από τον τίτλο δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για πατατοσαλάτα ή... μάλλον παραπέμπει σε μπισκότα και καραμέλες βουτύρου
όμως μιας και το συστατικό που την διαφοροποιεί από άλλες πατατοσαλάτες είναι το βούτυρο... έτσι μου ήρθε να τις βαφτίσω... σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι ήταν ενδιαφέρουσα συνταγή και είναι και εύκολη...
θα χρειαστούμε
- πατάτες
- βούτυρο
- μαϊντανό
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι και πιπέρι
και το εκτελούμε ως εξης...
Βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε. Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν για να κόβονται και τις κάνουμε ροδέλες και τις αλατοπιπερώνουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο, και τις σωτάρουμε χαλαρά και από τις δύο πλευρές χωρίς να διαλυθούν. Προσθέτουμε επίσης το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι ψιλοκομένα.
απλά πράματα, αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν τις δοκίμασα (χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήταν) είναι ότι ήταν πολύ μαλακές και νόμισα ότι είναι καλά ψημένες πατάτες φούρνου αλλά... τελικά την μάθαμε την συνταγή