Ανακοίνωση: Νέα Νετρινοσυνάντησις!!!

{ LittlePrince2s @ 21/08/2008, 23:56:28 }

Λοιπόν...λέω να ξεκινήσουμε μια συζήτηση εδώ, για το πού και το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση..Στην οποία ευελπιστώ να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ...ή σχεδόν όλοι...Ναι ναι..για σένα χτυπάει η καμπάνα Νουνούκε

{ nounoukos @ 22/08/2008, 00:12:58 }

{ LittlePrince2s @ 22/08/2008, 06:14:06 }

Εσύ ιδρώνεις ξε-ιδρώνεις, δεν βλέπω να την γλιτώνεις..

Θα το ολοκληρώσουμε το πάζλ θες δεν θές

{ k@Tie @ 22/08/2008, 14:08:41 }

καλα το άνοιξες το θέμα

πές μας τώρα και τίποτα άλλο

Μην περιμένεις να οργανωθούμε τόσο εύκολα...το κάμπινκ ακομα το κανονίζουμε

{ ROSEBUD @ 23/08/2008, 16:10:37 }

Περιμένω να δω τι θα κανονίσετε χωρίς τις άπαιχτες()οργανωτικές μου ικανότητες!Άντε να δούμε τι θα δούμε!

{ WayFaReR @ 23/08/2008, 17:42:12 }

Παιδιά να πω την άποψη μου...

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται αν μπαίνει ο κάθε ένας και λέει θέλω το ένα και θέλω το άλλο... Δεν θα βγει ποτέ νόημα έτσι...

Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος ή ομάδα ατόμων που να γνωρίζει καλά την κατάσταση αλλά και να έχει καλή επικοινωνία με τους περισσότερους και να τους ξέρει καλά ως δυνατότητες αλλά και χρονοδιάγραμμα για να το οργανώσει... Πρέπει να βγει δηλαδή κάποιος μπροστά με αγάπη και υπευθυνότητα που θα το οργανώσει αλλά και θα αναλάβει την ευθύνη για την διοργάνωση βέβαια...

Και όταν λέμε οργάνωση εννοούμε ημερομηνία, μέρος, ώρες, τρόποι προσέλευσης, πρόγραμμα συνάντησης, κλείσιμο τραπεζιών σε ταβέρνες και καφετέριες και τα πάντα με λίγα λόγια...

Αλλιώς θα γίνει όσο έγινε και το camping που όλοι ξέρετε το πόσο έγινε...

Επίσης, δεν είναι ανάγκη να έρθουν όλοι, αυτό δεν γίνετε... Υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι και δεν είναι δυνατών να μπορούν να έρθουν όλοι... Είναι λογικό αυτό...

Αλλά όμως εις βάθος χρόνου πρέπει οι συναντήσεις να οργανώνονται με τέτοια χωροχρονική διασπορά έτσι ώστε να βολεύονται εν τέλη όλοι...

Δεν μπορεί συνέχεια κάποιοι να βολεύονται κάνοντας 3 χιλιόμετρα και οι άλλοι πάντοτε να κάνουν 300 π.χ. ... Όμως, όσοι είναι κοντά καλά κάνουν και βολεύονται αλλά και οι μακριά πρέπει να κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια στα πλαίσια της συλλογικότητας. Όταν όμως αντιστραφούν οι ρόλοι και βολευτούν άλλοι την επόμενη φορά, πρέπει η αντίστοιχη προσπάθεια να γίνει από αυτούς που δεν βολεύονται πλέον. Αλλιώς δεν έχει νόημα η φάση συνάντηση... Το γιατί είναι προφανές...

(Α, και δεν πετάω κανένα καρφί με αυτό... Μην πυροβολάτε! Απλά έτσι πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα... Δηλαδή θέλω να πω ότι αυτά πρέπει να είναι αμοιβαία από όλες τις πλευρές...)

Επίσης πιστεύω ότι ο fantom πρέπει να λάβει θέση για όλα αυτά μιας και αυτήν την στιγμή είναι ο μοναδικός administrator - άτομο με διοικητικά αξιώματα και υποχρεώσεις όμως...

Αυτά...

Φιλικά, πάντοτε,

WayFaReR…

{ Doureios-Ipnos @ 23/08/2008, 18:39:24 }

συμφωνώ με τα περισσότερα πα όσα έγραψες γουέη!

σ ένα μονο εχω μια μικρη ενστασουλα:

οταν ρωτάμε "πες μου που κ ποτε θα σε βολευε να συναντηθουμε" καλο θα ηταν ολοι να λεμε τι θα μας βολευε για να μπορεσει να βγει μια άκρη .

διοτι μπορει να συμβαινει το εξης:

καποιος να μη λεει που θα βολευοταν για να μη δημιουργησει προβλημα σε καποιον άλλο κ τελικα η σταση του να εκλαμβανεται ω αδιαφορια

τωρα οσο για την περι ης ο λογος μελλοντικης νετρινοσυναντησης, εγω θα πω ό,τι παντα (δε θα πρωτοτυπησω σ αυτο το θεμα )

ειμαι μεσα ανεξαρητως τοπου κ χρονου,εκτος απροοπτου.

{ ROSEBUD @ 24/08/2008, 00:22:22 }

Ελπίζω να είναι κατανοητό το γιατί δεν μιλάω για τόπο ,χρόνο κτλ.....ήμουν και ξαναήμουν ευνοημένη.

Το μόνο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω,είναι να θέσω υπόψην σας κάποια ΄στοιχεία που έχω κρατημένα στο μυαλό μου,είτε από κατ'ίδίαν συζητήσεις είτε από το νετρίνο.

-Η Τσαρμ δήλωσε ότι δεν μπορεί να πηγαίνει σε νετρινοσυνάντηση πάνω από 1 φορά το χρόνο.

-Η ίδια επίσης μας απέκλεισε (για φέτος)Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

-Ο Γουέι απέκλεισε ως τόπο συνάντησης τον Βόλο.

-Η Τουνάιτ             "                    "                   οποιοδήποτε μέρος εκτός από Θεσ/νίκη.

Βέβαια κάτι ή και όλα από τα παραπάνω μπορεί να έχουν αλλάξει,δεν το ξέρω....

{ k@Tie @ 24/08/2008, 15:51:08 }

Εχω θα αντιγράψω τη δούρεια

Ειμαι μέσα ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου εκτός απροόπτου

τώρα μιας και μιλάμε για αποστάσεις κανονικά το δίκαιο θα ήταν να γινει ή τελείως μέση ή να πάμε νότια γιατι τα πατρινάκια να ξανα ανεβαίνουν προ Θεσσαλονίκη μεριά λιγο άδικο μου φαίνεται

Τώρα βγάλτε τα μαχαίρια μονοι σας

Εγω και στο φεγγάρι να κανονίσουμε συνάντηση έρχομαι

{ LittlePrince2s @ 24/08/2008, 19:45:11 }

Νομίζω οτι το θέμα τόπου συνάντησης, μας έχει απασχολήσει όλους κατά καιρούς..

Εγώ θα συνασπιστώ με Δούρεια και Κάτια, γιατί το μόνο που με απασχολεί είναι να σας βλέπω..τώρα το που, το πότε και όλα αυτά, μου φαίνονται απλώς ασήμαντα..Έχω κι εγώ δουλειές και υποχρεώσεις και και και, αλλά η θέληση μου να σας δώ, είναι πάνω από όλα αυτά..οποτε..θέστε ημερομηνία και τόπο συνάντησης, και εγώ θα είμαι εκεί..

{ Tooth-fairy @ 24/08/2008, 21:38:54 }

νομιζω θα συμφωνησω με γουει.....

τωρα λογω στου οτι ειμαι απο τους πιο νεους του φορουμ (και ο νεος ειναι ωραιος,αλλα ο παλιος ειναι αλλιως!) δεν εχω και πολυ αποψη επι του θεματος.

θα ηθελα να σας γνωρισω αλλα οπως βολεψει!

θα λειπω αγγλια τελος σεπτεμβρη... κατα τα αλλα σαβκα ειναι οκ, η αποσταση δεν με πολυπειραζει γιατι μπορω να ερθω με τη νεραιδικη μου κολοκυθα (να κανω και επεισοδιακη εισοδο!)

{ ROSEBUD @ 25/08/2008, 16:13:16 }

Καλά λέει ο Γούει,γιατί δεν το αναλαμβάνει κάποιος εγκαίρως ώστε να υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση?

Εγώ δε θα έρθω,μη με μετράτε...

{ LittlePrince2s @ 25/08/2008, 23:56:42 }

Λοιπόν παιδιά....

εγώ η Κάτια και η Τσαρμίτα, έχουμε να προτείνουμε τόπο και ημερομηνία...

Αθήνα 28η Οκτωβρίου...ή 27η..

{ Doureios-Ipnos @ 29/08/2008, 23:10:21 }

προσωπικα δεν εχω προβλημα με τον τοπο αλλα εχω με το χρονο!

πέραν αυτου, ειναι καλη ιδεα αθηνα τετοιες μερες?

χρειαζεται που χρειαζεται ενας Α χρονος για τις μετακινησεις, μηπως σ αυτες τις περιπτωσεις απαιτειται περισσοτερος?

