νετρινο-διακοπές σε camping... 2008;

{ _fantom_ @ 09/07/2008, 18:24:23 }

λέγαμε με την πρίνκε προ ολίγου στο σκάηπ, για εκείνη την ιδέα που περιπλανιέται ενίοτε και στα τραπέζια των συναντήσεων... μήπως να συναντηθούμε σε κανένα καμπινγκ;

αν είναι για φέτος το καλοκαίρι, μάλλον θα πρέπει να στηθεί σιγά-σιγά η συζήτηση της εικονικής τραπέζης, για να προλάβουμε πριν πιάσουν τα κρύα.

γενικά υπάρχει ενδιαφέρον; κι αν ναι, πότε βολεύει, πόσες μέρες κτλ.

όσο για την τοποθεσία.... λέγαμε και για χαλκιδική, η πρίνκε λέει και για κάποιο "γνωστό" της κάμπινγκ στο λιτόχωρο πιερίας.

{ LittlePrince2s @ 10/07/2008, 00:40:46 }

Ναι παιδιά..καλό θα ήταν να αρχίσουμε από τώρα την συζήτηση, γιατί με την διοργανοτικότητα που μας χαρακτηρίζει θα αποφασίσουμε κατά Σεπτέμβριο

{ Doureios-Ipnos @ 10/07/2008, 10:31:24 }

εγω παιδια ειμαι μεσα με  χιλια, μαλλον για παρασκευη μετα τη δουλεια εως κυριακη με βλεπω,εκτος αν καταφερω να παρω καμια μονοημερη.

το προβλημα ειναι οτι δε βρισκω καποια ημερομηνια που να ,μπορω να προτεινω.

σιγουρα δε μπορω παντως εως κ την κυριακη 24 αυγουστου!!!

σας φωτισα ε?

{ LittlePrince2s @ 10/07/2008, 14:18:36 }

Ε, αυτό θα το κανονίσουμε ώστε να μπορούμε όλοι ένα τριημεράκι τουλάχιστον..

Τουλάστιχον, να το φχαριστηθούμε λίγο

{ k@Tie @ 11/07/2008, 12:30:10 }

εγω δεν μπορώ αρχές Σεπτέμβρη αρα να το κανονίσουμε γρήγορα αν είναι

τις υπόλοιπες μέρες πιστεύω μπορώ

για μέρος δεν έχω πρόβλημα

{ ROSEBUD @ 12/07/2008, 17:33:34 }

Φάντομ άρρωστος είσαι??Δελαδής δεν χρειάζεσαι κανένα εξαμηνάκι για ψυχολογική προετοιμασία??

Εμένα μη με υπολογίζετε,θα τσουρουφλίζομαι στα Χαλκιδική με κάποια αραιά και σύντομα διαλείμματα όπως τωρα στη μαμά πατρίδα,αν το κανονίσετε ελπίζω να καταφέρω να έρθω έστω για ένα μπανάκι αυθημερόν.

{ charm_quark @ 12/07/2008, 22:54:38 }

Υπαρχει ενα μικρο ποσοστο να ερθω, μονη ή με παρεα, αν η συναντηση συμβει μεχρι 10 Αυγουστου. Μετα με περιμενουν δυσσαρεστες αναμνησεις και ακολουθει ταξιδακι στο Dusseldorf .

{ LittlePrince2s @ 13/07/2008, 03:53:02 }

Με την δική μας οργανωτικότητα χλωμό το κόβω να γίνει μέχρι 10 Αυγούστου..Άσε που εγώ θα γίνω μπουχός για καμμιά βδομαδούλα στις 7..

Ε, τί με κοιτάτε ??εγώ δεν δικαιούμαι διακοπές?? 3 χρόνια έχω να πάω με τις καταρραμένες τις πανελλήνιες..Αααααα ...το δικαιούμαι νομίζω

{ ROSEBUD @ 13/07/2008, 08:48:25 }

Ο αντμίνος πρόθυμος,οι νετρίνοι ασθενείς.

Πάντως παιδιά αν τυχόν κανονίσετε κάτι προς Χαλκιδική,ούτε να το διανοηθείτε να ταξιδέψετε προς τα κει Παρασκευή απόγευμα!είναι κολαστήριο!!

{ Yerejan @ 15/07/2008, 22:43:09 }

α τώρα είδα το θέμα μετά από διαφώτιση της katie παιδια εγω για το μέρος προτείνω ανατολικό πήλιο

να βλέπουμε την ανατολή στο αιγαίο εκτός και αν είμαστε ξενυχτισμένοι όπως φοβάμαι θα συμβεί. υπνόσακο έχω πάρει ήδή απο γερμανίαγια σκηνή επίσης μπορούμε να το κανονίσουμε αν έχει κάποιος ή να αγοράσουμε.μετά τις 24 αυγούστου με βολεύει και μένα επίσης καλύτερα πιο πριν το βλέπω λίγο χλωμό.χαλκιδική και λιτοχωρο είναι επίσης καλά αν και το λιτόχωρο με βολεύει γιατί είναι πιο κοντά.(ο τσιγκούνης...)

{ Yerejan @ 22/07/2008, 00:34:08 }

παιδια να ενημερώσω ότι απο παρασκευή και μετά παίρνω τα όρη και δεν θα έχω στην διάθεση μου ιντερνετ μέχρι 18 αυγούστου να τα λέμε και για αυτο δεν θα μπορω να συμμετάσχω στην συζήτηση για το θέμα καμπινγκ.πάντως θέλω πολύ να τα βρεθούμε και να περάσουμε λίγες μέρες μαζί και ας είμαστε και λίγοι τελικά γιατί καταλαβαίνω ότι πολλά νετρινάκια δεν μπορούνε.

Υπάρχουν 11 μηνύματα σε αυτό το θέμα