{ nounoukos @ 28/06/2009, 23:46:46 }
με πήγε ενας φιλος μου σημερα μια εκδρομή έκπληξη.
κάτι ανέφερε χτές για εναν καταρραχτη με ζεστο νερο, και ειπα λάθος θα κάνει.
μετά σήμερα εν οδώ μου είπε οτι δεν εκανε καθόλου λάθος, και μάλιστα δίπλα του εχει και εναν καταρραχτη με κρύο νερο!
ανυπομονούσα να το δω αυτο, και τελικα πραγματικά έτσι έγινε.
το είδα..
όπως ήταν αναμενομενο, μπήκα στην λιμνούλα με το ζεστό νερο, (καθοτι λιγο κρυουλιάρης οταν ειναι να μπω σε τετοια πραγματα) που φαινεται στα δεξιά της φωτογραφιας, και το καταφχαριστήθηκα! ηταν η πρωτη φορα που μπηκα σε ιαματικα λουτρα.
αυτό που ΔΕΝ ηταν αναμενόμενο, ήταν οτι έκανα τρεις φορες σκωτσέζικο ντουζ (ενας θεος ξερει πως πηρα την αποφαση την πρωτη φορα) και η αισθηση ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ! κομπλίτλι αουτ οφ δις γουόρλντ!
απο τη ζεστή γούρνα τσουπ! κατευθειαν κατω απο τον κρύο καταρράχτη!
και ηταν πολύ παράξενο όταν κάθισα στο πεζουλάκι αναμεσα στους δυο καταρραχτες, και η πλάτη μου βρεχόταν απο ζεστο νερο, ενω τα πόδια μου απο κρύο. (εκει που εχει ακουμπήσει ενας κύριος και μάλλον θεραπευει τον κώλο του με υπο πιεση ριπτόμενο ιαματικο νερο....)
ο χώρος ειναι εξαιρετικός, προσεγμένος και καθαρός, γεμάτος λουλούδια και παππούδες.
πιο πανω υπαρχει ταβερνα, σήμερα ειχε μια βάφτιση κιολας, και δίπλα υπάρχει και το αναψυκτήριο με μια μεγάλη πισίνα με ιαματικό νερό.
δεν θα μπορύσα να μην αναφερω και μια άλλη καινουρια εμπειρία για μένα, το να στεκεσαι κατω απο εναν καταρραχτη, ειδικα τον μεγάλο. ειναι σαν να σου κανουν μασαζ σαρανταπεντε επαγγελματιες μασσερ γυναικες, (δική μου ειναι η παρομοίωση, παρακαλω επιτρεψτε μου να εχω γυναικες μασσερ ) και ειναι απερίγραπτο.
η περιοχή ειναι ευκολα προσβάσιμη, μεσα απο την Αριδαία, και βρισκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά της.
Ή κοντά της!! οπως προτιμάτε.
{ Tooth-fairy @ 29/06/2009, 09:30:38 }
ελπιζω η εξωπραγματικη αισθηση του σκωτζεζικου ντους να μη σε επηρεασει και αποκτησεις και αλλες σκωτζεζικες συνηθειες (ξερεις φουστιτσα και μαλιστα underwearless....)
παντως ωραια φαινεται....αν εξαιρεσεις το ΜΟ ηλικιας.....
εχεις βρε παιδι μου μια ταση να φωτογραφιζεις λουομενους!!!!!!!
{ Luminita @ 29/06/2009, 10:51:24 }
Αααααααχ, Τουθιτσα, πολυ καλο αυτο με τις σκοτσεζικες συνηθειες, εχεις πολυ πλακα. Τον εβγαλες knock out τον Νουνουκο.
Φοβερο μερος, Νουνουκε, λες και ειναι απο αλλο κοσμο, δεν ηξερα οτι υπαρχουν στη Ελλαδα τετοια μερη. Που ειναι η Αριδαια?
{ ROSEBUD @ 29/06/2009, 15:09:28 }
πού θα μας πάει??θα του τις βάλουμε τις ζαρτιέρες!
