{ charm_quark @ 02/08/2008, 15:54:12 }
Νέα πυρκαγια στο Αιγιο...
Κυριολεκτικα, εχω αρχισει να αναρρωτιεμαι, αν σκοπευουν να μας αφανισουν για καποιο λογο.
{ LittlePrince2s @ 02/08/2008, 16:06:40 }
Καλά ξέρω και έχω δεί εγώ, που έχω έρθει 5 φορές όλες κι όλες, και δεν ξέρεις εσύ??
Ερχόμενη λοιπόν προς τα κεί από Αθήνα, είχα δεί διάφορες επιγραφές πάνω στα βουνά, ανάμεσα στα δέντρα, οι οποίες ευθαρσώς έλεγαν ''Προσεχώς Μεζονέτες'', ''Προσεχώς Οικόπεδα'' και άλλα παρόμοια..Κι εσύ ακόμα αναρωτιέσαι γιατί??
Είναι γνωστά τα παιχνίδια που παίζονται..Τα δάση έχουν κατντήσει χειρότερα κι από τα καζίνα..Μιλάμε για φοβερό τζόγο..
{ k@Tie @ 03/08/2008, 06:16:43 }
είναι που η Αχαία είναι εξωτική και ο κόσμος θέλει ενα εξοχικό
Πάντως είναι γνωστό οτι τα περισσότερα δάση καίγονται για αυτο το λόγο
{ evil_man @ 03/08/2008, 09:11:41 }
ρε παιδια τι λετε εδω καινε περιοχες πολυ πιο κατηκιμενες οπως τα μεσογια και το λαγονησι για τα οικοπεδα ,θα δυστασουν για μερη που κινδυνευουν λιγοτεροι ανθρωποι?Δεν τους ενδιαφερει απλα.Δεν το συζητω καν οτι προκειται για τυχαιες φωτιες.Ειναι εμπρισμοι.Δεν γινεται να πιανει ολη η ελλαδα φωτια ταυτοχρονα και μαλιστα σε μερες που δεν ειναι και τοσο ζεστες.
{ charm_quark @ 30/09/2008, 02:03:44 }
Τώρα είδα αυτά τα σχόλια...
Δεν θέλω να το παινευτώ αλλα 'οπως ολοκήρη η Ελλαδα, ετσι και στην Αχαια, υπαρχουν πανεμορφα δάση. Τώρα το θέμα δεν το έφτιαξα για να "σνομπάρω" αλλες περιοχές απλα γιατι είναι η περιοχη που ζω και προφανως της εχω μια αδυναμια και γιατι τα βλεπω/ζω καθημερινα. Αν όλο το καλοκαίρι ποσταρα κάθε φορα που θα καιγόταν και απο "λιγο" δάσος της Αχαιας θα ειχε φτάσει το θέμα τις 10 σελιδές.
Τέλος πάντων.
"Ξεθαψα" το θέμα με βάση ενα αρθρο που διάβασα.... για άλλου είδους οικολογικη καταστροφη στα πάτρια. Φτου μας! (και οχι τρις... δεν είναι για το ματι.... ειναι το αλλο το αηδιαστικο!)
Υπάρχουν 5 μηνύματα σε αυτό το θέμα