{ Doureios-Ipnos @ 01/03/2010, 09:43:16 }
λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι ειναι τα τεκμηρια, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ειχαν καταργηθει!
δειτε αυτο το αρθρο με εμγαση την τελευταια παραγραφο:
"Έτσι, για παράδειγμα, τουλάχιστον 29.000 ευρώ πρέπει να δηλώνει ένας έγγαμος (τεκμήριο 5.000 ευρώ), με διαμέρισμα 200 τ.μ. (10.000 ευρώ), εξοχικό 100 τ.μ. (2.000 ευρώ), Ι.Χ. 2000 κ. εκ. (3.000 ευρώ), οικιακή βοηθό (4.000 ευρώ) και παιδί σε ιδιωτικό σχολείο (5.000 ευρώ)."
(αντιγραφη απο το in.gr)
και πειτε μου:
να γελασω?
να κλαψω?
τι να κανω τελος παντων?
{ charm_quark @ 01/03/2010, 10:53:05 }
Εγώ έχω μια απορία....
Αν έχει κάποιος βοηθητικό προσωπικό... του βάζει ΙΚΑ;
Που στο καλό θα φαίνεται τότε ότι το έχει;
{ Doureios-Ipnos @ 01/03/2010, 11:45:34 }
δλδ αμα δεν εχει δηλωμενη την οικιακη βοηθο κ πρεπει αν με τα υπολοιτα να δηλωσει 25.000,00 ευρω, σε καλυπτει?
{ charm_quark @ 01/03/2010, 13:29:20 }
δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις!!!!!
{ Doureios-Ipnos @ 01/03/2010, 22:52:27 }
εμ, ετσι που τα γραφω πως να καταλαβεις :D
απλα μια αγανακτηση εκφραζω μ αυτα που βλεπω κ ακουω..
γιατι λιγο εχω βαρεθει να βλεπω ελευθερους επαγγελματιες να δηλωνουν εξευτελιστικα χαμηλο οικογενειακο εισοδημα, να παιρνουν διαφορα επιδοματα που απευθυνονται σε μη προνομιουχες ομαδες κ ν αλλαζουν αυτοκινητο καθε τρις κ λιγο...
{ ROSEBUD @ 02/03/2010, 09:27:24 }
και τι αυτοκίνητο!!εκείνα τα ψηλά με τις μεγάλες τις μούρες που τις βλέπεις στον καθρέφτη από πίσω σου και νομίζεις ότι θα σε πατήσουν σαν οδοστρωτήρας,που συνήθως έχουν και τα φώτα ανοιχτά μέρα μεσημέρι και όλους τους βλέπουν αφ'υψηλού και κυριολεκτικά και μεταφορικά!να τους δω τι θα πληρώνουν όταν η βενζίνη ΄πιάσει δίευρο!
προσωπικά με έχει πιάσει ένας σαδισμός και όποτε τους βλέπω να πλησιάζουν,πατάω φρένο και πηγαίνω σαν ΄χελώνα κι ας κατεβάζουν όσες καντήλες θέλουν!
{ charm_quark @ 02/03/2010, 12:51:45 }
Χαχαχαχα.... εμενα μου τη δίνουν που έρχονται στο μισό μέτρο με τα φώτα τέζα αρυθμιστα.
με έχει πιάσει ένας σαδισμός και όποτε τους βλέπω να πλησιάζουν,πατάω φρένο και πηγαίνω σαν ΄χελώνα
{ Doureios-Ipnos @ 03/03/2010, 08:38:21 }
βασικα εχω καταλαηξει στο συμπερασμα οτι καποιοι εχουν την εντυπωση πως μαζι με το αυτοκινητο ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΩΡΟ!!!!
λετε νατους το λενε οι αντιπροσωπειες για να πουλησουν?
πως καποιες δινουν συναγερμο....καποιες αλλαες λετε να "δινουν" και το δρομο?
