Yerejan.... ο φαντάρος!

{ charm_quark @ 09/11/2008, 11:02:25 }

Να υπενθυμίσω... ότι μεθαύριο κάποιος από εδώ παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα.....

{ Yerejan @ 09/11/2008, 14:28:01 }

έτσι πως το λες μου θύμισε  το Μαρία ...η άσχημη

{ nounoukos @ 09/11/2008, 17:47:55 }

ωραιο θεμα.

να το θεωρησεις σαν ημερολογιο, για να μας γραφεις τα ευτραπελα , τα σπαστικα, και τα αξιοσημειωτα!

αν χρειαστεις συμβουλες, οι περισσοτεροι θα σου πουν: κανε οτι δεν ξερεις τιποτα και περνα οσο το δυνατον πιο απαρατηρητος..

ο στρατος εχει και μια καλη πλευρα (εκτος απο τις 4567 κακες πλευρες). το στοιχημα ειναι να μπορεσεις να τη βρεις!  

καλη θητεια γερεγιαν.

{ _fantom_ @ 09/11/2008, 19:38:49 }

yerejan καλή θητεία και... καλός πολίτης

θα συμφωνήσω κι εγώ με τον nounouko, low profile και προσπάθησε να κοιτάς τις καταστάσεις με χιούμορ

{ charm_quark @ 09/11/2008, 23:20:48 }

fantom said: θα συμφωνήσω κι εγώ με τον nounouko
charm συμπληρώνει: και εγώ και εγώ... θα συμφωνήσω με το nounouko ως προς το εξής όμως (γιατι τα άλλα δεν τα πολυ-κατέχω)

να το θεωρησεις σαν ημερολογιο, για να μας γραφεις τα ευτραπελα , τα σπαστικα, και τα αξιοσημειωτα!

{ Yerejan @ 10/11/2008, 00:03:15 }

ευχαριστώ για τις συμβουλές ελπίζω να τις εφαρμόσω

{ ROSEBUD @ 10/11/2008, 00:47:51 }

Πού πας βρε Ζανζανούλη και μας αφήνεις μόνα,έρμα κι ορφανά??

Λοιπόν άκου τι θα κάνεις!Πριν παρουσιαστείς θα αφανίσεις απ'όλα τα περίπτερα τις κινητοκάρτες και στις σκοπιές,εκτός από τον ξανθό άγγελο,το μελαχρινό διάβολο και τον κοκκινοτρίχη διαβολοάγγελο σαν την Gilda,θα σου στέλνουμε και μεις σαχλαμπουχλίστικα sms και τσάτ-πατ θα περάσει η θητεία!έτσι κορίτσια??από 2-3 η κάθε μια και να δεις πώς θα περνάει το δίωρο!

Κατά τα λοιπά,μην αφήσεις τους κομπλεξικούς καραβανάδες να σου σπάνε τα νεύρα,άστους να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και το πιο έξυπνο απ'όλα όπως λέει και ο μπαρμπα-νουνούς είναι να κάνεις πως δεν ξέρεις τίποτα!Περισσότερα οι βετεράνοι!

Φιλάκια πολλάααααα πολλά πολλά,να μην χάσεις το χαμόγελό σου και εκείνο το χαλαρό στυλ που με κάνει να ξεκαρδίζομαικαι πάλι με χρόνια με καιρούς θα τα ξαναπούμε στον Λος Γιερεγιαννότοπο ή...αλλού!

{ Yerejan @ 10/11/2008, 13:32:56 }

γεια σας παιδιά ευχαριστώ ρόζυ για τις συμβουλές μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα 

α)να μην μπορώ να φορτίζω συχνά το κινητό γι αυτό και θα το ανοίγω καμια ώρα την μέρα

β)να μην έχω καθόλου κινητό

θα ήθελα να πω πολλά αλλά δεν είναι η ώρα κατάλληλη. Να περνάτε καλά, να μην μαλώνετε όποτε βρω ιντερνετ θα σας γράφω.Θα μου λείψετε

{ nounoukos @ 10/11/2008, 13:47:25 }

κι εμας θα μας λειψεις.  

{ Doureios-Ipnos @ 10/11/2008, 22:12:38 }

αχ βρε ερεγιαν..θα μας λειψεις...

αυτο το "να μη μαλωνετε" ηταν πολυ τρυφερουλικο ....

