Διακοπές

{ MARITA @ 04/08/2010, 23:30:27 }

Παιδιά καλησπέρα,

εναν καημό έχω, να πάω διακοπές, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω,

όταν έχω χρόνο δεν έχω λεφτά και όταν έχω λεφτά δεν έχω χρόνο,

εσείς πήγατε ή θα πάτε κάπου;

τυχεροί, τυχεροί,τυχεροί, αν πήγατε. Σίγουρα περάσατε καλά σας ζηλεύω.

οτι και να κάνετε πάντως σας εύχομαι να περνάτε καλά.....


{ _fantom_ @ 05/08/2010, 10:28:22 }

κι εγώ είχα μια πενταετία (2004-2008) να πάω καλοκαίρι διακοπές, αλλά πέρσι τα κατάφερα και φέτος εκτός απροόπτου... σε κανά 2 μέρες θα κομπυλήσουμε και πάλικουράγιο σε όσους για τον α/β λόγο δεν θα μπορέσουν να πάνε... αλλά ίσως και μια κοντινή εκδρομή να βοηθάει την κατάσταση. ντάξει κι όταν δεν πήγαινα διακοπές δεν μου φαίνονταν τόσο "τραγικό", είναι ωραία βέβαια η αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά ακόμη και στο σπίτι νομίζω μπορείς να ξεκουραστείς αν το βάλεις σκοπό


{ MARITA @ 06/08/2010, 22:33:36 }

Εχεις δίκιο, και στο σπίτι μπορούμε να ξεκουραστούμε, το πήρα απόφαση λοιπόν και οταν τελειώνω απο τη δουλειά, τη βγάζω στην βεράντα, εκει φαγητό, εκει ύπνος και το βραδάκι περπάτημα κοντά στην θάλασσα. Γιατί η θάλασσα είναι 10΄απο το σπίτι και 3΄απο τη δουλειά. Τι αχάριστοι τελικά είμαστε οι ανθρωποι, έχουμε όλα τα καλά δίπλα μας και εμείς εκεί ανικανοποίητοι. Και να φανταστείς πως η περιοχή μας είναι άκρως τουριστικό μέρος................


{ charm_quark @ 07/08/2010, 15:31:57 }

Υπάρχει μία λύση που εφάρμοσα την εβδομάδα που μας πέρασε και είναι σχετικά οικονομική.

Κάμπινγκ.

Δεν είχα πάει ποτέ (ούτε στο Ποσείδι - και θέλω να λέγομαι πρωην φοιτήτρια του Αριστοτελείου)...

Το εκτίμησα ταμάλα.

Μία σκηνή, ένα στρώμα, 1 μπουκάλι τζιν, ένα ταβλάκι και φύγαμε...

Τα έξοδα είναι σαφέστατα πιο λίγα απο το να μείνεις σε ξενοδοχείο. (25 euro τα 2 άτομα μαζί με τη σκηνή και το αυτοκίνητο/διανυκτέρευση).

Πλάκα είχε... θέλω να το ξανακάνω. Αν και η θάλασσα δεν μου έχει λείψει ποτέ, δίπλα μου την έχω, μου ελειπε η αλλαγη παραστάσεων.

Οτι πρέπει ήταν... επιστροφή στη φυση.

Τώρα συζητάμε να επενδύσουμε σε αυτο το είδος διακοπών και να εφοδιαστούμε με δυο ανετες καρεκλίτσες και μία λάμπα για να αράζουμε άνετα έξω απο τη σκηνή όλες τις υπόλοιποες ώρες που δεν κολυμπάμε.

Το μόνο κακό είναι πως είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τσιμπημένες οι τιμές σε καφέδες - φαστ φουντ. Ενα αναψυκτικό. ένας φραπες και ένα κλαμπ... 12 euro.

Γιναμε και λιτοδίαιτοι με τον strange και τα μοιραζόμασταν όλα. αχαχαχαχαχα

Πάντως άξιζε τον κόπο. Την άλλη φορά θα πάρω το χτυπητήρι, τη ζάχαρη, τον καφέ και το παγουρι μου και θα γλιτώνω το 6ευρω σε καφέδες (πίνω και 2-3 την ημέρα παναθεμα με!)


Υπάρχουν 4 μηνύματα σε αυτό το θέμα