{ _fantom_ @ 03/04/2010, 22:41:26 }
λοιπόν, εκ πρώτης όψεως ίσως φαίνεται λίγο "άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, έχουν γίνει αρκετά πράγματα, απλά τα περισσότερα δεν αφορούν το interface οπότε δεν είναι ορατά.
πολλά αφορούν λειτουργίες για την διαχείριση της ιστοσελίδας, δηλαδή διάφορες ευκολίες για εμένα, με σκοπό να εξοικονομήσω και χρόνο από αυτά. έχω να κάνω ακόμη αρκετά τέτοια
ας περάσουμε λίγο στα ορατά, για να βοηθήσω λίγο να προσαναταλοτιστείτε κι εσείς...
{ mwrouli @ 04/04/2010, 03:01:17 }
χαχαχαχαχα!συνήθεις ύποπτοι??μα και τα μωρά??
τα χρώματα είναι πολύ πιο ξεκούραστα και ξεχωρίζουν ωραία οι τίτλοι αλλά αν έκανες λίιιιγο πιο έντονο το απαλό γκρι-σιέλ του φόντου,θα ήταν ακόμη καλύτερα
{ mwrouli @ 04/04/2010, 03:06:30 }
και ναι η Πρινσέσα έπαψε να είναι πρωτόνιο αλλά την Άννα γιατί την έχεις με παραπάνω αστέρια με τόσα λίγα μηνύματα ούσα??μεροληπτείιιιιιις!!!!!
{ _fantom_ @ 04/04/2010, 13:21:03 }
για τα χρώματα δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς, από πολύ έντονα και τρελιάρικα, μέχρι την γνωστή ξασπρίλα. σιγά-σιγά προέκυψε αυτό το στυλ το οποίο μου φάνηκαι ικανοποιητικό επειδή πιστεύω είναι ξεκούραστο και ευχάριστο
{ _fantom_ @ 04/04/2010, 21:12:39 }
ανοίχτηκε στο φόρουμ και νέα ενότητα ειδικά για ζυμαρικά
{ _fantom_ @ 05/04/2010, 01:16:59 }
12 test
επειδή έγινε αναβάθμιση στον επεξεργαστή κειμένου, αν δεν σας εμφανίζεται ο χώρος εισαγωγής μηνύματος θα πρέπει να κάνετε εκαθάριση στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος explorer, firefox κλπ, για να ξεχάσει το παλιό και να μάθει τον νέο
δοκιμή λινκ stream
και μια εικόνα (τσιπουρομεζές)
{ mwrouli @ 05/04/2010, 02:39:11 }
όχι άλλο φαΐ!!
παρατηρώ ότι έχεις βάλει φάτσα μόστρα να φαίνεται ποιος είναι online,παρόμοια με το πρώτο νετρίνο και είναι καλό γιατί ενισχύεται η αίσθηση της παρέας
όχι ότι περιμένω να με ακούσεις ...αφού ήθελες ξεθωριασμένο χρώμα φόντου,το σομόν θα ταίριαζε καλύτερα με το πράσινο και το κεραμιδί των τίτλων
{ Doureios-Ipnos @ 05/04/2010, 12:18:33 }
μην τυχον κ βαλεις κανα σομον ε?
επειδη ειανι αυτο μωρο , εμεις θα την πληρωσουμε?
{ LittlePrince2s @ 05/04/2010, 12:24:41 }
ΜΕ γειές μας!! Κατάφερ κι εγώ να βρω επιτέλους από που σβήνει αυτή η μνήμη... χμ δεν είμαι πρωτόνιο, αλλά από ότι βλέπω δεν είμαι και τίποτα άλλο... ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος..ούτε αστεράκια ούτε τίποτα που πήγανννν??
{ _fantom_ @ 05/04/2010, 12:36:50 }
στο προφίλ μέλους μπορείς να τα δεις πρίνσες
{ LittlePrince2s @ 05/04/2010, 12:51:32 }
ω, ναι!!!! έχεις δίκιο!! το είχα ξεχάσειιι Ευχαριστώ Φαντομάκοοο!!!
