{ synnefoula @ 21/01/2009, 19:02:59 }
Μπορεί να είναι μια απαγορευμένη σοκολατίνα στο ψυγείο, ένα ακόμη ποτό, ένα ακριβό ρούχο, ένας άντρας/μια γυναίκα, ή απλά ένας μεγάλος πειρασμός. Τι κάνουμε?..
{ LittlePrince2s @ 21/01/2009, 19:28:52 }
Φτού.. και ήλπιζα, ότι θα υπάρχει ήδη απάντηση σε αυτό το θέμα...
Αν πάρα ταύτα επιμένετε, θα σας πω το πιό απλό..
όσο μπορείς να αποπροσανατολίζεις το μυαλό σου, σκεπτόμενος, κάτι εξίσσου σημαντικό για εσένα.. κάτι που θα μπορεί να σε αποσπάσει...
{ _fantom_ @ 21/01/2009, 19:32:34 }
χμ, μπορούμε να κάνουμε από ένα σετ φτου-φτου στις μασχάλες και κάτω από το λαιμό
{ Luminita @ 21/01/2009, 20:55:09 }
Πρινσεσα, την πατησα κι'εγω οπως κι'εσυ! Το φτου- φτου δεν φτανει οταν ο πειρασμος ειναι μεγαλο.
Η πρεπει να εξοπλιζεσαι με δυνατη θεληση η να κρατας τους πειρασμους (οποιοι κι'αν ειναι) μακρια.
{ nounoukos @ 21/01/2009, 22:07:06 }
αν πας στην εκκλησια και ενω προσευχεσαι, σκεφτεσαι διαφορα για να αποπροσανατολιζεσαι και κάνεις και φτου φτου συχνα πυκνα κατω απο τις μασχαλες με δυνατη θεληση;;
ειμαι σιγουρος οτι στο δαφνί που θα σε κλεισουν θα ειναι ευκολο να αποφυγεις τον πειρασμο.. θες δε θες..
{ ROSEBUD @ 21/01/2009, 23:37:31 }
Ααααααα!τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Αν ο πειρασμός είναι αντικείμενο,το μεταλλάσσεις σε κάτι πιο...light!δηλ!τη σοκολάτα σε πικρή με λιγότερες θερμίδες,το ποτό αν είναι μπύρα σε λαίτ αν είναι σκατς σκατς του βάζεις 4 παγάκια αντί για 2 ώστε να νερομπουρμπουλιάσει και το ακριβό ρούχο το παίρνεις στις εκπτώσεις τέλος σεζόν που το βγάζουν προσφορά για να το φορέσεις την επόμενη!αν είναι άνθρωπος τότε ή το μεταλλάσσεις (από μέσα σου) σε βάτραχο ή σαύρα ώστε να μη σ'αρέσεί ή απλά ενδίδεις στον πειρασμό αφού λένε ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω,άρα αφού θέλεις και μπορείς,με την έννοια του δεν μπορείς αν δεν τον έχεις,και το πιο πιθανό είναι να μαζεύεις τα κομμάτια σου!(ορισμένες φορές αναρρωτιέμαι αν καταλαβαίνω και γω η ίδια τι γράφω)
{ Doureios-Ipnos @ 21/01/2009, 23:50:32 }
καλα κανεις κ αναρρωτιεσαι ροζι
βασικα σωστοι ολοι οι διαχωρισμοι που κανατε αλλα νομιζω οτι υπαρχει κ ενας αλλος πολυ ουσιωδης:
ο πειρασμος στον οποιο θες να ενδωσεις αφορα μονο εσενα?η ενδεχεται να επηρεασει/πληγωσει κ καποιον αλλο?
πχ,αλλα να φας τη σοκολτινα-εστω κ ολοκληρη τουρτα βρε αδερφε-πραγμα που επηρεαζει εσενα κ μονο(εκτος κ ιαν γινεις τετραφυλλη ντουλαπα οποτε αν ακουσεις κ καμια κουβεντα απ το συντροφο μην παρεξηγηθεις) κ
αλλο να ταραξεις στο κερατο πχ καποιον,με την επιχειρηματολογια οτι το κανεις για να μην εχεις πειρασμους κ να μπορεις να του αφοσιωθεις ολοκληρωτικα!!!!!
