{ nounoukos @ 03/06/2009, 08:33:34 }
Τωρα εγώ θα το πω, και πείτε μου αν ειμαι εκτος τόπου και χρόνου..
Δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να πηγα για να ψηφίσω σε ευρωεκλογες.
Μερικές φορες αναρωτιόμουν πότε στο καλό γίνονται αυτές οι ευρωεκλογές και δεν παιρνουμε χαμπάρι!
Είναι η πρώτη φορά που -αν και δεν βλεπω σχεδον καθόλου τηλεόραση- βλέπω να γίνεται τέτοιος χαμός (ομιλίες, διαφημίσεις, ΝΤΙΜΠΕΪΤ !!! , χαρτοπόλεμος) για τις Ευρωεκλογές!
Είναι δική μου εντύπωση;
γιατί τωρα όλοι θέλουν να ψηφίσουμε, την στιγμή που τις προηγούμενες φορες λες και το είχανε μυστικό;
και επι της ευκαιρίας..... θα ψηφίσετε;
{ Doureios-Ipnos @ 03/06/2009, 08:39:29 }
εγω παντως-χωρις να θελω να υπονοησω τπτ φυσικα-παντα τις καταλαβαινα...και ψηφιζα...και φυσικα και τωρα θα ψηφισω...
{ nounoukos @ 03/06/2009, 08:54:27 }
ειχε και τις αλλες φορες τοση φασαρια με ομιλιες και τα ρεστα;
στην τηλεόραση δε βλέπεις τιποτε άλλο, ούτε στις κανονικές εκλογές τέτοιο πραγμα!
{ Doureios-Ipnos @ 03/06/2009, 08:55:47 }
ειχε γενικα τζερτζελε...αν ηταν τοσο μεγαλος δε θυμαμαι :S
{ charm_quark @ 03/06/2009, 11:19:30 }
Θυμάμαι... που στις προηγούμενες ευρωεκλογές να ήταν... ή στις πιο παλίες... που ήμουν Θεσσαλονίκη και δεν θα κατέβαινα να ψηφίσω, (σιγά μην έκανα 700 +700 = 1400 km για πάρτυ τους!). Τελευταία μέρα όμως, σαββατο βράδυ, βγήκε μία ανακοίνωση ότι ήταν υποχρεωτικό και φύγαμε επειγόντως μία παρέα πέντε ατόμων να κατέβουμε προς τα νότια. Το ταξίδι υπερδιπλασιαστηκε... γιατί τράκαρε και το λεωφορείο που πηγαίναμε! Εκανα 20 ώρες ταξίδι μέσα σε μία μέρα μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να ψηφίσω. Τελικα την άλλη μέρα όπως αποδείχθηκε, κάποιος είχε εκφράσει λάθος αυτό που ήθελε να πει.... και δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία!
Θα πάω να ψηφίσω. Δίπλα στο εκλογικό κέντρο είμαι... αλλά.... δεν δεσμευομαι στο ποιον ή τι θα βάλω μέσα στο μαγικό φακελάκι!
{ tonight @ 03/06/2009, 17:52:41 }
Ίσως επειδή τόσους μήνες μας λένε όλοι για τη διαφορά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και φτάσαμε επιτέλους στις εκλογές, να γίνεται τόσος ντόρος. Κι εγώ θα πάω να ψηφίσω, κι ας πρέπει να διανύσω κάποια χιλιόμετρα. Δεν πρόκειται να πάω για μπανιο, όχι!!
{ tonight @ 03/06/2009, 17:53:35 }
Επίσης δεν πρόκειται να ψηφίσω κάποιο από τα δυο μεγάλα κόμματα ...
{ ROSEBUD @ 03/06/2009, 18:01:11 }
ούτε και γω!
αλλά ακόμη και αν δεν ψηφίσουμε ουσιαστικά δεν υπάρχουν συνέπειες,σωστά?
{ nounoukos @ 03/06/2009, 22:04:28 }
εντάξει! θα πάω!
... και τί να ψηφίσω;;;
σημερα άκουσα την εξής απάντηση σε ένα καφενείο, προφανώς η ερώτηση ήταν περιπου "τι ειναι ευρωεκλογές".
"πώς ειναι το τσάμπιονς λίνγκ και το ελληνικό πρωτάθλημα; Ε! εσύ ποιό προτιμάς!!! "
{ mafaldina @ 04/06/2009, 21:25:20 }
Το ακόμα πιο γελοίο σε όλο αυτό το πανηγύρι είναι ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν από καιρο δηλώσει περίτρανα ότι οι έλληνες αδιαφορούν πλήρως για τις εκλογές αυτές. Η αποχή θα είναι μεγάλη, όλοι θα είναι στην παραλία, θα έχουν φύγει για 3ήμερο κλπ.
Άρα να μας εξηγήσει κάποιος, αφού κανείς δεν νοιάζεται, για ποιον έχουν λυσσάξει τα κανάλια όλες αυτές τις μέρες να δείχνουν όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις;
{ charm_quark @ 04/06/2009, 21:56:40 }
Γιατι αυτός είναι ο λόγος που περνάω... το 2ο ή το 3ο έτος χωρίς "ενεργή" τηλεόραση στο σπίτι!!!!!
{ mafaldina @ 04/06/2009, 23:10:41 }
Tώρα αυτό δεν το κατάλαβα.
