Οτοστόπ

{ _fantom_ @ 17/11/2008, 08:10:56 }

Έχετε κάνει ποτέ οτοστόπ;

Έχετε πάρει στο αυτοκίνητο κάποιον που έκανε οτοστόπ;σπάνια, αλλά τυχαίνει εννίοτε να δω κάποιον να κάνει οτοστόπ, όμως έχω τους ενδοιασμούς μου να βάλω κάποιον άγνωστο στο αυτοκίνητο


{ charm_quark @ 17/11/2008, 12:09:56 }

Δεν έχω κάνει οτοστοπ... μια φορά περίμενα ένα λεωφορείο και σταμάτησε ένας που σώνει και καλά ήθελε να με "εξυπηρετήσει" να μην περιμένω. Τελικά αφου μου ζάλισε τον έρωτα ήρθε το λεωφορείο και άκουσε και ένα δεύτερο χέρι βρισίδι απο τον ελεγκτή γιατί μόνο με το δικό μου δεν έλεγε να συνεχίσει το δρόμο του.

Τώρα οτοστόπ δεν έχω βάλει κανέναν αγνωστο μέσα. Έχει τύχει όμως να πετύχω σε στάση λεωφορείο γνωστές φάτσες απο το χωριό και τους έχω πάει μεχρι στο σπίτι τους. Αγνώστους δε νομίζω να έβαζα μέσα. Τον έχω έναν ενδοιασμό επίσης.


{ ROSEBUD @ 17/11/2008, 13:32:17 }

Δεν παίρνω κανέναν!ούτε γυναίκα!Ούτε θα έμπαινα σε άγνωστο αυτοκίνητο!αν και την έχω κάνει και αυτή τη χαζομάρα με κάποια φίλη όταν είμασταν μικρές και ευτυχώς που δεν πέσαμε σε ανώμαλο!


{ dust @ 20/11/2008, 14:22:13 }

οχι ποτε δεν θα εκανα ωτο στοπ ειναι επικυνδινο και δεν ξερεις αν θα πας στον προορισμο σου ΄μονη σου ή με κανενα παιδι (στην καλυτερη)ή θα στελεις φιλακια στη γιαγια που πεθαινε περσι..χωρις να ξερι τι εκανες περσι το καλοκαιρι.. οκ θα εχετε ολο το καιρι να τα πειτε τωρα .. αντε τυχερουλια


Υπάρχουν 4 μηνύματα σε αυτό το θέμα