{ charm_quark @ 14/09/2008, 20:41:37 }
charm_quark said:
Εμεις ξεκινησαμε παιδικο την προηγουμενη βδομαδα.... αλλα δεν μας αρεσει ιδιαιτερως! Κατα τα αλλα το στομα μας παει ροδανι....
Βρε συ k@tie, μηπως να ανοιξουμε θεμα: "Τα βαφτιστηρια του netrino", να εχουμε καπου να κουκουβαγιζουμε και εμεις οι νονες καπου;
{ Doureios-Ipnos @ 14/09/2008, 21:43:12 }
χμ....γιατι αραγε?
να εχει καμια σχεση η πνευματικη της μαμα?
{ charm_quark @ 14/09/2008, 22:17:12 }
Ναι...το φτυσα οταν γεννηθηκε... και ειπε να μου μοιασει! χεχεχεχε!
{ WayFaReR @ 15/09/2008, 03:07:08 }
Ρε!!! Έφτυσες το παιδί ρε χλεμπονιάρα;
{ k@Tie @ 15/09/2008, 13:01:06 }
χαχαχαχα
μπορουμε να φανταστουμε ολοι τη μικρή σε λίγα χρόνια απο τωρα δηλαδή
να σου πω κυνηγάει τα αγοράκια ή την κυνηγάνε???
εμενα ο μικρος ακομα δε βγήκε απο το αυγό του και εκεί παει το ματι του ενος χρονού σκατό
κοίταγε εχτές ενα κοριτσακι εκει που είμασταν και τρώγαμε και του γέλαγε...πολυ γέλιο όμως
το κοριτσάκι ήταν περίπου 4ων
{ charm_quark @ 18/09/2008, 01:14:50 }
βρεφο-ερωτες λοιπον!
Εμεις φετος το καλοκαιρι ειχαμε... "γαμο!"
Τα αδερφακια της μπουμπους, μεγαλυτερα σε ηλικια, αποφασισαν να παντρεψουν την αδερφουλα τους με εναν συνομηλικο της, γιο μιας φιλικης οικογενειας. Ετσι, ο αδερφος ντυθηκε παπας, η αδερφη κουμπαρα, φορεσαν απο ενα δαχτυλιδι barbie στο καθε νηπιο και τους ειπαν: "Μπουμπου... αυτος ειναι ο αντρας σου, αντρα... αυτη ειναι η γυναικα σου!".
Το αστειο ξεκινησε, οταν τα πιτσιρικια, το πηραν στα σοβαρα και επι δυο μερες, κυκλοφορουσαν χερακι χερακι, σπρωχνοντας το καροτσι με τα τρια μωρα της μπουμπους (sponsored το σετ απο τη χαζονονα που διακρινεται απο τη λιτοτητα στα παιχνιδια)!!! Ηταν τοσο, μα τοσο αστειο, να βλεπεις δυο ανθρωπακια να πηγαινουν βολτα ενα καροτσι με 3 κουκλες γυρω γυρω στη γειτονια!!!
Αλλα η κορυφη ηταν ενα μεσημερι, που τρωγαμε οικογενειακως και ο αντρας.... ετων 3!!! βουταει τη μπουμπου, ετων τρεις παρα τεταρτο και της σκαει ενα φιλι στο στομα!!!!!!! Οχι τιποτα αλλο... αλλα και η δικια μας στηθηκε κανονικοτατα, σουφρωνοντας τα χειλια της!!!!!!
Νομιζω οτι εχει ηδη κατα νου το τραγουδακι: χαρωπα τα αγορακια κυνηγω και δε θα χρειαστει να της μαθω τιποτα!
Τι λεγαμε..;;;; Μοιαζει τελικα το παιδι σε αυτον που το βαφτισε;;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
{ nounoukos @ 18/09/2008, 07:16:56 }
{ k@Tie @ 18/09/2008, 13:51:02 }
χαχαχαχαχα καλά θα γίνει μεγάλο σούργελο η μικρή
αλλα και ο γαμπρός βαρβατίλα εεε? χαχαχαχα τα σκατ@
{ ROSEBUD @ 19/09/2008, 00:57:15 }
Θέλω να βαφτίσω ένα νετρινομωρόΘα ξετεμπελιάσει κανείς σας???
