ο πονος του μαθητη

{ Doureios-Ipnos @ 20/05/2008, 10:49:10 }

αρχισαν σημερα οι πανελλαδικες με έκφραση-έκθεση.

τους έβαλαν ένα ωραιοτατο κειμενο του σεφερη-ωραιοτατο κατα τη δικη μου γνωμη,για τα παιδια μαλλον θα το έλεγα απαιτητικο καθως δε νομιζω ότι ένας καλος παπαγαλος(παπαγαλος όχι μονο στα μαθηματα αλλα και στη ζωή,γιατι ναι η παπαγαλια μας ακολουθει σε ολης μας τη ζωή-)θα μπορουσε να το χειριστει πολυ καλα.

το θεμα έχει σχεση με την παραδοση και τους εβαλαν να αναπτυξουν και μια παραγραφο με το πολυ-πολυ φοβερο για μενα "δε μενω τυφλος στα ψεγαδια μας αλλα εχω την ιδιοτροπια να πιστευω στον εαυτο μας".

(τελικα νομιζω ότι έχουμεκοινες αποψεις με το σεφερη :p)καλη επιτυχια στα παιδάκια (μας και όχι μονο)


{ k@Tie @ 20/05/2008, 12:16:47 }

πω πω σκέφτομαι αυτη την περίοδο της ζωής μου και αγχώνομαι...

καλη επιτυχία σε όλους τους μαθητές...

και κάτι σχετικό με εξετάσεις...πρέπει να έχουν βγεί ύλες για κατατακτήριες σχεδόν σε όλες τις σχολές! Τσεκάρετε το όσοι ενδιαφέρεστε...


{ LittlePrince2s @ 03/01/2009, 03:02:23 }

Χμ.. μάλλον δεν το είχα δει αυτό το θέμα.. Δούρεια εκείνη την μέρα έδινα και εγώ πανελλαδικές, για πρώτη φορά στη Γ' λυκείου.. ευτυχώς που είχα πάρει την κρυάδα από την Β'..

Και μια και έθιξα αυτό το θέμα.. θεωρείτε καλό το γεγονός, ότι έκοψαν τις πανελλαδικές από την Β' λυκείου? γιατί εμένα μου φαίνεται τελείως λάθος αυτή η κίνηση..


{ charm_quark @ 03/01/2009, 03:18:20 }

Πιστεύω πως οι εξετάσεις στη Β, όσο εφαρμόστηκαν το μόνο που είχαν ως αποτέλεσμα ήταν περισσότερα φροντιστήρια για τα παιδιά... και απο πιό νωρίς. Τώρα αυτό ήταν αρνητικό για τους μαθητες, αρνητικό για τους γονείς, δεν είχε καμμία επαφή με το θέμα "δωρεαν παιδεία" αλλά απο την άλλη είχαν δουλεία όλοι οι αδιόριστοι καθηγητές....


{ LittlePrince2s @ 03/01/2009, 03:19:57 }

Τι να σου πω.. εγώ θεωρώ, ότι ήταν καλό για τους μαθητές.. τους προετοίμαζε κάπως για το λούκι της Γ..


Υπάρχουν 5 μηνύματα σε αυτό το θέμα