Προβλήματα με λύσεις

Serious Humor » Serious να' ναι και... ότι να' ναι!


_fantom_

29/01/2004, 02:26:14

Προβλήματα υπάρχουν πολλά… και τα περισσότερα ακούγονται συχνά 
πυκνά! Όμως από λύσεις τι γίνεται; Επειδή εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε απλά σε μίζερα παράπονα, σας δίνουμε την ευκαιρία να προτείνετε την δική σας λύση. Ας σταματήσουμε να λέμε «ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει, από τους αρμόδιους» και ας αρχίσουμε να προτείνουμε τι μπορεί να γίνει! (Κάτι σαν αυτό που λέγαμε Δημιουργική αμφισβήτηση, στο φροντιστήριο που κάναμε για το μάθημα της έκθεσης) Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει… όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι είμαστε οι αρμόδιοι, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Εδώ μπορείτε να παρουσιάσετε περιληπτικά κάποιο πρόβλημα, με την προϋπόθεση όμως ότι έχετε να προτείνετε και την λύση του!


Λοιπόν;;;_fantom_38215.6465393519

flip flop

18/04/2004, 01:20:23

Περί πηξίματος στους Αθηναϊκούς (πιθανώς και Θεσσαλονικιώτικους και λοιπών πόλεων) δρόμους.


Για να πάω στη δουλείά ...κίνηση.Για να πάω βόλτα...κίνηση.Οι πιθανότητες,2: ή έχω πολλούς φανατικούς θαυμαστές που με περικυκλώνουν από παντού ή (λιγότερο πιθανό) η κατάσταση έχει φτάσει στο σχεδόν απροχώρητο (πάντα υπάρχουν τα χειρότερα,μου τό' λεγε η γιαγιά μου!).Καθυστερήσεις και δυσαρέσκεια στη δουλειά,πήξιμο και κοτοπουλίαση για μένα,φθορά μεγάλη για κάτι που δεν έχω φταίξει-χρησιμοποιώ ανέκαθεν συγκοινωνίες η κακομοίρα!


Γι' αυτό,λοιπόν γράφω τις λίγες τούτες γραμμές,μήπως και με ακούσει κανείς από αυτούς που συναντώ κάθε φορά που θα βγω από το σπίτι και αρχίσουμε να δίνουμε καμιά λύση κάποια στιγμή.Προσωπικά,μέσα από επεξεργασία πολλών ωρών που έχω κάνει στο ζήτημα περιμένοντας σε κάποιο φανάρι,καταλήγω στα εξής:  1. να πάρω και εγώ αμάξι,θα έχω τουλάχιστον την άνεσή μου,αν και αυτό μάλλον δεν δίνει λύση στο πρόβλημά μου...

  2. να πάρετε όλοι εσείς συγκοινωνία,ώστε να είναι άδειοι οι δρόμοι και να πηγαίνουμε όλοι παντού στην ώρα μας...αλλά τότε δεν θα βρίσκω θέση να κάθομαι στο λεωφορείο...ξεχάστε το νο2!

  3. να βρούμε όλοι τα ποδήλατα των εφηβικών μας χρόνων(όσοι φυσικά δεν είστε πλέον στην εφηβεία)και να κόβουμε τις κοντινές τουλάχιστον τσάρκες...αυτό μας βγάζει αμέσως-αμέσως από 3τουλάχιστον έξοδα:καύσιμα,γυμναστήριο και καρδιολόγο!

  4. να πάρουμε μηχανάκια.Δεν φτάνεις σίγουρα,αλλά φτάνεις γρήγορα!ʼσε που ρίχνεις και πιο εύκολα τις γυναίκες...έχει άλλο γόητρο η μηχανή,πώς να το κάνουμε!

  5. να σταματήσουμε να θεωρούμε την απόσταση μέχρι τον φούρνο μαραθώνιο,είναι κατοστάρι και με το ζόρι!

  6. να αποκτήσετε καλύτερη οδική συμπεριφορά.Δεν γίνεται να είναι πηγμένος ο δρόμος,να είσαι σε σταυροδρόμι κάθετα σε κεντρικό δρόμο, να ανοίγει το φανάρι και εσύ να ξεκινάς,να χώνεσαι κάθετα,να ενοχλείς το αντίθετο ρεύμα που κανονικά δεν θα είχε κίνηση και να νομίζεις πως έχεις και δίκιο. 'Η δεν γίνεται να έχεις εσύ προτεραιότητα όταν στο λεωφορείο υπάρχουν τουλάχιστον 40 άτομα,εσύ είσαι ένας!

  7. να μην πέρνετε μόνοι σας το αυτοκίνητο.Ρωτείστε αν θέλει καμιά ωραία γειτόνισσα να κατεβαίνει μαζί σας το πρωί στο κέντρο τις μονές μέρες και να πηγαίνετε με το δικό της τις ζυγές!Αυτό σαν λύση μη μου πείτε πως δεν σας αρέσει...!

Από Δευτέρα που ξαναπάω στη δουλειά θα έχω δυστυχώς πολύ χρόνο να σκεφτώ και άλλες λύσεις...Εκτός βέβαια και αν το netrino έχει αρχίσει να έχει μεγάλη δύναμη ή  εφόσον η πένα μου είναι αρκετά ικανή να σας αγγίξει όλους!


 


 


Υπάρχουν 2 μηνύματα σε αυτό το θέμα