καλά βρε δεν φοβήθηκες μην πάθει τίποτα η καρδιά σου από την απότομη εναλλαγή ζεστού-κρύου?
στα γαλλικά η γυναίκα που κάνει μασάζ λέγεται "μασέζ"
{ nounoukos @ 29/06/2009, 17:29:01 }
ροζι δε με χαλαει καθολου!
σαρανταπέντε να ειναι κι ας λέγονται και χαζέζ.
κατσε να δω που αλλου εχω να απαντησω, γιατι μαζευτηκανε πολλες οι παρατηρησεις!
Η Αριδαία λεμονίτα βρισκεται καπου στην διαδρομή απο θεσσαλονίκη προς Εδεσσα.
για περισσοτερες πληροφοριες να πας πει κανενας γεωγραφάκιας, γιατι εγω δεννννν.......
ρόζι δεν το πιστευα οτι θα χωθω κατω απο το κρυο νερο, αλλα με την θερμοκρασια που ανεβαζεις μεσα στην πισινούλα με το ζεστο νερο, το σοκ δεν ειναι και τοσο μεγαλο, μη σου πω οτι καποια στιγμη ειναι και ....αναγκαίο!
Επ! σε πιανω! μη σκεφτεσαι πονηρα βρε!!!
...αντε καλα, λίγο πονηρά ομως!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (λουβ) ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, δεν εχουμε και αρκετα φατσουκια για να σου απαντησω κατάλληλα!!!
(ξερεις, λείπουν μερικά φατσουκια, ενα με τσαντάαακι, ενα με κραγιοοοον, και τετοια!)
να πάτε παντως οσοι κοντινοί δεν εχετε πάει.
και να κοιτάτε γυρω γυρω για φωτογραφους βεβαιως βεβαιως!
(α ρε τουθ, δε θα σε πετυχω πουθενα;;; )
{ Tooth-fairy @ 29/06/2009, 17:58:55 }
Μονο στειλε καμια προειδοποιηση να παρω ποζα!
{ ROSEBUD @ 29/06/2009, 23:35:53 }
"σαρανταπέντε να ειναι κι ας λέγονται και χαζέζ."
βρε συ το μέρος πώς διαβάζεται?πειράζει να το λέω Ροζάρ?
{ Luminita @ 30/06/2009, 00:13:58 }
{ _fantom_ @ 30/06/2009, 20:38:02 }
είναι τα λουτρά Πόζαρ, το έχω κι εγώ στα υπόψη να πάμε καποια στιγμή
ροζεβύδ
βρε συ το μέρος πώς διαβάζεται?πειράζει να το λέω Ροζάρ?
{ _fantom_ @ 12/07/2009, 22:53:45 }
... και επειδή η "κάποια στιγμή", δεν αργεί πάντα πολύ... σήμερα λοιπόν πήγαμε κι εμείς μια βόλτα στα λουτρά της Αριδαίας. Ωραίο μέρος, δεν μπήκαμε βέβαια στο νερό, αλλά είδαμε το μέρος και είπιαμε έναν καφέ δίπλα στη μεγάλη πισίνα
{ alkyonida2 @ 13/07/2009, 14:13:46 }
Oreo fenete!posi ora apo Kavala?
{ nounoukos @ 13/07/2009, 14:38:09 }
απο καβαλα ε;
δε θαναι κανενα δυομισαωρο;
μηπως σου ειναι ευκολο να γραφεις στα ελληνικα, χωρις παρεξηγηση, αλλα εχουμε συνηθισει ετσι εδω και καιρο.
{ alkyonida2 @ 13/07/2009, 15:07:05 }
Den mporo na grapso elinika kardia mou!
{ Doureios-Ipnos @ 14/07/2009, 15:18:11 }
κι εγω θελω να παω :(
{ ROSEBUD @ 25/01/2010, 02:36:14 }
θα πάμε στο εγγύς μέλλον
και θα κάνουμε και σπα!ακούς Ζανζανίτοοοοοο??????
χωρίς πασπά!
Υπάρχουν 15 μηνύματα σε αυτό το θέμα