Ο Φλόκα...

{ charm_quark @ 06/02/2010, 21:37:16 }

Ναι, έτσι βαφτίστηκε ο μικρός ζωηρός πετρελαιοπνιγμένος γάτος μου, από το νουνό της Φρουφρους.

Ο Φλόκα λοιπόν ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!

Μάλλον ξεσυνήθισα να έχω μικρό-ζωηρό γατί.

Τρώει απιστευτες ποσότητες παντώς είδους φαγητού. Δεν τον προλαβαίνω. Μια κονσέρβα στην καθισιά του, ξηρή τροφή της Φρουφρους, ξηρή τροφή για μωρά γατια, γάλα, ψωμί... και γενικότερα ότι φαγώσιμο βρει μπροστα του.

Αφου φάει τον άμπακο, αρχίζουν τα όργανα καθε ημέρα. Τρέχει σα δαιμονισμένο μέσα στο σπίτι, το laser, βοηθάει λίγο στην εκτονωση του, αλλα μόνο για λίγα λεπτά. Πειράζει κάθε καλώδιο, κάθε χαρτι, κάθε τι που του κάνει εντύπωση.

Το σπίτι μοιάζει με παιχνιδότοπο. Ολα τα παιχνίδια της Φρουφρους, βγήκαν ξανα στη χρήση. Μπάλες, μπαλάκια, κουδούνια, τσαλακωμένα χαρτιά τα πάντα είναι παιχνίδια.

Και αφού στο περασμα του προκαλέσει τον πανικό, μετά νιαουρίζει ασταμάτητα μέχρι να τον πάρω αγκαλιά και να αρχίσει να παίζει με τα χέρια μου.

Οταν περπατάμε, τρέχει πίσω από τα πόδια μας, μεσα στα πόδια μας, πότε θα τσακιστούμε δεν ξέρω...

Και το να φοράμε τζιν είναι πια ατού.... γιατι τα νύχια του δεν περνάνε στο δερμα κατα την προσπάθεια του να σκαρφαλώσει πάνω μας... ούτε ιτια λουλουδιασμένη να είμαστε!

Αχ... αντε να περάσουμε απο την παιδική αυτή ηλικία... γιατι σα να καλόμαθα με την κυρία Φρουφρου που είναι τύπος και υπογραμμος...

Αν και όταν τα σκέφτομαι κάτι τέτοια έκανε και αυτή μέχρι που στειρώθηκε και ησύχασε το σύμπαν όλο....

Κατα τα άλλα είναι ένας μικροσκοπικός αγκαλίτσας... που βάλθηκε να καταστρέψει το σπίτι μου!!!!!!

{ ROSEBUD @ 08/02/2010, 00:08:33 }

τραβάτε με κι ας κλαίω!

όπως άλλοι κάνουν μετατροπές στο σπίτι τους ώστε να είναι ασφαλές για μωρό,εσύ θα πρέπει να το κάνεις ασφαλές για γατί!΄για να μην πάθει κάτι το σπίτι,όχι το γατί

{ charm_quark @ 10/02/2010, 14:22:48 }

Αναμένετε βίντεο ξεκαρδιστικό!

Η νέα μανία-απασχόληση του Φλόκα, είναι ένα.... διάφανο ντοσιέ!

Ολημερίς και ολονυχτίς δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να "ακονίζει" τα νύχια του πάνω στον διάφανο ντοσιέ!

Πως τρέχουν τα χαμστεράκια στη ρόδα τους;;;

Ενα τέτοιο πράγμα. Μπορει να το κάνει (χρονομετρημένα) για 10 λεπτά συνεχόμενα. Μετα να ασχοληθεί με τη μπάλα του και θα επιστρέψει για την άσκηση του στο ντοσιέ!

Μισο... να φορτίσω την κάμερα... και επιστρέφω με το βιντεο!

{ charm_quark @ 10/02/2010, 14:41:44 }

{ ROSEBUD @ 10/02/2010, 23:50:02 }

χαχαχαχαχα!ρε συ μήπως προσπαθεί να το ανοίξει?

{ charm_quark @ 17/02/2010, 12:52:43 }

Φλόκα ο καρπαζο-εισπράκτορας ή αλλιώς ο σημαδεμένος!

Δώσε θάρρος στο... αδέσποτο... να σ'ανέβει στο κρεβάτι! Ετσι και ο Φλόκα... ξεθάρρεψε και αποφάσισε πως η ουρά της Φρουφρους είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.... Και η Φρουφρου αντέδρασε και έγινε το μακελειό. Τώρα όποτε τον συναντάει μετα τα χχχχουυουουου....χχχχουουουυο.... φτουουουοου του ρίχνει και μία κατακέφαλη και το νιάνιαρο δεν τρομάζει, αρχίζει και την κυνηγάει σ'όλο το σπίτι.