{ charm_quark @ 10/11/2008, 23:07:54 }

Λοιπόν... θυμήθηκα ένα "ανεκδοτάκι"....

"Οταν ήμουν μικρός (λεει ο Ζανζαν) η μαμά μου, μου έλεγε να τρώω όλο το φαγητό μου, να μεγαλώσω να πάω φαντάρος....

και εγώ ο λαλάκας το έτρωγα!"

{ ROSEBUD @ 11/11/2008, 00:04:44 }

καλό!

Αυτό το τρυφερούλικο ξαναπέστο Δούρεια,ομολογώ ότι τον Ζανζανίτο τον βλέπω πιο τρυφερά απ'όλους παρ'όλο που ξέρω ότι δεν είναι ο μικρότερος από τα νετρινομέλη,ίσως είναι το στυλ του,ίσως εκείνο το ντροπαλό χαμογελάκι όταν τον πειράζω,ίσως εκείνο το τόοοσο γλυκό και χαρακτηριστικό "έλα Ρόζυ,τι κάνεις?"!

Να'σαι καλά εκεί που είσαι,μάλλον θα αργήσεις να ξαναμπείς εδώ μέσα,ήδη μας λείπεις!

{ LittlePrince2s @ 11/11/2008, 22:26:24 }

Μας έφυγε και δεν πρόλαβα να τον χαιρετίσω ρε γαμώτι..  Δεν πειράζει, τυ στέλνω τα φιλάκια μου εγώ, και ας τα πάρει καθυστέρημενα.. όπως και να έχει, θα έχουν πολύυυυυ αγάπη

Καλή θητεία Ζανζανίτο, και κουράγιο

{ ROSEBUD @ 12/11/2008, 19:34:37 }

Το φανταράκι μας είναι καλά,θα έχει έξοδο το Σ/Κ και στέλνει φιλιά σε όλους.

{ tonight @ 12/11/2008, 21:15:23 }

Γεια σου Yerejan!!

Κουράγιο!! Θα περάσει γρήγορα!

Καλήδύναμη κ καλός πολίτης σύντομα!!

{ tonight @ 12/11/2008, 21:15:25 }

Γεια σου Yerejan!!

Κουράγιο!! Θα περάσει γρήγορα!

Καλήδύναμη κ καλός πολίτης σύντομα!!

{ k@Tie @ 17/11/2008, 00:54:45 }

μας πήραν τα ελληνικά στρατά τον ζαν ζάν?

περιμένουμε να μας πείς αν σου πάνε τα χακί

καλη θητεία ερεγιανάκο

{ Yerejan @ 20/11/2008, 15:45:22 }

χααααλλοοοοοτι κανετε???εχω άδεια μέχρι δευτέρα και ξεκούραση αυτές τις μέρεςείχα επισκεπτήριο κυριακή σήμερα ορκίστηκα παρελάσαμε και πίσω σπίτι πάω να ξαπλώσω γιατί νυσττάααζω και μετά θα πω εντυπώσεις

{ nounoukos @ 20/11/2008, 17:07:19 }

:) θελουμε πλήρη αναφορα!

παααρουσιαστεεεε ............................ ΑΡΜ!!

:ρ 

{ LittlePrince2s @ 20/11/2008, 18:52:11 }

χαχαχχαα!!! Αμέσως να τον αγχώσεις εσύ

{ Doureios-Ipnos @ 20/11/2008, 19:16:02 }

καλε, ακομη κοιμαται αυτος?

θα ξυπνησει μεχρι τη δευτερα η θα φαει φυλακη ακομη δεν πηγε?

{ Yerejan @ 20/11/2008, 20:27:35 }

είναι η τρίτη φορά που γράφω αυτό το μήνυμα τα νεεύραααα μου  πάντα κάτι γινεται και χανόταν!!!!!

τι να πρωτοπώ απλά διαψεύστηκαν παταγωδώς όσες ηλιθιότητες περί στρατού από γνωστούς και φίλους. Φυσικά έχει και στιγμές πολλής σωματικής κούρασης, πίεσης και έλλειψης ελευθερίας αλλά και στιγμές απίστευτου γέλιου και συγκίνησης. γενικά μέχρι στιγμής καλά τα περνάω και ευτυχώς με όλα τα παιδιά στον θάλαμο περνάμε καλά. για τις στιγμές γέλιου δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες παρά μόνο κατ ιδίαν.μέχρι στιγμής θεωρώ ότι παίρνω πράγματα και δεν κάνω κάτι ανούσιο. κοινώς μια χαρά είναι και εκεί. ορκιστήκαμε σήμερα η διμοιρία μας ήταν η καλύτερη σύμφωνα με δήλωση ανωτέρου

αυτοί είναι κομμάντα έτοιμα είπε...