{ charm_quark @ 19/09/2008, 01:32:01 }
καθενας με τον πονο του ειμαστε εδω μεσα!
{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 06:40:48 }
Ναί ουουουου τώρα τρέχω..μια στιγμή........................
...............................................φτού μάλλον θα κοιμάται...μα να μην το σηκώνει (το τηλέφωνο) ο χριστιανός - λέμε τώρα- 7 το πρωί??? χαχαχχαχαχαχα
Πώπω...σαν να το έχουμε χάσει ομαδικώς εδώ μέσα μου φαίνεται
{ Doureios-Ipnos @ 19/09/2008, 08:27:20 }
ρόζι δεν κανεις ενα εσυ, που εχεις ετοιμη κ την πρωτη υλη, να στο βαφτισουμε εμεις?
{ LittlePrince2s @ 19/09/2008, 18:22:24 }
Σωστά!
{ ROSEBUD @ 21/09/2008, 00:27:24 }
Ξου ξου βρε!εγώ το έκανα το χρέος μου στο έθνος!
Και μη με γκαντεμιάζετε και τριτώσει το κακό!
{ charm_quark @ 21/09/2008, 16:56:33 }
Τραβατε με και ας κλαιω εισαι Ροζυ! Δεν τα πουλας σε 'μας αυτα!
{ charm_quark @ 29/12/2008, 00:58:40 }
Έχω σοκαριστεί!...
Πήγα και την παρέλαβα απόγευμα απο το σπίτι των θείων της. Μπήκε στο πίσω κάθισμα του κοτόπουλου και δεν την πρόσεξα. Όταν την είδα στο φως... κρεμάστηκε η κάτω μου σαγόνα μέχρι τα γόνατα μου! Δεν είναι δυνατό να είναι αυτό το μπεμπε που βάφτισα πριν "λίγα....;;;;;" χρόνια!
Πέρυσι ήταν ένα παιδάκι... ένα κοριτσάκι, που το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να παίξει με τις γατούλες της νονάς, να παίξει μονόπολη με τη νονά και στην καφετέρια να κρύβεται πίσω απο τον πωπό της νονάς γιατί ντρεπόταν!
και φέτος είναι... γυναικάρα! Με τα μοντέρνα της ντυσίματα και τα all-starάκια της, με τους έφηβικούς της έρωτες... εμείνα μακάκας θα έλεγα.
Και γυρίζω πίσω στο "λίγα" χρόνια... Για ξανασκέψου charm είπα μέσα μου.... Λίγα; Πέρασαν δώδεκα ολόκληρα χρόνια.... και απο τις σκέψεις μου με συνεφέρνει αυτή η φωνούλα... "νονά... θα μπορούσες του χρόνου να πάμε να ψωνίσουμε στα diesel και όχι στα palatino!!!"
Εμ τι... μαρή... συνέχισε η φωνή μέσα μου... Μόνο εσύ γουστάρεις το dieselάκι παντελονάκι; Εκείνα τα sexy φορεματάκια που βλέπεις στις βιτρίνες για ποιόν νομίζεις ότι προορίζονται;
ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ... μόνο αυτή η λέξη έχει κολήσει στο μυαλό μου! Και βέβαια είναι ευχάριστο το να την βλέπω να έχει μεγαλώσει έτσι! ώριμη κοπελίτσα να συζητά με άνεση για τα πάντα και να είναι ενημερωμένη για τα πάντα! ΣΟΚ απλά γιατί δεν μπορώ να εμπεδώσω πως μεγάλωσε τόσο πολύ μέσα σε ένα χρόνο! Βρε τι σου είναι η εφηβεία!!!!!
{ ROSEBUD @ 29/12/2008, 01:30:01 }
Και πού είσαι ακόμη!σε λίγο θα σε τρέχει στο intimissimi για κανένα βρακί της προκοπής!χαχαχαχαχα!
