Ο άλλος άνθρωπος - Δωρεάν φαγητό για όλους

{ _fantom_ @ 07/03/2020, 14:00:00 }

Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά εγώ πρόσφατα το έμαθα, οπότε ίσως δεν το ξέρεις και εσύ. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και πιστεύω αξίζει να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτή την περίπτωση.

Ένας άνθρωπος, "Ο άλλος Άνθρωπος", με αφορμή κάποια προσωπική του υπόθεση, ξεκίνησε να μαγειρεύει στον δρόμο (σε διάφορες περιοχές) και να μοιράζει δωρεάν φαγητό στον κόσμο.

Δεν θα γράψω, περισσότερες λεπτομέρειες μιας και μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο σχετικό blog του άλλου ανθρώπου... επίσης μπορείς να δεις σχετικά βίντεο και στο YouTube από διάφορες συνεντεύξεις που έδωσε


{ _fantom_ @ 16/03/2024, 12:46:50 }

Τον προηγούμενο μήνα είδα στους τίτλους ειδήσεων στους οποίους ρίχνω ενίοτε μια γρήγορη ματιά για να έχω μια μικρή επαφή με την επικαιρότητα, αναφορές για τον "άλλο άνθρωπο" και θυμήθηκα ότι είχαμε και αυτό το θέμα εδώ στο φόρουμ.

Βέβαια η έντονη δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ στον "άλλο άνθρωπο" στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν για καλό, αλλά αν κατάλαβα καλά αφορούσε κάποιες δραστηριότητες σχετικές με τζόγο. Λεπτομέρειες δεν ξέρω ούτε έχω χρόνο να κάτσω να ψάξω, αλλά ξέρω ότι τέτοια θέματα τα αγαπούν οι σχετικοί δημοσιογράφοι και φαντάζομαι ότι θα στήθηκαν τα "προβλεπόμενα" τηλε-δικαστήρια που θυμάμαι πριν πάρα πολλά χρόνια που είχα ακόμη τηλεόραση στο σπίτι.

Σίγουρα τέτοιες περιπτώσεις σκανδαλίζουν την κοινή γνώμη και κλονίζουν την ενδεχόμενη πίστη της στην φιλανθρωπία ή ενισχύουν την δυσπιστία της σε αυτή.

Από κάποια σχόλια που διάβασα στο facebook υπάρχει μια διχογνωμία. Άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι αυτά που ακούστηκαν ίσως είναι ικανά να ακυρώσουν ό,τι καλό μπορεί να έχει προσφέρει ως έργο ο "άλλος άνθρωπος", άλλοι μπορεί να σκέφτονται "ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω". Ίσως και κάποιοι να βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση με ένα μείγμα των δύο αυτών αντιδιαμετρικών απόψεων.

Είναι στην κρίση του καθενός ανάλογα με το πως λαμβάνει και διαχειρίζεται τις πληροφορίες που δέχεται ως είσοδο στο νοητικό του σύστημα.


Υπάρχουν 2 μηνύματα σε αυτό το θέμα