κ στην τελικη, το τι ειναι σωστο για τον καθενα ο ιδιος μονο το ξερει.
νομιζω οτι ο καθενας πρεπει να κανει ο,τι θελει,αρκει να υπογραφει τις πραξεις του-κ να ειναι ετοιμος για τις συνεπειες φυσικα!
{ ROSEBUD @ 22/01/2009, 00:44:33 }
βρε μανία μ'αυτά τα κέρατα!ταράνδους βλέπεις στον ύπνο σου?
μπορεί η κοπέλα να βρήκε ένα γεμάτο πορτοφόλι στο δρόμο και να έχει μπει σε δίλημμα
{ Luminita @ 22/01/2009, 00:56:42 }
{ nounoukos @ 22/01/2009, 02:19:11 }
rozy is pushing her luck:
βρε μανία μ'αυτά τα κέρατα!ταράνδους βλέπεις στον ύπνο σου?
{ synnefoula @ 22/01/2009, 12:13:19 }
Τελικά ενδίδουμε? Όποιοι λένε ναι, να σηκώσουν το χέρι! Πρέπει να έχω απάντηση άμεσα!!!! (η μονη αποδεκτή απάντηση ήταν του doureiou Ipnou)
{ ROSEBUD @ 22/01/2009, 14:09:42 }
καλά κοίτα τώρα αν η σοκολατίνα που θα φας πρόκειται να παχύνει και άλλους με την παρασυμπαθητική μεταβατική ιδιότητα μάλλον κανείς δεν πρόκειται να σηκώσει το χέρι...αλλά ούτε και να το κατεβάσει...
{ Luminita @ 22/01/2009, 14:18:00 }
Εξαρταται απο τον πειρασμο, αν προκειται για την απολαυση ενος γλυκου, σηκωνω το χερι και απο την αλλη μερα διαιτα. Αν προκειται για "αμαρτωλη" απολαυση, κανω φτου φτου και κρυβω το χερι μου.
{ nounoukos @ 22/01/2009, 15:14:36 }
αν, αν ενδωσεις, θα παψει να υπαρχει ο πειρασμος.
αντιστρεφω τους όρους και σε ρωταω:
σου ειναι ανυποφορος ο πειρασμος και θελεις να τελειωνεις με αυτον;
ή απολαμβανεις την αναμονη γνωριζοντας οτι υπαρχει για σενα μια σοκολατα στο ψυγειο που σε περιμενει;
λουμινιτα, με τον φαντομ ξαδερφια ειστε;
πολύ φτου φτου πεφτει βρε! ευχομαι να μη χρειαστει να με ξεματιαξετε καποια στιγμη εσεις οι δυο!
{ Luminita @ 22/01/2009, 19:35:35 }
Μη στεναχωριεσαι, Νουνουκε, ξερω να ξεματιασω, δεν ξερω αν πιανει. Παντος, εγω ξεματιαζω τα παιδια μου. Παιδια, πρεπει να κρατησετε ομπρελα γιατι πεφτει πολυ φτου φτου.
{ charm_quark @ 23/01/2009, 11:58:43 }
Εδώ δελεάστηκαν οι πρωτόπλαστοι απο ένα μήλο.... είναι δυνατό να μην δελεαστείς απο μία τούρτα με σιριοπιαστή βάση, κρέμα μόκα και μπισκότα oreo;;;;;
Νομίζω ότι οι πειρασμοί είναι μέσα στο μυαλό μας και μόνο... Αν έχεις βάλει σκοπό να χωρέσεις στο στενό το τζιν θα αποφύγεις και την τούρτα και δε θα γίνεις τετράφυλλη ντουλάπα. Θα φας ένα κομμάτι μόνο και θα μοιράσεις την επόμενη στους πιτσιρικάδες που κάνεις μάθημα.