{ charm_quark @ 03/05/2009, 01:07:03 }
Γειά σας νετινόπαιδα, είμαι η Μπουμπού!!!
"Η τσαδέφη μου η ........... είναι στη Γεμανία, μποεί να εθει το καλοκαίι. Εγώ όμως ήθα στο χωιό να δω τη θάλασσα και τη νονά, γιατί η αδεφούλα μου έχει ετσετάσεις στο υμνάσιο! Έφεα και τη τσαντα μου τη όζ να τη δείτσω στη νονά και τις ζωγαφιές που έφτιατσα στο σχολείο. Η νονά λέει δεν κατάλαβε τι έχω φτιάτσει, αλλά τις κάτησε λέει να τις κάνει ντέκτοπ στον υποοιστή!
Με τη νονά χες, πήγαμε και είδαμε το κυλάκι των άλλων παιδιών, που είναι ένα μωό κυλάκι μπότσελ, 4 μηνών 15 κιλά! όσα και εγώ δηλαδή... ! Πήαμε το κυλάκι και τα άλλα παιδιά και πήγαμε στην πααλία να παίτσουμε.
Αλλά δε φοβηθήκα το σκυλάκι... απλά ήταν ζωηλο και εγώ έτεχα να μην με πιάσει, και έπεφτα στην πααλία και εχόταν το σκυλάκι και μου εγλυφε τα μαλλιά!, και σηκωνόμουν και έτεχα πάλι και το κυλάκι πάλι εχόταν πάνω μου και η νονά δε με πολάβαινε να με πάει αγκαλιά και έτεχα εγώ μποστά, το κυλάκι πίσω, η νονά απο πίσω και τα παιδάκια μαζί και δεν μποώ να καταλάβω γιατί όλοι που μας έβλεπαν γελούσαν!
Τώα πια δε ντέπομαι, μιλάω στο τηλέφωνο και μίλησα με τον Stange και τον μάωσα να παει να ταίσει τη Φουφου και τα ψαλακια στην Πάτα, γιατί η νονά θα στεναχωηθεί, αν η Φουφου φάει τα ψαλάκια! Τον πήα πάνω από ζέκα φοες τηλέφωνο και ο stange γέλαγε πάντα!!!! Η νονά λέει ότι πέπει να του έσπασα τα νέυα αλλά εγώ νομίζω ότι έσπασα τα δικά της γιατί την χέωσα πολύ στο τηλέφωνο!
stangeeeee τι ομαζα είσαι; Γιατί εγω είμαι πασηναικός (παναθηναικός!) Και εμένα θα με πάει η νονά στη Σεσαλλονίκη και στην Πατα να πάμε στα τζάμπο, και να πάουμε πεημομπιλ και επιταπεζιο για τα αδεφάκια μου.. και και και μετά θα πάμε στο λουνα πακ και θα κάνουμε όδα αλλά δε θα το πούμε στη μαμά γιατί φοβάται αμα ανεβαίνω στη όδα. Θα κάνουμε και συγκουόμενα, εγώ θα είμαι με τη νονά και η νονά θα πατάει το γκάζι και βουμ βουμ, εγω θα οζηγάω και θα σε τακάουμε! αχαχαχαχαχαχαχα... stange γελάς;;; Μη γελάς!!!! Μη γελάς σου λέωωωωωωω πηγαινε να ταίσεις τη φουφου και τα ψαλάκια!Εγώ σήμεα κοιμάμαι μαζί με τη νονά... όχι εσύ... (Χαχαχααχαχαα) Εγώ την έχω τώα σου λέωωωωω!!!!! και θα πούμε το πααμύθι με τα πέντε τα γατάκια που είπε η νονά ότι είναι σαν τα τία γουουνάκια, αλλά μάλλον επειδή δε θυμάται τα τία γουουνάκια τι στο καλό έκαναν!Το πααμύθι λέει για τη Φουφού, το Λελεκι, τον Μπέμπη τη Χιστίνα και τη Νεφέλη, που φτιάτσανε σπίτι στη λίμνη και γνωίσανε την πάπια με τα παπάκια της και γνωίσανε και το βαταχο και τον κύιο κάστοα με τα καστοάκια και έγιναν γείτονες και μαζέυτηκαν στο σπίτι του Λελέκι που ήταν σοκοατένιο με γλειφυτσούια και έτωγαν καπούζι και μετά πήγαν βακάδα στη λίμνη με την κόκκινη βάκα και είδαν τα νουφαα!!!