{ WayFaReR @ 30/08/2008, 04:33:59 }

Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι εκτός Αθηνών – Πατρών και γενικότερα της ηπειρωτικής Ελλάδος εκείνη την περίοδο...

Αν δεν τα καταφέρω όμως... Θα με παρηγορήσετε...

Αν τελικά γίνει τότε που προτείνει η γνωστή τρελή τριάδα...

Αναρωτιέμαι όμως... Από όσους μπορούν να έρθουν γενικότερα (γιατί έχουμε και μερικούς αποκλεισμούς...) ρωτήσατε κανέναν ή είδατε τι σας βολεύει εσάς και το προτείνατε; Γιατί αν είναι έτσι, είναι λιγάκι μονομερής η πρόταση...

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον να ρωτήσετε εμένα...

{ Doureios-Ipnos @ 30/08/2008, 12:16:23 }

εγω το βρισκω καλο που εγινε μια αρχη με την προταση.

δε νομιζω ότι τα κοριτσια το προτειναν στο στυλ "εγω μπορω εκει κ τοτε κ εσεις κοψτε το λαιο σας" αλλα στο στυλ : κανουμε μια προταση για να αρχισει η συζητηση κ το θεμα ειναι ανοιχτο προς συζητησιν.

δε ξερω αν το συλληψα λαθος:S

βασικα με τα μεχρι τωρα δεδομενα εχουμε:

η τσαρμ παρουσιαζει σεπτεμβρη,αρα αποκλειεται.

η τουθ φευγει τελη σεπτεμβρη κ δε θυμαμαι ποτε επιστρεφει (θα με συγχωρεσεις που δε θυμαμαι ε? :) ) κ εχει εκδηλωσει την επιθυμια να παρευρεθει στη συναντηση.

ο ε ρε γιανν μπορει μεχρι καποιο χρονικο σημειο-κατα προτιμηση οκτωβρη αν υπολογιζω σωστα.

ο γουεη μαλλον ειναι θετικος στη συναντηση αλλα οχι την προτεινομενη ημερομηνια.

αν η παραπανω εκτιμηση ειναι σωστη,εγω οπως ανεφερα κ παραπανω ειμαι στην ιδια φαση με τον γουεη.

η ροζι μας δηλωσε οτι δεν θα ειναι-υποθετω οπουδηποτε κι αν γινει η συναντηση.

ο φαντομ, η αννα, ο νουνουκος κ η τουναητ δεν πηραν ακομη θεση.

οι μικρες δεν ξερω αν εχουν καποιο κολλημα για αλλο χρονο.

ελπιζω να μην ξεχναω καποιον απ τους μονιμους κ να τονισουμε ακομη μια φορα για τα λιγοτερο δραστηρια μελη ότι η συναντηση ειναι ανοιχτη,οποτε αν ειναι δηλωστε συμμετοχη

σας περιμενουν πλουσια δωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ελπιζω να μην γινει πιστευτο αυτο κ τρεχουμε )

{ k@Tie @ 30/08/2008, 16:09:52 }

φυσικά και είπαμε ενα μέρος για να ξεκινήσει η συζήτηση

τώρα όλα είναι διαπραγματεύσιμα αλλα πρεπει να πούν ολοι κάτι

{ LittlePrince2s @ 30/08/2008, 16:17:52 }

Καλά κατάλαβες Δούρεια..οι υπόλοιποι όμως, μήπως είναι ώρα να πάρετε και εσείς θέση??

Ζανζανίτο, Φάντομ, Άννα..και όσοι δεν έχετε προτείνει κάτι, πείτε για να βγάλουμε μια άκρη πριν την 17 Νοέμβρη πάλι εεεε?

{ WayFaReR @ 30/08/2008, 19:34:46 }

Κορίτσια δεν το είπα για να σας τραβήξω από το αυτί και να σας μαλώσω... Ελπίζω να καταλάβατε γιατί το έγραψα αυτό... Καταλαβαινόμαστε, έτσι;

Απλά επιθυμώ να εισακουσθεί η άποψη όσων επιθυμούν να έρθουν χωρίς να υπάρξουν απορρίψεις λόγο ενός a priori πρόγραμμα... Γιατί, έτσι, είναι απλά το σωστό...

Τώρα το τετραήμερο η Charm μπορεί να το κάνει και εκτός προγράμματος Netrino…

Εγώ κατά 70% θα μπορώ για τότε που λέτε γιατί το ταξιδάκι που σκοπεύω να κάνω θα εκμηδενίσει το budget μου το οποίο είναι ούτως ή άλλως υπερφορτωμένο... Anyway…

Λοιπόν... Και κάτι ακόμα...

Δεν ξέρω αλλά σαν μέρος συνάντησης η Αθήνα μου ακούγεται λίγο ξενέρωτη αν και με βολεύει πάρα πολύ για λόγους που μπορείτε να καταλάβετε πολύ εύκολα...

Δηλαδή που θα πάμε για καφέ; Γλυφάδα, Μοναστηράκι; Και για φαγητό; Ψειρή; Δεν με τρελαίνει σαν ιδέα...

Τι λέτε για μια μονοήμερη εκδρομή με βάση την Αθήνα; Προς Εύβοια πλευρά κάτι...

Και προς Πελοπόννησο έχει ωραία μέρη βέβαια...

Συναντιόμαστε Αθήνα και αργά το απόγευμα έχουμε γυρίσει…

Λοιπόν, λίγο πολύ εγώ αυτά έχω στο μυαλό μου... Σχετικά με την συνάντηση βέβαια γιατί αλλιώς έχω και άλλα πολλά αλλά δεν μπορώ να τα πω...

Και σχετικά με όσα παιδιά συμμετάσχουν στο Netrino αλλά αυτό το topic δεν το πάνε και πολύ...

Προφανώς για να μην ασχολείσθε δεν θέλετε ή δεν σκοπεύετε ή δεν μπορείτε να έρθετε... Δεκτά και σεβαστά όλα... Επειδή όμως τα κορίτσια περιμένουν την άποψη σας, από ένα σημείο και μετά είναι, θεωρώ, άσχημο και ανάρμοστο να μην το γνωστοποιείται...

{ nounoukos @ 30/08/2008, 20:32:10 }

η δικια μου σταση way ειναι γνωστη εδω και καιρο. εχει συζητηθει βεβαια και κατ'ιδιαν  με καποια κοριτσια αλλα για να γινω πιο συγκεκριμενος και ξεκαθαρος - γιατι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο- , δεν σκοπευω να ερθω ουτε σε αυτη την συναντηση.

{ _fantom_ @ 30/08/2008, 21:42:25 }

καταρχήν 27/10 και 28/10 είναι δευτέρα και τρίτη, αντίστοιχα. γι'αυτό ενδεχομένως είναι καλύτερα να προσανατολιστούμε για κάποιο Σάββατο, π.χ. 25 Οκτώβρίου

η Αθήνα φαίνεται καλή ιδέα σε πρώτη άποψη (αν δεν γίνεται να πούμε για Θεσσαλονίκη) αλλά επειδή έχει και σχεδόν δύο μήνες μπροστά, δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα 100% από τώρα. ίσως μπαίνοντας στον Οκτώβρη, 2-3 βδομάδες νωρίτερα να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράματα

τώρα από οργάνωση, ντάξει, νομίζω ότι στην περίπτωσή μας, που είμαστε περί τα 10 άτομα, μια ταβέρνα ή μια καφετέρια θα μπορέσουμε να βρούμε, δηλαδή δεν νομίζω να χρειάζεται να οργανωθεί εκ των προτέρων κάτι άλλο πέρα από μια ημερομηνία και τον τόπο συνάντησης (και κανά εισιτήριο για τρένο, λίγο νωρίτερα)

{ charm_quark @ 31/08/2008, 11:13:58 }

καταρχήν 27/10 και 28/10 είναι δευτέρα και τρίτη, αντίστοιχα. γι'αυτό ενδεχομένως είναι καλύτερα να προσανατολιστούμε για κάποιο Σάββατο, π.χ. 25 Οκτώβρίου
Ειπαμε για συγκεκριμενη Δευτερο-Τριτη μιας και ειναι αργια (δυστυχως μονο για σχολεια) αρα ισως να βολευε τους "σχολικα" απασχολουμενους παντως ειδους (δασκαλους, γονεις κτλ).

Σαββατο χλωμο. Ηδη με το Dusseldorf εχω ακυρωσει μερικα μαθηματα και μιας και σκοπευω να το ξανακανω το ταξιδι εντος 2008... ειπα να μειωσω οσο γινεται τις απο πλευρας μου ακυρωσεις. Κυριακη λοιπον θα ηταν καλυτερα.

Συμφωνω με προταση Way για καμμια Ευβοια... δηλαδη για καμμια Χαλκιδα που μου πεφτει και κοντα στο χωριο. (Καπου 3 με 3.5 ωρες) Επιπλεον η διαδρομη ειναι μεσο Αττικης οδου, αρα μπορω να περισσυλεξω και τις ξαδερφες να μην τρεχουν με τα λεωφορεια ή τα τρενα.

{ ROSEBUD @ 31/08/2008, 15:06:18 }

Με πιθανότητες 50-50 ίσως έρθω και γω

{ k@Tie @ 31/08/2008, 16:18:03 }

τι είμαστε ρε για να μας περισυλλέξεις? πακέτα?