αυτό που μου λείπει είναι η μουσική αν και επανήλθε η εμπνευση μου.. το φαγητό καλό είναι, οι συζητήσεις μας είναι πάντα υψηλού επιπέδουπριν τα χριστούγεννα φεύγουμε για βόρεια ελλάδα οι πιο πολλοί. πολλά παιδιά είναι από νουνουκόπολη κοντά.νουνούκε λες να σου ρθω???α η νέα σάντα που είναι?τα χακί δεν ξέρω αν μου πάνε θα στείλω μειλ με φώτο.

το μόνο κακό είναι ότι από δω και πέρα θα πάρουμε όπλο αρα θα έχουμε ευθύνη και άδεια μόνο πριν τα χριστούγεννα για 2-3 μέρες.χριστούγεννα θα κάνω μέσα όπως και πρωτοχρονιά. εξόδους βέβαια θα έχουμε από επόμενη βδομάδα όπως και επισκεπτήρια όσοι νετρινομέλη προσέλθετε...

άντε κάντε αυτή την ρημάδα την συνάντηση λαμία να έρθετε κι από μένα...για περισσότερες λεπτομέρειες τηλ.τώρα πάω να λιώσω στην μπανιέρααααα

στρατιώτης νετρινικής ειρήνης γερεγιάν 2008

{ nounoukos @ 20/11/2008, 21:55:12 }

ααα ναιαιαια;;;;

ε, αμα ερθεις προς τα δω, θα μπορω να κοιμαμαι ησυχος!

η νεα σαντα ειναι σε στρατηγικοτατη θεση, ενα τεταρτο απο την θεσσαλονικη!

{ ROSEBUD @ 20/11/2008, 22:38:26 }

Μπρρράβο Ζανζανούλη!!!Χαίρομαι πολύ που δεν το έφερες βαρέως!!Να σου πω την αλήθεια εσένα δεν σε φοβόμουνα γι'αυτό,άλλον φοβάμαι από δω μέσα

Για τη νετρινοσυνάντηση,ΑΝ γίνει,δηλ.δεν θα είσαι στη γειτονιά μετά τα Χριστούγεννα??

Με το κινητό τι ισχύει τελικά?Σας το επιτρέπουν?Μπορείτε να το φορτίζετε ή όχι?

Περιμένουμε φωτό,καλή και η μπορντώ τήβενος αλλά και τα χακί δεν θα σου κάθονται και άσχημα

{ Yerejan @ 21/11/2008, 09:14:32 }

τα κινητά επιτρέπονται μόνο στο καψιμι και συγκεκριμένες ώρες, αν και πολλοί τα χρησιμοποιούν και εντός θαλάμων ωστόσο απαγορεύονται κι αν σε πιάσουν θα πάρεις τις δέκα μέρεσ φυλακή(επιπλέον θητεία). και δεν έχω καμια όρεξη να υπηρετήσω παραπάνω ειδικά για το κινητό. το άλλο θέμα είναι η φόρτιση μια και υπάρχουν περίπου 10 πρίζες για 200 άτομα οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται...

{ Yerejan @ 18/01/2009, 17:09:49 }

γεια σας παιδιά,μετά από καιρό είπα να γράψω τα νέα μου, εδώ έχει αρκετό κρύο περισσότερο από ότι περίμενα.είδα όμως μια σούπερ χιονοθύελλα μοναδική και πορώθηκα, αλλά η πόρωση μου έφυγε την άλλη μέρα που έκανα σκοπιά στους -14, ναι ναι ξέρω η δούρεια θα χαίρεται τώρα... .ευτυχώς σιγά σιγά βρήκα καλή παρέα εδώ και καλά τα περνάμε όταν βγαίνουμε και βολτάρουμε.οι μέρες περνάνε γρήγορα σχετικά αλλά αρχίζω να βαριέμαι σιγά σιγά ως πολύ.τα εγκεφαλικά κύτταρα έχουν πέσει σε εμβρυακό επίπεδο αλλά όταν παίρνω εφημερίδα διαβάζω τα αρθρα σε 5 λεπτά.τρελό κάψιμο λέμε.... σε μια πρόσφατη βόλτα με αυτοκίνητο παραλίγο να βρεθώ επί τουρκικού εδάφους για την ακρίβεια 5 μέτρα από τα σύνορα γιατί κατα λάθος βρεθήκαμε σε ένα χωριό δίπλα στα σύνορα.σας διαβάζω που και που αλλά δεν έχω νέα να γράψω και δεν θεωρώ βαρετά τα δικά μου.τα ξαναλέμε....