Αααααα δεν σας είπα νετινόπαιδα! Σήμεα η νονά είναι ο πώτος άθωπος που κάθησα και μου έβαλε φυσιοοικό ολό στη μύτη χωρίς να την κωτσήσω στη μούη και χωίς να καίω! Βέβαια κάναμε συμφωνία και μετά της έβαλα και εγώ νεό με το μπουκαλάκι του φυσιοοικού ολού και η νονά έλεγε "τελή νονά σε βάφτισε παιδάκι μου!!!!"και εγώ γελούσα, τόσο πολύ που με έπιασε λότσυγκας. Και τώα κοιμάμαι , αλλά η νονά έλεγε σήμεα στη μαμά μου, ότι δε φανταζόταν ότι ένα τόσο μικό αθωπάκι θα όχαλίζει τόσο πολύ και θα κοιμηθεί στο κεβάτι το άλλο σήμεα. Πιν κοιμηθούμε κάναμε αφόλουτο και εγώ πήα το ντούς και έιχνα το νεό πάνω στη νονά και αυτή φώναζε ότι δεν έχει άλλα ούχα φέει μαζί της αλλά είχε πολύ πλάκα!
Ααααα μην τσεχάσω, πήγαμε και το μωό μου βόλτα στην πααλία σήμεα και η νονά θύμωσε και είπε μια κακιά λέτση γιατί ήταν κάτι άθωποι που έχονταν με τα ατοκίνητα στη θάλασσα και έτεχαν ενώ λέει έχει και άλλο δόμο, για να πουλήσουν μούη είπε... και τσαναείπε την κακιά λέτση! Και εγώ γελούσα και πάλι με έπιασε λότσυγκας και της έλεγα ότι θα της βάλω πιπέι στο στόμα... και η νονά είπε ότι δεν άκουσα καλά και ότι δεν είπε βαμένος ότι είπε χαζούλης... αλλά εγω είμαι σίγουη ότι είπε τον άθωπο με το ατοκίνητο βαμένο! Μετά της είπα όλες τις κακές τις λέτσεις που έμαθα στο σχολείο.
Το βαμένος, το χαζό, το βάκας... όλα τα τσέλω σας λέω... αλλά συμφωνήσαμε να μην τις λέω τις κακές τις λέτσεις μεχι να μεγαλώσω!!!!! Αυιο που θα έχω μεγαλώσει θα τις λέω όμως!!!
Καληνύχτα νετινόπαιδα!!!
{ mwrouli @ 03/05/2009, 01:53:20 }
να πειθ θτην τλελονονά θου την...Τθαλμιτόμπιλε να θε φέλει θτην Θεθθαλλλλλλλλονίκη για να παίκθουμε παλέα!θα πάμε και βολτίτθα θτην παλαλία που έχει μια καινούλγια και ωλαία παιδική χαλά και θα κάνουμε τλαμπαλίτθα!
είδε ο γύφτοθ τη γενιά του κι αναγάλλιαθ'η καλδιά του!γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
{ charm_quark @ 03/05/2009, 03:05:47 }
Μωούλι, τσέχασα να σου πώ και κάτι ακόμα.
Χές, που κοιμόμουν με τη νονά αγκαλιά, τσύπνησε κάποια στιμή και λέει, ότι είχα βάλει τα πόδια μου στη μούη της και λέει ότι κοιμάμαι σαν κατσίκι! και τώα ήθε να με δει που κοιμάμαι, και λέει (πάλι), ότι πάλι καλά που έβαλε την καέκλα γιατί θα με είχε βεί κάτω από το κεββάτι!!! Χαχαχαχαχαχα... πολύ πλάκα λέμε...