συμφώνω με την πρόταση του way δε μου ακούγεται άσχημα μια μικρή βόλτα προς την εύβοια

Οντως και εμενα δε μου κάθεται καλά η Αθήνα για συνάντηση αλλα ήταν η μέση που συζητάγαμε

Ας μιλήσουν όσοι εχουν πρόβλημα με δουλειές

Οι ημερομηνίες που κυμαινόμαστε τελικά είναι το προηγούμενο ΣΚ της 28ης?

{ charm_quark @ 31/08/2008, 20:12:11 }

Με πιθανότητες 50-50 ίσως έρθω και γω
Φερε και το αριθμητικο-πιτσιρικι να γνωριστουμε! 

{ LittlePrince2s @ 31/08/2008, 20:43:39 }

Επιτέλους άρχισε η οργάνωση..Καλά τα πάτε παιδάκια..Μπράβο

Για να σοβαρευτούμε..από την μεριά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ημερομηνίες προς το παρόν, οπότε είμαστε οκ..επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τον τόπο συνάντησης..

Υ.Γ. Ρόζυ σορρυυυυυ δεν έχω κάρτα...θα βάλω και θα τα πούμε οκ??

{ ROSEBUD @ 31/08/2008, 21:02:32 }

Μόνο με το αριθμητικό πιτσιρίκι Τσαρμίτα,αλλιώς δεν γίνεται...Την ανέχεστε όμως?είναι ζόρικη!

Είχα ένα κόλλημα το οποίο...γκουχού...αψού....έχει εκλείψει(που και γω δεν ξέρω αν ήθελα να έχει εκλείψει)και θέλω πολύ να σας δω,ειδικά εσένα και τον Γουέι,με τους υπόλοιπους τα βολεύω...

Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε με τρένο οι βόρειοι ώστε να έχουμε παρέα

Δεν ξέρω ακόμη αν θα έρθω,γιατί αν κάνει παρέλαση η μεγάλη εκείνη τη μέρα δεν θα ήθελα να τη χάσω με τίποτα κι ελπίζω αυτό να είναι κατανοητό

Υ.Γ Πρινσέσαααααα!!!θα σε αποκληρώσω!!!

{ Tooth-fairy @ 31/08/2008, 22:45:06 }

η ιδεα με την ευβοια κι εμενα μαρεσε! για τις ημερομηνιες: 23-26 ειναι το πανελληνιο οδοντιατρικο συνεδριο στη θεσσαλονικη και για διαφορους λογους πρεπει να το παρακολουθησω. 27-28 ειναι πιο καλο για μενα, 27 δε νομιζω να δουλευω.κατα τα αλλα μετα τις 2 οκτωβρη που γυριζω απο αγγλια τα σαβκα ειναι οκ με μενα!

{ WayFaReR @ 31/08/2008, 23:05:09 }

@ nounoukos…

Sorry αν σε πιέζω... Δεν ξέρω αν φαίνονται τα συγκεκριμένα κομμάτια του post μου επιθετικά, ελπίζω όχι... Κοίτα... Δεν είμαι κανένας μίζερος να κυνηγάω τους ανθρώπους... Απλά, από ότι φαίνεται κάποιοι σε περιμένουν... Δεν ήξερα ότι έχεις μιλήσει με τα κορίτσια... Anyway… Sorry και πάλι...

@ Phantom…

Επιμένω τόσο πολύ στην οργάνωση ακριβώς γιατί είμαστε 10 άτομα... Είναι καλό να υπάρξει σοβαρή προσπάθεια να ικανοποιηθούν όσοι θέλουν να έρθουν... Και επειδή όλοι έχουμε προγράμματα καλό είναι να το βάζουμε και αυτό από καιρό πριν...

Τώρα για το ότι θα μπορούμε να βρούμε τραπέζι σε ταβέρνα και καφετέρια μην το έχεις και απόλυτα σίγουρο...

Έλα Κυριακή μεσημέρι στα Βραχνέικα να βρεις τραπέζι για 10 άτομα και αν τα καταφέρεις θα κάτσω να με... γαργαλίσεις...

@ Rest of Netrino people…

Να ανακοινώσω ότι τελικά θα μπορώ εκείνο το Σαββατοκύριακο μιας και ακύρωσα τα σχέδια μου... Οπότε... Θα με υποστείτε εκτός τραγικού απροόπτου...

Να πω επίσης ότι στο αυτοκίνητο μπορώ να πάρω ακόμα 2 άτομα... Αλλά καλό είναι να φέρετε και κανένα Panadol ή Depon…

Αν τελικά συμφωνήσετε υπερ της Εύβοιας να έχετε κατά νου και τον χρόνο που απαιτείται για να πάμε και να γυρίσουμε Αθήνα... Ίσως κουράσει αυτό όσους έρχονται από μακριά... Αυτό το βλέπετε και αν είναι μένουμε Αθήνα και βολευόμαστε κάπου εκεί... Απλά να το έχετε στο μυαλό σας... Αν μιλάμε πάντοτε για μονοήμερη, έτσι;

Rosebud, πολύ ωραία, εύχομαι να τα καταφέρεις... Και αν δεν μπορείς εκείνο το Σαββατοκύριακο πες το εγκαίρως... Το πρόγραμμα γίνετε, κατά την άποψη μου, με γνώμονα να βολευτούνε όλοι...

Φέρε και την μικρή... Αν είναι να φέρω και εγώ να GI JOE μου να παίξουμε...

Και κάτι ακόμα που σκέφτηκα...

28 Οκτωβρίου στους δρόμους θα γίνετε ο κακός χαμός... Μήπως να το αφήσουμε για ένα Σαββατοκύριακο πριν ή μετά; Να μπορεί και η Tooth και να δει και την παρέλαση η Rosebud…

{ Doureios-Ipnos @ 01/09/2008, 00:05:11 }

27-28 οντως ειναι καλη ιδεα για όσους τους αφορουν οι σχολικές μονο αργιες.

προσωπικα δουλευω στις 27.

επισης κυριακη,με την προοπτικη να αναχωρησουμε κυριακη απογευματακι για το δρομο της επιστροφης κ εχοντα μπροστα 5-6 ώρες ταξιδι, δε νομιζω...

σαββατο θα το αποτολμουσα,αλλα καταλαβαινω ότι ειναι απαγορευτικο για αλλα μελη.

τα γραφω αυτα,απλα για να μην πει κανεις οτι δε συμμετεχω στη συζητηση,κι οχι για να θεσω περιοριστικες παραμετρους.

οπως βολευει το συνολο ας γινει η συναντηση.

{ k@Tie @ 01/09/2008, 02:09:12 }

χαχαχα φέρτη ρόζυ αυτη τη φορά θα φέρω ωτοασπίδες

ευκαιρία να ξανα δούμε το ροζάριο

{ Yerejan @ 01/09/2008, 21:06:11 }

κοιτάτε παιδια την συγκεκριμένη μέρα μου έχει ήδη πει φίλος μου ότι θα με επισκεφτεί, βεβαια ενδεχομένως να αλλάξει γνώμη αλλά δεν μπορώ αν δεν μιλήσω μαζί του να ξέρω και φυσικά να πω απόλυτα ότι θα έρθω και γι'αυτό θα ενημέρωσω με νεότερο ανακοινωθέν μεσα στο μήνα, κατά τα άλλα με το μέρος δεν έχω κανένα πρόβλημα χαλκίδα-ευβοια είναι μια χαρά και με τον χρόνο νομίζω ότι λόγω στρατού μέχρι τέλος οκτωβρίου μπορώ για συνάντηση μετά θα είμαι σε στρατόπεδο,επίσης λυπάμαι πραγματικά που ο νουνούκος δεν θα έρθει αλλά σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του.

{ Yerejan @ 01/09/2008, 21:07:40 }

και για να γίνω πιο συγκεκριμένος εκείνο το τετραήμερο περιμένω επισκέψεις.

{ ROSEBUD @ 02/09/2008, 00:16:54 }

Έτσι και έρθει ποτέ ο νουνούς σε νετρινοσυνάντηση,θα γίνω πάπας!!(με μπούργκα!)

{ nounoukos @ 02/09/2008, 00:24:55 }

καλου κακου εσυ η απο πανω, ναι σε σενα το λεω, εχε και μια μπουργκα προχειρη γιατι αν ερθω ποτε σε καποια νετρινοσυναντηση θα το μαθετε οταν φερει ο σερβιτορος εναν καφε παραπανω.. λατρευω τις εκπληξεις βλεπεις. 

παντως στη συγκεκριμενη μπορεις να πας με τα κανονικα σου ρουχα, ειναι βεβαιο οτι δεν θα υπαρξουν αδηλωτοι συμμετεχοντες.

{ ROSEBUD @ 19/09/2008, 02:06:51 }

Τι έγινε μ'αυτό?Το θάψατε?

{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 06:33:01 }

Λοιπόν...έπειτα από συνομιλία με αρκετά από τα νετρινομέλη, θα ήθελα να ανακαιφαλαιώσουμε, για να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε..