{ Yerejan @ 18/01/2009, 17:10:49 }

ουπς θεωρώ βαρέτα τα δικά μου ήθελα να πω...

{ charm_quark @ 18/01/2009, 17:29:28 }

είδα όμως μια σούπερ χιονοθύελλα μοναδική και χιονο-πορώθηκα

{ ROSEBUD @ 18/01/2009, 18:09:44 }

αχ βρε Ζανζανούλη,όταν ήμουν στη Τσεχία και έτρωγα κρύο σε σκεφτόμουν

θα έρθω να σε δω μόλις γλυκάνει ο καιρός

ε να μη μάθω και τι είναι το canadian girl??

{ Yerejan @ 18/01/2009, 18:47:59 }

αν ηθέλες να με καταλάβεις πιο πολύ έπρεπε να γυρνάς έξω στο κρύο και όχι δίπλα στο τζάκι με το ρόζο

και επειδή βαριέμαι να αλλάξω σελίδα

ένα τραγούδι για αυτούς που φύγανε και δεν προλάβαμε να τους πούμε γεια

Νταλάρας-Τώρα που θα φύγεις.

(https://www.youtube.com/watch?v=5GVKwSR1vnA&feature=PlayList&p=C08BBFD55FC4D249&index=0&playnext=1)

δεν δούλευε το λινκ με το παράθυρο τι να κάνω???

{ ROSEBUD @ 18/01/2009, 23:43:59 }

τώρα εσύ αλλού το έριξες αυτό το τραγούδι αλλά δεν ξέρεις τι μου κάνεις

θυμήθηκα και ένα άλλο σχετικό...αυτοί που φεύγουν,Πουλόπουλος

και επειδή δεν μας κόβω να έχουμε πολλά ψωμιά ακόμη στην Ελλάδα,την άνοιξη λέω να πάρω τους δρόμους με τους εξής προορισμούς:

νομό Κιλκίς!(όοοοοχι το ίδιο το Κιλκίς)

Φαντομότοπος!

Δουρειότοπος!

Κεφαλλούνια μέσω Πάτρας!

{ charm_quark @ 19/01/2009, 19:56:20 }

Yerejan... ψιτ να σου πω είναι και άλλος ένας απο το master στο ίδιο στρατόπεδο με σένα... αυτός που σου είπα στο τηλέφωνο.

{ Doureios-Ipnos @ 20/01/2009, 08:51:58 }

που εισαι βρε ερεγιαννακο?

{ Doureios-Ipnos @ 20/01/2009, 08:52:43 }

ροζι, υποψιαζομαιοτι δεν καταλαβες οτι ο ερεγιανν ΔΕΝ ειναι στο κιλκις.

{ Doureios-Ipnos @ 20/01/2009, 08:53:25 }

α κ βγαλε προγραμμαγια την τουρ σου για να ξερω ποτε θα μαι στο δουρειοτοπο ε?

{ ROSEBUD @ 20/01/2009, 11:56:06 }

ναι το κατάλαβα ότι έχω χάσει κάποια επεισόδια και υποθέτω ότι είναι ψηλαάαα με χιόοονια και μακριάααα???

πόσταρα κάποια χιόνια κάπου στη γειτονιά χθες,τα είδε κανείς??

όποτε έρθω μαρή μαρίδα και να κάτσεις στα αυγά σου!αποφασίζω και διατάσσω!-P

{ LittlePrince2s @ 20/01/2009, 13:10:36 }

Κι εγώ θέλω ρεεεε.. ζηλεύω... κι όταν η Δούρεια την έκανε από τον Δουρειότοπο και ήρθε στο Σιαμαιότοπο, δεν την είδα καθόλου ρεεεε...είχε πορεία την γκίνια μουυυ

Λοιπόν..να σας πω.. αδικία.. εσείς έχετε αυτοκίνητο ρεε και μενετε και (σχετικά) κοντά...

