{ charm_quark @ 07/07/2010, 13:49:54 }
Βλέποντας αυτο το βίντεο...
θα αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις ένα αδεσποτο.
Ενα Μπιζουδάκι....
Εναν Φλόκα...
είναι ζωηρά, τρυφερά και θέλουν μόνο φαγητό, την αγκαλιά σου και παιχνίδια!
{ LittlePrince2s @ 24/07/2010, 09:53:57 }
Χα! Εγώ έχω ήδη υιοθετήσει το δικό μου γλυκό αδεσποτάκι..είναι ράτσα κόπρος στο θηλυκό του βέβαια, είναι τρυφερή, χαδιάρα και παιχνιδιάρα, αλλά λίγο φοβισμένη...
Και αυτή τη στιγμή με κοιτάει και λιώνωωωωωω!!!
{ MARITA @ 26/07/2010, 11:55:27 }
Tι να υιοθετήσω, βρε παιδιά, 6 κοπροσκυλάκια έχω στο χτήμα και μια πιτ μπουλίτσα στο σπίτι. Γεννάνε και απο 6-7 κάθε φορά.
{ charm_quark @ 26/07/2010, 20:55:39 }
Στείρωση... η μόνη λύση για να μη διαιωνίζουμε το πρόβλημα των αδέσποτων.
Tι να υιοθετήσω, βρε παιδιά, 6 κοπροσκυλάκια έχω στο χτήμα και μια πιτ μπουλίτσα στο σπίτι. Γεννάνε και απο 6-7 κάθε φορά.
{ MARITA @ 26/07/2010, 22:07:13 }
Εχεις δίκιο, η λύση είναι στείρωση. Και άλλη φορά θα κρατώ μόνο αρσενικά.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν πάει άλλο. Ομως όλο γκρινιάζω αλλά οταν έρχονται να με προυπαντήσουν και με ακολουθούν όπου πηγαίνω είμαι ολο χαρά.
Να χαίρεσαι τη Φρουφρού σου....
{ charm_quark @ 27/07/2010, 16:15:24 }
μια μικρη παρανόηση... τα αρσενικά στειρώνονται επίσης!
Για να μην κυνηγουν τις μη-στειρωμένες θηλυκές!
Αν έχεις 5-6 σκυλιά, μπορεις να κάνεις έναν διακανονισμό με τον κτηνίατρο της γειτονιάς σου να στα στειρώσει με φιλική τιμή!
{ MARITA @ 28/07/2010, 20:33:58 }
Εχω ακούσει για τα αρσενικά αλλά μου είπαν πως πρέπει να τα πηγαίνω στον κτηνίατρο κάθε μήνα να τους δίνει χάπια και πως αυτά έχουν παρενέργειες.
Ξέρεις κάτι σχετικό;
{ charm_quark @ 29/07/2010, 01:41:45 }
η κανονική/μη αντιστρεπτή στείρωση γίνεται και στα δύο φύλα με χειρουργείο.
Στα θηλυκά αφαιρούνται μήτρα και ωοθήκες γι'αυτό και το χειρουργείο είναι πιο δύσκολο, ενω στα αρσενικά αφαιρούνται οι όρχεις. Τουλάχιστον στους γάτους η υπόθεση κρατάει μισή ώρα, και υπάρχουν μετα 2-3 ράμματα. Μέσα σε 24 ώρες το ζώο έχει συνελθει πλήρως απο τη νάρκωση και αν τα ραμματα είναι εσωτερικα και αποροφήσιμα δεν έχει κανενα αλλο θέμα.
Οι θηλυκές έχουν περισσότερη ταλαιπωρία, γιατι η τομή είναι μεγάλη, πρέπει για μία εβδομάδα να φοράνε το κολάρο της Ελισάβετ για να μην κόψουν νωρίτερα τα ράμματα.
Αυτο που σου είπαν είναι αντισυλληπτικά χαπια, που ξέρω ότι δίνουν ανα 3μηνο ή 6μηνο αλλα μόνο στα θηλυκά ζώα.
Υπάρχουν 8 μηνύματα σε αυτό το θέμα