Είχαμε -αν θυμάμαι καλά- πει για συνάντηση το Σαββατοκύριακο πρίν από τιν 28η Οκτωβρίου σωστά?? Σωστά, γιατί αυτά τα θυμάμαι..(μόνο όταν δίνω πανελλήνιες και άλλες εξετάσεις ξέρω να ξεχνάω γκρρρρρρρρρρρρρ...αναθεματισμένο μυαλό...) στο θέμα μας...Και αν πάλι θυμάμαι καλά, είχε πεί η Τσαρμίτα, ότι ενδέχεται να μην μπορεί το Σάββατο, αλλά μπορεί την Κυριακή..Σωστά??αυτοεπιβεβαιώνομαι και λέω ''σωστά'' αν βέβαια δεν έχει αλλάξει κάτι..

Η Δούρεια τώρα, θυμάμαι μια χαρά - αν βεβαίως δεν έχει αλλάξει κάτι - ότι την Κυριακή που μπορεί η Τσαρμίτα μπορεί και εκείνη ε?

Εγώ και η Κάτια είμαστε μέσα ανεξαρτήτως ημερομηνίας και τόπου όπως πάντα, (εκτός απροόπτου βεβαίως-βεβαίως..)

Η Τούθυ, νομίζω πώς μπορούσε κι εκείνη, εκείνη την Κυριακή, εσύ Ρόζυ δεν μας έχεις πεί ούτε ναι ούτε όχι ακόμα, ο αγαπητός αντμίνος καθώς και το -άρρωστο ( φτού φτού φτού μακριά από όλους, αλλά μιλάει ο Βιζυηνός μέσα μου) - Αννιώ φαντάζομαι πώς πρέπει να κανονίσουν κάποια πράγματα πριν μας απαντήσουν, αλλά καλό θα ήταν να μας πούν πώς το βλέπουν..(έτσι να έχουμε κι εμείς μια ιδέα ρε παιδί μου), ο Νούνου μας έχει αποκλείσει την αξιαγάπητη παρουσία του (φτού σου ρε) ο Ζανζανίτος ακόμη δεν είναι σίγουρος, αλλά μπορεί αν δεν έχει επισκέψεις (από ό,τι κατάλαβα) , ο Γουέι δεν θυμάμαι (χωρίς παρεξήγηση, αλλά κοντεύει και 7 το πρωί) -οπότε διαφώτισέ μας φίλτατε- , αλλά υποθέτω πώς θα μας κάνει την τιμή Η Τουνάητ επίσης δεν θυμάμαι, ελπίζω να μας ξαναματαδιαφωτίσει η ίδια, ...εμμμ..ποιόν ξέχασα  ρε παιδιά??? ελπίζω κανέναν...

Λοιπόν...το συμπέρασμα από τα παραπάνω, -αν βγάζετε άκρη- είναι, ότι μάλλον εκείνη την Κυριακή ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝ-ΝΕΤΡΙΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 06:34:40 }

*ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ μά τί έχω πάθει μ'αυτή τη λέξη κι όλο την γράφω λάθος??

{ Doureios-Ipnos @ 19/09/2008, 08:34:14 }

τελικά, μιλάω δε μιλάω,κλ@σμ3νη μ έχετε

{ WayFaReR @ 19/09/2008, 16:27:03 }

Να κάνω και εγώ ένα update από την πλευρά μου μιας και επανήλθε το θέμα...

Λοιπόν...

Μετά την εξεταστική θα μπω σε ένα τηλεπαιχνίδι όπως το Big Brother οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω...

Επίσης...

Θα ήθελα να είχα μια κάμερα να έβλεπα τις φάτσες τώρα...

Πλάκα κάνω...

Για το τηλεπαιχνίδι, όχι την κάμερα...

Δηλαδή κάμερα έχω, τις φάτσες σας δεν βλέπω όμως...

Λοιπόν...

Μετά την εξεταστική σχεδιάζω κάποιες αλλαγές οπότε... Σε ότι έχει σχέση με την επικείμενη συνάντηση πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω...

Πραγματικά θα προσπαθήσω αλλά το κόβω λίγο δύσκολο...

Wish me luck παρόλα αυτά...

{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 16:27:32 }

Γιατί βρε αγάπη μου?τι είπα η καημένη??μην παρεξηγείς..είπαμε ήταν 7 το πρωί...

για διόρθωσε με τώρα..τί βλακεία είπα?????

{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 18:20:17 }

Ωχ...μάλλον κατάλαβα την βλακεία...θυμηθηκα ότι η 28η μάλλον δεν πέφτει Δευτέρα αλλά Τρίτη..οπότε εσύ Δούρεια δουλεύεις την Δευτέρα ε??? φτουουου...φτούυυ...πείτε ρε παιδιά κι εσείς καμμιά ιδέα...

{ tonight @ 21/09/2008, 17:38:15 }

Για μένα ισχύουν τα γνωστά: προς το παρόν και το άμεσο μέλλον μπορώ να παρευρεθώ μόνο σε συνάντηση της Θεσσαλονίκης!

{ charm_quark @ 21/09/2008, 18:46:19 }

Σηκωνω τα χερια ψηλα... η γραμματεια δεν ξερει ποτε ειναι η ορκομωσια... Απο τελη Οκτωβρη ή το Νοεμβρη μου ειπαν last time που επικοινωνησα μαζι τους!

{ Tooth-fairy @ 22/09/2008, 15:41:46 }

παραμονη πρωτοχρονιας για να ειναι ημιαργια και να αλλαζει ο χρονος ωστε η συναντηση να κρατησει ποοοοολυ !

παντως κι εγω δεν μπορω 26 οκτ, λογω συνεδριου και οικογενειακων γιορτων που στη θεσσαλονικη συνηθιζονται στις 26 οκτ.....

17 νοεμβρη τι μερα πεφτει?ποιοι ειναι σε αργια τοτε?

ασχετο αλλα 2 ωρες ειναι που εφτασα αγγλια και εχω ιντερνετ! (σπιτι δεν εχω αλλα δε βαριεσαι!)

{ LittlePrince2s @ 22/09/2008, 18:13:43 }

αν η συνάντηση γίνει τελικά 17 Νοέμβρη, θα έχουμε πολύ πλάκα!

Γιατί θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι, ότι η πρώτη μας συνάντηση έγινε τότε.. ;)

Λοιπόν βλέπω πολλά προβλήματα για την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά το κακό είναι, ότι δεν βλέπω αντιπροτάσεις...

{ ROSEBUD @ 23/09/2008, 01:46:03 }

Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και το έσβησα,γιατί αποφάσισα να δώσω βάρος στη ουσία και να μη σας ζαλίσω άσκοπα με λεπτομέρειες.Δεν ξέρω τι λέτε από το παράθυρο,με ένα μόνο έχω μιλήσει πρόσφατα για το θέμα και αυτός ήταν ο Γουέι.Και έχω σπαζοκεφαλιάσει πολύ αλλά λύση δεν βρίσκω.Ναι,θέλω πολύ να σας δω,ειδικά τώρα που έχει σπάσει ο πάγος της πρώτης συνάντησης.Δεν με ενδιαφέρει ούτε το πού θα βρεθούμε ούτε το πού θα φάμε,παρά μόνο να περάσουμε κάποιες χαλαρές στιγμές όλοι μαζί,πράγμα το οποίο δεν αντικαθίσταται με όσα τσαταρίσματα και αν κάνουμε και όσα μικρόφωνα και αν κρεμάσουμε και στα οποία άλλωστε δεν συμμετέχω σχεδόν ποτέ τελευταία.¨Ομως,ξεχάστε με,δεν μπορώ να έρθω.Και λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ γι'αυτό...

{ ROSEBUD @ 02/10/2008, 02:04:23 }

Λεπόν!!Τέρμα οι ίξεις αφίξεις,τέρμα και τα σουξου-μουξου μανταλάκια από τα παράθυρα!Ας κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια!Θετικά πράγματα!Είμαστε οι της πρώτης συνάντησης+Τούθυ!και είμαστε 4 πάνω,2 στο νότο,2 στον λιγότερο νότο,2 στο κέντρο!Η μέση του άξονα Θεσ/νίκη-Πάτρα είναι η Λαμία!Όλοι μπορούμε κάλλιστα να βρεθούμε εκεί χωρίς διανυκτέρευση!Αλλά Κυριακή ή αργία και την επόμενη να είναι εργάσιμη εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!Οπότε αφού δεν συμφωνούμε για την ημέρα και την ημερομηνία προτείνω εναλλακτικά Σάββατο,1 Νοεμβρίου!Ή εναλλακτικά Σάββατο,8 Νοεμβρίου!Και αν είναι Νοέμβριος πολύ πιθανόν να μπορέσει και ο Γουέι,που πιστεύω ότι όλοι θα τον θέλαμε!Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω το Σάββατο της οικογένειας,τα αργοξυπνήματά μας και τις εξόδους μας,που κατά βάση τότε γίνονται!Τόσα πολλά ζητάω από τη ζωή μου μαρή Πατρινιά που θέλω να σε δω από κοντά μετά από ένα χρόνο??Το κατανοώ ότι έχεις μαθήματα το Σάββατο αλλά θα μπορούσες να τα αλλάξεις την Κυριακή και απ΄'όσο ξέρω,ούτε παρουσίαση ούτε ορκομωσία γίνεται μέσα στο Σ/Κ!Σωστά??

