{ eirini_27 @ 07/02/2008, 23:45:28 }
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ?
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ......?
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ?
{ tonight @ 07/02/2008, 23:48:01 }
υποτίθεται πως δυσκολεύονται στα λόγια και εκφράζονται με πράξεις (μέγας μύθος)
{ eirini_27 @ 08/02/2008, 00:05:49 }
ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΙΣ ΟΤΙ :
ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ) ΘΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?
{ tonight @ 08/02/2008, 00:13:39 }
Φυσικά και δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα, πολύ θεμιτό είναι, δεν μπορούν ωστόσο όλοι οι άνθρωποι να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, είτε από συστολή, είτε επειδή δεν κατανούν τις συνέπειες του να μην το κάνουν, είτε από βλακεία ακόμη.
Πόσες παρεξηγήσεις έχουν γίνει έτσι ... πόσα πράγματα δεν βρήκαν ποτέ το δρόμο τους ... τί την ψάχνεις...
άν είναι να κάτσει, θα κάτσει!
{ eirini_27 @ 08/02/2008, 00:27:10 }
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟ :
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΜΕ " ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ"(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)
ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ
ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ......
{ ROSEBUD @ 09/02/2008, 02:25:16 }
Πάντως από τους φαφλατάδες άντρες είναι καλύτεροι οι μουγγοί!
{ Yerejan @ 09/02/2008, 12:34:33 }
κοίτα ειρήνη ίσως οι άντρες εκφράζονται με τον τρόπο τους,αλλά δεν τους ακούτε.άλλες πιθανές αιτίες είναι ή δεν ξέρουν αν αυτό που νιώθουν είναι άξιο λόγου και εκδήλωσης, ή νομίζουν ότι εσείς δεν ενδιαφέρεστε καθόλου, δηλαδή εκ μέρους σας δεν υπάρχει το παραμικρό έκδηλο δείγμα ενδιαφέροντος,ή έχουν θεωρήσει ότι έχετε ήδη μια σχέση οπότε εγκαταλείπουν τις προσπάθειες. αν τώρα μες τη σχέση δεν εκφράζονται νομίζω ότι είναι και ιδιότητα του χαρακτήρα τους, δεν είναι το ίδιο ανοιχτοί και εκδηλωτικοί όπως οι γυναίκες και κυρίως με τα συναισθηματα τους, κυρίως αν νομίζουν ότι με το να πουν την αλήθεια κατά κάποιο τρόπο εσείς θα θεωρήσετε ότι είναι δεδομένοι και έχετε μια σοβαρή σχέση ενώ αυτοί δεν το νομίζουν όχι ότι σας βλέπουν περαστικές αλλά δεν σκέφτονται το ίδιο μακροπρόθεσμα όσο εσείς.
{ ROSEBUD @ 09/02/2008, 13:02:34 }
Καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου αλλά εξαρτάται και για τι ηλικίας γυναίκες μιλάμε.Δύσκολο μια γυναίκα πριν τα 25 να σκέφτεται γάμους και τα συναφή σήμερα.Από κει και πέρα,όμως,είναι και λογικό κάπου να το σκέφτεται(χωρίς να επικροτώ εννοείται τη διά βίου δέσμευση χωρίς βαθειά αισθήματα και μόνο και μόνο για αποκατάσταση),διότι από εσάς τους άντρες έρχονται τα μηνύματα είτε άμεσα είτε έμμεσα ότι είμαστε γριές για να κάνουμε παιδιά αν έχουμε περάσει τα 30 ή τα 32.
{ nounoukos @ 10/02/2008, 00:30:44 }
οσα διαβασα μπορω να τα χαρακτηρισω ως μισες αληθειες για τον λογο οτι υπαρχουν διαπιστωμενα και παμπολλες γυναικες που δεν φανερωνουν τις σκεψεις τους.
αλλα δεν θα σταθω εκει, δεν προκειται για μια απλη αντιπαραθεση ανδρων-γυναικων.
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα, με την ευρυτερη εννοια, αυτη της κοινωνικης συμπεριφορας. οταν καποιος αντρας δεν ειναι διαχυτικος οσον αφορα τα συναισθηματα του σε μια γυναικα, αυτο δεν σημαινει οτι θα συμπεριφερθει το ιδιο σε ολες τις γυναικες...
η εξομολογηση συναισθηματων ειναι ενα απο τα συμπτωματα του ερωτα, (για περισσοτερες λεπτομερειες σας παραπεμπω σε ενα απο τα σχετικα θεματα της τσαρμ) και αφορα τοσο τους ανδρες οσο και τις γυναικες. περαν αυτων των συμπαθων συναισθηματων, δυσκολα καποιος θα "εκδηλωθει" και θα απογυμνωσει τον εαυτο του απορριπτωντας καθε αμυνα απεναντι σε καποιο ατομο για το οποιο δεν ειναι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα τον πληγωσει.
πολυ μπερδεμενα τα ειπα;
{ Doureios-Ipnos @ 10/02/2008, 21:42:30 }
κι εγώ νομίζω ότι ειναι θέμα χαρακτηρα κ όχι θέμα φυλου.
υπάρχουν τοσο άντρες όσο και γυναικες που δηλώνουν ερωτευμενοι πάρα πολύ εύκολα κ επισης άλλοι που μπορεί να πλαντάζουν κ να μη λες κουβέντα.
λιγο που έτσι ειναι ο χαρακτηρας τους,λιγο που μπορεί να νιώθουν ότι ο άλλος δεν τους ανοιγει το δρομο,λιγο που μπορεί ο άλλος να ανοιγει πολύ αυκολα το δρομο,τι να κάνουμε βρε παιδιά, δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι οι ίδιοι.
καλό ειναι να λεγονται κάποια πράγματα αλλά απο την άλλη για να ειναι κάποιος μαζί μας ,κάποιο λογο θα έχει-λέω εγώ τώρα!!!
όσο για σένα ε ρε γιανν,που σε τρώει μου φαινεται,παλι οι γυναικες φταινε ε?
οι άντρες που λετε,άμα μια γυναικα τους δειξει τι αισθανεται νιώθουν ότι τους πνιγει η αγάπη,άμα δεν κάνει και κρα,πάει να πει ότι υπάρχει η αδιαφορία!!!
όταν θα ρθει η μέρα που ένας άντρας θα καταλάβει μια γυναικα και μια γυναικα θα καταλάβει εναν άντρα-ουσιαστικά όχι λαλακίες-μου φαινεται ότι θα ρθει η συντελεια του κοσμου!!!
{ eirini_27 @ 11/02/2008, 00:27:51 }
Συμφωνω με το τέρας εξηπναδας της παρέας μας!!!!!!!!!!!!
Υπάρχουν 11 μηνύματα σε αυτό το θέμα