{ Doureios-Ipnos @ 19/03/2010, 14:33:06 }
να γελασω?
να κλαψω?
τι να κανω οεο?
ακουω στις ειδησεις κ δημοσιογραφικες εκπομπες σχολια για το νεο φορολογικο!
ειναι πολυ αδικο!!!!
και εξηγουν:
εστω παντρεμενο ζευγος:
εχεις ο συζυγος ακινητη περιουσια 400.000,00 , ειναι αφορολογητο.
εχει ΚΑΙ η συζηγος ακινητη περιουσια 400.00,00 ειναι κ αυτο αφορολογητο.
αν ομως εχεις μονο ο συζυγος περιοσυια εξιας πχ 700.000,00 (ακινητη κ παντοτε αντικειμενικης αξιας, το οποιο σημαινει οτι η πραγαμτικη ειναι κατα πολυ πανω απο ενα εκατομμυριο ευρω-το γραφω ολογραφως αυτο , γιατι δεν εχω γραψει ποτε ευρω σε εκατομμυρια κ φοβαμαι μην κανω κανω λαθος), τοτε φορολογειται!
και αυτο ειναι -λεει- ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ!!!!
αλλο σημειο:
φορολογειται η αποζημιωση απολυσης ΑΛΛΑ απο ενα ποσο κ πανω πχ, οχι μεχρι 30.000,00 ευρω, καποια κλιμακα μεχρι 60.000,00 ευρω, παραπανω 60.000,00-100.000,00, πιο πολυ απο 100.000,00-150.000,00 ευρω!
και αυρο ειναι ΠΟΟΛΛΥ ΑΔΙΚΟ!!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ:
ΕΔΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΝΕΤΡΙΝΟ:
ξερετε εσεις κανεναν απο το οικειο σας πειβαλλον να υπαρχει πιθανοτητα αν απολυθει να παρει τετοιες αποζημιωσεις?
δλδ οσο δουλευει, ποσο παιρνει?
παιδια, εχω παθει κριση..ταυτοτητας..., υπαρηης..., δεν ξερω πως να το πω!
υπαρχω σ αυτη τη χωρα?
σ αυτο το γαλαξια?
σ αυτο το συμπαν?
το ΑΔΙΚΟ ειναι αυτο?
θα τρελαθω παναγια μου (που λεει κ ο λαζοπουλος!!!)
και θυμαμαι την ατακα καποιου πλουσιου που παραπονιοταν οτι δεν τους φτανουν τα λεφτα, στο σχολιο μιας εργατριας που ειπε:" τι να πουμε κ εμεις?"
η απαντηση :" και υπολογιζεται τον εαυτο σας για ναθρωπους?
ποιος σας υπολογιζει εσας"?
ετσι ειναι!
{ Doureios-Ipnos @ 19/03/2010, 14:34:52 }
αλλα θα κανω μια τελευται προσπαθεια:
σας παρακαλω!
σας ικετευω!
απολυστε με, δωστε μου 150.000,00 ευρω αποζημισωση κ παρτε μου το 40%!!
ετσι κ αλλιως το ποσο που θα μεινει δε νομιζω να το παρω στο συνολο του εργασιακου μου βιου!!!
{ charm_quark @ 19/03/2010, 22:05:53 }
Φταίμε εμείς... που βλέπουμε τηλεόραση και τους κάνουμε πιο πλούσιους. (βλ Τζούλια).
Εδώ ο κόσμος πνίγεται.... και η άλλη το ..... (αχ... ας μείνω ευπρεπής).
Ρε παιδια σοβαρα μιλάμε;
Εγω πάλι δεν μπορώ να διανοηθώ γιατι τόοοοοοοοσα χρόνια δεν φορολογούνταν όλα αυτά.
Και μετά μου λενε ότι έχει άδικο η Μερκελ..... για την διαφθορά στην Ελλάδα.