Η Λαμία βολεύει και για τρένο!Από τη μεριά μου τώρα!Χρειάζομαι 1ώρα και 15 λεπτά για να βρεθώ στο σιδηροδρομικό σταθμό με το σύστημα του park'n'ride+το καθαρό ταξίδι!Με ΙΧ από τη στιγμή που θα βγω από το σπίτι μου είμαι με το τζα!(5 λεπτά) στον περιφερειακό,που σημαίνει 2 ώρες για Λάρισα+1,5 για Λαμία!Ε να μην κάνουμε καμιά στάση για κατούρημα??(γελάει κανείς??)Σύνολο=4 ώρες! Και άλλες τόσες-τουλάχιστον! στην επιστροφή γιατί θα είναι νύχτα-σύνολο 8 ώρες το λιγότερο!Δεν έχω πρόβλημα να κατεβάσω το αυτοκίνητο,αρκεί να βάλει κανένα χεράκι με την οδήγηση ο αντμίνος αλλιώς θα λαλήσω!!

Δεν είναι κόπος να ανοίξω τις φωτογραφίες σας και να σας δω αλλά είναι άψυχες και δεν μου φτάνει!Και ελπίζω να μπορείτε να διακρίνετε πια,αν εκνευρίζομαι ή αν στενοχωριέμαι!

Ανακεφαλαιώνοντας!

ΛΑΜΙΑ,ΣΑΒΒΑΤΟ-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ή

ΛΑΜΙΑ,ΣΑΒΒΑΤΟ-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αυτά!

υγ.με αγάπη από μένα για σας στα τεσσαρακοστά μου γενέθλια!

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 08:58:11 }

όποιος εχει κατι να πει ,ας μιλησει τωρα, αλλιως ας σωπασει για παντα

εγω συμφωνω για σαββατο και για λαμια.

απο δω ειναι καπου 2,5 ωρες-χωρις κατουρημα- κ νομιζω οτι καπου τοσο ειναι κ απο πατρα (ισως 3).

{ ROSEBUD @ 02/10/2008, 10:35:20 }

Κατά Γουέι Πάτρα-Αθήνα=2 και 15.

Αθήνα-Λαμία΄θυμάμαι ότι είναι 1,5.

'Αρα πιάνουμε τη μέση και η απόσταση είναι η ίδια για όλους,γύρω στο 4 ωρο(μικρή διαφορά αν τυχόν υπάρξει,εξαρτάται από το κατούρημα της κάθε ομάδας!)

Πείτε αν συμφωνείτε και ποιοι,να δούμε πόσοι μαζευόμαστε,αλλιώς το χιονίζουμε.

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 10:45:56 }

γιατι ομως να παει καποιος πατρα-λαμια μεσω αθηνας?

αφου υπαρχει κ κατευθειαν δρομος?

{ ROSEBUD @ 02/10/2008, 10:57:24 }

Σωστά!Το είχα ξεχάσει!όπως είχα ξεχάσει ότι και τα παιδιά είχαν κάνει την απόσταση Πάτρα-Βόλος σε 4,5 ώρες.Τόσο δεν ήταν?

{ WayFaReR @ 02/10/2008, 12:07:37 }

Πάτρα - Λαμία είναι 3 ώρες και κάτι ρέστα...

Θα προσπαθήσω να έρθω. Κατά 85% θα τα καταφέρω...

Για ημερομηνία διαλέξτε όποια θέλετε, δεν έχει την τραγική διαφορά για το πρόγραμμα μου.

Και για να μην τα γράφω σε άλλο topic γιατί πρέπει να φύγω...

Rosebud χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!! Ότι επιθυμείς...

{ Yerejan @ 02/10/2008, 12:44:08 }

εγώ δεν ξέρω ακόμα παιδιά περιμένω να κατάταγω μέσα στον νοέμβριο αν όμως δεν είμαι σε κανα στρατόπεδο θα έρθω οπωσδήποτε

{ skatzoxoirina @ 02/10/2008, 17:36:11 }

A! Tha kanete shnanthsh?! Me to kalo na vrethhte paidia kai na perasete kala!

{ charm_quark @ 02/10/2008, 19:29:21 }

Προς Σκατζοχοιρινα: Η συνάντηση αφορά κάθε μέλος του φορουμ που σημαίνει οτι είσαι ευπρόσδεκτη.

Σημείωσις: Σάββατο δεν μπορώ. Έχω πολλή δουλειά, ήδη έχω ακυρώσει πολλά μαθήματα με την παρουσίαση, θα ακυρώσω και άλλα με την ορκομωσία, δεν γίνεται να ακυρώσω επιπλέον για εκδρομούλα. Μπορώ μόνο Κυριακές και Δευτέρες.

{ skatzoxoirina @ 02/10/2008, 21:55:21 }

Charm den tha lega ohi gia mia sunantish (latreuw ta taxidia kai tis ekdromes) alla me to programa pou exw sthn douleia den m'afhnei na apomakrinthw polu ap thn fwlia mou :-(.

giauto euxuthika na perasete kala osoi pate telika!

{ skatzoxoirina @ 02/10/2008, 21:55:52 }

Charm den tha lega ohi gia mia sunantish (latreuw ta taxidia kai tis ekdromes) alla me to programa pou exw sthn douleia den m'afhnei na apomakrinthw polu ap thn fwlia mou :-(.

giauto euxuthika na perasete kala osoi pate telika!

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 23:27:54 }

εναλλακτικες προτασεις:

1)να βρεθουμε στη λαμια-που μας βολευει λιγο-πολυ ολους το ιδιο αλλα κυριακη που βολευει την τσαρμ?

μπορειτε εσεις οι βορειοι?

αν δε γινεται κι αυτο δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη ελπιδα να βρεθει κοινος παρονομαστης.

οποτε η  η συνατηση παει ολοσχερως περιπατο ή κανονιζουμε 2 συναντησεις:

μια για τους βορειους κ μια για τους νοτιους κ οι κεντρωοι πραττουν κατα βουληση.

μετα ανταλασσουμε αποψεις

μιληστε ομως ολοι κ πειτε ναι η οχι.

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 23:32:47 }

α εχω κι αλλη λυση:

να βρεθουμε στο ιδιο μερος αλλα οι μισοι σαββατο κ οι μισοι κυριακη!

η μπορουμε να διανυκτερευσουμε.

πανε καποιοι παρασκευη, πιανουν δωματια, ερχονται κι αλλοι το σαββατο, ερχονται κι αλλοι την κυριακη, φευγουν οι πρωινοι,μενουν τα δωματια στους τελευταιους!

τελικα μπορουν να βρεθουν λυσεις

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 23:34:56 }

η μπορουμε να πηγαινει ο καθενας σε συγκεκριμενο μερος οποτε τον βολευει!!

κατα καποιο τροπο κατι απο μας θα εχει συναντηθει!!

(φαινεται οτι τα χω παιξει ε?)

{ ROSEBUD @ 02/10/2008, 23:40:28 }

Κυριακή δεν μπορώ,αποκλείεται.

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 23:41:29 }

ε,καλα εσυ πηγαινε αλλη μερα

{ Doureios-Ipnos @ 02/10/2008, 23:42:35 }

α,δεν απαντουσες στο τελευταιο μου ποστ ε?

τι κριμα δεν παιρνετε τις προτασεις μου στα σοβαρα

{ tonight @ 03/10/2008, 17:30:00 }

Dοureia:

η μπορουμε να πηγαινει ο καθενας σε συγκεκριμενο μερος οποτε τον βολευει!!

κατα καποιο τροπο κατι απο μας θα εχει συναντηθει!!

(φαινεται οτι τα χω παιξει ε?)

Μπορεί να συναντήσετε την αύρα που άφησα στη Λαμία πριν από δυο χρονια που πέρασα από κει...

Καλά να περάσετε και αυτή τη φορά!

{ k@Tie @ 04/10/2008, 15:18:53 }

πότε ο γιάννης δε μπορεί πότε ο κ@λος του πονεί το ξέρετε???

εγω προσωπικά κουράστηκα να συζητω για τη νετρινοσυνάντηση γιατι ο καθένας κοιτάει πως να βολέψει την παρτι του

Εγω ξέρω οτι όταν κάποιος θέλει πάρα πολύ να δεί κάποιον φτάνει και στο φεγγάρι...εδω οι μισοί θέλετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο

(εχω λίγο τα νεύρα μου σήμερα μου αν δε τα είχα θα τα έλεγα λιγο πιο σεμνά αλλα δε γίνεται)

{ ROSEBUD @ 04/10/2008, 17:08:58 }

Εγώ έχω φτάσει και στο φεγγάρι Κατιτίκα,αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι,αλλά πια έχω ξενερώσει...πολύ όμως,ε?Κι αν ήμουν άντρας θα το έλεγα κάπως αλλιώς.Ήδη για όσα έγραψα στο τελευταίο μεγάλο ποστ πονοκεφάλιασα πάρα πολύ και προσπάθησα να συνδυάσω τις ανάγκες όλων αλλά παραπάνω δεν μπορώ γιατί θα ξεπεράσω κάποια όρια...Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω υποχρεώσεις και ευθύνες τις οποίες δεν μπορώ να αποποιηθώ.Μου δίνεται πάντως η εντύπωση ότι η πρώτη συνάντηση έγινε μόνο και μόνο για να βγουν από την περιέργεια κάποιοι και να δουν τις φάτσες μας από κοντά και από κει και πέρα τίποτα...Για μένα δεν ήταν θέμα περιέργειας,όπως δεν είναι και το θέμα του νουνούκου...

