{ nounoukos @ 02/08/2008, 23:15:25 }
{ _fantom_ @ 02/08/2008, 23:26:48 }
happy new year!
{ LittlePrince2s @ 02/08/2008, 23:32:08 }
Παιδάκια μου πολύ με συγκινήσατε...σε 10 λεπτάκια έρχεται και το πόστ μου
{ LittlePrince2s @ 02/08/2008, 23:48:34 }
1 χρόνος ή 365 ημέρες και κυρίως νύχτες ή 8760 ώρες ή 525.600 λεπτά, 2743 μηνύματα, αμέτρητες στιγμές ευτυχίας,γέλιου αλλά και λύπης που μοιράστηκα μαζί σας..Στιγμές που είσασταν όλοι δίπλα μου..ανεξαρτήτως ώρας και μέρας, διάθεσης και παρέας..και μέσα σε όλα αυτά, τους περισσότερους από εσάς, αν εξαιρέσουμε δηλαδή Δούρεια και Άννα, δεν σας έχω δει παρά μόνο 3 φορές..άλλους λιγότερες..το δέσιμο όμως είναι..απλώς απερίγραπτο..
Μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο το πώς κατέληξε εκείνη η βραδιά, που μέσα στην μοναχικότητα μου ανακάλυψα αυτή την τόσο ξεχωριστά δεμένη παρέα..και που αποφάσισα να γράψω εκείνο το πρώτο μήνυμα..η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ανταπόκριση, αλλά κάπου βαθιά μέσα μου το ήλπιζα..το χρειαζόμουν..σε μια περίοδο που ένιωθα να πνίγομαι, μου δώσατε για γερή δόση φρέσκου οξυγόνου..
Η Δούρεια με τις ατέλειωτες συνομιλίες μας..-αν δεν περάσει το τρίτο λεπτό Δούρεια δεν το κλείνουμε εε -, μηνύματα, συναντήσεις, και πολλά ακόμα, που μια σελίδα δεν φτάνει για να γράψω..και δεν χρειάζεται άλλωστε..
Η Ρόζυ με την ανταλλαγή μηνυμάτων..πάντα ξημερώματα, με λίγες μόνο εξαιρέσεις και πάντα με Σκάτς-Σκάτς και πολύ αγάπη..
Η Τσαρμίτα-που δεν είναι πια γουρουνίτσα - με τις βραδινές αλληλοψυχαναλύσεις,με αστεία, και με μια αξέχαστη βραδιά στα μέρη της..
Η Άννα που είναι πάντα εκεί για όλα -με εκείνο το πονηρό χαμογελάκι- , - ..ακόμα και σε δια τηλεφώνου συμβουλές για φροντίδα τραύματος .. - και που μόνο με την παρουσία της, ηρεμεί η ψυχή μου
Ο Νουνούκος, με τα βραδινά μας παρτάκια και με τις σοφές συμβουλές του :)),
Ο Ζανζανίτος, με τα ταξίδια του και τα πάντα ονειρικά σχόλια του,
Ο Γουέι με τα αστεία του, τα πειράγματά του και τα kinky σχόλιά του,
Η Τουνάητ με την πάντα διακριτική της παρουσία,
Ο Φάντομ, που στις συναντήσεις είναι πάντα συγκρατημένος, αλλά είναι ΕΚΕΙ..να προσπαθεί να είναι όλα τέλεια..που έχει ακούσει τα πάντα από την γνωστή γυναικοπαρέα - ο καημένος - και δεν λέει τίποτα..πάντα ανεκτικός, με τον καλό του λόγο και το χαμόγελο
Η Τουθ που μας ξάφνιασε όλους, και που τελικά έμεινε στην παρέα μας και την αναζωογόνησε..και που όλοι περιμένουμε με αγωνία να την γνωρίσουμε από κοντά..
Και φυσικά η Κάτια, που το ότι είναι ξαδέρφη μου, είναι πολύ λίγο για να περιγράψει το τί είναι πραγματικά στην ζωή μου..και που την λατρεύω με όλη μου την ψυχή..και το ξέρει..
