{ anna @ 12/11/2004, 14:54:44 }
Υλικά:
{ _fantom_ @ 13/11/2004, 03:08:26 }
Panacotta? Τί όνομα είναι αυτό;
Χμ... να το μεταφράσω κάπως ή είναι έτσι το ονομά του;
Μάλλον ξένο είναι ε; Λίγο άγλυκο το βλέπω χάθηκε ο κόσμος να βάζαμε και λίγη σοκολάτα... έστω λίγη τρούφα! Θα ταιριάζει λογικά!
{ anna @ 15/11/2004, 15:31:11 }
Panna=κρέμα γάλακτος και cotta=μαγειρεμένη (βρασμένη, ας πούμε) στα ιταλικά. Είναι ιταλικό γλυκό, έτσι είναι το όνομα του όμως, εμ!
Μοιάζει με κρέμα καραμελέ και μάλιστα συνοδεύεται και με σιρόπι καραμέλα καμιά φορά, ξέχασα να το σημειώσω στη συνταγή. Τώρα, αν δεν μας αρέσει το σιρόπι φράουλα, ούτε το σιρόπι καραμέλα και θέλουμε κάτι ακόμα πιο "γλυκό" κι από το σιρόπι σοκολάτα, ε, τότε... άντε, ας λιώσουμε μια κουβερτούρα, που είναι "σοκολατένια" σοκολάτα, να γίνει ακόμη πιο σοκολατένιο το αποτέλεσμα! Δεν ξέρω βέβαια τι θα έχουν να πουν οι ζαχαροπλάστες γι' αυτό, αλλά οι σοκολατο...λάτρεις θα ευχαριστηθούν, υποθέτω
{ _fantom_ @ 28/03/2014, 15:26:49 }
έφτασε και το βίντεο...
Υπάρχουν 4 μηνύματα σε αυτό το θέμα