Το πωί, με τσύπνησε με το τσυπνητηρι στο κινητό της νονάς που έχει το κουνελάκι, και εγώ το ήτσεα και σηκώθηκα στο κεββάτι και το ταγούδαγα και χόευα μέχι να τσυπνήσει και η νονά και τότε τσύπνησε λίγο είπε μια κακιά λέτση για το κουνελάκι που την τσύπνησε και πάλι γελούσα...
Μετά όμως τσύπνησε πολύ και μόλις κατάλαβε ότι την άκουσα με άφησε να ακούσω πολλές φοές το κουνελάκι, για να τσεχάσω την κακιά τη λέτση!
Α τσέχασα να σου πω! Η νονά, με λέει γυφτάκι ή καμμιά φοα με λέει μελανούικο ή ααπάκι και μου ταγουδάει το "βε μελαχινάκι... ", αφού εσύ μωόυλι είσαι γύφτοθ, τότε είμαστε μια οικογένεια!
{ mwrouli @ 03/05/2009, 03:49:02 }
υπάλχουν και κθαθπλουλιάλικα γυφτάκια!
και να πειθ θτην τλελονονά θου να βγάλει τα καβούλια από την τθέπη και να μην δίνει τα λεφτά τηθ μόνο θτα ντίδελ παντελονάκια και να πάει να θου πάλει ένα πλαθτικό κάγκελο αν θέλει να θε κοιμίδει θτο κλεβάτι της γιατί η καλέκλα δεν είναι πολύ σταθελή και αν είθαι τόθο αγλιμάκι θτον ύπνο μπολεί να πέθεις και να κάνειθ μπουμ μπουμ το κεφαλάκι θου και η νονά θου θα θτενοχωληθεί πολύ!
α και πθιτ!μην κθεχάθειθ να τηθ πειθ να πλοτιμάει αυτό το χλώμα πάνω τηθ όπωθ δείχνει το κουτάκι...
https://desktoppub.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=desktoppub&cdn=compute&tm=14&gps=108_797_1345_566&f=00&su=p284.9.336.ip_p504.1.336.ip_&tt=11&bt=1&bts=1&zu=http%3A//www.colourlovers.com/colors/new%3Fquery%3Dgreen
κθέλει εκείνη,θα καταλάβει!λεθ να μην καταλάβει επειδή είναι κθανθιά???:-PPPPPPPPP
{ charm_quark @ 22/06/2009, 04:55:46 }
O MΠΑ(Ρ)ΜΠΑ ΜΠΙΛΙΟΣ
Ο Μπά(ρ)μπα Μπίλιος είχε ένα γάλο πολύ μεγάλο.
Και τον τάιζε μέλι ταχίνη, για να παχύνει.
Και τον τάιζε ψωμί και αλάτι, να κάνει πλάτη.
Και τον τάιζε ψητή γα(ρ)δούμπα, να κάνει τούμπα.
Και τον τάιζε ψωμί μπουγατσά να κάνει μπ(ρ)άτσα.
(Και τον τάιζε ψωμί και χόρτα, ώσπου δεν χώραγε από την πόρτα.)
Ώσπου μια μέ(ρ)α (δίχως ήλιο) ο γάλος έφαγε τον Μπά(ρ)μπα Μπίλιο
Το έμαθα και αυτό!!!! Χωρίς τις παρενθέσεις βέβαια... διασκευή αλα Μπουμπού!
Δεν θυμάμαι να το έχω μάθει ως παιδικό τραγουδάκι ποτέ! Είναι της νέας γενιάς;;
{ ROSEBUD @ 22/06/2009, 07:09:12 }
και γω ανιστόριτη είμαι...
πάντως πριν από....χμ...13 χρόνια υπήρχε...