Το τηλέφωνό μου και το μέιλ μου τα έχετε,αν κάποιος θέλει να τα πούμε από κοντά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και θα χαρώ πολύ να τα πούμε.Απλά κουράστηκα να κάνω πάντα εγώ την πρώτη κίνηση....

{ nounoukos @ 04/10/2008, 17:18:33 }

καλε μη μαλωνετε 

{ k@Tie @ 04/10/2008, 18:32:51 }

Θα συμφωνήσω με την Κατιτίκα και με την Ρόζυ...αν θέλουμε να βρεθούμε, πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις, και να ακυρώσουμε, ή να αναδιοργανώσουμε το προγραμμά μας..αλλιώς δεν γίνεται...είμαστε τόσοι άνθρωποι..άρα αν δεν κάνουμε όλοι από μία υποχώρηση, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε..στο κάτω κάτω, παρέα είμαστε..αν δεν μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση, τότε τι σκ$τα συνενοήσεις κάνουμε??

{ k@Tie @ 04/10/2008, 18:40:02 }

Πρινσέσα το παραπάνω....χαχαχαχαχαχα

μπλέξιμο ένεκα της συγκατοίκησης

{ nounoukos @ 04/10/2008, 18:42:14 }

χαχαχα πανω που θα σου ελεγα, παλι απο το λαπτοπ της κατιας μπαινεις;...

{ charm_quark @ 04/10/2008, 20:10:13 }

Στις 11 μπορείς;

όχι, όχι

Στις 12 μπορείς;

όχι, όχι

Στις 4 μπορείς;

μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Το Σάββατο μπορείς;

όχι, όχι

Την Κυριακή μπορείς;

όχι, όχι

Παρασκευή μπορείς;

μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Δεν μπορεί, δεν μπορεί

κάπου θα συναντηθούμε

Δεν μπορεί, δεν μπορεί

στο ίδιο σπίτι ζούμε

Το Μάιο μπορείς;

όχι, όχι

Τον Αύγουστο μπορείς;

όχι, όχι

Δεκέμβριο μπορείς;

μπορώ, μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Έτσι ε;

Τώρα να ‘ρθεις μπορείς;

όχι, όχι

Αν έρθω εγώ μπορείς;

όχι, όχι

Χαράματα μπορείς;

μπορώ, μπορώ

ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ

.....................................................................

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ....

{ WayFaReR @ 04/10/2008, 22:03:28 }

Εγώ μπορώ να έχω την πίτα ολόκληρη; Ο σκύλος δεν με νοιάζει και πολύ…

Λοιπόν…

Αρχικά…

Κορίτσια μην τσαντίζεστε, έτσι έχουν αυτά τα πράγματα… Χαλαρά και όλα θα γίνουν…

Επίσης… Όπως είπα και πάλι…

Εγώ με Λαμία είμαι OK… Πιστεύω ότι είναι πολύ καλά και κεντρικά.

Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι πλέον το πρόγραμμα μου δεν εξαρτάται μόνο από μένα για λόγους πολύ σημαντικούς αλλά που δεν θέλω να τους γράψω δημόσια μιας και το forum δεν κλειδώνει και μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε...

Στην παρέα του forum βέβαια δεν έχω πρόβλημα να το πω...

Η Rosebud και η Charm ξέρουν και ελπίζω να είναι απόλυτα κατανοητό το γιατί δεν μπορώ να δεσμευτώ...

Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι πραγματικά θα προσπαθήσω να έρθω και κατά ένα 85% θα τα καταφέρω. Αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

Και κάτι ακόμα... Αν έρθω και μιας και η Charm γράφει ποιηματάκια και δεν βλέπω να με συνοδεύει θα περάσω από Αθήνα να πω και ένα γεια στους δικούς μου που έχουν να με δουν από κάποτε οπότε αν θέλετε κορίτσια της Αθήνας να πάμε μαζί μην οδηγώ και εγώ τόσες ώρες μόνος μου...

Αυτά...

Πάω να βάλω μπουγάδα τώρα γιατί τα ρούχα μου είναι μέσα στην λάσπη...

{ ROSEBUD @ 05/10/2008, 01:03:26 }

Γιατί νουνού να μη μαλώνουμε?μας φοβήθηκε το μάτι σου?το΄πολύ πολύ να βριστούμε και να σκοτωθούμε!συνηθισμένα πράγματα!

Κι αφού εμείς οι κρεμασμένοι δεν κάνει να έχουμε ψυχή,μήπως να βρεθούμε με τα παραφερνάλια σε κανέναν παιδότοπο??

Πάντως μια χαρά μπορείτε να βρεθείτε στη Λαμία,9 πέρσυ 9 και φέτος,σεβαστός αριθμός!Αλλά ρε παιδιά επιμένω ότι η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα....Γιατί αν υποθέσουμε ότι δεν έχει και τόση σημασία να χασμουριέται η Δούρεια στο γραφείο την επόμενη μέρα(λέμε τώρα),μήπως είναι λιγάκι τραβηγμένο να κουτουλάνε οι γιατρίνες μας?

Γουέι αν ταξιδέψεις με τα κορίτσια μην ξεχάσεις να φιμώσεις τη μικρή αν θέλεις να φτάσετε σώοι!

85% ε?μωρέ μπράβο ακρίβεια!

{ WayFaReR @ 05/10/2008, 07:32:08 }

Ναι, ε; Έπρεπε να το είχα σκεφτεί...

Καλά που μου το είπες να πάρω κανένα σχοινί μαζί μου...

Μικρή γράψε μου τις διαστάσεις σου για να δω αν χωράς στο πορτμπαγκάζ αλλιώς να ξέρω να βγάλω τα πράγματα από μέσα...

{ LittlePrince2s @ 05/10/2008, 15:28:50 }

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....βρέ ξετσίπωτοι...δεν ντρέπεστε να με δουλεύετε εν απουσία μου...

Νούνου..επέβαλε την τάξη σε περικαλώ...(τώρα...θα σας δείξω εγώ..θα δείτε τί θα πάθετε)

Ρόζυ..να με φιμώσει ε??

δεν θα μου ξαναζητήσεις να αλλάζω σταθμούς???θα σε φτιάξω εγώ...(χε χε χε (χαιρέκακο γελάκι..))

{ Doureios-Ipnos @ 05/10/2008, 19:23:32 }

τουναητ:

Μπορεί να συναντήσετε την αύρα που άφησα στη Λαμία πριν από δυο χρονια που πέρασα από κει...

Καλά να περάσετε και αυτή τη φορά!

επειδη περναω συχνα απο κει, αμα τη δω θες να της πω τιποτα?

{ ROSEBUD @ 17/11/2008, 23:18:43 }

Λοιπόν δεν μπορώ να στήνομαι αυτή τη στιγμή για να γράψω αυτό που σκέφτομαι,το ρίχνω απλά και χαλαρά σαν να σας είχα απέναντι.Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο από την πρώτη εκείνη αμήχανη συνάντηση.Στρέχετε για Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου ή εναλλακτικά για Σάββατο 27 στη Λαμία,βρέξει-χιονίσει ναπάμε με τρένα,αεροπλάνα και παπόρια??ή βαριέστε να αφήσετε το χουχούλιασμα και τη ζέστη του σπιτιού και θα έχετε βαρυστομαχιάσει από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι??Λαμία γιατί όπως είπαμε είναι στη μέση και γιατί ο Ζανζανίτος είναι δίπλα.Οι ημερομηνίες δεν είναι ξεκάρφωτες,είναι μέρες που όλα είναι κλειστά(πανε/μια,μαγαζιά,γραφεία,οδοντιατρεία)μόνο τα νοσοκομεία δεν είναι αλλά όλο και κάτι δεν θα κάνουμε με τις εφημερίες??Και όποιοι είναι φοιτητές και έχουν διάβασμα,δεν θα μπορούσαν να ΄μοιράσουν τις ώρες που θα χάσουν εκείνη τη μέρα στις προηγούμενες-επόμενες??Μην πείτε αν μπορείτε,πείτε μόνο αν πιθανολογείτε ότι θα μπορείτε!

{ charm_quark @ 18/11/2008, 00:24:20 }

Πάνω απ'όλα θέλω....αλλα πιθανολογω μήπως εξαιτίας ανώτατων δυνάμεων έχω μείνει πίσω στην ύλη των παιδιών που δίνουν πανελλαδικές και είμαι "χοσε κουέρβο" για μαθήματα Χριστουγενιάτικα....

{ LittlePrince2s @ 18/11/2008, 02:41:09 }

Εγώ θα πώ για ακόμη μια φορά, ότι μπορώ, αλλά δεν θα κρύψω και την απαισιοδοξία μου, λόγω προηγούμενων κανονισμένων και ακυρομένων συναντήσεων..

{ Doureios-Ipnos @ 18/11/2008, 09:23:53 }

κατ αρχας θελω να βρεθουμε...

δεν μπορω να παρω θεση για την ημερομηνια γιατι ειναι κ λιγο περιεργες οι μερες δεδομενης της καταστασης...

αν συμφωνησετε ομως θα καταβαλω καθε προσπαθεια γιανα ειμαι εκει εστω κ για λιγο.

{ k@Tie @ 18/11/2008, 10:44:51 }

εγω δε θα έχω εξετάσεις αλλα δεν ξέρω λόγω ημερών που θα βρίσκομαι

αν είμαι ελεύθερη εννοείται και θα έρθω

{ Tooth-fairy @ 18/11/2008, 21:12:55 }

με οσα δεδομενα εχω αυτη τη στιγμη, ειμαι μεσα.....