Όλοι μαζί προσφέρετε αγάπη, κουράγιο, βοήθεια, στήριξη και υποστήριξη, απλόχερα σε όποιον την χρειάζεται, κάθε στιγμή ..και δεν θα σας αλλάζα με κανέναν και με τίποτα..Γιατί είστε αληθινοί, αυθόρμητοι..και το να είσαι αληθινός ενώ ξέρεις, ότι έχεις την δυνατότητα και με μεγάλη άνεση να είσαι ψεύτικος, είναι μεγάλο κατόρθωμα και δείγμα αληθινού ανθρώπου..Κι όλα αυτά...επειδή είμαστε τόσο παράξενα πλάσματα, που με την διαφορετικότητα μας δημιουργούμε μια υπέροχα ταραχώδη αρμονία..επειδή δεν είστε τέλειοι, αλλά προσπαθείτε να γίνετε..για τους γύρω σας και πάνω από όλα για τον εαυτό σας..και τέλος, επειδή απλά..δηλαδή όσο απλά μπορείς να το πείς αυτό, σας αγαπώ, και επειδή μαζί σας περνάω ειλικρινά όμορφα, και νιώθω λές και άμα ανοίξω την πόρτα και κατέβω στο επόμενο στενό θα βρώ κάποιον από εσάς..εσάς που μένετε όλοι τόσο μακριά, αλλά είστε τόσο μα τόσο κοντά.. πιο κοντά από πολλούς άλλους, που μπορεί να μας χωρίζουν δυό στενά, αλλά στην ουσία μας χωρίζουν πολύ περισσότερα..
Με πολύ πολύ πολύ αγάπη λέω, ότι εύχομαι να είμαστε έτσι και του χρόνου, και του χρόνου, και του χρόνου...
{ Tooth-fairy @ 02/08/2008, 23:58:32 }
happy netrino birthday!!!!!!
επιστρεφω σε λιγο να διαβασω τα ποστ!
{ _fantom_ @ 03/08/2008, 00:04:29 }
να' σαι καλά πρίνκε... σ' ευχαριστούμε που προσθέτεις τις νότες σου στο κονσέρτο μας
{ Tooth-fairy @ 03/08/2008, 00:13:57 }
τις πιο νεανικες νοτες του φορουμ!
τι ωρα σβηνουμε το κερακι? εμ, τι δε θα σου τραγουδισουμε?
{ nounoukos @ 03/08/2008, 00:15:48 }
χρονια πολλα!!
καλε, σε καποια φαση ανατριχιασα λιγο! απο συγκινηση.
{ Doureios-Ipnos @ 03/08/2008, 00:37:11 }
κι εμεις σ αγαπάμε
{ k@Tie @ 03/08/2008, 00:45:09 }
αντε και στα δικά μου σε δύο μήνες
νούνου και εγώ σε κάποια φάση το ίδιο ένιωσα!
αντε και του χρόνου ολοι εδώ ή μαλλον καλύτερα όλοι μαζί καπου για διακοπές
μικρό μου πόνυ με πολύ αγάπη για σένα
{ LittlePrince2s @ 03/08/2008, 00:52:39 }
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ..
Ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά άμα τελικά τα έγραφα όλα θα με βρίζατε, γιατί ακόμα θα διαβάζατε
{ ROSEBUD @ 03/08/2008, 01:44:32 }
{ WayFaReR @ 03/08/2008, 01:54:26 }
Να ‘σαι καλά Princess…
{ LittlePrince2s @ 03/08/2008, 04:17:41 }
Παιδιά..να είστε καλά..ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου..όλοι..και ακόμα περισσότεροι
Και ακόμα περισσότερο, ελπίζω να σας δώ σύντομα..
Και Φάντομ, κανόνισε ε??ακόμα περιμένουμε την εκπομπή εε??
Τόσο γλύψιμο σου έριξα στο πόστ μου
{ ROSEBUD @ 03/08/2008, 15:46:14 }
Θα "μαγειρεύει" τα δικά του λερωμένα κι άπλυτα
{ tonight @ 03/08/2008, 22:56:20 }
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος ε!! Καταπληκτικό! Εύχομαι να γιορτάσεις πολλά γενέθλια εδώ μέσα πρίνσες!
{ charm_quark @ 04/08/2008, 03:14:47 }
χμ... νωρις το ειδα... Χρονια πολλα! Να τα εκατοστησεις, τα χρονια στο νετρινο και να τα... εκατομυριασεις τα μηνυματα!
Καλως μας βρηκες, ακομα καλυτερα, καλως σε βρηκαμε,,, και ειδικοτερα: Καλως σε βρηκα!
{ LittlePrince2s @ 05/08/2008, 06:00:47 }
{ Yerejan @ 19/08/2008, 13:50:45 }
μόνο ένα χρόνο έχεις ?και νόμιζα πολύ παραπάνωτεσπα καλή συνέχεια και καλά ποσταρίσματα να τα εκατοστήσεις πρινσεσακαι αυτό σημαίνει ότι θα πληκτρολογείς μέχρι τα 120
{ LittlePrince2s @ 19/08/2008, 15:21:55 }
121 παρακαλώ
Υπάρχουν 20 μηνύματα σε αυτό το θέμα