Κακώς βέβαια γιατί αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει μία σημαδεμένη μύτη, γεμάτη γρατζουνιές!

Παραδίδω τα όπλα... δεν θα τα πάνε ποτέ καλά.

{ Doureios-Ipnos @ 17/02/2010, 15:09:24 }

γατο-εμφυλιος

{ ROSEBUD @ 17/02/2010, 15:23:56 }

ούτε αδέρφια να ήταν!

{ charm_quark @ 23/02/2010, 00:35:19 }

Παρόλες τις διαολιές του, είναι ένας τρυφερος γατούλης.

Πριν 3 δευτερόλεπτα είχε σηκώσει το μισό χαλι και είχε μπει απο κάτω και τώρα έρχεται γουργουρίζοντας για αγκαλιές.

Αν προσπαθήσεις να τον πάρεις αγκαλιά την ώρα του παιχνιδιού, θα βγεις σημαδεμένος αλλα τη νύχτα έρχεται και χώνεται στην αγκαλιά σου για παρέα.

Κλειδια, τηλεκοντρολ, κινητα, στυλοι, αναπτήρες, κολύρια και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει βάρος το μισό του βάρους του, πρέπει να είναι σε ύψος ανω του 1.5 μέτρου για να γλιτώσει απο την μανία του. Απο την άλλη κάθεται σαν παναγία να του καθαρίσω τα ωτιτιδικά αυτιά του από την μπίχλα, να του βάλω σταγόνες και να πιει την αντιβίωση του.

Βλέπει τη Φρουφρου και κυνηγα μανιωδώς την ουρά της (παρα τις γρατζουνιές που κονομαει κάθε φορά, αλλα όταν αυτη τρώει αυτος ζητιανευει μπροστά της με τόσο ικετευτικό βλέμα που λίγο θέλει να λυγίσει και αυτή.

Διαολάκι ή αγγελούδι είναι το ερώτημα;

{ ROSEBUD @ 23/02/2010, 19:49:58 }

Διαολάκι με τη μορφή αγγέλου!

φράση που συνήθως χρησιμοποιώ για τη μικρή μου

{ charm_quark @ 04/03/2010, 15:59:24 }

{ LittlePrince2s @ 06/03/2010, 01:03:17 }

Καλά είναι θεός έτσι????

{ charm_quark @ 09/03/2010, 11:22:11 }

Ναι... είναι ο θεός της αυπνίας! Δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε, ούτε εμάς ούτε τη Φρουφρου! Ολη τη νύχτα την πειράζει και γίνεται της κακομοίρας με αποτέλεσμα να μένουμε όλοι άυπνοι.

Σε προσπάθεια να τον περιορίσουμε σε άλλο δωμάτιο το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να μένει άυπνη ολόκληρη η πολυκατοικία!

Θα τον βγάλω σε πλειστηριασμό... Τον θέλει κανείς;;;

{ charm_quark @ 09/03/2010, 17:57:06 }

ασμα.... αφιερωμένο στον Φλόκα!!

Πωλείται όπως είναι εμβολιασμένο!!!

με χιλιάδες αντιβιώσεις φορτωμένο

Πωλείται όπως είναι όσο όσο...

φτάνει θέε μου απο εκείνον να γλιτώσω!

Ωπααααα....

{ charm_quark @ 31/05/2010, 13:04:57 }

Ο μικρός Φλόκα, ζει πια στο χωριό!!

Δεν τον χωρούσε το διαμέρισμα.... όπως θυμάστε.

Last week λοιπόν, πρέπει να έφτασε (όπως υπολογίζουμε) κάπου 7 μηνών και ήρθε ο καιρός για τη στείρωση.

Όταν ξυπνούσε λοιπόν από τη νάρκωση ήταν τόσο μα τόσο αστείος που έκλαιγα από τα γέλια.

Προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβατάκι του, παραπατάει, στέκεται. Με κοιτάει και θέλει να έρθει στην αγκαλιά μου. Κάνει 1 βήμα εμπρός, 2 δεξιά, 3 αριστέρα και πέφτει ξερός για να κοιμηθεί ξανά. Αυτό συνεχίζεται το επόμενο μισάωρο.

Πήγαινε σα μεθυσμένο. Ισορροπία μηδέν. Αλλού πατούσε, αλλου βρισκόταν.

Ηταν το πιο γελοίο θέαμα με γατί που έχω δει.

Η ατάκα της ημέρας έγινε "Τι πίνεις και δεν μας δίνεις βρε Φλόκα;;;;;"

Ετσι άλλος ένας Καστράτο προστέθηκε στην γατοφαμίλια μας!

Υπάρχουν 15 μηνύματα σε αυτό το θέμα