{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2009, 11:15:13 }
απ οσο θυμαμαι και πριν απο 30 χρονια , παλι υπηρχε :)
{ charm_quark @ 19/08/2009, 15:57:59 }
Ποιος είναι ο μόνος τρόπος να καταπνίξεις κάθε τικ του βιολογικού ρολογιού για την επόμενη εικοσαετία;;;;;
Αναλαμβάνεις να φυλάξεις 3 παιδιά και ένα μικρό γατί ταυτόχρονα για μία εβδομάδα!
Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Μικρό γατί στο κλουβί για να ησυχάσουμε λίγο το μεσημέρι... τσεκ.
Μεγάλα παιδιά, κλεισμένα σε δωμάτιο, διαβάζουν βιβλία... τσεκ.
Μικρό παιδί, δεν κοιμάται... θέλει να παίξει με μικρό γατί, μεγάλο γατί...
γατί να'ναι και ότι να'ναι... ντοντ τσεκ!
Charm, θέλει να πιει καφέ, να κάνει τσιγάρο χωρίς να ακουει... νονάαααα νοναααα νονάαααα ... ντοντ τσεκ!
Αντε βρε... καλές διακοπές να έχετε!!!
{ charm_quark @ 19/08/2009, 16:01:25 }
μικρό παιδί, επιτέλους κοιμήθηκε!!!! τσεκ!
Νονά, πάει για καφέ και τσιγάρο!! καρατσεκαρισμένο!!!!
{ charm_quark @ 23/08/2009, 23:02:40 }
Εφυγε για τας Αθήνας το.... "μπιζουδάκι" μου.
Και δεν ήθελε να πάει "θα κάτσω με τη νονά... θα είμαι καλό κορίτσι..." παρακαλούσε τη μαμα και το μπαμπά της....
Κλάμααααα.... μέχρι που κόντεψα να τα μπήξω και εγώ, ιδιαιτέρως όταν μου έφερε δώρο δύο τριανταφυλλάκια
Ήδη μου έλειψε το πολυλογούδικο....
Μάθαμε πάντως να λέμε σωστά το κλουβί (που το λέγαμε κουβλί και γελούσε το σύμπαν ολόκληρο.... επομένως γελάστε και εσείς... αλλα Rosy... πρόσεξε τι διάβασες!!!!! Σωστά το έχω γράψει!!!! αχαχαχαχαχα)
"να βάλουμε τη Μπιζού στο κουβλί να την πάμε στο γιατλό;;;"
Μάθαμε επι ευκαιρία και το γλειφιτζούρι... που το λέγαμε τζιτζιφούρι. Παντως βιάζεται να τα πει όλα... και τα κάνει έναν αχταρμά! αχαχαχαχαχα
{ ROSEBUD @ 23/08/2009, 23:07:44 }
(που το λέγαμε κουβλί και γελούσε το σύμπαν ολόκληρο.... επομένως γελάστε και εσείς... αλλα Rosy... πρόσεξε τι διάβασες!!!!! Σωστά το έχω γράψει!!!! αχαχαχαχαχα)
πού το κατάλαβες ότι το διάβασα στραβά??μα λέξη είναι αυτή βρε πουλάκι μου?!
{ charm_quark @ 29/12/2009, 14:55:46 }
"γιαγια... η νονά σου λέω έχει πγοβλημα!, αγαπάει τον στειντζ, αλλά αυτός τη λέει βγωμιαγάκι... έχει πγοβλημα σου λέω η νονά!"
... στην προσπάθεια μου να της εξηγήσω ότι η μεγάλη μου βαφτιστήρα, με την οποία γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ότι είναι πνευματική της... αδερφή (ή κάτι τέλος πάντων σαν αδερφούλα της)....πήρα την εξής απάντηση:
"τι λες βγε νονά; δεν είναι αδελφή μου, αφού... αφού... αφού δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι!!!!!"
τι να του πεις τώρα του παιδιού;;;
{ LittlePrince2s @ 30/12/2009, 16:23:33 }
{ nounoukos @ 31/12/2009, 00:21:45 }
ειναι απιστευτα καμια φορα τα μικρα..
Υπάρχουν 31 μηνύματα σε αυτό το θέμα