αχαχαχαχαχαχα
Πήρε το μάτι μου ότι θα φορολογηθεί και η εκκλησία ως προς τα ακίνητα της και τις δωρεές, καλά δεν είδα;;;;
Τόσο καιρό δηλαδή;;;; αν υπολογίσουμε ότι το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας πάει εκκλησία ΚΑΘΕ Κυριακή και δίνει ένα 50λεπτο στο παγκάρι, ένα 50λεπτο στο δίσκο... μιλάμε για εβδομαδιαία έσοδα της τάξης των 4.000.000 ευρω! Αρα 192.000.000 euro το χρόνο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα (Πάσχα και Χριστούγεννα δεν έβαλα μέσα.)
Μωρε... να ελεγθουν και οι καταθέσεις τους παγκόσμια.... να δουμε που είναι τα λεφτά του κοσμάκη που δεν έχει να ταίσει τα παιδιά του.
{ Doureios-Ipnos @ 22/03/2010, 13:23:05 }
διαβα σε οικονομικη εφημεριδα παραδειγμα εφαρμογης τεκμηριων...
εστω αγαμος μισθωτος με μισθο 900 ευρα, που ενοικιαζει σπιτι 90(!!!!!!) τ.μ. (ο αγαμος ετσι?)
και εχει αυτοκινητο 1600κ.
μεχρι τωρα δε φορολογειται ενω τωρα, λογω τεκμηριων, θα πληρωνει φορο 144 ευρα!
ερωτησις:
κερετε εσεις κανεναν μιρθωτο αγαμο με μισθο 900 ευρω να μπορει να νοικιασει σπιτι 90 τ.μ. κ να εχει αυτοκινητο 1600?
να μας πει κ εμας πως τα καταφερνει δλδ!
(ασε που απ οσο ξερω τεκμηριο θεωρειται η κτηση κατοικιας κ οχι η ενοικιαση κ ΕΠΙΣΗΣ το ενοικιο εκπιπτει κατα πολυ απο το φορολογητεο εισοδημα!!)
κ αναρρωτιεμαι:
ειανι τοσο ασχετος ενας δημοσιογραφος οικονομικης εφημεριδας?
:S
{ charm_quark @ 22/03/2010, 14:16:27 }
Τι το κάνει ένας μισθωτός άγαμος ένα σπίτι 90τμ;
εστω αγαμος μισθωτος με μισθο 900 ευρα, που ενοικιαζει σπιτι 90(!!!!!!) τ.μ. (ο αγαμος ετσι?)
και εχει αυτοκινητο 1600κ.
μεχρι τωρα δε φορολογειται ενω τωρα, λογω τεκμηριων, θα πληρωνει φορο 144 ευρα!
{ charm_quark @ 22/03/2010, 20:33:15 }
Η εκκλησία φέτος θα καταγράψει ελλειματικό προυπολογισμό!... λένε στις ειδήσεις τώρα.
Μέχρι και Ιερα σύνοδο κάνουν αύριο για το θέμα της φορολόγησης τους.
και μερικές μητροπόλεις σήκωσαν λάβαρο και αρνούνται να πληρώσουν!!!
Και αναρρωτιέμαι... Όλοι οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατούρήσαμε;;;; Μήπως είναι "ευλογημένοι" και δεν θα φορολογηθούν;;
θα φορολογούνται μόνο τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή για τουριστικούς σκοπούς, ενώ δεν θα φορολογούνται γενικότερα οι μονές και οι μητροπόλεις για τα περιουσιακά τους στοιχεία.
{ LittlePrince2s @ 24/03/2010, 02:56:50 }
Ρώτα κι εμένα που τους έχω όλη μέρα μέσα στη μούρη μου τους βρωμόγερους...να σκάει ο κατα τα άλλα καημένος παπάς με μια λιμουζίνα 2 χλμ στο μήκος και 1 στο πλάτος... χ@σε με ρε... να τους τα παρουν όλα... αι σιχτίρ με τα λαμόγια...
Υπάρχουν 15 μηνύματα σε αυτό το θέμα