, στη Λογοτεχνία κατεύθυνσης έπεσε Ρίτσος και παράλληλο Καβάφης

Όταν το είδα είχα μια χαρά...!!!!

Τώρα βέβαια γιατί έγραψα 13,9 μόνο ο Θεός ξέρει 

{ ROSEBUD @ 23/03/2008, 12:36:21 }

1) Έπαιζε η μικρή μου με κάτι παπάκια στο νεροχύτη κάποια στιγμή και έκανε φανταστικά σενάρια με ονόματα κτλ.Ξαφνικά την ακούω να λέει κρατώντας ένα παπάκι : "με λένε Ρόζυ"!!!

2)Πριν από κάτι μέρες,περνούσα με το αυτοκίνητο από το δρόμο του Κρούγκερ,βλέπω ένα ζευγάρι με έναν μπόμπιρα να περπατάει παραδίπλα,ακούω ένα "Γιάννη" και τσααααακ! επιτόπου στρίβω το κεφάλι μου να δω πρόσωπα!Αφού δε στούκαρα πάνω στα δέντρα...

{ nounoukos @ 23/03/2008, 12:54:26 }

χαχαχαχα για το δευτερο ουτε τηλεπαθεια να ειχαμε. την τεταρτη γυρνωντας απο αθηνα καναμε σταση εκει, και περνωντας απο τον δρομο με τις λευκες εριχνα και μια ματια στις γυναικες που κανανε περιπατο. :)

{ ROSEBUD @ 24/03/2008, 00:21:21 }

Την Τετάρτη ήταν!!

{ LittlePrince2s @ 24/03/2008, 04:48:10 }

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τί έγινε??

Είχαμε συνάντηση που ούτε καν τα μέλη της δεν κατάλαβαν????

{ LittlePrince2s @ 24/03/2008, 04:48:10 }

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τί έγινε??

Είχαμε συνάντηση που ούτε καν τα μέλη της δεν κατάλαβαν????

{ nounoukos @ 24/03/2008, 08:59:37 }

αφου σε λεω, τηλεπαθεια. ηταν αισθητη η παρουσια σου τριγυρω. :)

το μεσημερι φτασαμε, 3 με 5 και αν δεν με ειχε στριμωξει ο φρεντι να του φτιαξω το λαπτοπ, σκεφτομουν να κανω μια βολτα με τον μικρο στον δρομο με τις λευκες. παντως δεν ηταν ο δικος μας γιαννης σιγουρα, και να μη γυρνας αποτομα καθε που ακους ενα γνωστο ονομα γιατι στο τελος θα γινει "ο δρομος που ειχε λευκες".

Υπάρχουν 18 μηνύματα σε αυτό το θέμα