κατια, αν εισαι ελευθερη το σαββατο που λεει κι ο κοτσιρας.....

{ ROSEBUD @ 19/11/2008, 08:49:02 }

κάποιος σαν να λείπει από δω μέσα.....

Γουέιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

{ LittlePrince2s @ 20/11/2008, 19:06:57 }

(σας έχω πει πόσο μ'αρέσει αυτό το φατσάκι? ελπίζω να μην καταλήξω σε αυτό το φατσάκι στο τέλος αυτής της συζήτησης...)

{ WayFaReR @ 21/11/2008, 22:58:36 }

Καλησπέρα και από εμένα!

Έχω χαθεί λιγάκι (;) αλλά με κυνηγάνε και τους κυνηγάω και αυτούς που κυνηγάω κυνηγάνε άλλους που κυνηγάω  εγώ και πάει λέγοντας...

Με λίγα λόγια πολύ τρέξιμο...

Λοιπόν...

Σχετικά με την συνάντηση...

Όπως έχω γράψει και πάλι γενικά είμαι μέσα...

Η απόσταση δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Εκτός αν γίνει στο Διδυμότειχο... Τότε δεν θα έρθω... Αν δεν γίνει εκεί δεν έχω πρόβλημα...

Από την άλλη πλευρά όμως... Δεν μπορώ να σας πω από τώρα 100%... Γενικά είναι μια περίεργη φάση αυτή η περίοδος και έχω πολύ τρέξιμο...

Το σημαντικότερο για εμένα είναι να ορίσετε μια ημερομηνία που να μπορείτε οι περισσότεροι. Εγώ σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι στην παρέα σας.

{ k@Tie @ 23/11/2008, 13:50:40 }

παιδάκια εγω το πιθανότερο να μη μπορώ γενικά μεσα στις μέρες των χριστουγέννων γιατι θα είμαστε στα πήγαινε έλα θεσσαλονίκη-αθήνα καθώς θα έχω να δω και κόσμο που τους τελευταίους μήνες έχω φτύσει λόγω διαβάσματος...μπορεί να ξαναπάω και καστοριά και γενικά θα είναι χλωμό. Τώρα είδομεν

{ dust @ 24/11/2008, 13:21:21 }

μακαρι να γινοταν μια τετοια συναντηση θα ηταν αρκετα ενδιαφερουσα ... ολα ομως τα κανονιζουν τα προγραμματα μας αρα .. θα χρειαστει καλος και επιτυχημενος συντονιμος ... αντε να πραγματοποιηθει!!!

{ Yerejan @ 24/11/2008, 13:32:44 }

την περίοδο των χριστουγέννων θα είμαι μέσα εκτός από 2-3 μέρες άδεια λόγω, μετάθεσης οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω ,ελπίζω εσείς να βρεθείτε τουλάστιχον

{ k@Tie @ 24/11/2008, 14:54:05 }

αν όμως έχεις επισκεπτήριο και σκάσουμε μύτη όλο το τσούρμο;;; εεεε;;;;; καταπληκτικέ ερεγιανάκο;;;

{ charm_quark @ 24/11/2008, 15:45:59 }

Είμαι μέσα.... αν και κανόνισα κάποια μαθήματα για τα Χριστούγεννα μπορω να ακυρώσω μία μέρα... Επιπλέον πιθανά να φέρω στη συνάντηση και επαναπατρισμένο αρχαίο μέλος του netrino που πατάει το πόδι του στο netrino μιά φορά στα δύο χρόνια...

{ Doureios-Ipnos @ 24/11/2008, 22:31:21 }

η τσαρμ ειναι πολυ σωστη καλεσμενη!!

παντα φερνει κατι μαζι της

{ ROSEBUD @ 24/11/2008, 23:39:23 }

Να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση άχρι τούδε??Με τις σχετικές πιθανότητες βεβαίως βεβαίως.....

+

Πρινσέσα

Τούθυ

Γουέι

Τσαρμ

Δούρεια

Baby maker

Dust

Φάντομ

Άννα

Αφεντομουτσουνάρα μου

-

Νουνούς

Tonight

Ζανζανίτος

Κατιτή

(μου λετε γιατί έχω χαλαστεί έτσι?)

{ ROSEBUD @ 10/12/2008, 12:07:23 }

Ενημέρωση για Άννα....

στις 27/12 έχει εφημερία...

{ k@Tie @ 10/12/2008, 16:02:57 }

παιδιά εγω δε θα έρθω...είναι σίγουρο! Δε με βολεύουν καθόλου οι ημερομηνίες απο τα χριστουγεννα και μετά

{ charm_quark @ 13/12/2008, 00:10:41 }

Λοιπον... προέκυψε ένα θέμα, πως απο 21 του μηνός θα κάνω προ-εφηβο-sitting στη μεγάλη μου βαπτιστήρα αλλά δεν ξέρω για πόσες μέρες. Παίζει και πάνω απο μία εβδομάδα.... οταν μάθω περισσότερες λεπτομέρειες θα σας πω.

{ ROSEBUD @ 13/12/2008, 20:48:30 }

Να πω αυτό που σκέφτομαι χωρίς φόβο και πάθος?Βλέπω μια γενική απροθυμία,διορθώστε αν κάνω λάθος....να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι μέλλει γενέσθαι?Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να πιέσω για κάτι πιο συγκεκριμένο,γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να λέτε από μέσα σας ότι σας πουλάω νταβατζιλίκι επειδή είμαι η μεγαλύτερη κτλ..πάντως καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω έτσι?Από την άλλη ο Φάντομ που θα έπρεπε να τα οργανώνει όλα αυτά προφανώς σκέφτεται το ίδιο και ο Γουέι που έχει την πείρα από τις συναντήσεις του κλαμπ μας λέει ότι δεν ξέρει αν θα έρθει και γενικά κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οργάνωση.Θα ήθελα να μιλήσουμε ανοιχτά ο καθένας και να πει αν εξακολουθεί να θέλει/μπορεί να βρεθούμε(μπορεί πχ κάποιος να βαριέται να ξεκουνηθεί από το καβούκι του τέτοια εποχή ή να μην έχει διάθεση γιατί έχει πένθος ή γιατί βλέπει ότι δεν του βγαίνουν οι δουλειές του/διαβάσματα κτλ).Όλα είναι σεβαστά.Θα μπορούσαμε να το αναβάλουμε για την άνοιξη,αν δεν κάτσει τώρα....Μια ιδέα που μου ήρθε είναι να βάλουμε ένα κατώτατο όριο παρόντων,κάτω από το οποίο να ματαιώσουμε την όλη κίνηση.Τι λέτε?Θα μπορούσαμε ας πούμε να το βάλουμε για 8 άτομα,αφού στην πρώτη συνάντηση είμασταν 9 και στη δεύτερη 7.Βοηθείστε λιγάκι την κατάσταση πλζ,γιατί οι μέρες είναι γιορτινές και πιθανόν να χρειαστεί να κλείσουμε ΄θέσεις εγκαίρως.Εγώ για τον εαυτό μου δίνω ένα 90%...

{ gianna1976 @ 13/12/2008, 21:20:49 }

Παιδες Καλησπερα!!!

τι κανετε?

νεα μελη στην παρεα δεχεστε?

και μια προταση: γιατι δεν κανονιζουμε μετα τις γιορτες? πχ 10 η 11 Γεναρη? ειναι μετα τις γιορτες, και ολοι λιγο πολυ θα ειμαστε πιο χαλαροι.

αν δεν κανω λαθος ειναι για λαμια η προταση, ετσι δεν ειναι?

{ ROSEBUD @ 13/12/2008, 23:38:27 }

Φυσικά και δεχόμαστε νέα μέλη!

Όμως ποιος ούριος άνεμος σε φέρνει στα μέρη μας?

και πόσο μακριά είσαι από Λαμία αν επιτρέπεται?

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 10:48:44 }

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ειμαι πατρα

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 14:46:52 }

ισως καποιοι καποιες με ξερετε ως mousikos

{ ROSEBUD @ 14/12/2008, 16:15:19 }

Ουάου!καλώς την να κι ας άργησε!η αλήθεια είναι ότι ξέχασα να δω το προφίλ σου αλλά ο χαιρετισμός σου ακούστηκε(διαβάστηκε) αρκετά γνώριμος!θυμάμαι το κλασσικό "καλημέρα παίδες!τι κάνετε?φιλιά από την ηλιόλουστη Κεφαλλονιά!"

Αν μας διαβάζεις καιρό θα μας επιτρέψεις να σου κάνουμε ένα μικρό καψονάκι?

Για την αλλαγή της ημερομηνίας δεν ξέρω τι θα βόλευε περισσότερο,πολύ φοβάμαι πως θα ζοριστούν οι φοιτητές μας και όσοι κάνουν ιδιαίτερα τα Σ/Κ....

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 16:36:23 }

Καλως σας βρηκα!!!

τι κανετε παιδες?

απο την συννεφιασμενη πατρα πλεον σας ομιλω!!!

οποτε θελετε θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει!!!