{ mwrouli @ 05/04/2010, 19:31:40 }
Γιατί μαρή η αποπισωμουσεχωσατανού να μην το κάνει σομόν?? άντε με το κεραμιδί κάνει ψιλοκαλή αντίθεση το απαλό γαλάζιο...με το πράσινο δεν πάει με τίποτα!
{ _fantom_ @ 05/04/2010, 21:32:24 }
το λοιπόν, προστέθηκαν στο σύνολο μηνυμάτων του καθένα και τα σχόλια του στο blog
πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να είναι λιγότερα από το σύνολο των πραγματικών σχολίων του στο blog, γιατί μετρήθηκαν μόνο αυτά που είχε κάνει όταν ήταν σε σύνδεση ως μέλος
{ mwrouli @ 06/04/2010, 00:20:11 }
με ποιο όνομα?
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ξεπέρασες πρώτη φορά τις προσδοκίες μου,γιατί ενώ είχες πει 7 Απριλίου,έριξες την αλλαγή στις 3!
τι νόμισες?στα μωρά η μνήμη δουλεύει ρολόι!άσε που άμα τους τάξεις κάτι το δένουν κόμπο!
μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να μάκραινες τη λίστα με τις νεότερες απαντήσεις ώστε να μπορούν να τις προλαβαίνουν και όσοι λείπουν αρκετές μέρες?πχ το θεματάκι εκείνο με τα νεότερα θέματα έχει εξαφανιστεί...
{ mwrouli @ 06/04/2010, 00:20:37 }
*νέα θέματα
{ _fantom_ @ 06/04/2010, 00:28:01 }
χμ... πιο είναι το θεματάκι με τα νέα θέματα;
{ charm_quark @ 06/04/2010, 01:03:06 }
Γιουπιιιιι... επιτέλους κατάφερα και έγραψα!!!!
Βάλε αυτό με την εκκαθάριση της μνήμης σε κάποιο εμφανές σημείο γιατι ταλαιπωρήθηκα η γυναίκα να το βρω!
Ας αρχίσω όμως με.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ με υγεία για όλα τα νετρινομέλη τις οικογενειές τους και τους αγαπημένους τους!
Χρόνια πολλά για το netrino και με ευχή η νέα μορφή να φέρει και την ανάσταση στο φορουμάκι μας.
Αυτά... έχω κάπου καταχωνιάσει το φορτιστή μου και δεν έχω επαφή με τον έξω κόσμο μέχρι να τον εντοπίσω!
Θα τα γράψω όλα τα άκυρα εδω... μέχρι να εντοπίσω τα κατάλληλα θέματα...
Πέρασα πολύ όμορφα αυτό το Πάσχα με γονείς, μπουμπού, συγγενείς και strange.
Πήρα και την πίκρα της νονάς...."νονάαααα πειγάζει που αγαπάω τον στεηντζ λίγο πιο πολύ απο σένα;;;;"
Αλλα ως αποζημίωση δέχτηκα ένα συνεχόμενο δεκάλεπτο με ακαταπαυστα φιλιά από τη μπουμπου.....
Επανερχομαι δριμύτερη αφου περιηγηθώ στο νέο νετρίνο!
{ mwrouli @ 06/04/2010, 01:28:26 }
χαχαχαχαχα!είσαι απίστευτος!
μήπως να σταματήσουμε λίγες μέρες να γράφουμε για να μην τρελαίνεσαι?
χρόνια πολλά τσαρμίτα!
{ anna @ 06/04/2010, 09:53:33 }
Μετά την αρχική διαπίστωση ότι δε μπορούσα να γράψω πριν από λίγο και την ολιγόλεπτη ανησυχία που ακολούθησε, ευτυχώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, με τη βοήθεια του κοινού.
{ LittlePrince2s @ 06/04/2010, 14:15:35 }
Αννούλα, από τα συμφραζόμενα μου δημιουργήθηκε μια απορία....μήπως, λέω μήπως ξαναγύρισες στα παλιά σου λημέρια;;;;;;;;;;;
Υπάρχουν 20 μηνύματα σε αυτό το θέμα