Τι εννοείτε "χωρίς ενεργή τηλεόραση" κυρία μου;
{ tonight @ 05/06/2009, 00:21:47 }
Μάλλον εννοεί πως η τηλεόραση είναι απλά ένα έπιπλο στο σαλόνι ... δεν εκπέμπει
{ charm_quark @ 07/06/2009, 08:36:33 }
Καλημέρα... πάω να ....ψηφίσω;;;;
Εχω μπροστά μου 65 ολόκληρα χιλιόμετρα για να σκεφτώ τι; ποιον; και γιατί; και ευτυχώς χωρίς διαφημίσεις!!! είδα ήδη να κατεβάζουν όλο αυτό το χαρτομάνι από τους δρόμους!
υγ. και εννόω αυτό ακριβώς tonight! Με τη διαφορά οτι τον πρώτο ενάμιση χρόνο... εκτός από απλά μη ενεργή ήταν και καμένη! (που συνεχίζει να είναι) αλλά μια φορά που ήμουν γριπωμένη και κρεβατωμένη βούτηξα την τηλεόραση της αδερφής μου και την έκανα έπιπλο για τη σκόνη μόλις μου έπεσε ο πυρετός.
{ ROSEBUD @ 07/06/2009, 09:55:33 }
κι εμείς θα ψηφίσουμε τελικά αλλά διαολιζόμαστε!
{ tonight @ 07/06/2009, 21:13:58 }
Εμείς σήμερα γράψαμε 260 χιλιόμετρα για να ψηφίσουμε αλλά χαλάλι... ενώ άλλες φορές δε θα μ' ένοιαζε και τόσο κ ενώ υπάρχουν εκλογές στις οποίες δεν πήγα να ψηφίσω, αυτή τη φορά μου την έδωσε η απολιτίκ απάθεια που πάνε να περάσουν! Τα κανάλια νομίζω πως επηρέασαν περισσότερο από κάθε φορά τους ψηφοφόρους με όσα έλεγαν για την αποχή ... δυστυχώς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που διαμορφώνει πολιτική στάση με βάση την κυρίαρχη θέση της τηλεόρασης... γι' αυτό έφτασε η αποχή στα ύψη, γι' αυτό ανεβαίνουν τα ποσοστά του Λαος (όλες τις προηγούμενες μέρες μας τα 'πρηξαν πως ανεβαίνει το Λαος και χάνουν έδαφος οι Οικολόγοι). Προσωπικά αυτή η εξέλιξη εμένα με τρομάζει...
{ charm_quark @ 08/06/2009, 01:16:30 }
Αυτή τη συζήτηση... (για το ΛΑΟΣ) την έκανα χθες...
Παραμένω σοκαρισμένη από τα ποσοστά του και μου φάνηκαν αναμενόμενα τα ποσοστά συμμετοχής!
Προσωπικά... συνδίασα και παραλία και ψήφο και δουλειά! αχαχαχαχα
Μόνο που η θάλασσα ήταν παγωμένη και με έπιασε πονοκέφαλος από την πρώτη βουτιά!
Βέβαια ακολούθησε το γνωστό meeting του charm_quarkαίικου με την έκδοση των exit polls... με ψητούρα, σπιτικό κρασάκι,μπόλικο παγωτό και "πολιτική" συζήτηση... που ειναι αυτό που θυμαμαι μετά απο κάθε εκλογές απο τα παιδικά μου χρόνια! Ισως γι'αυτό να έχω συνδιασει ολες τις εκλογικές αναμετρήσεις με ξαδερφικές συναντήσεις, πολύ γέλιο και πολύ φαγητό!!!!...
Ξεκοιλιαστήκαμε και σήμερααααα!!!!!
{ k@Tie @ 08/06/2009, 13:47:57 }
ξέρετε το ποσοστό που απείχε απο τις εκλογές ;;; πολύ θέλω να το μάθω
{ ROSEBUD @ 08/06/2009, 13:58:24 }
άκουσα για 45%
{ WayFaReR @ 08/06/2009, 19:02:32 }
Άρα αν κάνεις ένα κόμμα που να είναι υπερ της αποχής θα βγεις κυβέρνηση!!!
Βέβαια και η αποχή πολύ γενικό είναι; Αποχή από τι πράγμα; Δηλαδή, μην το γενικεύουμε γιατί από ένα όριο και μετά καταντάει αηδία...
{ WayFaReR @ 08/06/2009, 19:57:30 }
“Τι εννοείτε "χωρίς ενεργή τηλεόραση" κυρία μου;”
Θα σου πω εγώ γιατί είσαι μικρή ακόμα και δεν ξέρεις...
Χωρίς “ενεργή τηλεόραση” σημαίνει με “παθητική τηλεόραση”... Δηλαδή...
Αντί η Charm να βλέπει τηλεόραση η τηλεόραση βλέπει Charm…
Έτσι η Charm σώζει από σίγουρη καταστροφή τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που της έχουν μείνει, ικανοποιεί το αίσθημα της αυτοπροβολής της που το έχει σε υπέρμετρο βαθμό και γλιτώνει και λεφτά από την επισκευή της τηλεόρασης...
Υγεία, ικανοποίηση και οικονομία τρία σε ένα!!!
Υπάρχουν 21 μηνύματα σε αυτό το θέμα