Μπουγιουρντί (hot)

{ lefterishomesef @ 20/06/2009, 19:51:18 }

ΥΛΙΚΑ:


ντοματα
φετα
ελιες
καυτερη πιπερια
τσιλι
tobassco
λαδι
κασερι
ριγανη
λιγο αλατι.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: βαζουμε στο κατω μερος λιγο λαδι.εν συνεχεια βαζουμε ενα κομματι φετα να καλυπτει ολο το σκευος που κατα προτιμηση 8α ειναι στρογγυλο και μικρο.μετα βαζουμε ντοματα μια στρωση απο τα καυτερα μας και μετα ξανα το ιδιο απο την αρχη.οταν φτασει μεχρι επανω ριχνουμε της ελιες και το κασερι.το ψηνουμε σε μικροκυμματων για 20 λεπτα.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.


{ ROSEBUD @ 20/06/2009, 20:49:33 }

με συγχωρείς βρε Λευτέρη αλλά με τόσα καυτερά και να θέλουμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο,δεν πρόκειται να μπορέσουμε!

να πάμε σινεμά εννοώ


{ anna @ 21/06/2009, 21:51:18 }

Αν φτιάξουμε μπουγιουρντί σκέτο (να περιορίσουμε το hot δηλ.)?


{ Doureios-Ipnos @ 22/06/2009, 11:28:50 }

για να μη χασουμε το σινεμα?


Υπάρχουν 4 μηνύματα σε αυτό το θέμα