{ ROSEBUD @ 20/01/2009, 15:26:33 }

Σιαμαιότοπο??χαχαχα!καλό!

ποιες καλέ μένουν κοντά?από το Μάιο έχω να τη δω και κείνη!

{ Doureios-Ipnos @ 20/01/2009, 16:36:41 }

λοιπον μικρη, σου βρηκα τη λυση!

παρε αυτοκινητο

ροζι,ελα οποτε θες αλλα να μου το πεις εγκαιρα ομως-για το καλο σου το λεω

μην αρχισω κ αφηνω κλειδι κατω απ το χαλακι ε? :P

{ Luminita @ 20/01/2009, 19:07:27 }

Yerejan, εγω ειμαι καινουργια και σου ευχομαι να περασεις καλα στο στρατο κaι ολα νο σου πανε "δεξια". Ειχα την εντυπωση οτι στο στρατο συμβαινουν παραλογα και περιεργα πραγματα, εχω γιο, οποτε με καταλαβαινεις. Βεβαια, θα περασουν κατι χρονακια μεχρι να παει φανταρος, αλλα ανησυχω απο τωρα.

{ Yerejan @ 04/03/2010, 23:16:34 }

απολύθηκα μετά από ενα χρόνο και ο καλός φαντομούλης μπορεί να διαγράψει όποτε θέλει αυτό το θέμα για να μην θυμάμαι μια ακόμα φορά ότι έχασα ένα χρόνο από την ζωη μου. ευχαριστώ...

{ ROSEBUD @ 05/03/2010, 03:09:13 }

Δεν ήταν χαμένος χρόνος απλά τον έζησες κάπως...διαφορετικά.Η ζωή είναι ζωή πάντα και παντού όσο χτυπάει η καρδιά μας και αναπνέουμε.Οι άσχημες περίοδοι δε διαγράφονται.Είναι κι αυτές μέσα στο παιχνίδι.Ένα κομμάτι από μας.Δυστυχώς ή ευτυχώς.

Για τις αμπελοφιλοσοφίες η ώρα φταίει

Και εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζω να κακοπέρασες και τόσο καλέεεε!με το ένα πόδι έξω ήσουν!

{ Yerejan @ 05/03/2010, 14:38:15 }

τέσπα αν είχες περάσει κι εσύ ένα χρόνο στον στρατό και δεν έβρισκες δουλειά μετά για κανα 4 μήνο πως θα σου φαινόταν?και για τον χρόνο που ήσουν στο στρατό έπαιρνες 8 ευρώ τον μήνα και οι δικοί σου επιβαρύνθηκαν οικονομικά? δεν είναι ωραία η αίσθηση να υπηρετείς μια πατρίδα που από ότι δείχνει δεν μπορεί να σου προσφέρει τα στοιχειώδη και αυτό είναι η δουλεια. δεν ρίχνω την απόλυτη ευθύνη στον στρατό για το θέμα της δουλειάς αλλά σίγουρα συνετέλεσε αρνητικά χρονικα. για την καλοπέραση προτιμώ να δουλεύω πλέον παρά να χαζοπαζαρεύω με άλλους.

{ ROSEBUD @ 05/03/2010, 18:47:18 }

Όπως νομίζεις.

{ charm_quark @ 06/03/2010, 00:46:52 }

Zan zan... παρατηρώ μία ... αποθάρρυνση να το πω;

Στο Ελλαντα, πρέπει να έχεις υπομονή και γερά νευρα όταν ψάχνεις για δουλειά.

Και δεν φταίει ο στρατός γι'αυτό. Και 12 μήνες πριν να εψαχνες, το ίδιο θα ήταν. Τεσπα....

ψυχραιμία.

{ LittlePrince2s @ 06/03/2010, 00:58:45 }

Καλός πολίτης και ψυχραιμία λοιπόν Ζαν Ζαν... συμφωνώ με την τσαρμίτα σχετικά με την δουλειά.... τα πράγματα ήταν, είναι και θα είναι δύσκολα έτσι κι αλλιώς...οπότε.....be brave...

Υπάρχουν 46 μηνύματα σε αυτό το θέμα