{ Doureios-Ipnos @ 11/09/2008, 08:59:37 }
σκέφτηκα να ανοιξω ενα θεμα όπου να γράφουμε οτι μας φαινεται έτσι ..πολυ..κατωτέρου
γτια παραδειγμα , πολυ κατωτερου θεωρω το εξης:
ενω ανοιγεις πχ τις περισσοτερες φορες το γραφειο κ καλυπτεις τους συναδελφους που καταυφανουν σταδιακα κ σε αργους ρυθμους, οταν τυχει να αργησεις εσυ, να υπαινισσονται ότι δεν ειναι κατι πρωτοτυπο!!!
επισης τελειως κατωτερου θεωρω, οταν λειπεις για εξωτερικες δουλειες, να ψαχνουν το πισι σου να δουν τι εχεις!!!
(φταιω εγω τωρα αμα γεμισω το πισι με γυμνες φωτο μαναρακίων?)
αυτα για αρχη...
πολυ ξεφτιλα μιλαμε1
{ charm_quark @ 11/09/2008, 13:18:11 }
Σοβαρα μιλας!!!! Για την ακριβεια... προτεινω να βαλεις πολλα "μαναρακια" και καθε βδομαδα... να "αλλαζεις" και το θεμα του desktop σου!
{ charm_quark @ 11/09/2008, 13:21:33 }
Αααα... επισης λεω... να τους καλωσοριζεις, οταν ερχονται αργοπορημενοι... με καποιον ιδιαιτερο τροπο! πχ.
"Καλημερααααα(σοκαρισμενη)... Εισαι καλα;;;;;; (ακομα πιο σοκαρισμενη).... γιατι... ειδα που αργησες και νομιζα οτι επαθες κανα τροχαιο!... μαλλον θα ειχε κινηση! Εχεις πιει καφε, γιατι εγω παω στον δευτερο! να βαλω το νερο να βρασει και για σενα;"
{ k@Tie @ 11/09/2008, 17:32:19 }
χαχαχαχαχαχα
αν και χρειαστηκα λεξικο για να καταλαβω καποιες λεξεις σου δούρεια τελικά τα καταφερα
κωδικους δεν εχετε εκει μεσα να κανεις ενα log out;;;;;;;
αν θες μαναρια παντως σου στελνουμε μερικες ωραιες φωτο
μετα θα ντρεπονται και να το κοιταξουν το πισι σου
{ LittlePrince2s @ 13/09/2008, 02:00:39 }
Αααα Δούρεια σε αυτό μπορώ να βοηθήσω κι εγώ...έχω κάτι επιφάνειες εργασίας που μπορείς να βάλεις...μούρλια
{ WayFaReR @ 14/09/2008, 14:21:18 }
Ξευτίλα δεν θα πει τίποτε...
Πάντως τα προσωπικά αρχεία και τα σημαντικά μπορείς να τα κλειδώνεις με προγράμματα και ο άλλος να μην τα βρίσκει. Αλλά και να τα βρει με άλλα προγράμματα να θέλει κωδικό για να τα ανοίξει... Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα για να σπάνε τους κωδικούς αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστική λύση μιας και θέλει πολύ χρόνο... Μια βδομάδα minimum…
Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα που σπάνε τους κωδικούς ποιο γρήγορα (μην τα ψάξετε, δεν θα τα βρείτε στα γνωστά λημέρια...) αλλά και πάλι τα αρχεία θα είναι κρυπτογραφημένα και θα πρέπει ο άλλος να τα αποκρυπτογραφήσει αρχείο αρχείο. Και αυτό θέλει χρόνο και, εντάξει, δεν δουλεύεις στο MIT…
{ Doureios-Ipnos @ 14/09/2008, 18:56:29 }
αυτη θα ηταν πολυ καλη λυση αλλα δεν ξερω φοβαμαι...
ξερω μονο να κανω τους φακέλλους κρυγούς,αλλα απο την άλλη κατι μεσα μου επαναστατει το να πρεπει να κανω κατι τετοιο μονο εγω, επειδη καποιοι εκει μεσα ψαχνουν εναν τροπο να αποδειξουν στον εαυτο τους κατι-τι,ουτε κι αυτοι ξερουν οπως το χω εκτιμησει!!!
μαλλον καλο θα ηταν αν εχεις ευκαιρια να μου δωσεις κανα δυο συμβουλες γιαπρογραμματα-αλλα οχι εδω
{ WayFaReR @ 15/09/2008, 03:12:35 }
Όποτε θες τα λέμε ή τηλεφωνικώς ή msn…
Αλλά μετά την εξεταστική...
Θυμήσου το όμως...
{ Doureios-Ipnos @ 15/09/2008, 09:07:27 }
ευχαριστώ γουέη, θαπροσπαθησω νατο θυμηθώ
όσο για τα υπόλοιπα,
το πισι εχει κωδικο αλλα η φυση της δουλειας επιβάλλει να ειναι γνωστοςκ σε καποιον άλλο.
ετσι,ακομη κι αν το κλεισω, ξερω οτι καποια στιγμη θ ανοιξει.
όσο για τον καφε, μη νομιζεις τσαρμ, καποιοι το περιμενουν και αυτο. ειπα σε καποια φαση να φανω ευγενικη κ προσφερθηκα να κανω σε καποιον καφε μαζι με τον δικο μουκ εκτοτε θεωρηθηκε ότι ειμαι καφετζης.
ε,περασαν μηηηηηηηηηηηνες να ξεθεωρηθει
{ nounoukos @ 16/09/2008, 16:38:06 }
εγω στο μαγαζι εχω εγκαταστησει τον opera και τον firefox, κι οποτε θελω να σερφαρω μπαινω με εναν απο τους δυο.
οι υπολοιποι χρησιμοποιουν τον internet explorer σταθερα!
οσο για τα αρχεία σου, υπαρχουν τροποι να κλειδωσεις εναν μονο φακελο ή πιο ευκολα ακομα να τον κανεις αόρατο..
{ Doureios-Ipnos @ 16/09/2008, 19:46:01 }
με το "κρυγους" εννοούσα κρυφούς-ειναι η δουρειος γραφη αυτη - αλλα με τη δινει το ολο σκηνικο
πάντως για την επομενη φορα εχω μια ωραια ιδεα, που σιγουρα θα κάνει λιγο εξαλλο τον περιεργο και θα σας την πω αφου την εφαρμόσω
{ Yerejan @ 16/09/2008, 21:21:38 }
καλά θα τους κάνεις την περιέργεια δεν τη συμπαθώ καθώς και δω που είμαι τώρα έχουν γίνει τα εξής τραγικά.ένας θείος μου,που μένει απέναντι μας πιάνει την βεράντα και παρατηρεί ποιος έρχεται στο σπίτι και όταν έρχεται κάποιος κολλάει πάνω στα κάγκελα να δει καλυτερα.το σκηνικό επαναλαμβάνεται και τον χειμώνα με την θεια μου να ανοιγοκλείνει όλως τυχαίως τα παράθυρα την ώρα που ξεπροβοδίζουμε καποιον επισκέπτη.για να μην πω για τα ανοιγμένα γράμματα και τους λογαριασμούς που αφού μας τους δίνουν μας λένε και το ποσό να ξέρουμε.βέβαια παράπονο δεν έχω 24 ώρες τη μέρα τσάμπα σεκιούριτι ποιος έλληνας έχει???
Υπάρχουν 12 μηνύματα σε αυτό το θέμα