απλα προτεινα αλλαγη ημερομηνιας ισως και μετα την εξεταστικη γιατι λιγο πολυ ολοι θα ειμαστε με τις οικογενειες μας τις μερες αυτες.

αν θυμαμαι καλα το προηγουμενο νικ σου ηταν redrose, ετσι δεν ειναι?

{ nounoukos @ 14/12/2008, 17:16:19 }

η πατρα πρεπει να αναδειχθει ως η πρωτευουσα του νετρινοκοσμου..

καλως ..ξαναρθες (οπως καταλαβα) γιαννα, χαιρω πολυ.

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 17:25:04 }

Καλως σας βρηκα και παλι!!!

ειναι πολλα παιδια απο πατρα?

{ nounoukos @ 14/12/2008, 17:33:53 }

δυο.

κι εσυ, τρεις.

κι ενας που ηταν εκει για σπουδες, 4.

ε, φτασαμε το 50% του συνολου σχεδον..

πατροκρατια! 

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 17:42:38 }

δικαιωματικα λοιπον η πρωτευουσα

{ ROSEBUD @ 14/12/2008, 17:59:32 }

Επ!πια πρωτεύουσα??οι βόρειοι σας τρώμε λάχανο!

Όχι δεν ήμουν η redrose,το νικ μου ήταν ΄και το αληθινό όνομα....και ήταν να βρεθούμε πριν ένα χρόνο στη Κεφαλλονιά

{ gianna1976 @ 14/12/2008, 18:06:26 }

οκ σορρυ για το νικ

στην κεφαλονια?

που στην κεφαλονια? εγω εχω φυγει εδω και 2 χρονια σχεδον.

{ ROSEBUD @ 14/12/2008, 21:57:55 }

Εντάξει τώρα?σου πέρασε το αλτσχάιμερ μετά την κατ'ιδίαν συνομιλία?

{ gianna1976 @ 15/12/2008, 13:31:27 }

Καλημέρα παιδες!!!

ναι μου περασε!!!

χιχι

{ charm_quark @ 15/12/2008, 15:55:13 }

Εχω αμνησία.......

Δεν θυμάμαι καλημέρες... δεν βρίσκω post... Δεν μπορώ να συνενοηθώ.... Πάω να κοιμηθώ!

{ tonight @ 15/12/2008, 18:54:39 }

Καλησπέρα mousike! Ευχάριστη έκπληξη! Κι εγώ σε θυμάμαι από κείνο το ένδοξο φόρουμ... ήμουν η na...k

Είσαι καλά;

Στο σημείο αυτό αναρωτιέμαι γιατί είναι άπενεργοποιημένη η επιλογή "τα προσωπικά μηνύματά μου" αλλά είμαι βέβαιη πως δε θα πάρω απάντηση.

Για τη συνάντηση  ... θα ήθελα πολύ να σας συναντήσω αλλά για τους λόγους που έχω ήδη εκθέσει στο παρελθόν δεν θα τα καταφέρω δυστυχώς..

{ Doureios-Ipnos @ 16/12/2008, 10:46:16 }

ροζι εισαι σε συνδεση με Κάϊρο ,δεν ξερω αν το χεις καταλαβει:D

εκανε βεβαια κατι παρασιτα η tonight κ τη διεκοψε για λιγο,αλλα οκ τωρα αποκατασταθηκαν ολα :P

καλως ηρθες γιαννα :) 

{ k@Tie @ 28/03/2009, 21:45:04 }

θελω νετρινοσυνάντηση εδω και τώρα

ποτε θα συναντηθούμεεεεεε;;;;;; ακουω προτάσεις

{ Luminita @ 28/03/2009, 22:07:54 }

Ελατε στα μερη μου. Η Χαλκιδα ειναι ωραια πολη. Θεεεελω τοσο πολυ να σας γνωριζω.

{ ROSEBUD @ 28/03/2009, 22:34:34 }

προτάσεις??ω μα ναι!Θεσ/νίκη!

και για όποιον δεν κατάλαβε,προσπαθώ να κάνω την ξανθιά να φωνάξει!

{ charm_quark @ 28/03/2009, 23:27:14 }

Το καλοκαίρι... μέσα Ιουλίου, στη Θεσ/νίκη με βολεύει... αχαχαχαχα

Επιασε!

{ ROSEBUD @ 28/03/2009, 23:42:50 }

Μέσα Ιουλίου θα μπανιαρίζονται οι αγάπες σου στον Γουαδαλκιβίρ!

άσε που μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει

{ Doureios-Ipnos @ 29/03/2009, 16:53:13 }

κ εγώ θελω να σας δω, ειμαι μεσα  αρκει να μιλάμε για ουδετερο χρόνο-πχ οχι πασχα, πρωτομαγια κτλ.

για τοπο κανονιστε οπου θελετε, λογικα δεν εχω προβλημα μ αυτο.

{ LittlePrince2s @ 29/03/2009, 18:02:06 }

Πάσχα είναι η αλήθεια, ότι ούτε εγώ μπορώ και λογικά δεν θα μπορεί ούτε η Κατιτί.. για Πρωτομαγιά κι εγώ το βλέπω λιγάκι δύσκολο.. πάρα ταύτα το καλοκαιράκι, σίγουρα θα μπορούμε να συγχρονιστούμε κάποια στιγμή.. Εσύ Ρόζυ γιατί δεν μπορείς το καλοκαίρι;;

Για Χαλκίδα Λουμινίτα το βλέπω δύσκολο, αν και πολύ θα βόλευε εμένα και την Κατιτί.. παρόλα αυτά, υπάρχουν κι άλλοι, που μένουν πολύυυυ ψηλά, οπότε θα τους είναι πολύ δύσκολο να έρθουν Χαλκίδα φαντάζομαι..

{ ROSEBUD @ 29/03/2009, 20:10:07 }

δεν είπα ότι δεν μπορώ καλοκαίρι απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πιο δύσκολο να συγχρονιστούμε

αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

για τόπο δεν ομιλώ γιατί όπως έχω ξανά και ξανά και ξανά ουφ!πει,έχω ήδη υπάρξει ευνοημένη

αν κανονίστε και βολέψει έρχομαι,αλλιώς μη ζορίζεστε για την αφεντιά μου

η Χαλκίδα όντως είναι πολύ ωραία πόλη

{ Luminita @ 30/03/2009, 10:32:21 }

Ευχαριστω που ακουσατε και την επιλογη μου, εστω κι αν δεν βολευει. Δυστυχως η Θεσσαλονικη δεν με βολευει λογο της αποστασης, αν και πολυ θα ηθελα να την δω απο κοντα και να δοκιμασω τις λιχουδιες για τις οποιες φημιζεται. Την εχω δει μονο περαστικα απο το πουλμαν, οταν ταξιδευα προς η απο τη χωρα μου, αλλα ηταν αρκετα για να καταλαβω οτι ειναι ωραια πολη και να θελω να την επισκεφτω οποσδηποτε.

{ charm_quark @ 30/03/2009, 17:45:58 }

Παίδες, τα πράγματα έχουν σφίξει για όλους και νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι. Τα νέα μέλη, Luminita και catwoman θα ήθελα πολύ να τα γνωρίσω αλλά και να ξαναδώ τους παλιούς.

Όμως εχω πήξει στη δουλειά και έχω free μόνο 1.5 μέρα την εβδομάδα. Θα χαλαρώσω μόνο εν καιρώ εξετάσεων, αλλά τότε σκοπεύω να πάω κάπου πιο μακριά.... προς Γερμανία μεριά αν με βγάζουν τα οικονομικά καθώς ακολουθούν 3 προγραμματισμένοι γάμοι αδερφικών φίλων και ξαδερφιών και έτσι θα βρεθω Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα για κανά πενθήμερο. Θα ήθελα να δω ΌΛΟΥΣ τους βόρειους βέβαια, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό.

Πάω τώρα να φτιάξω ένα παστίτσιο να το στείλω taper-delivery στον daddy γιατί η κολώνα του σπιτιού έχει πάει στα εξωτερικά να τροφοδοτήσει το απομακρυσμένο μέλος...! .... Ε ρε και να με έβλεπε ο strange.... γυναίκα-νοικοκυρά έγινα!!!! Δύο σπίτια φέρνω βόλτα!

{ ROSEBUD @ 31/03/2009, 11:00:54 }

εύρηκα ιδέα!

επειδή χλωμό το κόβω όλοι να συγχρονιστούμε,μπορούμε να δώσουμε ραντεβού για φωνο-κόνφερανς!

όχι τηλε- γιατί κάποιοι φοβούνται να εμφανιστούν μην τους κλέψουμε την ομορφιά!

αρκεί να λύσουμε το πρόβλημα όσων δεν εϊντιεσελεδιάζονται και της μικρής που σίγουρα δεν θα της φτάνει και θα ζητάει αγκαλίτσες!

{ LittlePrince2s @ 31/03/2009, 12:17:34 }

Έλα ρεεεεεεεεε

Το πρόβλημά μου, δύσκολα λύνεται...οπότε, μπορούμε μεν να βρεθούμε στα δωμάτια του μσν, αλλά μπορουμε και να κανονίσουμε μια ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗΗΗΗ...

{ ROSEBUD @ 31/03/2009, 13:53:56 }

έχεις δίκιο

κρύο πράγμα τα εικονικά δωμάτια...

Υπάρχουν 127 μηνύματα σε αυτό το θέμα