Λικέρ Φράουλα

{ charm_quark @ 04/06/2010, 14:43:27 }

Η φραουλένια charm ξαναχτυπά!



700 ml ρούμι λευκό ή βότκα ( ή τσίπουρο - απευθυνθείτε στον yerejan για να επιβεβαιώστε το τελευταίο)

400 γραμμάρια φράουλες

350 γραμμάρια ζάχαρη.



Τα βάζετε όλα μαζί σε ένα μπλέντερ... χτυπάτε, μετά τα βάζετε στο ψυγείο για 24 ώρες.... μετά στην υγειά σας!

Προσοχή, όταν λέω όλα μαζί, εννοω χωρίς τα κοτσάνια απο τις φράουλες.

σημ. Αν θελετε να είναι διαυγές σουρώνετε μετά το 24ώρο.









Ασχετο.. με τη συνταγή. Αυτές τις μέρες κοιτούσα τις τιμές στις φράουλες. Στο χωριό μου 3 euro το κεσεδάκι, στη λαική 1 euro το κεσεδάκι, στο δρόμο Αιτωλοακαρνανία 2 euro το κεσεδάκι. ποιότητα λαικής και δρόμου ΑΨΟΓΗ!

Και κάνω εγώ τώρα έναν υπολογισμό. Εχω καταναλώσει σε γλυκό, λικερ & καταψυξη (για μαρμελάδα) περι τα 6 κεσεδάκια. Αν όλα τα είχα πάρει απο λαική θα είχα χαλάσει 6 euro. Αν τα είχα πάρει στο χωριό μου θα μου είχαν στοιχήσει 18 euro. Μη μου πείτε... είναι διαφορά!!!!! 3πλάσια τιμή!


{ ROSEBUD @ 04/06/2010, 17:50:53 }

"Προσοχή, όταν λέω όλα μαζί, εννοω χωρίς τα κοτσάνια απο τις φράουλες."





{ tonight @ 04/06/2010, 19:42:20 }

Εγώ σήμερα θα κάνω σορμπέ φράουλας, είδα τη συνταγή στην TV και μ' άρεσε πολύ. Βρείτε την κι εσείς στο ίντερνετ γιατί βαριέμαι να τη γράψω!!

Καλά πώς είναι έτσι οι φράουλες τις φωτογραφίας; Βερνίκι τους πέρασαν από πάνω;;


{ Yerejan @ 05/06/2010, 10:28:57 }

ναι το βερνίκι του φώτοσοπ


Υπάρχουν 4 μηνύματα σε αυτό το θέμα