Αν τώρα ο πειρασμός είναι ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin.... κάτσε να τις έβρισκα στην Ελλάδα και θα σου έλεγα αν δεν πούλαγα το κοτόπουλο για να πάρω 5 ζευγάρια!.....
Αν ο πειρασμός είναι ζωντανός... πχ είναι πειρασμός να πάρω ένα Μολοσσό ή ένα Boxer.... αλλά εκεί σκέφτομαι την οργή της ιδιοκτήτριας και την οργή της Φρουφρους.
Σε όλες τις περιπτώσεις ζυγίζεις τα πράγματα. Αν ο πειρασμός είναι μία ιδέα που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το να πληγωθούν άνθρωποι που αγαπάς του δίνεις ένα σουτ και τον διαγράφεις απο το μυαλό σου. Τέλος....
Παω να πραγματοποιήσω έναν άλλο πειρασμο τώρα και να ετοιμάσω ένα διαγωνισματάκι....
{ synnefoula @ 23/01/2009, 20:22:09 }
Nounouke αναμονή=υπομονή. υπομονη
{ synnefoula @ 23/01/2009, 20:26:18 }
Δεν ξέρω γιατί αλλά το έκοψε! Λοιπόν έλεγα νουνουκε οτι:
αναμονή=υπομονή. υπομονή
{ synnefoula @ 23/01/2009, 21:25:46 }
Τρίτη προσπάθεια και φαρμακερη. αναμονή=υπομονή νουνουκε. Δεν με διακρίνει. Συμπέρασμα: Βουρ στο γλυκό. Άλλωστε και η σοκολάτα δεν μπορεί να σε περιμένει για πάντα να την φας αφού έχει ημερομηνία λήξης... Και θα χοντρύνω μονο εγω!
{ Luminita @ 23/01/2009, 23:50:30 }
Στειλε μου κι'εμενα λιγη, να χοντρυνουμε και οι δυο.
{ ROSEBUD @ 24/01/2009, 01:47:27 }
Καλή όρεξη τότε γατογυναίκα μόνο μην την καταβροχθίσεις πολύ αβυσσαλέα γιατί καραδοκούν αναπάντεχοι και ανεπιθύμητοι πνιγμοί!(υπάρχουν και επιθυμητοί πνιγμοί?)
{ ROSEBUD @ 05/02/2009, 23:12:20 }
τελικά δεν μας είπες,την έφαγες τη σοκολάτα?νόστιμη?τι είχε μέσα?φον-ντούκια ή μύγδαλα??
{ Luminita @ 06/02/2009, 02:21:10 }
{ LittlePrince2s @ 06/02/2009, 22:30:25 }
Εύχομαι να ήταν με μύγδααααλαααααααααααααααα!!
Δεν λέω με φυστίκια γιατί θα παρεξηγηθώ
{ Luminita @ 16/02/2009, 16:13:24 }
Catwoman, αυτο για σενα. Κουραστηκες τοσο με τα 100 ποστ οποτε σου χρειαζεται ενεργεια για τα επομενα.
{ synnefoula @ 16/02/2009, 20:17:05 }
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
{ KRINA @ 07/10/2009, 17:30:26 }
ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΛΑ...... ΔΕΝ προσπαθούσαμε να απομακρυνθούμε από τον πειρασμό αλλά προσπαθούσαμε να πείσουμε τον εαυτό μας πως δεν το χρειάζεται γιατί πολύ απλά θα μας κάνει κακό;
Δεν ειναι αρκετή ή σκέψη του κακού που μπορεί να μας προκαλέσει κάτι;
Γιατί να στίβουμε τον εγκέφαλό μας για κάτι αφού η λύση από την αρχή είναι μία και προσφέρει την καλύτερη ψυχική και σωματική υγεία?????
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ που τα κανει όλα σωστά αλλά γιατι να μη δοκιμάσουμε όλοι την πιο απλή λύση?????
"ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!!"
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Υπάρχουν 27 μηνύματα σε αυτό το θέμα